Foorumi

Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

15.03.2005 23:35
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005 lähenevät. Pikku hiljaa alkaa siis olemaan aika niihin haluavien joukkueiden jättää omat hakemuksensa. Karsintojen alustava alkamisajankohta riippuu pitkälti minkälaisia kokoonpanoja joukkueet ilmoittavat (lue: tuleeko divarin/liigan playoffjoukkueista pelaajia vahvistuksiksi karsintatiimeihin) hakemustensa jatkoksi. Karsintoja ei kuitenkaan aloiteta missään tapauksessa ainakaan ennen kuin huhtikuu on päässyt käyntiin kunnolla.

Divarihan on laajenemassa ensi kaudeksi useammallakin joukkueella, joten tällä kertaa karsinnoista jatkoon on pääsemässä useampikin joukkue. Divarin vahvuus on nyt 10 joukkuetta ja ensi kaudella se on todennäköisesti 14 tai 16 joukkuetta. Karsintoihin osallistuvat divarin kaksi viimeistä + hakevien tiimien tasosta riippuen arviolta noin 8-12 muuta joukkuetta. Päätös lukumäärästä tehdään hakemusten perusteella.

Puulaakin kolmelle parhaalle on luvassa varma karsintapaikka. Puulaakin mestari saattaa nousta jopa suoraan divariin. Tästä ei ole vielä tehty päätöstä, mutta tullaan tekemään mahdollisimman pian. Toivottavasti ennen puulaakin playoffsien alkamista.

Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinta.Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja siihen koskevista asioista.
Pyrin päivystämään kannulla, kun paikalla olen. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. Olisi erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta olisi kyseisellä kannulla mahdollisimman vahva edustus.


Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divari) sekä puulaakin joukkueita vastaan.
- 4vs4 pelejä kannattaa suosia, niiden painoarvo suurempi kuin 3vs3 pelien

Lisää infoa valintakriteereistä Paitsiosta:
http://www.kapsi.fi/~creak/verkkolehti/viewtopic.php?t=72

Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti laakiin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...)
- joukkueen kokoonpano *

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 1/2005 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa.

Jokainen joukkue tekee VAIN yhden hakemuksen tänne. Tähän topiciin ei tule muuta kuin hakemukset, minun tekstini sekä niiden joukkueiden kokoonpanot, jotka pääsevät puulaakista suoraan karsintoihin.

Ps. Mikäli hakemuksen tekeminen on vaikeaa, katsokaa mallia alta...
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

15.03.2005 23:39
HC Ylikunnon hakemus kauden 1/2005 karsintoihin:

HC Ylikunto ilmottautuu tuleviin divarikarsintoihin.

HC Ylikunto on perustettu 17.10.2004 eli varsin tuore joukkue olemme kiekko.tk:ssa. Tiimin perustajina toimi kaasu sekä Pumppu, jonka jälkeen pojat haali kaveriporukastakin tutut hannun sekä allekirjoittaneen mukaan riveihin.

Qwer nimimerkillä vieraillut mystinen hahmokin kävi riveissämme, mutta pysyvää paikkaa hän ei saanut valitettavasti, päällimmäisenä syynä se, että sitoutuvuutta tiimiä ja tulevaa divarikarsintaa ajatellen ei löytynyt. Keski-ikä tiimillämme on 22w eli kypsyys ja veitikkamaisuus kulkevat hyvin käsi kädessä joukkuueemme sisällä. Eli tällä hetkellä joukkueessamme on 6 protason pelaajaa, mutta tarkoitus olisi vielä muutama kovan luokan vahvistus ennen karsintoja kytkeä mukaan mutta niistä myöhäisemmässä vaiheessa lisää sitten.

Juu, eli lyhyen historiamme aikana olemme pelanneet 183 ottelua, haastaneet joukkueita laidasta laitaan vaikkakin aina ensisijaisesti divari/liigajoukkueita vastaan pelattu. Voittoja/häviöitä molempia on tullut mutta ei olla lannistuttu vaikka tappioputkikin olisi painanut päällä. Nykyään olemme itsekin siirtymässä enemmän ja enemmän 4v4 peleihin, sillä karsintoja ja divaria tässä pitää jo ajatella.


Mutta miksi HC Ylikunto divarikarsintoihin?

Niinkuin D-fencen puheista kävikin ilmi, uutta verta kaivattaisiin sinne. Meillä kenelläkään ei ole kokemusta liigasta/divarista lainkaan, eli siltä saralta uusia oltaisiin. Toisekseen peliasenteemme on aina hyvä, emme karkaile kesken matsien sekä muutenkin naljailut etc ei kuulu meidän käyttäytymismalliimme. Tärkeintä kuitenkin on että kaikki nauttii pelistä, vai olenko nyt menettänyt kokonaan otteeni tästä surrealistisesta maailmasta.?

Tottakai meillä on tavoitteemme, nyt ensisijaisesti karsintoihin pääseminen ja siitä sitten eteenpäin, niin pitkälle kuin kokemuksemma ja suurensuuri egomme (ego, mikä se on?) vain antaa periksi, mutta näihin kysymyksiin vain aika voi antaa vastauksensa. Tähän loppuun kait ainut asia jolla enää on painoarvoa kirjoituksissa on, että me olemme kokoajan kehittyvä tiimi, eli emme junnaa paikallamme.

Mutta parempi lopettaa raapustaminen ennenkuin D saa harmaita hiuksia raapustuksistani.

Perustietoa:
Nimi: HC Ylikunto
Perustettu: 2004-10-17 06:37:55
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: Lobotomia (pikkutassu81@hotmail.com)
IRC: #HCYlikunto irc-netissä
Otteluita: 184, Voitot: 90, Tasapelit: 26, Häviöt: 68
Aktiivisuus: 1-10 peliä päivässä (6½ peliä/päivä keskiarvo)
Värit: Punainen/punainen/valkoinen (koti), Oranssi/oranssi/vihreä (vieras)

Kokoonpano:
kaasu
Pumppu
Lobotomia
Hannu
stalker
Zebev

Joukkueen tavoitettavuus:
irc
Msn@messenger
Yahoo@messenger
Kiekko.tk (aktiivisia pelaajia kaikki)



Vielä oikeaoppinen kokoonpanojen ilmoittaminen by Narrilauma:

Nykyinen ja mitä luultavimmin vähintään seuraavan kauden ajan käytössä oleva kokoonpano:

Mabo (pelikokemus: liiga 1/2004 (Habs), 2/2004, divari 3/2004, 4/2004, puulaaki 5/2004) (2. nickit - (Kennel veljen nick))
Renberg (pelikokemus: liiga 2/2004, divari 3/2004, 4/2004, 5/2004 (ML)) (2. nickit Janecky, Manic (Sundström eliwood veljien nickit))
darby (pelikokemus: liiga 2/2004, divari 3/2004, 4/2004, puulaaki 5/2004) (2. nickit Lind Kalteva Varis)
Luka (pelikokemus: divari 5/2004 (ML)) (2. nickit Aulin(?))
Pikkis (pelikokemus: liiga 3/2004 (TT), 4/2004 (UKRR), puulaaki 5/2004) (2. nickit -(?))
januzki (pelikokemus: divari 4/2004 (ML), 5/2004 (ML)) (2. nickit Sole(?))
insane (pelikokemus: divari 3/2004, puulaaki 5/2004) (2. nickit -)

HC Roikkulämy ilmoittautuu Divarikarsintoihin 2/2005!
Anonymous

16.03.2005 18:33
HC Roikkulämy ilmoittautuu divarikarsintoihin kaudelle 2/2005!

Historiikkia hiukan:

HC Roikkulämy on perustettu 2005 alkupuolella ja on siis vielä suhteellisen tuntematon joukkue kiekkopiireissä.

Joukkueen perustaja, Kalle, on haalinut kokoon pelimiehiä erinäisistä kiekko.tk:n joukkueista ja nykyinen kokoonpano alkaa pikku hiljaa tasoittumaan siihen millä tulisimme karsinnat aloittamaan ja pelaamaan. Joukkueen keski-ikää en osaa tarkasti sanoa, vaikka suurin osa joukkueesta koostuu ala-ikäisitä pelureista muutama täysi-ikäinenkin mahtuu joukkoon. Ammattimaistakäytöstä me "vanhemmat" yritämme iskostaa nuorempiin pelaajimme ja tämä varmasti näkyy heidän käyttäytymisessään nopeasti.

Historiamme aikana olemme pelanneet runsaasti otteluja, vaihdellen 3vs3 4vs4:siin. Yhteensä olemme tahkonneet pelejä 453 kappaletta joista voitettuja 223 kappaletta. Olemme yrittäneet pelata mahdollisimman paljon 4vs4 pelejä ja aina pyrimme hakemaan vähintää omaa tasoamme vastaavaa joukkuetta vastaamme. Myöskään Kiekkoliigan/Divarin joukkueiden haasteita emme ole hylännet joten näitäkin matseja on tullut pelattua suhteellisen paljon ja menestys näissä "kovissa" peleissä on vaihdellut. Myös Puulaakia pelaavia joukkueita vastaan olemme pelanneet.

Roikkulämyssä potentiaalia divariin?

Nimettömällä IRC-netin kanavalla olen henkilökohtaisesti kuullut pientä vitsinpoikasta aikoinaan että, Roikkulämyn tulisi korvata FHR liigasta :) Kukaanhan tuskin tämmöistä kommentia tosissaan ottaisi mutta ehkäpä tästä huomaamme että Roikkulämyn kyvyt mahdollisena divari/liiga joukkueena on huomattu! Halukkuutta divariin joukkueemme syövereistä löytyy, enhän täällä muuten kirjoittelisi.

Joukkueestamme löytyy muutama divaria pelannut pelaaja, muut ovat tässä suhteessa hieman kokemattomampia, mutta mainittakoon että allekirjoittanut on pelannut yhdet divarikarsinnat ja luulee ainakin tietävänsä miten systeemi toimii :)

Tavoitteemme ovat korkealla kuten kuuluukin mutta realistisesti täytyy ajatella. Nöyrästi lähtisimme siis haastamaan muita divariin pyrkiviä joukkueita.

Informaatiota: (Törkeästi lainaten alla olevaa HC Ylikunnon ilmoitusta)

Nimi: HC Roikkulämy
Joukkue perustettu: 2005-01-12 18:11:39
Perustaja: Kalle
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: Kalle (IRC: Kalle)
Värit: 1. Sininen - Valkoinen - Sininen (Koti) 2. Valkoinen -Sininen - Valkoinen (Vieras)

Kokoonpano:

Puolustajat:

1. M.Rontti (Rama) (Puulaakia Futismaailman riveistä kaudelta 1/2005)
2. Supa-Mar (hloyweiva) (Divarikarsintoja kaudella 1/2005 Kanaheimin riveissä)
3. P.Roy ( - ) (Ei kokemusta Liigasta/Divarista/Karsinnoista/Puulaakista)
4. Guerin (-) (Ei kokemusta Liigasta/Divarista/Karsinnoista/Puulaakista)

Hyökkääjät:

1. Kalle (Peca) (1 Peli Kumu JT:n riveissä Puulaakia kaudella 1/2005)
2. Zonza (Umbrell) (Ei kokemusta Liigasta/Divarista/Karsinnoista/Puulaakista)
3. Marsu (-) (Ei kokemusta Liigasta/Divarista/Karsinnoista/Puulaakista)
4. Pullukka (-) (Ei kokemusta Liigasta/Divarista/Karsinnoista/Puulaakista)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

17.03.2005 16:40
Ajax Amsterdam ilmoittautuu divarikarsintoihin kaudelle 2/2005

Ajax on perustettu 12.11.2004 ja on täten vielä aika nuori seura. Tiimin perusti D.Beckham. Ajaxin runko on pysynyt kasassa jo pitkään muodostuen D.Beckhamista, Sharista, Madonna46:sta sekä Mazgusta. Tulevia karsintoja ajatellen olemme vahvistaneet joukkuettamme parilla pelaajalla.

Meidän keski-ikämme on 22 vuotta ja joukkueen kuopus onkin D.Beckham. Me emme harrasta vastustajille huutelua, pelaamme pelimme loppuunasti ja käyttäydymme muutenkin asiallisesti. Lisäksi meillä on kiekon oma tikitalk Madonna46 pitämässä pelihuumoria yllä.

Pelejä olemme pelanneet 518 kappaletta vaihtelevalla menestyksellä. Aluksi pelasimme pitkään pelkästään 3vs3 pelejä, nykyään vain 4vs4 tai 5vs5. Voittoja on kertynyt 262. Viime kuukausina olemme haastaneet/pelanneet liiga-laaki tiimejä vastaan aina kuin mahdollista. Päämääränä päästä karsimaan divariin/laakiin. Myöskin halu kehittyä meillä on suuri ja pelaamaan oppii parhaiten haastamalla kovia vastustajia.

Miksi Ajax divarikarsintoihin?
Luulen, että meillä löytyisi potentiaalia pelata tasaväkisiä pelejä muita karsintoihin osallistuvia vastaan. Lisäksi kukaan meidän joukkueestamme ei ole ennen osallistunut kiekkoliigan toimintaan.
Haluamme myös testata tasomme todellisissa peleissä, missä on panosta enemmän, kuin normaalissa harkkapelissä.

