Foorumi

Johtokuntaan haetaan täydennystä
Anonymous

10.07.2007 21:09
Kiekkoliigan joukkue, ja varsinkin pelaajamäärä on kausien saatossa kasvanut huimiin mittoihin. Johtokunnan määrä on kuitenkin pysynyt paljolti samana, ja itseasiassa se on jopa harventunut kesän mittaan.

Olemme siis päättäneet hakea johtokuntaan kahta, tai kolmea uutta jäsentä. Pyrimme siihen, että uudistettu johtokunta uusine vastuualueineen  on valmiina hyvissä ajoin kauden 2/2007 päättymisen jälkeen. Tästä voi siis päätellä, että hakuaikaa on reilusti yli kuukausi. Parhaiten herätät kiinnostuksemme kirjoittamalla pienen hakemuksen, jossa kerrot hieman itsestäsi ja siitä mitä annettavaa sinulla olisi Kiekkoliigalle.

Haluamme, että pystyt antamaan mielipiteitä, osallistumaan keskusteluihin, olemaan asiallinen ja siinä samassa erittäin aktiivinen. Avainsana on myös rento asenne, sillä emme halua missään vaiheessa homman menevän liian vakavaksi. Kiekkoliigan on tarkoitus olla hauska "oheistuote" kiekolle, jossa on mielenkiintoista pelata ja siinä on hauskaa olla mukana.

Varaudu myös siihen, että homma saattaa pahimmassa tapauksessa syödä pelottavan paljon vapaa-aikaasi  :wink:.

Hakemukset Kiekkoliigan johtokuntaan yksityisviestinä foorumilla nimimerkille JOHTOKUNTA.

HOX! Koodiguruja meillä ei ole koskaan liikaa. Jos sinusta tuntuu, että hallitsisit Kiekkoliigan nettisivujen päivittämisen, niin ottaisimme sinut mielellämme avuksi.


Tämän lisäksi Kiekkoliiga haluaa jatkossa ottaa entistä paremmin joukkueiden mielipiteet huomioon. Siispä parin kauden takainen Kehitystiimi tekee paluun entistä ehompana kaudesta 3/2007 alkaen.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.