Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

27.11.2006 01:30
Vuorossa vuoden 2006 viimeiset 2.divarikarsinnat.

Jaossa on 15! paikkaa 2. divariin tulevalle kaudelle. Tuttuun tapaan 2.divarin 3 viimeistä vievät paikat karsintoihin mikäli he täyttävät kriteerit ja haluavat osallistua. Tulen valitsemaan "monta" joukkuetta karsintoihin(johtokunnan muillakin jäsenillä äänivaltaa), riippuen hakemusten jättäneiden joukkueiden tasosta ja valmiudesta.
Hakemusten jätön takaraja on 14.12.2006 Tämän jälkeen hakemuksia ei saa enään muuttaa ja kokoonpanot jäädytetään.
Hoki-liigan liigajoukkueilla on varmapaikka karsintoihin, sekä hoki-divarista Nature Clubilla,Voodoo Peoplella sekä Arctic Circle Athleticseilla ja heidän tulee jättää vaan kokoonpano tähän topicciin.

Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja siihen koskevista asioista. Päivystän kanavalla lähes kokoajan. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. Olisi erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta olisi paikalla mahdollisimman vahva edustus.

Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divarin joukkueilla.

- 4vs4 pelit ovat must, 3v3 pelejä ei noteerata millään lailla

- Jos joukkueenne on perustettu kesäkuun jälkeen, voitte aika pitkälle unohtaa mahdollisuutenne näihin karkeloihin. Väärinkäytöksiä suunnitteleville tiedoksi; pelikielto on taattu kiinnijääneille.


Lisää infoa valintakriteereistä Paitsiosta: (osittain jo vanhentuneet kriteerit, mutta edelleen suht ajankohtaiset, esim. nykyään tiimissä tulee olla vähintään 7 jäsentä, mieluusti enemmän, jotta pelaajamäärää ei katsota miinukseksi)

http://kiekkoliiga.net/verkkolehti/viewtopic.php?t=72

Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti divariin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...)
- joukkueen kokoonpano *
- eikä kierrätetä sitä vanhaa hakemusta, eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun.

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 3/2006 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (4 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

* Mitä aikaisemmin hakemus on jätettu sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.

Jokainen joukkue tekee VAIN yhden hakemuksen tänne. Tähän topiciin ei tule muuta kuin hakemukset, minun tekstini sekä niiden joukkueiden kokoonpanot, jotka ovat jo karsinnoissa automaattisesti.

* Hakumukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.

.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

27.11.2006 08:44
Esimerkki miltä näyttää hyvä hakemus:

Kouvola Sabres jälleen valmiudessa 2. divarikarsintaan!

Miksi meidät tällä kertaa, vaikkei kahtena aikasempanakaan kertana ole valittu?

Joukkueen yhtenäisyys...
Joukkue todistanut pysyvänsä pystyssä takaiskuista huolimatta, pelaajia lähtenyt sekä osa palannut takaisin, mutta eiköhän monessa muussakin joukkuessa niin ole? Tiivis runko pysynyt Hoki-liiga ajoilta samana Zippo, sydis, fouba, avain ja haule, jotka olleet jo pitkän aikaa tuttu näky Kouvolan peleissä. Myös Mänty pitää mainita nykyään KS:n luottomiehenä puolustustehtävissä. Joukkue pelasi 2/2006 kaudella EHL-Divarssa, jossa pelaajamuutokset johtuivat lähinnä värväyksistä. Koko kauden ajan Zippo, sydis, fouba, haule, Drunkku, Mänty, santeri ja Lievers olivat joukkueessa, joka todistaa ettemme ole mikään team hopper kasauma. Koivu, Orr, FlatFoot ja Ayoso taas värvättiin kesken kauden, mutta Koivu erotettiin epäaktiivisuuden ja joukkueen pelityyliin huonosti sopivuuden takia. Matseissa läppä lentää ja pyritään pitämään hauskaa!