Joukkueen pelaajarinki on täynnä ja emme etsi lisää vahvistuksia vaan tähtäämme nykyisellä kokoonpanollamme divarikarsintoihin/laakiin.


Tietoja Ajaxista.
Nimi: Ajax Amsterdam
Perustettu: 2004-11-12 17:32:08
Kokemustaso: pro
Vastuuhenkilö: Shar (Jarkko.Saarinen@pp.inet.fi), löytyy ircistä nickillä Shar_/mesestä shar@znn.znn.com
Ottelut: 518 voitot 262, tasapelit 75, tappiot 181
Aktiivisuus: Pelejä joka päivä


Joukkueen kokoonpano:
D.Beckham (Duffman,Kugi)
Madonna46 (Zaitsev,Jalkasi)
Shar (Javier,Fluffy,Sharr)
Mazgu (Mazq)
Jukka (S.Fedorov)
Cassidy (Sundance, Postman)
Latogar (Poljagor)
Vipa (Vipac,Silmä,Emperor)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

17.03.2005 17:40
Kangasalan Voitto hakee paikkaa tuleviin divarikarsintoihin.

Historiaa:

Joukkue on perustettu 29.10.2004, ja on siis jo hyvässä iässä kiekon mittapuulla. Perustajina toimivat Keippari, Maestro sekä Karpov. Alkuperäiseksi nimeksi Keippari keksikin Team Jakorasian. Perustajia lukuunottamatta tiimin pelaajat vaihtelivatkin paljon, kuten alussa on tapana(?).
Koska joukkue parin kuukauden ajan koostui lähes pelkästään kangasalalaisista päätettiin myös nimi vaihtaa kunnioittamaan kotikuntamme joukkuetta.
Pian huomasimme, että pelkästään oman paikkakuntalaisten toimesta emme pysty aktiivisesti pelaamaan, joten meille tulleiden viestien pohjalta hankimme muutaman pelimiehen joukkueeseen.

Muuta:

Joukkueen historia kattaa 431 ottelua, joista 233 voittoa, 41 tasapeliä ja 157 tappiota. Suurin osa otteluista on ollut 3vs3-pelejä, mutta vuodenvaihteen jälkeen virinneiden divari-keskustelujen tuloksena päätimme keskittyä 4vs4-peleihin. Näissä peleissä olemme pystyneet jo ihan mukavasti haastamaan, ja jopa voittamaan liiga-, divari- sekä puulaakijoukkueita. Pelityylimme on yleisesti ottaen syöttelyyn painottuvaa, ja pyrimme pelaamaan kaunista peliä, joskus jopa tuloksen uhalla. Tavoitteenamme on pitää peli-ilo korkealla ja otteet siisteinä, ja tietenkin päästä divarikarsintoihin.

Tietoja:

Nimi: Kangasalan Voitto
Perustettu: 29.10.2004
Perustaja: Keippari
Kokemustaso: Pro
Yhteydet: IRCnet #KaVo
Vastaava henkilö: Karpov, irkissä ihan vaan Karpov
Värit: Punainen/Valkoinen/Musta
        Valkoinen/Punainen/Musta

Kokoonpano:

Karpov
-Kiekko- (WayUp, Street)
roby (ropi)
Bolkonski (mauri, Andrei)
niso (N_I_S_O, hirvi56)
Tootoo (Pavilion)(mukana karsinnoissa 1/2005 S.K.A:n mukana)
Shefki (Otaka)(KLiigaa 1/2005 Hobiiteissa)
Superman (Snaipperi, Mutteri, Rep'eSors)

Edit: Shefki lisätty kokoonpanoon
Edit2: JTurro poistettu kokoonpanosta
Edit3: Superman lisätty kokoonpanoon.
Varpasaaren Vauhti mukaan!!
Anonymous

18.03.2005 21:09
Varpasaaren Vauhti ilmoittautuu mukaan divarikarsintaan!
Joukkue on perustettu 6. 8. 2004, joten joukkue on ollut olemassa pitkän tovin kiekon mittapuulla. Joukkueen perustajana toimi kyykkijä. Joukkueessa on hyvä ilmapiiri, ja joukkuehenki on myös tiimillemme tärkeä. "Missäpä muussa joukkueessa olisi yhtä hyvä joukkuehenki" ilmaisi asian Metroman, ja se kertoo paljon joukkueemme hengestä. Meillä on vakaa usko siitä, ettei joukkueemme tule hajoamaan, koska meille on muodostunut tietty ydinporukka joka pysyy tiimissä. Minä (Jakro) olen ollut tiimissä 7 kk, Tonzales ja Jangster n. 5kk, sekä Analconda 4 kk. Perusrunko on siis edelleen kasassa, ja olemme viime aikoina nostaneet pelillisesti tasoamme. Olemme jo olleet sen verran pitkään kasassa ja viime viikkoina lyöneet itsemme lopullisesti läpi, että mielestäni olemme ansainneet edes yrittää divarikarsinnassa. Pystymme laittamaan joukkueen kuin joukkueen koville, ja jos vain puhalletaan yhteen hiileen niin myös voitamme. Kokemusta löytyy varsin paljon, lähes 1800 ottelua on Varpasaarella takana, ja ollaan satuttu niistä melkein 850 voittamaankin. Olemme kasvattaneet 4vs.4:ten osuutta pelimäärästämme vielä entisestään viime kaudesta. Joukkueen kokemustaso on pro. Aktiivisuus on vähintään 5 ottelua päivässä, mutta useimmiten enemmän.

Pelaajiemme keski-ikä lienee jossain 16 yläpuolella. Joukkueen nuorin on 13-v, ja muut ovat pääosin enemmän 20 ikävuoden puolin ja toisin. Epäasiallista porukkaa emme tiimiin ota, tai ainakin pyrimme tätä välttämään. Joten suht' kypsiäkin ollaan.

Tiimiimme saa yhteyttä IRCistä ainakin Jakrolta, jonka nick ircissäkin on Jakro ja tietysti meillä on oma kanava #varpasaaren_vauhti. Useimmilla jäsenillä on myös messenger-osoitteet, ja tietty meidät saa kiekostakin kiinni useimmiten jos tarvetta tulee.

Vastuuhenkilöt (messenger-osoite suluissa jos on): Jakro(beardless69@hotmail.com), Tonzales (tonike_123@hotmail.com) ja Jangster

Kokoonpano (2.nickit suluissa) (Liiga/divari/puulaaki-kokemusta ei ole ellei erikseen mainita):
Jakro
Jangster (Stomper)
Tonzales (Sally,kiukku)
M0ppi (M0ppi-)
Kuharchik (Puustinen)
Analconda (Fallos)
ben-amor(Shanz,Valli)
Metroman
mikko. (miquel)
myerz (mayers) 2/2004 liiga Zelen Katras, 3/2004 liiga Habs, 3/2004 playoffs Habs, 4/2004 liiga HC PU, 4/2004 divari Narrilauma, 5/2004 divari Kalma HC, 5/2004 liigakarsinta Kalma HC
Tiedotus (Ikkuna, Kooäl) Pelannut divarikarsinnoissa Kanaheimissa 1/2005 ja puulaakia Prozac nationissa kaudella 1/2005
arge (Aksu88, Bäri, @.Berg, -Gretski- ja SKoivu)
Selänne (Selanne, Bure, D'Argo, J.Bauer) Pelannut divarikarsinnoissa Kanaheimissa 1/2005 ja puulaakia S.S.K:ssa
Iina (M.Richard, M.Naslund)
mini (Mikro)
HC Kauhava ilmoittautuu divari karsintoihin 2/2005!!!!
Anonymous

19.03.2005 11:09
HC Kauhava ilmoittautuu tuleviin divari karsintoihin 2/2005!

HC Kauhava on perustettu 6 tammikuuta 2005 eli nuori joukkue on kyseessä.Perustajana toimi M.Seikola.Runko pelaajia joukkueessamme on enää jäljellä 4(M.Seikola(ex ala,shonni,alatalo),Hocke, Henray ja Fobba)).Joukkueen keskiikä on suunnilleen 16..Vanhin pelaaja taitaa olla 22 vuotta ja nuorin 9 vuotta.

miksi hc kauhavan kuuluisi päästä divarikarsintoihin?

HC Kauhava pelaa päivässä monia pelejä eli joukkueemme on todella aktiivinen. Pelaamme mieluiten herrasmiessäännöillä elikkä emme tee ikinä Av-maaleja ja pelaamme aina pelit loppuun! Lukuisat pelaajat ovat myös meitä käskeneet ilmoittautua divarikarsintoihin menestyksemme takia ja oman pelityylimme. Joukkueellamme on todella kova nälkä pelata    kovia otteluja, koska joukkue haluaa pärjätä, mutta ei tämä ole HC Kauhavan koko elämä.

HC Kauhava historia:

Joukkue on perustettu 2005 vuoden alkupuolella siitä lähtien joukkue on taistellut ylä- sekä alamäissä.Varmaankin hc kauhavan synkin muisto on helmikuulta, milloin pelaajat vain lähtivät joukkueesta, koska pelimme olivat menneet todella surkeasti, onneksi joukkueeseen jäi Hocke, joka kasasi joukkueen uudelleen, siitä lähtien joukkue on pysynyt kasassa ja on aina valmiina taistelemaan voitosta ja kunniasta.

Muuta:

Joukkueemme nykyinen runko on tästä edespäin muodostunut elikkä enää emme etsi pelaajia!.Tavoitteemme karsinnoissa on pelata hyvää peliä. riittääkö se voittoihin?sitä ei voi vielä tietää. Joukkueemme pystyy pistää kamppoihin ns. parhaillekkin joukkueille. Joukkueessa on nuoruuden intoa ja kokemusta, mutta iällä joukkueessa ei ole väliä. Antakaa HC Kauhavalle mahdollisuus näyttää kyntemme tulevissa divarikarsinnoissa.


Kokoonpanomme:

Pakit:

M.Seikola(-) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Supersam(-) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Finzki(hulli) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Hyökkääjät:

Hocke(mäkkis,hoojii) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

P.Bondra(M.Hossa,Cibak) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Sulake(Triple_h) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

SML (runQ,-holly-)(ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Henray(renu,pikachu,entee) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Fobba(K0valchuk) (ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Sorokin(-)(ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

Collage(-)( ei kokemusta karsinnoista, laakista, divarista tai liigasta)

joukkueen nimi: HC Kauhava
luotu: 2005-01-06 19:51:12
Löytäjä:M.Seikola

yhteydenotot:
M.Seikola(shonniman@hotmail.com)(ei käytä ircciä)
hocke(hane.palomaki@jippii.fi)(ei käytä ircciä)
kotisivut: www.hckauhava.urli.net
email: HCKauhava@netti.fi
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

19.03.2005 22:39
alaskan alikersanttien hakemus divariin.

Olemme koonneet nytten joukkuetta jo hetken aikaa ja nyt muutamia viikkoja sitten vakituinen kokoonpano on löytynyt, ja näin voin todeta että lopullinen kokoonpano on löytynyt joten olemme täysin valmiina divari karsintoihin, olemme olleet jo muutamia kertoja d-fencen power rankins listoillakin :)  .  päivittäin pelaamme noin 2-8 4vs4 peliä.Pelejä on pelattu jo lähemmän 400 kappaletta eikä aktiivisuus tule olemaan todellakaan ongelma.Olemme todistanut pysyvyytemme ja taitomme voittamalla useita liiga/divari/puulaaki joukkueita.

Minun mielestäni joukkue sopisi hyvinkin divari karsintoihin koska tunnemme olevamme tarpeeksi hyviä jopa liiga tasolle, jotenka jos pääsemme divariin on ensimmäisen kauden tavoite nousta suoraa liigaan.

Tämä ei ole mahdoton ajatus ollenkaan ottaen huomiion kuinka pelaaja materiaalimme on hitsautunut yhteen vaikka emme ehkä olekkaan kiekon kirkkaimpia tähtiä, mutta joukkuepelinä olemme joukkueelle kuin joukkueelle kova vastus ja täyden työn saa tehdä jotta meidät päihittää.

Olen joukkueen ehkä sana seppo koska itse johtaka aka "jorma" sanat kuuluvat yleensä njaa :) olisin kiitollinen jos suostuisitte ottamaan meidät iloisin mielin karsintoihin vastaan ja vannon ja lupaan että pettymystä tämä joukkue ei tuota

4vs4 peleissä olemme aina vahvimmillamme.


Tietoja:


Team name: Alaskan Alikersantit
Created: 2005-02-10 21:36:24
Founder:  Roloson
Statistics: Played: 325, Wins: 166, Draws: 60, Losses: 99



Vastuuhenkilöt:Roloson (onni_piiparinen@hotmail.com) , .jorma.

Kokoonpano:
Roloson (Entinen nick Huittinen joka nyt poistettu.2nickit: laatta,laitatakl)
.jorma. (munQ)
Jakuda (A.Hitler)
SML (RunQ)
Ubula (bobby.orr)
Kanapoika (kyykkijä)
S.Sturm
Hebe (lauantai,isäntä)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

20.03.2005 18:31
Lucky Losers ilmoittautuu divarikarsintoihin kaudelle 2/2005

Lucky Losers on perustettu 22.2.2005 ja perustajina olivat Solid, BeQuick sekä zorero. Joukkueen rungon muodostivat aluksi HC Outsidersista eronneet pelaajat, mutta matkan varrella olemme saaneet myös uutta verta.

