Foorumi

Kiekko Cup VI
Anonymous

12.04.2011 23:08
Vuosiluku on jälleen vaihtunut numeroa suuremmaksi ja on aika kuudennelle Kiekko Cupille. Viimeisimmän cupin voittajaksi selviytyi Nightmare, Voodoo Peoplen ja PePon pokatessa himmeämmät mitalit. Tänäkin vuonna palkintona menestyneille joukkueille on jaossa roppa kaupalla mainetta, kunniaa ja pelimerkkejä.

Viime viikolla järjestimme kyselyn Kiekkoliigan alaisille joukkueille cupin aikataulusta, pelitavasta sekä muista seikoista. Äänestyksen tulokset olivat seuraavat:

Kiekko Cup VI pelataan 4vs4-formaatilla. Joukkueet pelaavat toisiaan vastaan kierroksella kahdesti ja voittaja ratkeaa näiden otteluiden maalieron perusteella(poislukien finaali- ja pronssiottelut). Cup alkaa 25.4. ja päättyy 12.6/19.6 (6-7 viikkoa, pituus riippuu joukkueiden määrästä). Osallistumismaksu on 1pm.

Kiekko Cup VI:n palkintopotti koostuu näin ollen osallistumismaksuista sekä lahjoituksista koostuvasta ylimääräisestä osuudesta. Palkintopotin jakoperiaatteesta ilmoitellaan tarkemmin lähipäivinä.

Tällä kertaa Cup on vapaaehtoinen Kiekkoliigassa pelaaville joukkueille. Kiekkoliigassa pelaavien joukkueiden tulee ilmoittaa kokoonpanonsa tähän topicciin, mikäli mielivät mukaan Kiekko Cuppiin:
http://kiekkoliiga.net/forum/viewtopic.php?t=3996

Toivomme runsaasti osallistujia myös Hoki-Liigan ja Suomiliigan joukkueista. Myös liigoja pelaamattomilla joukkueilla on mahdollisuus päästä mukaan turnaukseen. Erityisiä hakemuksia ei tarvitse tehdä; riittää, kun ilmoittaa joukkueensa olevan kiinnostunut osallistumisesta ja liittää mukaan tarvittavat tiedot, jotka ilmenevät ilmoittautumis-topicista. Ilmoittautuminen on sitova. Muualta kuin Kiekkoliigasta tulevat joukkueet laittavat ilmoittautumisensa tänne:
http://kiekkoliiga.net/forum/viewtopic.php?t=3995

*** Kiekkoliigan johtokunta pidättää oikeuden karsia Kiekkoliigan ulkopuolelta ilmoittautuneita joukkueita tarpeen vaatiessa. ***

Ilmoittaumisaika loppuu keskiviikkona 20.4.2011 kello 21.00. Tähän asti kokoonpanoja voi muokata. Cuppi pelataan kyseisillä pelaajilla loppuun asti. Osallistuvien joukkueiden osallistumismaksun tulee olla nimimerkillä Kliiga sunnuntaina 24.4.2011 kello 22.00 mennessä. Jottei osallistumismaksun maksaminen unohtuisi, suosittelemme maksamaan osallistumismaksun kokoonpanoilmoituksen yhteydessä. Mikäli joukkueenne jostain syystä karsiutuu Kiekko Cupista, palautamme osallistumismaksunne takaisin(HUOM! Ei koske osallistumisen peruutusta annetun deadlinen jälkeen!). Kiekko Cuppiin osallistuvat joukkueet julkistetaan viimeistään lauantaina 23.4.

Tehkäämme yhdessä tästä tämänvuotisesta cupista suuri ja mahtava!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.