Aktiivisuus...
Joukkue on pelannut harkkamatseja n. 4 peliä per päivä keskimäärin viime hakemuksen jätön jälkeen, joka on mielestämme kesällä kelpo tahti. EHL-Divarissa kaikki asiat hoidettiin ajallaan ja olimmekin ensimmäinen joukkue yhdessä Kanojen kanssa, jotka saivat kaikki ottelut pelatuksi. Joukkueen runkoo kuuluu siis 13 pelaajaa, joka takaa pelien läpiviennin vaikka joku ottaisi taukoa kiekosta tai esimerkiksi lähtisi reissuun.

Pelillinentaso...
Jo Hoki-liigassa joukkue pärjäsi hyvin ellei loistavasti monia nykyisiä kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan kuten Kuolema, Hc Halko, Into ja Elite Razor, mutta eihän lähes vuoden takaisia asioita kannata paljoa nykyään katsoa. Joukkue pelasi kuten mainitsimme EHL:n divarissa sarjan eka kausi se vasta oli, mutta sielä oli myös kovia joukkuita mukana kuten HCL ja Kanat. Tässä sarjassa sijoituksemme oli 2. tiukasti HCL:n ja Kanojen puristuksessa. Harkkapeleissä voittoprosenttimme on korkea ja pystymme haastamaan jokaisen kiekon joukkueen tasaiseen mittelöön. Aivan varmasti jokainen vanhempi kiekkojoukkue ollaan joskus voitettu.

IRC:aaminen...
Melkein jokainen joukkueen pelaaja käyttää IRC:iä ja majailee #kiekkoliiga ja #KSabres kanavilla. Zippo, Lievers ja FlatFoot löytyvät 24h/7 IRC:n puolelta.

Asiallisuus...
Meidän joukkue on ennen herättänyt epäluuloja kiekkkoliigan johtokunnassa tai ainakin 2. divarikarsintoihin valitsia raatissa, mutta asiat ei ole pitkiin aikoihin edes niin ollut miten luullaan. Joukkueen keski-ikä nykyään yli 18 vuotta, vaikkei se suorastaan vaikuta asiallisuuteen, mutta kyllä se jotain kertoo. Jos peeloilisimme matseissa en uskoisi, että vanhemmat herrat Drunkku, Mänty, FlatFoot ja Orr joukkueessa montaa peliä pidempään viihtyisi. Toivoisimme, että vuoden takaisia herculeksen näytöksiä ei enään katsottaisi valinnoissa... ;)

Miksi me haluamme 2. divariin?
Kiekkoliigaa johtaa hyvä johtoryhmä, joka hoitaa asiansa ammattimaisesti ja ripeästi ilman sen suurempaa viivettä. Kiekkoliigan arvostus on suuri kiekko.tk pelissä, joka myös yksi motivaation lähde Kiekkoliigan alaisuuteen pyrkimiseen ja siellä pärjäämiseen. Viimeinen ja ehkä tärkein syy on, että Kiekkoliigan joukkueet ovat kiekon kovataisoisimpia ja hyvällä maineella varustettuja joukkueita, ainakin suurin osa.

Miten takaamme, että asiat tulevat hoidetuksi?
Zipolla kokemusta vastuuhenkilön roolista Hoki-liigassa 3 kautta ilman suurempia moitteita, joista 2 kautta KS:n johdossa ja nykyään Jokelan Jyskeen johtotehtävissä. EHL-Divarissa tällä kaudella Zippo on hoitanut asiat hyvin ja ottanut aktiivisesti osaa sekä ilmoittanut tilastoissa olevista virheistä yms.. Orr varmasti pystyy neuvomaan tarpeen tullen miten joukkuetta johdetaan ja asioita pitää hoitaa, koska Kalma HC:ssa kapteenina 2 kautta. Kolme kautta Kouvolalla takana eri sarjoista ja pelit/asiat tulleet hoidetuksi ajallaan miksei siis 2. divarissakin.