Vaikka LL onkin varsin nuori joukkue, ovat pelaajat kokeneita pelimiehiä. Kaikilta puuttuu kokemusta liigasta ja divarista, mutta jotkut ovat pelailleet muutaman ottelun Puulaakissa. Kirjoitushetkellä olemme pelanneet 168 ottelua, joista 100 on päätynyt voittoon ja 48 häviöön. Otteluista 99 % olemme pelanneet 4vs4-peleinä. Hyvänä mittapuuna LL:n tasosta voidaan pitää useat voitot Laaki-, Divari-, Liiga- sekä muista hyvistä joukkueista.

Joukkueen keski-ikä on 16,3v. Suurin osa on jo ylittänyt tuon tuskallisen murrosiän, joten LL voidaan luokitella asialliseksi ja reiluhenkiseksi joukkueeksi. Kuopuksen asemaa pitää hallussaan tulokas lyhyellä, mutta sitäkin tehokkaammalla 11 vuoden kokemuksella. Toista ääripäätä edustaa Klepryl, jolla on lasissa jo kiitettävät 22 vuotta. Joukkueemme perusprinsiipit ovat, että kaikki saavat pelata ja huumoria ei pidä unohtaa. Näistä peruselementeistä muodostuukin hyvin vahva joukkuehenki. Meiltä löytyy myös aktiivisuutta: joukkue koostuu kymmenestä (10) pelaajasta, joten pelaamme päivittäin useita otteluita. Kokoonpanon ei pitäisi muuttua.

Miksi Lucky Losers karsintoihin?
Joukkueemme koostuu pelaajista, jotka eivät ole vielä päässeet näyttämään taitojansa Kiekkoliigassa tai -divarissa. Jotta liiga ja divari eivät jäisi sisäpiirin jutuksi, olisi LL mainio valinta karsintoihin. Valintaa helpottaa myös tieto, että LL on täyspainotteinen 4vs4-joukkue. Pelaajien kehuttava sitoutuminen joukkueeseen pitää huolen, että kauden loppuun vieminen ei jäisi meistä kiinni.  

Tiedot koottuna yhteen:
Nimi: Lucky Losers
Perustettu: 2005-02-22 22:39:12
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilöt: BeQuick ja zorero
Yhteydenotot: IRCnet #LuckyLosers , Kiekko.tk (notea voi rohkeasti lähettää)

Kokoonpano: (muut nickit sulkeissa, vaikkeivät pelaisikaan toisessa karsintoihin pyrkivässä tiimissä)

BeQuick     (Crappy)
Borgir         (Northern)
Darkki        (Darkster)
Dvorak
Klepryl       (clep, ooo, Nasum)
Sipuli          (Celica, Onion, Kaavi)
Solid           (Batteri, Dump)
Viisumi       (Sushi)
tulokas        (_Toffee_)
zorero         (k3k3h4x0r)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

20.03.2005 19:00
Heinolan kiekko pyrkii tuleviin divarikarsintoihin!


Heinolan Kiekko ilmottautuu mukaan tuleviin divarikarsintoihin.
Joukkue on perustettu 3.3 -2005 , mutta nuoresta iästä huolimatta olisimme varsin varteenotettava ehdokas divarikarsintoihin.Perustajana on toiminut Chooser.Tämän vajaan kuukauden aikana olemme pelanneet lukemattomia 4vs4 pelejä sekä kovia liigatiimejä, että heikompiakin tiimejä vastaan. Moni liiga/divari/puulaaki tiimi on kokenut Heinolan kiekon liian vahvaksi.

Joukkoe on pysynyt hyvin kasassa perustamisesta lähtien.Joukkoeemme runko perustuu seitsämästä pelaajasta joista osa on ollut tiimissä sen perustamisesta saakka.Meiltä löytyy armottomia maalintekijöitä ja myös muutama kappale huippupuolustajia. 2nickkejä ei tiimissä ole, eikä varmasti tule olemaan jatkossakaan.

Joukkoeemme on aktiivinen, vaikka pelaajamäärä on kohtalaisen pieni verrattuna muutamiin liiga/divari tiimeihin.Päivässä pelaamme yleensä 4-8 ottelua joista useimmat ovat tietysti 4vs4pelejä.

Miksi juuri Heinolan kiekko?

Vaikka joukkoeemme on ehkä jopa nuorin karsintapaikkaa hakeva joukkoe,niin emme häviä taitotasossa pätkääkään muille joukkoeille.Kokemusta divarikarsinnoista ei ole yhdelläkään joukkoeen pelaajalla ja siksi toivon, että tämän hakemuksen jälkeen joukkoeemme saisi mahdollisuuden tulla valituksi tuleviin karsintoihin.Karsintoihin pääsy olisi todellinen piristysruiske joukkoeen pelaajille ja sitä myötä se toisi myös sitä odotettua tulosta.

Perustiedot vielä kerran:
Nimi : Heinolan Kiekko
Perustettu :2005-03-03 21:57:39
Kokemustaso : Pro
Vastuuhenkilö : Chooser (miikkaoksa@hotmail.com )
Ottelut : Played: 198, Wins: 122, Draws: 26, Losses: 50    
Aktiivisuus : kuten sanoin, n.4-8 ottelua päivässä.
IRC : #Heinolan_Kiekko ircnet.
Värit : punainen/musta/punainen(koti).musta/keltainen/musta(vieras).

Kokoonpano:
Koivunen (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Sorokin (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

A.mogilny (Kokemusta S.K.A:n riveistä kaudelta 1/2005)

Chooser (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Tinde (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Rucchin (Kokemusta S.K.A:n riveistä kaudelta 1/2005)

B.lievers (Kokemusta KUMU JT:n riveistä kaudelta 4/2005)

E.Perrin (Kokemusta S.K.A:n riveistä kaudelta 1/2005)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

20.03.2005 19:52
Tietoa divarikarsintojen alkamisajankohdasta: Ei missään nimessä ennen kuin puulaakin playoffsit on pelattu. Mika Saukkosen sanoin: "Miettikääs sitä."
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

23.03.2005 12:14
Kiekko-Leijonat Ilmoittautuu ehdokkaaksi divarikarsintoihin

Kiekko-Leijonat on perustettu 26.09.2004. Joukkueen runko on pysynyt koko historiansa ajan samana (Bulle, CxC, Lord, MaveriC, NaBa ja Renegade). Alkuperäisestä kokoonpanosta pois ovat lähteneet ainoastaan Köyhis2 ja Nuijamies. Joukkueemme on kierrättänyt useita pelimiehiä riveissään, jopa surkuhupaisan paljon, etsiessämme 10-12 hyvän pelimiehen lopullista kokoonpanoa. Nyt pakka on kasassa ja olemme valmiimpia tuleviin divarikarsintoihin, kuin kaudella 1/2005

Joukkueemme ikähaitari heilahtaa 15-vuodesta 28-vuoteen. Joukkueemme kuopus "Kopzu" jonka ikä vs asiallisuus yllätti täysin allekirjoittaneen. Joukkueemme nestori "MaveriC" pitää isällistä huolta nuoremmistaan. Joukkueen keski-ikä on 19,7-vuotta.

Otteluista: Pelaamme niin 4v4 kuin 3v3 pelejäkin, riippuen siitä mitä on tarjolla ja paljonko joukkueemme jäseniä on paikalla. Pyyrimme pelaamaan Kiekon "trendin" mukaisesti mahdollisimman paljon 4v4 otteluita. Joukkueen pelilliset suoritukset vaihtelevat huikeasti, välillä itseluottamuksemme ja samoin kurinalainen joukkuepelimme hipoo taivaallisia ulottuvuuksia, toisaalta huonona päivänä emme osaa pelata yhtään ja kaikki mättää. Tuttua varmaan jokaiselle joukkueelle. Huonoista päivistä huolimatta joukkuehenkemme on täyttä -ruostumatonta- terästä. Varsinkin Puulaakikauden 1/2005 loppu puolisko osoitti joukkueemme olevan vahva ja osaavan kääntää tiukat ja tasaiset ottelut voitoiksi, kun alkukaudesta kärsimme useita tiukkojen otteluiden kirveleviä tappioita.

Miksi K-L karsimaan Divariin?

Olemme nälkäisempiä kuin viimekauden karsintoihin lähdettäessä. Karsinnoista jäi paljon hampaankoloon huonon valmistautumisen takia. Puulaakisarjassa kaudella 1/2005 olemme keränneet rutkasti kokemusta Kiekkoliigan formaatilla pelatuista otteluista.

Perustiedot:

Nimi: Kiekko-Leijonat
Lyhenne: K-L
Perustettu: 26.09.2004
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: Lord
Vara vastuullinen: NaBa
IRC: #Kiekko-Leijonat (QuakeNet)
Msn:  tonza80@saunalahti.fi (Lord)

Kokoonpano - 2 nickit -  kokemus:


Bulle Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (1 ottelu)
CxC (Puolikas) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (3 ottelua)
Hero (Qun, Thuram) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (2 ottelua)
Kopzu (Toloppa) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (8 ottelua)
Lord (C.Gratton) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (13 ottelua)
MaveriC (hellboy) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (7 ottelua)
NaBa (Garnett) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (18 ottelua)
Renegade (tti-man) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (12 ottelua)
Savard (C.Drury) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (4 ottelua)
tukkalämy (toshh) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L ja ProzaC Nation (7 ottelua)

Korostamme joukkueemme yhtenäisyyttä, säilyvyyttä ja hyvää yhteishenkeä. Divarikarsintoihin on ehdolla paljon hyviä joukkueita. Uusia todella pelitaitoisia nippuja on mukana, mikä on hyvä asia. Mutta Kiekko-Leijonat perinteikkäänä ja yhtenäisenä joukkueena on valmis yrittämään kaikkensa.

Valitsija delegaatio varmasti valitsee karsintoihin ne joukkueet, jotka sinne kuuluvat. Kiekko-Leijonat jos jää ulkopuolelle, niin valinnat ovat varmasti olleet oikeutettuja myös tässä tapauksessa.

Kiittäen:

-Manageri- NaBa
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

23.03.2005 21:56
HC Kahi ilimottautuu kars.

Joukkueemme perustuu muutamista ikämiehistä 19,19,22,21,21,21,25  ja sitten nuoremmat puurtajat 16,16,14..tässä joukkueen alkuperäisin pelaajia  Deegu,myghal,Niemi,einari ja sitten uudemat on m.davis,keijo69,Hämy,Kartsa,Torspo ...Joukkueessamme kukkaan ei ole ennen pelannu näit' liigoja, paitsi deegu pari ottelua puulaakissa ja Gilmour karsinnoissa, joten oisimme halukkaita tulla näyttämään vahvuutemme siitä huolimatta,koska meillä sitä on (siis sitä vahvuutta:))..Olemme tosi rentoa ja asiallista populaa,mutta pelit pelataan täysillä!eikä meistä ole tullut yhtään valitusta?

Historia lyhyesti:Eräänä päivänä,minä Deegu Perustin tänmöisen tiimin nimeltää HC Kahi.Pelailin training roomeissa,kunnes löysin samasta roomista Loden ja einarin,kysyin heitä tähän malliin:tuutteko tiimiin,näytätte syöttelevän hyvin ;) ?.Ja niin he suostuivat kysymään.Myghal taisi tulla tiimiin ihan msg:llä kysymällä ja muut olen ottanut sitten heittämällä vain tuosta vain ;)..

Miksi kars. me?No pelithän tulee pelattua 99% varmuudella loppuun.Joukkueemme on voittanut monet monet liiga/diva tiimit esim. zambolaation Playboys ja  mysiinejen kanssa 2 tasuria:/ jne jne ..Omalla puolustus/vastaisku taktiikalla päihitämme ihan kenet vaan,ihan milloin vaan...Pelaamme vain ja ainoastaan 4vs4 pelejä,jo pitkän aikaan tullu pelattua.

Muuta: Mehän yritämme joka haastepelissä saaha liiga/diva/laaki jengiä vastaan,tai sitten joku muu tosikova.ei mitään just alkaneita vastaan,IKUNA! Ja aina vaan kun on 4 tai enemmän pelaajaa paikalla,nii eka saatetaan ottaa haastepeli, ja sitten karsintapeli,joten pelit tulee pelattua melko varmasti! ja lähes joka päivä saahaan peliä.


Joukkueen Nimi: HC Kahi
Joukkue Perustettu: 2005-01-15 15:17:53
Perustaja: Deegu
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilä: Deegu Kiekko/irc
Värit: Koti:Oranssi,Musta,Oranssi Vieras: Oranssi,Vaaleanpunainen,Oranssi
Yhteys:#kahi -->ircnet

Kokoonpano(kakkosnick.kokemus)


Deegu (XDee. kokemusta 3ottelua puulaakissa 1/2005 joukkueessa: HC Ylikunto)
myghal (myg.ei kokemusta)
einari (ei kokemusta)
m.davis (ei kokemusta)
Torspo(ei kokemusta)
niemi (heepo. ei kokemusta)
hämy (kullervo.ei kokemusta)
Gilmour (Gino.Kokemusta divakarsinnoista kaudella 1/2005 joukkueessa:HC Crooks
Kartsa(Nyman,L.Kapanen)
Kekkonen(Rampe.Ei kokemusta
Anni(Ei Kokemusta)
************
Joukkue se on tuossa...
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

24.03.2005 19:53
HC Piiska ilmoittautuu mukaan Divarikarsintoihin!


Joukkue on perustettu 20. Lokakuuta 2004 eli tiimi ei ole mikään kahden viikon juttu.


Pelaajien lukumäärä on 14, suht koht iso, mutta se pysyy kasassa eikä "elä". Ja eipähän jää varmasti ainakaan sarja pelaamatta meidän osalta...


Miksi Piiska pitäisi ottaa divarikarsintoihin?

Siinäpä kysymys... Mutta eiköhän se ole sen takia, koska..

a) Olemme asiallinen, hyvinkäyttäytyvä tiimi. Joukkuuen keski-ikä on (kiireisellä pikagallupilla selvitettynä) 16,6 vuotta.

b) Olemme hyvin aktiivinen. Joukkue pelaa noin 10 peliää päivittäin eli myöskään siihen, että emme ehtisi pelata kaikkia pelejä, on tod. näk. % pyöreä nolla.

c) Olemme ennenkaikkea tasokas tiimi, ja kovien otteluiden pelaaminen ei ole ongelma.

d)Olemme, aina kun siihen on mahdollisuus (= 4+ pelaajaa onlinessa), täysin painottunut pelaamaan 4vs4 -otteluita.

e)Tiimissä on samat miehet ollut erittäin kauan kasassa. Mielestämme on naurettavaa kun kesken divari kauden tiimi "hajoaa". Piiskassa ollut sellaset nimet ku Kryyker, TommyGun, MikGo ja H.T. mukana noin 5 kk, sekä useat nimet ovat olleet plus-miinus-kuukauden ja tuskin on edes mielessä käynyt lähteä pois.

Joukkueessamme pelataan pelejä erittäin paljon (noin 10 päivässä) eli rankiningit vaihtuvat 200 pisteellä molempiin suuntiin päivittäin joten toivon ettei valinnoissa paljon niitä katsella. Joukkue on pelannut pelejä vasta 560 (25.2.) johtuen siitä, että tiimi oli kauan pelaamatta, mutta silti samat miehet pysyi tiimissä ketä tuolla aijemmin luettelin.

Mikäli siis haluatte kolmen A:n tiimin (asiallisen, aktiivisen, ammattitaitosen) mukaan, valitkaa meidät!


Joukkueen kokoonpano (suluissa 2-nickit):

Walkeri (Walkeri_2, Paroc, Bluemoon){vastuuhenkillö}
TommyGun {vastuuhenkilö}
Hietsu
Jalkakynä (Footy)
Jolli (P.Saravo)
Koivu11. (Ovechkin8, Kallio)
Kryyker (Gruber)
MikGo
Raxa-Jacq (Dominator)
V.Sicak (_Judezki_, Tiskiaine, Janzek)
Vapahtaja (Ruutu, Harkins.)
0hho
maalaaja
zonk (A.Berg)

YHTEYS:
Lähinnä siksi, että joukkueen pelaajat viettävät suuren osan ajastaan kiekossa, meillä ei ole vielä IRC-kanavaa, mutta mikäli valintanne osuu tiimiinne, perustamme sen varmasti!
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

25.03.2005 12:52
Suomi Hc yrittää Divarikarsintoihin



Elikkä tiimi on vasta perustettu ja pelaajat haluissivat pelata haastellisempia pelejä ja kellään ei muulla ei ole kokemusta kiekkoliigasta muutakun Pirjetällä

Tässä Vähä tietoa tiimistä
Created: 2005-03-23 16:57:24
Taso: Amateur
Pelejä pelattu tähän menessä 12


Ei lla vielä oikeen keretty pelata 4vs4 pelejä mut niitä tulee vielä
ja kovia pelejä tullaan pelaamaan asiallisia ollaan


Joukkueen vastuu henkilönä toimiii Pirjetä Japirjetän saa kiinni
Mese: villberg@jippii.fi
Irq: #kiekkoliiga kanavalt


Kokoonpano:
Mykke: Pakki
Pirjetä: Pakki/Hyökki
_S.Koivu_: HYökki/pakki
Jake91: Pakki/Hyökki
SpedeMan: Hyökki
Paavo: hyökki
Johnny: pakki
M.Chiet: Hyökki
Style: Pakki/hyökki



Kokoonpanot saattavat muuttua!½
TRE Kronorin hakemus divarikarsintoihin.
Anonymous

26.03.2005 18:43
TRE Kronor ilmoittautuu divarikarsintoihin.

Info:
Perustettu:31.7.2004
Perustaja: Maximus(=Kamensky)
Kokemustaso: Pro
IRCnet: #tre_kronor
Joukkueen pelipaitojen värit: Koti: sininen – keltainen – sininen              Vieras: keltainen – sininen – keltainen
Huikeat kotisivut: www.freewebs.com/tre_kronor
Vastuuhenkilöt: Korpisalo, Kamensky, Datsyuk ja Lazutina

Puolustajat:
Kamensky (pelikokemusta ei ole kiekkoliigan sarjoista.) (2 nickit: Maximus ja SIEMENS)
Korpisalo (pelikokemus: divari 5/2004(PB), divari 1/2005 (Kalma)) (2 nickit: Demitra)
CeeMa (pelikokemus: liiga 5/2004 (Tsernobilit)) (2 nickit: HardyGo)
Delpiero (pelikokemusta ei ole kiekkoliigan sarjoista) (2 nickit: Rölli, Totti ja Jokeri-)
Lindross (pelikokemusta ei ole kiekkoliigan sarjoista) (2nickit: Jäkälä, Tuschna Ja Näslund)
Nikkke (pelikokemus: laaki 1/2005(S.S.K)) (2 nickit: Playmaker, Hustla)

Hyökkääjät:
Datsyuk (pelikokemus: puulaaki 1/2005 Viru valge) (2 nickit: J.West ja sjoderlun)
Lasse89 (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2 nickit: Lazutina, Pulkkinen ja kääk)
Maple (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2 nickit: Mapletus)
Viking (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2 nickit: - )

Historia:
Joukkue perustettiin kaveri/sukulaispohjalta 31.7.2004 eli suhteellisen kauan on ollut Ruotsi kasassa jo. Perustajina olivat Kamensky ja Korpisalo. Joukkueemme oli erittäin epäaktiivinen alkuaikoina ja sen takia onkin vasta hiukan yli 200 peliä pelattuna ja valitettavasti Kamensky ja minä(Korpisalo) pystymme pelaamaan ainoastaan lomilla opiskelujen takia, mutta Ruotsilla ei varmasti tule olemaan ongelmia aktiivisuuden kanssa. Joukkueessa on juuri nyt 8 pelaajaa jotka ovat divarikarsinta joukkueessa. 4vs4 pelejä pelaamme aina kun paikalla on tarpeellinen määrä pelaajia onlinessa.

Miksikö Ruotsi divarikarsintoihin?
Joukkueita missä on taitavia, kokeneita sekä asiallisia pelaajia ei ole kiekkoliigassa koskaan liikaa, ja mielestämme täytämme kiekkoliigan kriteerit enemmän kuin hyvin! Uusia kasvojakin olisi tulossa kiekkoliigaan sillä vain minulla ja CeeMalla on kokemusta kiekkoliigan sarjoista. Aktiivisuudessa ei tule olemaan mitään ongelmia. Pelillisesti olemme kovassa iskussa aina emmekä häviä koskaan huonoon peliin ja mitään sumppukiekkoahan me emme pelaa (jos maalimääriä katsoo). Tavoitteena on tottakai päästä divarikarsintoihin aluksi ja ne puheet joiden mukaan Ruotsi hajoaa heti jos emme pääse puulaakiin/divariin voidaan unohtaa heti, sillä Ruotsille on jo tullut pahojakin hetkiä eteen. Toivon todella että pääsisimme näyttämään taitomme divarikarsinnoissa. Asiallisuuttakin riittää myös Ruotsissa, keski-ikämme taitaa pyöriä siinä 17 vuoden paikkeilla ja ottelusta kesken lähtöjä ei tapahdu ikinä, joskus toki tulee ylilyöntejä (minulle siis ;)).

Yhteydet:
Joukkueen pelaajia tavoittaa mm. IRCnetissä kanavalta #tre_kronor. Messenger: Skorppari_17@hotmail.com (Korpisalo), tobelius87@msn.com (Kamensky) ja antarktis15@hotmail.com (Datsyuk).
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

27.03.2005 14:45
Tenorit uskaltautuvat ilmoittautumaan halukkaiksi divariin.

Joukkueemme on nyt ollut pystyssä yli puoli vuotta, joten melko vakaalla pohjalla siinä mielessä olemme. Joukkueemme on kokenut tämän puolen vuoden aikana muutaman värikkään vaiheen, mutta ydinjoukkomme on pysynyt nyt pitkään suurin piirtein yhdessä. Tämän puoli vuotisen historian alkuvaiheissa pelasimme kiekon silloisen trendin mukaisesti 3vs3-otteluja, mutta nyt on tullut muutama kuukausi tahkottua lähes tulkoon ainoastaan 4vs4-matseja. Ne ovat paljon miellyttävämpiä, vaatien joukkueelta enemmän yhteen hiileen puhaltamista. Pidämme näppärästä lyhytsyöttöjä hyödyntävästä yhteispelistä, mikä onkin melkoisen tärkeää, kun kentällä on tila vähissä.

Asiallisuudestamme tuskin tarvitsee juurikaan huolehtia. Keski-ikämme on suurin piirtein 18,5 vuotta, ja nuorimmat pelaajammekin ovat osoittaneet olevansa kiitettävän kypsiä. Epämiellyttävästi käyttäytyneet pelaajat ovatkin yleensä saaneet maistaa mastereiden kengänpohjaa.

Pelillisesti olemme kiekkoliigan ulkopuolisten joukkueiden kärkikastia, vaikkakin ajoittain jokin pelissämme on viime aikoina mättänyt. Yleensä olemme pystyneet pelaamaan hyvällä tasolla kunnon peleissä. Esimerkkinä sanottakoot etenemisemme Imperial March-turnauksen finaaliin Narrilauman vastustajaksi. Matkalla nujersimme mm. GWB:n. Tämän lisäksi olemme aloittaneet League-turnauksen ihan mukavasti pelaten itsellemme heti alkuun lähes varman playoffspaikan. Joukkueestamme ei löydy juurikaa kiekkoliigakokemusta, mikäli J4N1a ei oteta lukuun.

Yhteydenotto on helppoa. Lähes kaikki pelaajistamme nimittäin viihtyvät ircnetissä, jossa meillä on myös oma Arthemis-bottimme isännöimä kanava. Lisäksi muutamat pelaajistamme voi tavoittaa myös mm. kiekkoliigan omalta kanavalta. Allekirjoittaneeseen saa myös ilman muuta ottaa yhteyttä msn-messengerillä (ounce@jippii.fi).

Kokoonpano (pienoiset muutokset todennäköisiä):
Aaltonen
Cratos
Epätoivo
Fioldur
goal
Ihmisapin
J4N1 (pelasi kaudella 1/2005 liigaa Habsissa)
Kossila
Nifoc
Nosferatu
Sliver
Sätkäkone

Nimi: tenorit
Perustettu: 21.9.2004
Perustaja: goal
Yhteyshenkilöt: Ihmisapin, goal, Laza, Sätkäkone
Ircnet: #tenorit
Msn: ounce@jippii.fi

Terveisin,
Ihmisapin

goal kahdessa tiimissä? - D-fence
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

27.03.2005 22:14
HC Sooda ilmoittaa halukkuutensa osallistua divarikarsintoihin kaudelle 2/05!

Tietoa joukkueestamme:

Perustettu 11.1.05
Perustajat WayLoo, Soli, Heatley
Pelattuja otteluita tällä hetkellä 120, voittoja 70, tasapelejä 15 ja tappioita 34
Vastuuhenkilö: Gary (IRC:tommii)
IRCistä meidät tavoittaa kanavalta #Sooda, myös MSN Messenger on kaikkien käytössä. Omani on tommii@luukku.com

Elikkä olemme nuorehko joukkue, vaikkakin kaikilla paitsi minulla (Gary) onkin jo melko paljon kokemusta Kiekkoliigan peleistä.
Joukkueen runko on alusta asti pysynyt samana, lukuunottamatta että WayLoo on kadonnut joukkueen vahvuudesta. Aktiivinen porukka on kasassa ja yritämme tahkota 4vs4 otteluita mahdollisimman paljon, myös 3vs3 otteluita pelaamme silloin tällöin mikäli ei neljää pelaajaa ole paikalla. 1-2 pelaajaa saattaa vielä littyä vahvuuteemme.

Pelejä pelailimme tammi- ja helmikuussa varsin ahkerasti jonka jälkeen pidimme pientä taukoa, nyt joukkue on alkanut taas pelaamaan aktiivisesti joka päivä.
Kovia joukkueita on luonnollisesti kaatunut matkan varrella ja uskomme vahvasti, että myös divarikarsinnassa meillä on hyvät eväät menestyä.