Kokoonpano:

Sydis
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: sydiss
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Avain88
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18 vuotta
IRC-Nick: Ei ircaa
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

fouba
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: fouba
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Mänty
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 22 vuotta
IRC-Nick: MAneE
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Lievers
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18 vuotta
IRC-Nick: Ayshire/Lievers
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Ayoso
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: Ayoso
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
1/2006: 2. divari, Hc Halko (Greene)
2/2006: 2. divari, Hc Halko (Greene)


Drunkku
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 23 vuotta
IRC-Nick: Drunkku
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
1/2005: puulaaki, HC Ylikunto
2/2005: liiga, Team Jupiter

santeri
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 vuotta
IRC-Nick: Ei ircaa
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Orr
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 25 vuotta
IRC-Nick: Orr-
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/2004: liiga, Habs
3/2004: liiga, Habs
4/2004: liiga, Habs
5/2004: liiga, Habs
1/2005: divari, Kalma HC
2/2005: divari, Kalma HC
3/2005: divari, Rowdryruff Boys

haule
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 vuotta
IRC-Nick: Donitsi/haule
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/2006: 2. divari, MotU (Donitsi)

FlatFoot
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20 vuotta
IRC-Nick: Enforcer^/Enff0
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
4/2004: divari, HT-Suomi (Enforcer)

Joukkueen tiedot:
Perustettu: 2005-03-15 (Zippo entisellä nickillään)
Harjoitus ottelut: 2002, voittoja: 1153, tasapelejä: 262, tappioita: 587
IRC-Kanava: #KSabres (IRCnet)
Vastuuhenkilöt: haule, Lievers ja Mänty
Keski-ikä: +18 vuotta
Lyhenne: KS
Pelipuvut:
koti: tummanoranssi - musta - vaaleanvihreän (6)
vieras: vaaleanvihreä - harmaanvihreä - musta (6)
Harjoituspelejä päivässä: n. 4 (viime hakemuksen jätön ja nykyisen välillä)

Sapellit heiluu ja onnea kaikille, jotka karsintoihin valittiin! :)

edit (18.8.): sydis. -> Sydis (nimenvaihto), Kinom (Garon) jätettiin pois kokoonpanosta
edit (20.8.): Zippo pois kokoopanosta ja haule vastuuhenkilöksi.

Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

27.11.2006 14:00
PePo

Kokoonpano:

Kravchuk (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16v
Kokemus: -
IRC: Kravchuk
Muut nikit: OLVI


Nolife (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 14v
Kokemus: -
IRC: Nolife_^
Muut nikit: lokki65


hari (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16v
Kokemus: -
IRC: harii
Muut nikit: print, harii   kisu65,   matahari,  asdhari


Naappi
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 13v
Kokemus: -
IRC: Naappi
Muut nikit: Saskia


KassuX
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16v
Kokemus: -
IRC: Kassunen
Muut nikit: kasu, kasuj


kazka
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18v
Kokemus: -
IRC: Kazka
Muut nikit: Thornton, kamikazka


Nurro
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15v
Kokemus:
-2.Divarikarsinnat @ Polkupyörän Dynamo
-Puulaakia @ Pirkkalan Pingviinit

IRC: Nurro
Muut nikit: Sec,  -N-


Joki
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16v
Kokemus: -
IRC: Joki-
Muut nikit: raippe, Pete90, Vene


Genesis
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15v
Kokemus: -
IRC: Genesix
Muut nikit:  SwoL, Murdox, Serberus

E: 2 nikkejä lisäilin.
E2: Nurron 2 nikkejä päivittelin.
Tmi: Finland hakee kliigan 2. divisioonaan
Anonymous

27.11.2006 14:46
Tmi: Finland on valmis iskemään Kiekko-Liigan 2. Divisioonaan

Miksi meidät vaikka ensimmäistä kertaa haemme?