Miksi Sooda mukaan?

Uskallan väittää, että joukkueemme on kokenein, sekä ehkä taitavimpia joukkueita jotka hakee karsintapaikkaa ja joukkueellamme olisi varmasti hyvät mahdollisuudet menestyä karsinnassa. Joka tapauksessa lähdemme nöyrinä hakemaan menestystä karsinnoista, jos nyt ensin sinne pääsemme.
4vs4-otteluiden pelaaminen on meille varsin mieleistä ja niistä olemme ottaneet muutamia kovia päänahkoja.
Joukkueemme keski-ikä taitaa olla siinä 15-vuoden paikkeilla, mutta siitä huolimatta asiallinen porukka toki olemme.

Nykyinen kokoonpano:

Soli (Soli-, Ushma) (pelikokemus: liiga 4/04 (HCH), liiga 5/04 (HCH), divari 1/05 (HCH), puulaaki 1/05 (HT-Suomi)
Heatley (Heatley-, Tiina, Ulla) (pelikokemus: liiga 2/04 (TT), liiga 3/04 (TT), liiga 5/04 (Humba), liiga 1/05 (Habs), divari 1/05 (Kalma HC)
Gary (Chistov, Ovechkin) (pelikokemus: puulaaki 1/05 (Hc PN))
O.J (.O.J) (pelikokemus: puulaaki 1/04 MoP, puulaaki 1/05 Hc PN))

(Soli, Heatley ja Gary alusta asti mukana)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

29.03.2005 12:37
5 kuukauden valmistautuminen ei vielä riitä Imperiumiumille, joten tavoitetta taas yhdellä kaudella eteenpäin.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

31.03.2005 11:54
Ritaripaidat ilmottautuu mukaan divarikarsintoihin 2/2005!

Joukkueen nimi : Ritaripaidat
Perustamisajankohta: 28.2.2005, eli aika tuore joukkue, perustajat olivat -Suni- ja Neger, tosin -Deuzer- tuli myöskin mukaan hyvin alkuvaiheessa.
Ottelut: 234, joista 97 voitettua, 21 tasapeliä ja 1116 tappiota (päivitetty 14.4)
Kokemustaso: Pro
Joukkueen vastuuhenkilö: Neger, tavoitettavuus: Kiekossa notea, Hattrickissä viestiä nimimerkille Finlander, IRCnet:in kanavilla Neger tai Neger_ ja MSN Messenger: cobbler@jippii.fi.
Aktiivisuus: 1 – 10 peliä / vrk, keskiarvo n. 5 peliä päivässä jos sen nyt oikein laskin :)
Pelipaita: Valko- Punainen (K) Puna- Valkoinen (V)

Pelaajat:
(nimi, (muut nimimerkit))
-Deuzer- (herne , keitto)
Maseur (Mazeur)
Neger (Bandit , Pole)
Rocco (Skåjare)
Sander (Ei ole)
Jäätävä (Koralli)
.CeNa. (Osmopula , Stardust , .ZiP. , Kuhta- , Zidlicky_ )
DzeiDzei (Black-Out , -hazard-)
Register (Ei ole)
Väinämö (Retarted , Väenämö)
_HeGe_ (HikiPanta , Markku , Patteri)
KurGo (village)
-RIBEIRO- (paristo7, piiska , -Q- )
Anna (Ei ole)
Skibada (Ei ole)

Kokoonapano on lopullinen.
Pelaajat tavoittaa todennäköisesti parhaiten kiekosta, aktiivisia kaikki.

Kellään joukkueen pelaajista ei ole kokemusta mistään sarjasta, ja kukaan ei myöskään pelaa missään muussa karsivassa tiimissä, joten näin ollen toisimme paljon uusia kasvoja tänne.

Miksi meidät? Miksi Ritaripaidat?

Ritaripaidat on uudehko joukkue, mutta erittäin vastuullinen, suhteellisen aktiivinen, ja jopa jossain määrin taitavakin joukkue. Yleensä olemme parhaimmillamme 4vs4 peleissä, joita kaikki pelaajammekin tykkäävät pelata. Niimpä todennäköisesti suorittaisimme kaikki ottelumme ongelmitta pelatuiksi. Ja kuten jo sanoinkin, toisimme paljon niitä "uusia kasvoja" kiekkoliigan ympyröihin. Joukkueemme pelaa reilua ja rehtiä peliä, emmekä me rupea vastustajille urputtamaan, oli tilanne mikä tahansa. Siksipä Ritaripaitojen motto onkin reilu peli, tuli sitten tappio tai tasapeli.

Ritaripaidoilla on vankka perusrunko. Tämä runko muodostuu tietyistä pelaajista, jotka pelasivat silloin, kun meillä oli pisteitä yli 1300 ja silloin, kun tappioputki iski ja meidän pisteet olivat heikoimmillaan lähellä 900. Tämä oli kovaa aikaa Ritaripaidoille. Pelaajien uskollisuutta koiteltiin. Joidenkin uskollisuus ja usko petti Ritaripaitoihin, ja he lähtivät, mutta perusrungon pelaajat jäivät uskollisesti tiimiin. –Deuzer-, Neger, Rocco, Jäätävä, Maseur ja Sander nostivat Ritaripaidat takaisin yli tuhannen pisteen. Nämät edellä mainitut pelaajat ovat siis Ritaripaitojen runko.

Me haluamme Divarikarsintoihin, koska me tiedämme pystyvämme pärjäämään siellä. Joukkueella on todella hyvä joukkuehenki sekä itseluottamus, että pystymme pelejä voittamaan altavastaajan roolista, joten toivomme, että te annatte meille Ritaripaidoille, mahdollisuuden päästä Divarikarsintoihin. Pallo on tiedän käsissänne. Muuttakaa se kiekoksi, ja heittäkää se meille, jotta pääsemme pelaamaan kunniasta ja maineesta.

Tässä pari esimerkki ottelua, jotka antavat pientä esimakua siitä mihin pystymme:
Team Jupiter 1 - 1 Ritaripaidat
Darra OY 3 - 5 Ritaripaidat
Bagdad snipers.
Anonymous

04.04.2005 06:22
bagdad snipers ilmoittautuu mukaan tuleviin divari karsintoihin.

Perustietoa:
Nimi: Bagdad snipers
Perustettu: 25.1.2005
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: stlouis ( maketchup@hotmail.com/ kohta irc net. nick: stlouis)
IRC: ei vielä.
Otteluita: pelatut: 402, voitot: 177, tasapelit: 52, häviöt: 173
Aktiivisuus: 4-10 peliä päivässä. tosi aktiivinen tiimi.
Värit: oranssi/musta (koti) musta/keltainen (vieras)


Historia yms.. :D

Bagdad Snipers on perustettu 25.1.2005 Totti10:n toimesta. Joukkueen alkuajat olivat melkoista vuoristorataa, mutta nyt meno on saatu vakaaksi ja joukkue on asettunut TOP-listalla sijoille 15-50. Snipersin alkuajoilta on mukana säilynyt vain muutamia pelaajia, mutta nyt joukkueen pakka on saatu hyvin kasaan, eikä pelaajavaihdokkia ole näillä näkymin tulossa. Pelejä joukkue on pelannut reilu 400. Joukkueen voitot ja tappiot ovat tasalukemissa, mutta silti ranking pisteet ovat korkealla. Siitä voidaan päätellä että pelaamme yleensä "kovempia" joukkueita vastaan. eli ollaan voitettu ja tullaan voittamaan kovia tiimejä jatkossakin.

tavoite:
Joukkueen tavoitteena on pysyä ehjänä, pelata hyvää ja viihdyttävää kiekkoa sekä nousta divariin ja ehkä jopa liigaan.


Miksi juuri bagdad?

miksi ei? meidän mieleemme on enemmän 4v4 kuin 3v3.me pelataan reilua  ja yleisö ystävällistä kiekkoa.olemme very aktiivinen tiimi. kokoajan nostetaan tasoamme, koska pelataan "kovempia" tiimejä vastaan--> ollaan voitettu paljon kovia tiimejä ja tullaan voittamaankin.


Kokoonpano:

-pärä- ( ei /laaki/diva/liiga kokemusta.)

-korkki- ( ei laaki/diva/liiga kokemusta.)

stlouis ( ei laaki/diva/liiga kokemusta.)

Totti10 ( ei laaki/diva/liiga kokemusta.)

g0al ( ei tietoa onko kokemuksia...voipi olla. 1nick = goal)

Vilizu ( ei laaki/diva/liiga kokemusta.)

starcraft ( ei laaki/diva/liiga kokemusta.)

D-M ( ei laaki/diva/liiga kokemusta.)

Joaquin ( ei laaki/diva/ligia kokemusta.)


jokkueemme kokoonpanoon ei taida tulla lisäyksiä joten kokoonpanossa on mukana 9 pelaajaa.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

04.04.2005 17:27
Vähän informaatiota. Kun puulaakin pronssimitalit on ratkaistu ja neljänneksi jäänyt joukkue on tehnyt hakemuksensa, laitetaan tänne ilmoitus siitä, että hakemisaikaa on jäljellä x päivää. Kun tämä aikaraja täyttyy, menevät kokoonpanojen editoimiset lukkoon ja käydään läpi kokoonpanot ja niiden mahdolliset päällekkäisyydet. Kun kaikki on kokoonpanojen osalta selvää, tehdään valinnat ja pyydetään paikkansa varmistaneita ilmoittamaan omat kokoonpanonsa tähän topiciin. Karsinnat alkavat kun puulaakin mestaruus on ratkennut, eikä Kiekkoliigan muista sarjoista ole enää tulijoita joukkueisiin (eli näitä mahdollisia vahvistuksia).

Tarkkoja päivämääriä on hankala sanoa, mutta eiköhän parin viikon kuluttua päästä aloittelemaan!
Divari karsinnat
Anonymous

06.04.2005 14:23
Rannikon Lämäri olisi todella kiinnostunut osallistumaan Divari karsintoihin. Rannikon Lämäri on perustettu 2004-10-20 17:46:29 joten se on aika perinteinen joukkue kiekossa. Joukkueessa on tällä hetkellä 10 pelaajaa ja runko on pysynyt lähes alusta asti samana. Varsinaiseen runkoon on kuulunut jo ainakin 500 ottelun ajan 5 pelaajaa ja lisäksi joukkueessa on 200 ottelun Lämäri pelaajia. Vaihtuvuus on joukkueessa ollut sellaista 2-3 pelaajaa kuukausi. Nämä uudet miehet vaan aika harvoin pysyvät samassa joukkueessa kovin kauaa joten 2-3 pelaajaa pyöritetään kuukaudessa. Rannikon Lämärillä on kiekossa takana nyt 585 ottelua. Minun mielestäni olemme pelillisesti hyvä joukkue vaikka ranking pyörii (välillä 1300 ja taas kohta alle 1100).  Yksi syy miksi Rannikon Lämäri sopisi oikein hyvin näihin karsintoihin on se että emme ole mikään 2 nikki tiimi vaan täysin aito joka päivä pelaava tiimi. Jos on lisää kysyttävää niin minä Mcsorley olen Rannikon Lämärin masteri ja perustaja ja parhaiten minut saa kiinni mesestä osoitteesta: tanelibrandt@hotmail.com

Kevät terveisin : Mcsorley
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

06.04.2005 15:17
BioHazard hakee karsintoihin!

Tiimi on perustettu 2004-12-01 13:22:34, jolloin perustajina toimi 0hho, Justi ja M.Hana. Nykyisin Justi pelailee Virussa, mutta on 2nickillään meillä sisässä, epäaktiivisena tosin.

Aluksi pelasimme ainoastaan 2nickeillä, mutta muutaman pelin jälkeen siirryimme 1nickeihin, ja haalimme muutamia pelaajia mukaan. Sitten iski pelaamattomuus ja tiimi hajosi. Myöhemmässä vaiheessa tiimi kasattiin uudelleen aktiivisimmista pelaajista ja sitä mukaan pelejä on tullut huomattavasti enemmän mitä aikasemmassa vaiheessa oli ollut. Tiimin pelaajien ikä on 14-25 vuoteen, eikä peeloilua ole ilmennyt minun näkemäni mukaan.

Historian aikana pelejä on tullut 204 joista voittoja:136 tasapelejä:25 tappioita:43. 4v4 pelejä on ollut aikaseimassa vaiheessa enemmän, ja uudelleen kasatussa kokoonpanossa olemme alkaneet panostamaan 4v4 peleihin, joissa olemme pärjänneet. Kyllä 3v3 pelejäkin on tullut pelattua suhteellisen paljon.

Miksi me juuri karsintoihin?
Kaikki varmasti haluavat nähdä uusia joukkueita karsinnoissa, niin me toisimme varmasti uutta sykettä karsintoihin mukaan. Peleistä karkaaminen on jo jätetty kauan aikaa sitten taakse, eikä sitäkään myöskään karsinnoissa tapahtuisi, olkoon tilanne mikä hyvänsä. Kaikki karsintapelit tulisi pelattua kunnialla loppuun, kun aktiivisuus on myös saatu kohdalleen. Tiimin pelaajilla olisi myös kova halu näyttää taitonsa muuallakin, kuin haastematseissa, kun kovin monella pelaajalla ei ole vielä kokemusta laakista/divasta/liigasta.

Kokoon pano:
Märkä(2nickit:0hho,M.Magia)
-TmH-(2nickit: stil)
FuckFace(2nickit: sylky)
-HaBa-(2nickit: l337, nabi)
Lapaluu
M.Hana
Kuus1st0(2nickit: kuus1st0x, Qsist0)(kokemusta laakista)
Blossom(2nickit: Möhkö, -MÖRKÖ-, _MÖRKÖ_, Nosse) (kokemusta divasta)

Yhteydet/tiedot:
# Bio_Hazard & ircnet
msn: ros_kis@hotmail.com (0hho)
Vastuu henkilö: 0hho
Kotiasu: musta,harmaa,musta
Vieras: harmaa,musta,harmaa
Myös joukkoeen kokoon pano on aika lailla lukittu, mutta ei vielä 100% varma.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

07.04.2005 09:45
Hakemusten viimeinen jättöpäivä 10.4.05, eli sunnuntai. Sen jälkeen ei uusia hakemuksia enää oteta vastaan. Kokoonpanoja saa vielä hakemuksissa muokata, aina siihen asti kunnes puulaakin finaalit on pelattu ja mestari selvillä. Sen jälkeen muutama päivä kaikille joukkueille (puulaakin 3 parasta + divarin BL ja HCH) julkaista lopulliset kokoonpanonsa (ei tuplaedustuksia eri joukkueissa), ennen kuin editointi laitetaan "jäihin".
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

07.04.2005 18:27
Neliapila ht ilmottautuu divarikarsintoihin

Neliapila ht on perustettu 29-01-2005, eli joukkueella aika pieni kiekko ura. Tiimin perustaja jäsenenä toimi T.Hannus(juxo), aluksi tiimin piti olla 2.nick tiimi mikä pelaa ain 4vs4 pelejä mutta tätä ei tapahtunutkaan.

Juxo haali mukaansa ensin IRL-kavereita, mutta sitten huimasi että kinkku(amaru) etsi joukkuetta ja päätti ottaa hänet mukaan runkoon. Kolmen pelaajan runko on ollut alusta asti mukana joukkueen toiminnassa juxo-sammakko-kinkku. Pelaajia tiimissä on tällä hetkellä seitsemän.  Joukkue ei tule hajoamaan missään tapauksessa!

Pelejä on kertynyt vasta 138 mutta pelejä pelataan koko ajan lisää (noin 2-10 peliä päivässä). Joukkue ei polje mudassa vaan yrittää mennä koko ajan eteenpäin haastamalla kovempia joukkueita. Joukkueelle ei ole ranking-pisteet kovinkaan tärkeitä, tärkeintä on eteenpäin meno. Yritämme pelata aina 4vs4 pelejä divarikarsintoja/puulaakia ajatellen.

Miksi juuri apilat?

Olemme miettineet jo pitkään mille kaudelle haemme divarikarsintoihin/puulaakiin, mutta päädyimme tähän kauteen. Joukkue menee koko ajan eteenpäin eikä jää junnaamaan samalle tasolle. Divarikarsinnat olisi tärkeää joukkueelle, koska pelaajat haluavat kovia pelejä kovia joukkueita vastaan.

Perustiedot:
Nimi: Neliapila ht
Perustaja: T.Hannus(juxo)
Vastuuhenkilöt: juxo (juzo_15@hotmail.com) ja kinkku (jeesus7@hotmail.com)
Perustettu: 2005-01-29 23:41:12
kokemustaso: pro
IRC: #neliapilat (IRC-net)
ottelut: 138, voitot 68, tasapelit 12, häviöt 58
aktiivisuus: 2-10peliä päivässä
värit: koti: valkoinen-musta-punainen(kypärä-paita-hanskat)/vieras: musta-valkoinen-punainen(kypärä-paita-hanskat)

Kokoonpano:
juxo (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2.nickit juxö)
kinkku (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista)(2.nickit:masterT, Narri, coolfoolL)
Sammakko (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2.nickit-)
Pihli (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2.nickit: sinappi, pantsu_12, snipu_12)
avain88 (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2.nickit: avain8, huora69)
hyvönen (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2.nickit-)
Bänhän (pelikokemus: 3/2004 liiga HC BL (nick: Jokerit65)
1/2005 puulaaki: S.K.A (nick: Bänhäm) (2.nickit: Toljanter, Jokerit65)
zoom (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2.nickit: Ziq)
rönnberg (ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista) (2.nickit: Pomo, NoviPoro, ei_seiso,  bakayaro)
Näille mennään aikavarmasti!

Tavoitettavuus:
IRC
MSN Messenger
Kiekko.tk (aktiivista porukkaa)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

08.04.2005 10:47
Luukkumiehet hakevat paikkaa tuleviin Divarikarsintoihin.

Luukkumiehet on perustettu 2005-03-18, eli olemme todella tuore joukkue kiekossa. Pelejä olemme tällä hetkellä pelanneet 91, joista 41 on päättynyt voittoomme, 14 tasapeliin ja 36 häviöön. Eli pelejä on siis pelattu 91 tällä joukkueella, mutta jos ja kun kokonaisuuden peleistä ottaa huomioon, niin tällä kokoonpanolla olemme pelanneet pitkälti toistasataa (200 ->) ottelua.
Eli sama kokoonpano on kuin edesmenneen Elite Guardin aikoina, eli tunnemme toistemme pelitavat ja tulisimme varmasti haastajana karsintoihin. Mutta silti ankara ja nöyrä sisu joka on tuottanut upean joukkuehengen joukkueeseemme ei loppuisi.

Olisimme enemmän kuin valmiita ottamaan vastaan paikan karsinnoissa, sillä taitoa ja nälkää riittäisi mielestämme Kiekkoliigan alaisuuteen pelaamaan.

Miksi juuri me?

Olemme valmiita ottamaan tämän suuren kunnian vastaan, jos se vaan meille suodaan. Pelimme painottuu syöttelyyn, joka on tuottanut marjaa jo pitkän aikaa keskuudessamme. Pelaamme vain 4vs4 pelejä. (eli todella harvoin pelaamme 3vs3 pelejä)
Emme ole lannistuneet pienoisista alamäistä, vaan keskustelleet yhdessä että mitä tehdä seuraavassa pelissä toisin. Olemme painottaneet "Ojasta noustaan" mentaliteettia. Eli tässä joukkueessa eletään demokratialla vaikka itse vastuuhenkilö olenkin. Häiriköitä joukkueessamme ei ole, eikä myöskään oteta. Keski-ikä 17,8v.

Vaikka kutsua ei nyt tulisikaan niin emme me siitä lannistu vaan yritämme kahta kauheammin tsempata ensi Divarikarsintoihin.

Pelaajat:
- Massa (vastuuhenkilö)
- Daigle
- OneOnly (TheMyth, OneZone)
- Svoboda
- Nusho
- Khioya (1/2005 MOP puulaakia)
- Dumbelo (Tumpelo)
- Malone (Huambo)
- jkopsi (Pastori)

Yhteys:
- #Luukkumiehet
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

08.04.2005 15:31
HC Ylikunto ilmoittautuu kaikkien suureksi yllätykseksi tuleviin divarikarsintoihin.

Ylikunto esiintyi todella vakuuttavasti viimeisissä puulaakiotteluissaan ja saavutti jo kauden alussa tavoitteeksi asetetun neljännen sijan. Nuo loisto-otteet kauden ratkaisuvaiheessa varmistivat  sen, että Ylikunto saa myös edellisten karsintojen tapaan lähteä tavoittelemaan karsintapaikkaa hakemuksen avulla.
Olisimme voineet valita hakemuksen tekijäksi Sepen, joka olisi kokeneena kirjoittajana yksinkertaisesti kirjoittanut Ylikunnolle karsintapaikan. Mutta halusimme tehdä hakuvaiheestakin jännitysnäytelmän ja valinta osui minuun (Pumppu).

HC Ylikunto on perustettu 17.10.2004. Alkuperäisenä ideana allekirjoittaneella oli huijata Kaasu maksamaan tiimi ja tämän jälkeen kikkiä pois tuo herkkäuskoinen ”noob”. Kaikki ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Joukon uudet päivitykset toivat mukanaan joukkueen perustajan kikkimiseston. Niinpä joukkuetta alettiinkin kasaamaan kahden miehen voimin, alkuperäissuunnitelmissa olleen yhden sijasta.

Puulaakin aikana joukkueemme aktiivisuudesta tuli välillä runsaasti kritiikkiä. Halusimme kuitenkin tietoisesti pitää pelaajarinkimme mahdollisimman pienenä, ja näin ollen yhteistä peliaikaa ei aina ollut helppo löytää. Suurin syy pelaamattomuuteen kuitenkin löytyi siitä, että osa pelaajistamme (allekirjoittanut mukaan luettuna), ei kiekon runsaan lagaamisen takia pystynyt moneen viikkoon pelaamaan klo 15 – 22 välisenä aikana ollenkaan.

Tästä viisastuneena Ylikunto onkin karsintojen kynnyksellä täydentänyt miehistöään, ja aikomuksena olisi muutenkin nostaa joukkueen aktiivisuutta. Peliä hakiessamme suosimme luonnollisesti 4vs4 pelimuotoa, ja vastustajaksi(uhri) haetaan mahdollisimman kovia tiimejä.  


Miksi HC Ylikunto pitäisi jälleen valita divarikarsintoihin?

Ylikunnon ensisijaisena tavoitteena karsintoihin valituksi tullessa, olisi pelata pelit kunnialla läpi, niille varatun ajan puitteissa. Tässä ei pitäisikään nykyisellä pelaajamateriaalilla olla vaikeuksia. Varsinkin joukkueen rungolla on niin hyvä yhteishenki, että se ei varmasti tulisi hajoamaan kesken karsintojen. Uskon myös joukkueen pelillisen tason olevan sitä luokkaa, että onnistuessaan joukkue olisi tosissaan taistelemassa divaripaikasta.    

Joukkueesta suurin osa on yli 20-vuotiaita, joten avautumista ei tappion hetkelläkään ole tiedossa.   Muutama huolestunut sivustaseuraaja on tosin lähestynyt minua /msg:lla ja arvostellut nimeltä mainitsematonta pelaajaamme, tämän aikaisemman käytöksen johdosta. Meillä ollessaan kyseisen pelaajan käytöksessä ei ole ilmennyt mitään arveluttavaa, enkä usko sitä jatkossakaan ilmenevän ja jos ilmenee, siihen tullaan puuttumaan.

Lisäksi karsintojen ulkopuolelle jääminen olisi varmasti shokki-uutinen Sepen faneille. Sepellähän on eniten faneja koko kiekossa.

Mutta joo, eipä näytä valitsijoilla taaskaan olevan mikään helppo tehtävä edessä…






Perustietoja:
Nimi: HC Ylikunto
Perustettu: 2004-10-17 06:37:55
Kokemustaso: Pro(piilonovi)
Vastuuhenkilö: Pumppu(nimellisesti), kaikki vinetykset sun muut kyselyt Kaasulle
IRC: #Ylikunto irc-netissä
Pelatut ottelut: 559, Voitot: 330, Tasapelit: 78, Häviöt: 171
Aktiivisuus: Nousussa
Värit: Punainen/punainen/valkoinen (koti), Musta/Turkoosi/Musta (vieras)

Kokoonpano: (Potaichuk pelannu liigaa ja divaa, muilla ei kokemusta kyseisistä sarjoista)
Kaasu  (Ruuti, Oliwa)
Pumppu (-Pump-, KL0P)
Sepe      (Vjutek, Zebev)
Napkinz  (Travolta)
Potaichuk (Obasanjo)
Hanki (Hank)
Stravis (Mokoma, Jaana)
Hawk (Onicron, Inferior)


Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

08.04.2005 17:09
Viru Valge lunasti automaagisen paikan karsintoihin kaataessaan Ylikunnon puulaakin pronssipelissä murskaavin lukemin 2-1. Tässä siis kokoonpano tuleviin div. karsintoihin.

Team Viru Valge

Cloudi
Justi
Koikkis2
ManZan
PWNAGEr
RutuKurnu
Sutenör
T.Salama (1/2005 liigaa TT:ssä)
Teekkair
Velvet (1/2005 divaria Pelijengissä)
WyX (1/2005 divaria Pelijengissä)
ZuH
ozo

Muut eivät ole pelanneet kaudella 1/2005 liigaa tai divaria.

Useimmilla pelaajista löytynee kakkosnickejä, mutta ei alustavan kuulustelun mukaan muista mahdollisista karsintajoukkueista.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

09.04.2005 08:13
S.K.A(SuomenKiekkoApinat) ilmoittautuu tuleviin Divarikarsintoihin.