Joukkue Henki

Joukkueemme on erittäin yhtenäinen koska olemme olleet jo pitkään ystäviä (Hebbo, Jappe, Joppex, Napsu). Olemme pysyneet kasassa monista pitkistä tappio putkista ja takaiskuista huolimatta. Joukkue on kokenut kaiken, Häviöputket ja
riemukkaat voitot. Pysymme kasassa loppuun asti!

Joukkueen aktiivisuus
Joukkue pelaa aktiivisesti yli 3 harkkapeliä päivässä ja pelaajat ovat melkein aina tavoitettavissa, ennätys peleissä yhden päivän aikana on 18. Haemme aktiivisesti myös liigoihin ja olemme aktiivisesti myös mukana kaikessa toiminnassa!

Pelin taso
Tämä joukkue lähti lähinnä publa värväys huoneen kautta josta nämä kolme hemmoa bongasin. Siitä lähtien olemme panostaneet lähinnä syöttelypeliin ja tarkkoihin vetoihin, Joukkueessa olemme 4vs4 formaatilla kukistaneet isojakin nimiä kuten: Aaltoliike REDUX, Team Slovakia, Team Fender, Detroit Hardcore,
veljekset mysiini
ja monia muita..
Pelissä käytämme peliälyä, vetopasseja sekä muuta kekseliästä.

IRC Aktiivisuus
Meidäthän löytää #TmiFinland @ Qnet

Asiallisuus
Joukkueen sääntöihin kuuluu tietenkin asiallisuus joka on tärkein ele. Vaikka vastustaja lagimaalaa siitä voi kauniisti kysyä voisitteko ajatella sen oman maalin tekemistä ei huutaa ja kirota. Meidän jokainen pelaaja on henkisesti niin kasvanut että ''huoh, noobit, mikset saa onesta nobo jne.. jne..'' kommentit ovat jääneet pois. Keski-ikämme on nyt noin 17.

Miksi me haluamme 2. divariin?
Kiekko-Liiga on toimiva ja sen johtokunta on mainio, luultavasti kummiskin suurin syy että haluamme tähän on kovempi tasoiset jengit jotka pelaavat tietyllä kaavalla. Pelistä tulee paljon kekseliäämpää ja kauniimpaa. Ja me tarjoamme sitä samaa teille. Mahtavia pelejä ja hetkiä!

Miten takaamme, että asiat tulevat hoidetuksi?
Hoidamme asiamme koska haemme tähän 2. divariin. Tyhmäähän se olisi hakea liigaan jossei osaa hoitaa hommiansa kunnolla. Aiemmin mainitsin että olemme aktiivisia liigan suhteen joten pelit tulevat pelatuksi ja hommat hoidetuiksi.

Kokoonpano:

Hebbo
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18 vuotta
IRC-Nick: Hebbo
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Jappe
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: Jappe
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Joppex
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 vuotta
IRC-Nick: Jalimo
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Napsu
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: Nasse
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

eYoardo
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: eYo
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Pelaajat ovat pysyviä eivätkä ole mihinkään menossa tiimistä
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

27.11.2006 15:14
Detroit Hardcoren kokoonpano:

Kaarto (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus:
-Puulaakia 2/05 S.K.A
-Puulaakia 2/05 Tre Kronor
-2.Divarikarsintaa 3/05 Seitsemän Veljestä
-2.Divaria 3/05  H.C.A.P
-2.Divaria 1/06 Hc Halko
-Divarikarsinnat 1/06  Hc Halko
-Divaria 2/06  H.C.A.P
-2.Divaria 2/06 Hc Halko
IRC: Kaarto

Juppis (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus: -
IRC: Juppis

Arola
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus:
-2.Divaria 1/06 Kalma HC
-2.Divaria 3/06 HC RoikkuLämy
IRC: Arlola