S.K.A perustettiin Halpernin ja Rucchinin toimesta 19.08.2004, eli olemme melko vanha joukkue. Myöhemmin joukkueeseen liittyivät JoniK,Chozeno ja Tsero, jotka muodostavat joukkueen rungon. Pelejä olemme tänä aikana ehtineet pelata jo päälle 1500, mikä kertoo jotain joukkueen aktiivisuudesta. Pyrimme kokoajan pelaamaan nk. kovia joukkueita vastaan kokoajan ja olemmehan menestyneet myös niissä peleissä. Joukkueemme on muuttunut melko paljon viime Divarikarsinnoista ja nyt on sellainen joukkue kasassa, jolla mennään pitkälle, eli mitään suuria muutoksia kokoonpanoossa ei tule tapahtumaan.

Joukkueemme on ollut mukana kauden 1/2005 Divarikarsinnoissa ja 1/2005 Puulaakissa. Me osoitimme jo Divarikarsinnoissa, että pystymme tosissamme haastamaan kovia joukkueita. Puulaaki ei aivan mennyt niin kuin piti ja olemme tällä hetkellä sijalla 9, joka on myös todennäköisesti lopullinen sijoitus, mutta nyt olemme entistä nälkäisempiä ja valmiita Divarikarsintoihin. Tulemme kyllä menestymään Divarikarsinnoissa, mikäli sinne pääsemme.

Kokoonpano 2/2005 Divarikarsintoihin:

- Peltola (pelikokemus: Puulaaki 1/2005)
- Cerberos (pelikokemus:Divari 1/2005(ML)? ja Puulaaki 1/2005)
- Tsero (pelikokemus: Divarikarsinnat ja Puulaaki 1/2005)
- Jonik (pelikokemus: Divarikarsinnat ja Puulaaki 1/2005)
- Chozeno (pelikokemus: Divarikarsinnat 1/2005, Puulaaki 5/2004 ja 1/2005)
- Finale (pelikokemus: Divari (HCBL) 1/2005 )
- Tikru2 (pelikokemus: Divari (Kalma Hc) 5/2004 Puulaaki (PN & Kumu JT) 1/2005)
- Ronski (pelikokemus:Divarikarsinnat 1/2005)
- T.Selänne (pelikokemus:Puulaaki (PN) 1/2005)
- R.Nash (pelikokemus:Divari (HCH) 1/2005)
- Rodi (pelikokemus:Ei mitään)
-Siviili (pelikokemus:Divari (Kalma Hc) 5/2005, Liiga (UKRR) 1/2004 Puulaaki (PN) 1/2005)
-Lemieux26(pelikokemus:Puulaaki (PN) 1/2005?)
-Smolinski (pelikokemus:selvitettävänä)
-Halpern (pelikokemus:Divarikarsinnat ja Puulaaki 1/2005)
-Koivunen (pelikokemus:Divarikarsinnat )

Vastuuhenkilöinä toimivat Peltola,Chozeno, JoniK ,Tsero ,Cerberos ja Halpern ja kenenkään kakkosnikki ei pelaa Liiga/Divari/Puulaaki joukkueessa.

Olemme asiallinen ja rento porukka. Joskus aijemmin joukkueen käytöksestä on tullut valittamista, mutta mielestämme olemme parantaneet käytöstä huomattavasti. Pyrimme kokoajan kehittämään meidän peliämme pelaamalla pääasiassa 4vs4 pelejä, jossa menestys on ollut varsin hyvää. Joukkueemme vahvuuksiin kuuluu hyökkäyspeli, heikkouksiin edelleen kuuluu puolustuspeli, jota me pyrimme parantamaan ja sekin on menossa jo parempaan suuntaan. Irccin käyttö ei tule olemaan ongelma ja melkein jokaisella on messenger.


Perustietoa joukkueesta:

Perustettu: 19.08.2004
Perustaja: Halpern
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilöt: Peltola,Chozeno, JoniK, Cerberos,Tsero ja Halpern
Tilastot:Played: 1525, Wins: 685, Draws: 183, Losses: 657
Värit: Koti: Punainen-Musta-Musta Vieras: Musta-Valkoinen-Musta

Uskomme pärjäävämme jokaista joukkuetta vastaan Divarikarsinnoissa ja jokainen peli tulee pelattua. Emme tule hajoamaan/jättämään Divarikarsinnat kesken, sen voin luvata.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

09.04.2005 17:56
Pellejen hakemus divarikarsintaan 2/2005

Olemme Pellet ja haluamme divariin. Kiekkoliigan historian kahteen ensimmäiseen divarikarsintaan pääsimmekin, tosin divariin asti eivät taitomme riittäneet. Nyt olemme hankkineet taitoa, kokemusta ja leikkimielisyyttä peleihimme, joten uskomme meissä olevan potentiaalia hyväksikin divarijoukkueeksi.

Joukkueesta löytyy mm. kiekkoliigan mestari Smurffi (löysät boys 5/2004) ja kaudella 1/2004 hopeaa voittanut Nakki, ja muutkin ovat pelanneet - elleivät divari-/liigaotteluita - niin ainakin divari-/liigatiimissä. Karsinnat ovat jo kaikille tuttua puuhaa.

Suurimmaksi osaksi joukkue koostuu vanhoista tutuista ja kaveripiiristä, joten yhteishenki toimii oikein hyvin. Ensimmäisen Pellet-joukkueen kaatumisen jälkeen perustimme tämän legendaarisen ilmiön uudestaan, ja lähes samat pelaajat, jotka pelasivat alkuperäisissäkin pelleissä, pelasivat siinä kakkosnickeillä rennolla meiningillä. Ainoat asiat mitkä tästä ovat muuttuneet, ovat kakkosnickit, jotka ovat muuttuneet ykkösnickeiksi, sekä aktiivisuus, joka on noussut ykkösnickien mukana.

Nyt vihdoin, kun Pellet jo kolmatta kertaa pyrkivät divariin, olisi hyvä idea ottaa tämä suunnattomien ihmismassojen suosima joukkue mukaan karsimaan divaripaikoista, jotka - toisin kuin taitomme - ovat rajalliset.

Joukkueen nimi: Pellet
Joukkue perustettu: 19.9.2004 by Peki (alkuperäinen n. 21.4.2004 by kameli-2).
Vastuuhenkilöt: kameli-2
Yhteydenotto: kiekko.tk note, IRC #hcpellet & #kiekkoliiga @ IRCnet, #pellet & @ quakenet, msn msg kameli-2@kameli-2.org (kameli-2)

Kokoonpano
Moukkis
O.J
Peki
Smurffi (Löysät Boysin taival liigassa loppui puolivälieriin)
kameli-2
Nakki
Thunder
JORTIKKA

Yhteensä 8 pelaajaa (en paljasta salaista matemaattista laskukaavaani).
Kokoonpano ei elä. (Okei okei elää se. Vaikee myöntää.)

Kiitos jo etukäteen että valitsitte meidät.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

09.04.2005 18:00
Puulaakin hopean myötä Narrilauma varmisti paikkansa suoraan divari..karsinnassa

Kokoonpano:

Mabo
darby
Renberg
Pikkis
insane
Luka
Januzki
Plaz
joje
Aki_Heino

Kaikki kuuluivat Narrilauman vahvuuteen puulaakissa, eikä pelejä kaudella 1/05 liigassa tai divarissa ole. Myöskään kakkosnickejä ei ole muissa karsivissa joukkueissa.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

09.04.2005 18:12
HCH:n kokoonpano

Blizk
FINisher
Kashmir
khummitus
PtG
Redden*
Saarinen
Vahalahti

* Smith vaihtoi nimensä Reddeniksi nimisekaannuksien vuoksi
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

09.04.2005 18:24
Sijoittumalla 3 parhaan joukkoon (tarkkaan ottaen ensimmäiseksi) Puulaakin pudotuspeleissä, HC Penetrators saa automaattisesti paikan tulevissa Divarikarsinnoissa. Meistä ainut, joka pelasi Divaria kaudella 1/2005 on somebody, Liigassa pelannut ei ole kukaan.
Lähes kaikilla joukkueen jäsenistä on toisia nimimerkkejä eri joukkueissa, mutta mikään näistä joukkueista ei ole pyrkimässä karsintaan.

Lähdemme koitokseen seuraavalla kokoonpanolla:
Amontaur
GonaPappa
Hinaaja
Joppe
LKM
Lorenzo
Sepekki
Ze77
carsta
jager
r.regehr
somebody (Divari kausi 1/2005 joukkueessa George W. Bush Hockey Club)

Kiitos kaikille kuluneesta Puulaaki kaudesta, pudotuspelit olivat huikeat.

EDIT: kokoonpanoja muokattu.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

09.04.2005 18:39
Los Amigos ilmottautuu tuleviin divarikarsintoihin.

Emre perusti Los Amigosit 15.8.2004 tarkoituksenaan päästä pelaamaan haaste/tiimipelejä. Ensitöikseen Emre kutsui joukkueen vahvuuteen karviksen (kaksikko tuntee toisensa siis kiekko.tk:n ulkopuoleltakin). Nopeasti karvis iski silmänsä publalla kuuhailleeseen Japsuun, joka pienen suostuttelun jälkeen liittyi Amigo-paitaan ("no jos te nyt välttämättä haluatte minut" muistellaan Japsun sanoneen). Tästä muodostui kolmen "kova kopla", jotka pelasivat pelejä päätarkoituksenaan pitää hauskaa. Amigosien periaatteeksi tuli pelata rentoa ja rehtiä, herrasmiesmäistä peliä vailla sen suurempia tavoitteita.

Pelaajien kehittyessä ja kokemuksen karttuessa Amigos alkoi hieman muuttua. 4vs4 pelit alkoivat hiljalleen yleistyä kiekossa ja Amigot halusivat päästä mukaan näihinkin kuvioihin. Vuoden vaihteen tietämillä otettiin mukaan ensimmäiset alkuperäisen kolmikon ulkopuoliset pelaajat (jos karviksen pikkuveljeä Osama_jr:ia ei lasketa). Homma ei valitettavasti toiminut aivan niin kuin olisimme halunneet. Uusien pelaajien persoonat eivät täysin sopineet Amigoihin. Olimme nopeasti jälleen kolmikkona ja tuntui siltä että pystyyköhän kukaan tulemaan mukaan näin pitkään yhdessä pelanneeseen ja tiiviiseen porukkaan.

Aina pelaajia valitessamme olemme tarkastelleet persoonaa ja yleistä käyttäytymistä jopa pelitaitojen kustannuksella. Pelaajien hankinta on ollut hidasta, mutta koimme että tämä on ainoa oikea tapa toimia. Etsiminen tuotti viimein tulosta ja saimme oikeanlaisen persoonan ja loistavan pelimiehen, Benjaminin, joukkueen vahvuuteen ja pystyimme vihdoin kunnolla aloittamaan 4vs4 pelit. "Nelinelonen" tuntui aluksi ja tuntuu edellleen meidän peliltä. Tilaa on usein todella vähän, joten pelkällä yksilötaidolla ei pitkälle päästä vaan joukkueen on pelattava joukkueena ja juuri sitä Amigot on, Joukkue isolla J:llä.

Koska 4vs4 tuntui oikealta, mutta Amigot eivät mitenkään voineet ehtiä mukaan edellisiin karsintoihin, päätti muutama pelaaja lähteä kokeilemaan rajojaan ja etsimään haasteita Kiekkoliigan sarjoista. Emre pääsi H.C.P:n riveihin pelaamaan Puulaakia ja Japsusta kiinnostui Kiekkoliigan Slussenin Sissit. Kumpikaan ei kuitenkaan unohtanut Amigoja vaan jatkoivat pelejä normaaliin tapaan nyt vain toisilla nickeillään. Kauden aikana pystyimme toteamaan ettei se peli Kiekkoliigan sarjoissa ole niin erilaista etteikö Amigot pystyisi siellä taistelemaan tasavertaisesti.

Amigot ovat laajentaneet pelaajarinkiä ja olemme onnistuneet samaan mukaan näinkin monta hyvin samanhenkistä pelaajaa, joiden persoonat ja pelityylit sopivat yhteen. Joukkueen ikähaitari on tällä hetkellä 15-25 vuotta eli olemme sekoitus nuoruudenintoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Keski-ikämme asettuu jonnekin 19 vuoden tienoille. Mukana on ns. suurelle yleisölle vielä tuntemattomia pelaajia sekä pari monelle ennestään tuttuakin persoonaa. Pelaajarinki on laajentunut paljon sitten alkuperäisestä triosta, mutta olemme silti pystyneet säilyttämään periaatteemme.