Rycroft
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus: -
IRC: rykkis

tilpero
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus:
2. divaria 3/05 Polkupyörän Dynamo
2. divaria 1/06 Hc Eituumitään
Divaria 2/06 Kuolema
2. divaria 3/06 HC Kauhava
IRC: tilpero

Chelios
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus:
2. divaria 3/05 VMTL
2. divaria 1/06 Marshallsaarten Mainiot
IRC: Onetimer

Baumn
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus: -
IRC: Baumn

Kytis
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus:
Divaria 3/05 Takapenkin Tytöt
Divaria 1/06 Kuolema
Liigakarsinta 1/06 Kuolema
Divaria 2/06 Kiekko-Hobiitit
Liigaa 3/06 Hc Humba
IRC: Kytis

Edit (4.12): Peräsuoli ja Darko pois -> tilpero ja Chelios tilalle
Edit (11.12): Baumn lisätty
Edit (13.12): Kytis kans mukaan
Hockey Suomi valmiina elämänsä taistoon!
Anonymous

27.11.2006 19:24
Hockey Suomi valmiina 2. divarikarsintoihin!


Joukkueen info:

Nimi: Hockey Suomi
Lyhenne: HS
Perustettu: 2005-06-25 13:00:19
Ottelut: Pelatut: 1934, Voittoja: 867, Tasapelejä: 245, Tappioita: 822 (27.11.2006)
Kokemustaso: Elite
IRC-kanava: #HockeySuomi (IRCnet)
Vastuuhenkilöt: Ele,Rehti ja fellu
Pelaajia: 11
Peliasut:
Koti: Sininen - Valkoinen – Sininen(5)
Vieras: Punainen - Valkoinen - Punainen (5)

Lyhyt fakta kertomus:

Hockey Suomi sai alkunsa Ele:n aikaan saannoksesta kesäkuussa 2005. Ele perusti joukkueen, koska kaipasi jotain pysyvää, eikä jaksanut enää ainaista tiimien vaihtelua. Niinpä syntyi Hockey Suomi. Ensimmäiset pelaajat olivat aivan tuntemattomia, eivätkä heidän nimet enään mieleen muistukkaan. Pian alku kangertulejen jälkeen joukkueeseen alkoi kuitenkin löytyä pelaajia, jotka vakuuttivat pitkäjänteisyydellään ja halulla tehdä joukkueen eteen töitä. Joukkueeseen tuli mm. Evi, nikkke, muukka ja fellu. Tämän jälkeen joukkueen vahvuuteen liittyi vielä Simelä, Boydon, Jacko, Jantune ja Kummisetä. Nimistä huomaa, että sama vanha runko löytyy edelleen joukkueen sisältä. Muutama pelaaja on toki vaihtunutkin Hockey Suomen historiassa, mutta tällä hetkellä jokainen pelaaja on todella sitoutunut joukkueen tekemisiin ja toimintaan. Joten joukkueen runko tulee olemaan samanlainen todella pitkään.


Pelillinen taso:

Hockey Suomi on pelannut EHL:än 1.divaria kaudesta 2/2006 lähtien. Divariin aukesi paikka karsinnan kautta. Karsinnoissa saimme vastaan Rannikon Lämärin, josta voitto saavutettiin otteluvoitoin 2-0 (2-0,2-1). Ensimmäisellä EHL:än 1.divari kaudella saavutimme 4 sijan runkosarjassa, joka oikeutti paikan liigakarsintoihin. Liigakarsinnoissa jouduimme tyytymään kutkuttavien vaiheiden jälkeen 3 sijaan ja näin ollen liiga paikka jäi vielä haaveeksi. Kaudella 3/2006 lähdimme sisukkain mielin viime kauden pettymyksen jälkeen kohti divarin voittoa. EHL:än 1.divarin voitto tulikin ja paikka liigakarsintoihin aukesi jälleen.(Karsinnat ovat vielä edessä päin). Aktiivisuus on ollut hyvää ja kaikki pelit on sarjataulukoissa saatu pelattua ajallaan. Ainoastaan liigakarsinnoissa jäi 1 peli pelaamatta kaudella 2/2006. Olemme myös osallistuneet 5-5 liigaan. Ensimmäisellä kaudella saavutimme runkosarjan 2 sijan. Playoff:seissa hävisimme PePo:lle ja näin ollen jouduimme tyytymään pronssiotteluun. Pronssiottelu meni odotusten mukaisesti ja kukistimme Roots:in. Eli tuloksena ensimmäisellä kaudella oli pronssia. 5-5 liigan toisella kaudella saavutimme viidennen sijan sarjataulukossa. Aktiivisuus on ollut 5-5 liigassakin hyvää. Pelaaja runko on säilynyt kausien läpi kutakuinkin samana. Kokoonpanossa on vieläkin 6-7 samaa pelaaja, kuin silloin kun ensimmäisen kerran haimme Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin kaudella 1/2006. Ja silloin kokoonpanossamme taisi olla 10 pelaajaa. Pystymme haastamaan myös Kiekkoliigan isot seurat harjoitusotteluissa ja uskomme ja tahdomme myös osoittaa pystyvämme siihen myös kovissa peleissä.


Mutta miksi juuri Hockey Suomi tulisi valita 2.divari karsintoihin?


Aikaisimmilla kausilla emme kai vielä olleet valmiita vähäisen kokemuksemme takia. Mutta nyt olemme pelanneet pitkään yhdessä ja keränneet yhteisiä kokemuksia kahdesta tasokkaasta liigasta. Emme koe takaiskuja rasitteena emmekä miinuksena joukkueellemme vaan koemme ne vahvistuksena ja olemme vahvistuneet päivä päivältä lisää siitä lähtien kun joukkueemme sai alkunsa kesäkuun 25 päivä vuonna 2005. Olemme keränneet runsaasti kovia peli kokemuksia Kiekkoliigan alaisista joukkueista ja koemme olevamme valmiita taistoon tosi koitoksissa ja haluamme uusia haasteita. Pelaamme paljon harjoitus pelejä päivittäin ja olemme pian saavuttaneet 2000 pelin rajan.

Asiallisuus ja yhtenäisyys

Joukkueen asiallisuus ja yhtenäisyys on vertaansa vailla. Täällä ei turhaan kenkä purista ja yritämme pitää hauskaa päivästä toiseen. Joukkueen pelaajat ovat keskimäärin viihtyneet joukkueessa jo 10 kuukautta ja uudet pelaajamme ovat todella sitoutuneita tekemään kaikkensa joukkueen eteen niin peleissä kuin sen ulkopuolellakin. 7 pelaajaamme on pelannut joukkueessa jo ylin vuoden. Ja vaikka keski-ikämme ei ehkä ole kaikkein suurimpia. Koemme olevamme yksi kiekko.tk:n asiallisimmista joukkueista. Mottomme kuuluukin että "ei ikä aikuista tee". Joukkueen ilmapiiri on siis hyvin yhtenäinen ja olemme toinen toistemme hyviä ystäviä kiekossa.

Mutta miksi haluamme juuri nyt 2.divariin?

Kukapa ei haluaisi kiekon suurimpaan ja merkittävimpään liigaan. Kiekkoliigan ammattimaisuus viehättää ja hyvin toimiva organisaatio kuulostaa hyvältä. Haluamme osoittaa pärjäävämme Kiekkoliigassa ja uskomme myös vakaasti pystyvämme siihen. Koemme myös tasomme olevan jo sitä luokkaa, että tarvitsemme uusia haasteita ja meillä on palava halu kehittää joukkuettamme ja osoittaa koko kiekkokansalle mistä meidät on tehty. Aikaisemmin emme olleet ehkä vielä valmiita 2.divari karsintoihin,  mutta nyt monien satojen harjoituspelien jälkeen ja useiden liigapelien kokemuksella koemme olevamme valmiita historiamme suurimpaan taistoon Kiekkoliigan 2.divari paikasta. Tavoitteenamme on nousta tulevien vuosien kuluessa Kiekkoliigan tähtitaivaalle kovalla ja periksiantamattomalla työn teolla.