Tiivistettynä: Miksi juuri Amigot?
* Perinteikäs, rehti ja yhtenäinen joukkue
* 4vs4 on meidän pelimme
* Joukkue on rakennettu niin että se ei ole muutaman pelaajan varassa. Peli toimii kun kentällä on neljä Amigoa, riippumatta siitä mitä paidassa lukee
* Joukkueessa on useampi pelaaja kenellä ei ole lainkaan (tai hyvin vähän) kokemusta Kiekkoliigan sarjoista, joten uudet naamat ja kyvyt tuovat uutta väriä sarjaan
* Pelaajien vaihtuvuus on ollut todella vähäistä. Puolen vuoden aikana joukkueen on jättänyt tai olemme vapauttaneet vain kolme joukkueseen jo päässyttä pelaajaa (ns. try-outtilaisia samaan aikaan mahtuu neljä)

Perus- ja yhteystiedot:
Nimi: Los Amigos
Perustettu: 2004-08-15 00:42:07
Vastuuhenkilö: Japsu (irc: Japsu--, icq: 256-585-900)
IRC: #losamigos, irc-net
Otteluita: 572, Voitot: 268, Tasapelit: 61, Häviöt: 243
Aktiivisuus: tämän hetkinen tahti 0-10 peliä päivässä

Kokoonpano:
Japsu (G-Pappi) (19 ottelua Kiekkoliigaa Slussenin Sisseissä kaudella 1/2005 + liigakarsinta)
Körsklieg (Kultalapa ja Hokke) (19 ottelua Puulaakia H.C.P.:n riveissä kaudella 1/2005)
QPRocky (PakkiX) (11 ottelua Puulaakia Team Viru Valgen riveissä kaudella 1/2005)
Emre (Hoimies) (7 ottelua Puulaakia H.C.P.:n riveissä kaudella 1/2005)
Juza (InBred ja PitBull.) (4 ottelua Puulaakia H.C.P.:n riveissä kaudella 1/2005)
karvis (Weight) (Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista)
Benjamin (Toivo ja Taisto) (Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista)
ilzei (TheGlue, Chile, AkuAku ja LarryLove) (Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista)
purja (umc, Fetti, Rukus ja virgin) (Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista)

Kokoonpano on erittäin todennäköisesti lopullinen.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

11.04.2005 16:45
Hakemusten viimeinen jättöpäivä tiistai. Kokoonpanot menevät jäihin torstaina ja päätökset mukaan otettavista joukkueista tehdään loppuviikon aikana. Jos mahdollista (kokoonpanojen pelaajat määrittävät sen aika pitkälle), niin karsinnat voisivat alkaa ensi viikon maanantaina.

Nyt on aika siivota ne kokoonpanot kohdilleen! Ei tuplaedustuksia kahdessa karsintoihin pyrkivässä tiimissä. Molemmissa tiimeissä saa olla mukana, mutta vain toisen kokoonpanoon merkittynä. Joukkueet joilla on tuplaedustus kokoonpanoissa saavat MIINUSTA.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

12.04.2005 14:06
HC BL

Boomhauer
Kovalchuk
Macki
MutiM
petu-
Puhelin
sissi
werade
Wänämönen


Sissi pelasi viime kaudella Puulaakia H.C.P:ssä Sisu-nickillä. Muut edustivat BL:ää.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

12.04.2005 17:55
Hc Eituumitään ilmoittaa halukkuutensa osallistua Divarikarsintoihin!


Historiaa:

Tammikuun loppupuolella pelaaja nimeltä Frankkis oli hyvin pettynyt kiekon
pelaamiseen lähinnä valituksen ja tiimien  kokoonpanomuutosten takia, ja päätti ottaa tavoitteeksi perustaa
tiimin jossa peli olisi rentoa mutta siitä huolimatta taitavaa. Pitkän
taivuttelun jälkeen Frankkis sai mukaan toisen hengenheimolaisen, Massen, edistämään hanketta.
Massen ideoita pursuavasta päästä syntyi myös itsetuhoinen
nimi Hc Eituumitään. Myöhemmin mukaan liittyi uusia pettyneitä, sekä muuten vain mukavia ja asiallisia pelureita.


Olemmeko asiallisia?

-Joukkueemme keski-ikä (20.36v.) on luultavasti kiekon suurimpien joukossa, joten tämä seikka
osaksi vakuuttaa asiallisuudestamme.

-Emme ole koskaan luovuttaneet.

-Pelaamme rehdisti, vältämme parhaamme mukaan ylivoimapelaamista sun muita törkeyksiä.

-Emme soita suutamme tiimiläisille tai ulkopuolisille.

-Kiitämme aina roiman tappionkin jälkeen.

-Olemme kaikkiruokaisia (Jos joku meitä vastaan haluaa pelata niin me pelaamme, ketään ei siis pelätä.)

-Ircin käyttö onnistuu

Pystymmekö tarjoamaan hyvä vastuksen karsinoissa?

Olemme parempia 4vs4 peleissä joka näkyy alhaisissa maaliluvuissa
ja pyrimme aina niitä pelaamaan kun porukkaa riittää. Kiekkoliigan
alaisia tiimejä vastaan yritämme pelata niin usein kuin mahdollista
lähinnä haasteen ja asiallisuuden takia. Olemme tarjonneet mielestäni
tasaista peliä vaikka häviö on voittoja enemmän tullutkin.  



Olemme hyvin aktiivinen tiimi ja pelejä pelataan usea joka päivä.
Tässä kokoonpanomme:

...M5...(Pilkki)
Archon  (Arkkoni)
ChesDer
Frankkis(Error,Virhe,Muvo)(Vastuuhenkilö)
Iltsu   (Veterano,Jerez)
Jaromir (-Jaromir-)
Jtl     (shocker,shokeri)
Masse   (Kylmämaa,Tölli ja Jutila)  (Vastuuhenkilö)
Static-X
mmm     (mikkohh,mmmarabou)





Tiimi perustettu: 29.1.2005
Tiimin keski-ikä: 20.36
Pelattuja pelejä: 521(voitot:266,tasapelit:58,häviöt:197)
Aktiivisuus Keskiarvona:7.1 pelattua peliä päivässä

Miksi juuri me?

On useita syitä minkä perusteella me (Hc Eituumitään) kuuluisi divariin. Yksi syy on se että suurin osa pelaajista ei ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Olen varma että joukkueellamme olisi paljonkin tarjottavaa divariin koska joukkueessamme luurailee useita tulevaisuuden tähtipelaajia. Joukkuehenkemme on myös mahtava (ehkä hieman liioiteltu) koska kaikki pelaajat ovat luonteeltaan samanlaisia. Kukaan pelaajista ei ole edes ajatellut lähtevänsä minnekään koska nautimme pelaamisesta ensisijaisesti. Olemme myöskin erittäin sopeutuvaisia kaikenlaisiin olosuhteisiin. Olen myös varma että pystymme antamaan vastusta jokaiselle joukkueelle ja painamme sata lasissa aina viimeiselle sekunnille asti.

Vastuuhenkilöt tavoittaa heidän messanger osoitteistaan : jukka_ko88@hotmail.com (Frankkis) ja kattilaworld@hotmail.com (Masse)

heps hereillä ollaan nyt joten Rose poistettu kokoonpanoista.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

12.04.2005 19:28
nevarit ilmoittautuvat tuleviin divarikarsintoihin.



Faktat:
* Vastuuhenkilö : Miskunho
* Pelaajien lukumäärä: 7 - Aktiivisia kaikki
* Joukkue perustettu 2005-03-13 15:49:15


:. Kokoonpano .:

Hyökkääjät:

Arnason
M.Kenig (Kokemusta laakista)
leksa
       Lode

Puolustajat:

Miskunho  
SataniC
Dax (Kokemusta laakista)
Sundström


Muuta:

- Olemme varsin nuori joukkue (2005-03-13), mutta mielestäni meillä on tarpeeksi potentiaalia ja materiaalista
vahvuutta haastaa jokainen divarin alainen joukkue.

- Pelejä meillä on kasassa vasta sadan pintaan (hieman pyöristettynä), mutta useimmat näistä ovat olleet 4vs4 ja 5vs5
otteluita ja 3vs3 ottelumuodosta on luovuttu jo melkein kokonaan.

- Joukkueellamme on hirveä nälkä näyttää "hampaansa" myös jossain muoalla kuin harkkapeleissä, joihin on joskus
vaikea oikeasti motivoitua.

- Pelaajisto on vaihtunut kahteen otteeseen kohtuu radikaalisti, mutta tällä hetkellä
näyttää tilanne olevan pysyvä ainakin näiden seitsemän pelaajan kohdalla.



Tavoitettavuus:

- IRC
- MSN

Vielä:

- Varmastikkin useampi joukkue menee kokemuksellaan ohitsemme valinnoissa, mutta ainahan sitä saa yrittää
ja kyllä me olisimme ns. pieni lisämauste mukaan :)
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

12.04.2005 20:46
Team Omistuksen hakemus divarikarsintoihin kaudelle 2/05

Nykyinen Team Omistus on perustettu juuri äskettäin eli 26.3.05, mutta omistuksen pelaajat ovat pelanneet jo pitkään yhdessä. Aidon ja alkuperäisen Team Omistuksen tarina alkoi jo vuoden 2004 elokuussa, ja tällöin joukkueessa pelasivat nykyisistä veijareista cobbis, gunner, Laza sekä jooda. Omistuksen taru jatkui avainpelaajien perustamassa Red Starissa, joka kuitenkin erinäisistä syistä hajosi. Hajoamisenkin jälkeen gunner ja jooda jatkoivat pelaamista Red Starissa kakkosnikeillään. Liigavisiittiensä aikana gunner ja jooda ehtivät tutustua ja ystävystyä Koalan kanssa, joka myös liittyi kakkosnikillään Red Stariin. Liigakauden jälkeen vanhat omistuslaiset sekä Koala päättivät palata juurilleen, ja tässä olemme!

Taitoa joukkueesta varmasti löytyy, onhan Omistus jo kivunnut tässä lyhyessä ajassa kiekon top20-listalle. Jupiterin rakastavaiset gunner ja (pistepörssin voittaja, allstar-pelaaja jne.) Koala muodostavat vaarallisen parin hyökkäyspäässä, ja allstar-pakki jooda on myös tuttu maineikkaan Hc Humban riveistä. Liigasta melko pimennossa ollut Laza on myös kovan luokan hyökkääjä ja sopii pelityyliin loistavasti. Joukkueessa pelaa myös cobbis. Vaikka pelaajamateriaali on erittäin pieni, riittää joukkueella kyllä aktiivisuutta, suurin osa pelaajista on kiekko-nolifejä. Aktiivisuudesta kertoo myös omistuslaisten pelien osuus entisissä liigatiimeissä; gunner, Koala ja jooda kaikki pelasivat 19-21 peliä 22 liigapelistä, sekä lisäksi lähes kaikki playoffs-pelinsä.

Nyt kun kaikista mahdollisista hajoamisen aiheuttavista tekijöistä on päästy eroon, on lähes satavarmaa, että Team Omistus ei tule hajoamaan, varsinkaan kesken karsintojen. Määränpäänä joukkueella on tietenkin Kiekkoliigan mestaruus. Vaikka pelaajat ovatkin ikähaitarilta 15-18, on joukkueen asiallisuus huipussaan, ovathan gunner, Koala ja jooda päästetty pelaamaan kiekon asiallisimmassa joukkueessa eli Jupiterissa. Joodan humbailuista ei puhuta.

Joukkueen kokoonpanoon voi tulla vielä mahdollisia lisäyksiä, kukaan ei kuitenkaan ole lähdössä.

Tietoa joukkueesta:
Nimi: Team Omistus
Perustettu 2005-03-26 20:41:17
Kokemustaso Pro
Vastuuhenkilö: jooda (irkissä ircnet & quakenet 24/7 paikalla nimimerkillä jooda)
IRC-kanava: #Team-Omistus @ ircnet
Värit: valkoinen-sininen-musta (koti), sininen-valkoinen-musta (vieras)

Kokoonpano: (suluissa viime kauden liigajoukkue)
Koala (Team Jupiter)
gunner (Team Jupiter)
jooda (Hc Humba)
cobbis
Laza
Rose
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

13.04.2005 09:47
Hakemusten jättöaika on umpeutunut. Joukkueilla on mahdollisuus editoida kokoonpanojaan torstaihin klo 23:59 saakka, jonka jälkeen kokoonpanot ovat lopulliset.
Divarikarsinnat kaudelle 2/2005
Anonymous

13.04.2005 14:07


Joukkueen kokoonpano (suluissa 2-nickit):

Walkeri (Walkeri_2, Paroc, Bluemoon){vastuuhenkillö}
TommyGun {vastuuhenkilö}

Hietsu
Jalkakynä (Footy)
Jolli (P.Saravo)
Koivu11. (Ovechkin8, Kallio)
Kryyker (Gruber)
MikGo
Raxa-Jacq (Dominator)
V.Sicak (_Judezki_, Tiskiaine, Janzek)
Vapahtaja (Ruutu, Harkins.)
0hho
maalaaja
zonk (A.Berg)

YHTEYS:
Lähinnä siksi, että joukkueen pelaajat viettävät suuren osan ajastaan kiekossa, meillä ei ole vielä IRC-kanavaa, mutta mikäli valintanne osuu tiimiinne, perustamme sen varmasti!



Muutoksia kokoonpanoissa. Tässäpä lopullinen kokoonpano:

MikGo  (Simpanssi) [vastuuhenkilö]
TommyGun  [vastuuhenkilö]


Hietsu    
Jalkakynä (Footy)    
Koivu11. (Ovechkin8, Kallio)  
Kryyker (Gruber)    
Raxa-Jacq (Dominator)    
Snob (Caribbean)    
Sticky  (Dankura)    
V.Sicak (_Judezki_, Tiskiaine, Janzek)  
Vapahtaja (Ruutu, Harkins.)    
maalaaja    
zonk (A.Berg)

Ja nykyään on irc kanava IRCnetissä #Hc.Piiska

EDIT: Ihan hyvä jos vie pistää kokoonpanot oikein  :)