Asioiden hoito

Asioiden hoito on myös todella esimerkillistä. Joukkueessamme on pari kappaletta foorumrottia, jotka kirjoittelevat mielellään kaiken maailman juttuja sinne tänne ja hoitavat joukkueen asioita taukoamatta. Myös muut odottavat esimerkillistä työskentelyä avustamalla vastuuhenkilöitämme. Sekä EHL:än 1.divarin, että 5-5 liigan asiat olemme hoitaneet hienosti eikä juuri valittamisen aiheita löydy.

IRC:een käyttö

Joukkueesta lähes kaikki pelaajat käyttävät IRC:iä päivittäin ja joukkueenjohto on siellä sitäkin enemmän. HockeySuomen pelaajat tavoittaa siis IRC-kanavaltamme #HockeySuomi.

Kokoonpano:

Ele
Pelipaikka: Puolustaja
IRC tunnus: Ele-
Messenger: Jere101@hotmail.com
Ikä: 14
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

fellu
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC tunnus: fel1x
Messenger: Ei ole
Ikä: 18
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Rehti
Pelipaikka: Puolustaja
IRC tunnus: Rehti
Messenger: Ei ole, E-mail: utaa@suomi24.fi
Ikä: 17
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Eric
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC tunnus: Wiikki / Eric_
Messenger: Wiikkimies@hotmail.com
Ikä: 15
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

muukka
Pelipaikka: Puolustaja
IRC tunnus: akkuum
Messenger: muukka12@jippii.fi
Ikä: 19
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Simelä
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC tunnus: simela
Messenger: tumppa89@suomi24.fi
Ikä: 17
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Evi
Pelipaikka: Puolustaja
IRC tunnus: Evi-
Messenger: lauri_hyry14@hottisele.com
Ikä: 14
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Boydon
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC tunnus: Boydon
Messenger hannu_90k@hotmail.com
Ikä: 16
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Kummisetä
Pelipaikka: Puolustaja
IRC tunnus: Matso
Messenger: Ei tietoja
Ikä: 19
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

yllepa
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC tunnus: yllepa
Messenger: Ei ole
Ikä: 14
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Darp
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC tunnus: Ei ole
Messenger: Ei ole
Ikä: 14
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.


Ystävällisin terveisin Hockey Suomen väki!

edit (27.11): Kirjoitusvirhe aiheessa: "taisoon"-->taistoon.
edit (28.11): Hieman päivityksiä pelillisen tason liiga tuloksiin.
edit (29.11): Kummisedän messenger otettu pois henkilökohtaisista syistä.
edit (11.12): Sipa päätti jättää kiekon vähemmälle oman elämän kiireiden takia, joten Sipa on poistettu kokoonpanosta. Pelaajia kokoonpanossa siis 11.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

28.11.2006 08:59
Lasers
Kokoonpano:

Apostoli
Pelipaikka: Hyökkääjä

Forsberg.
Pelipaikka: Hyökkääjä

FuckBag (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja

Grabovsky
Pelipaikka: Hyökkääjä

Kanatin
Pelipaikka: Hyökkääjä

Kapu
Pelipaikka: Hyökkääjä

KurGo (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja

Maigo
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus Kiekkoliigasta: 3/2005 2. divari H.C.A.P
3/2005 divarikarsinta H.C.A.P
1/2006 2. divari H.C.A.P
1/2006 divarikarsinta H.C.A.P
2/2006 divari H.C.A.P

Metrak
Pelipaikka: Hyökkääjä

Noble
Pelipaikka: Puolustaja

Novak
Pelipaikka: Puolustaja

Poro_ (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja

SirKiekko
Pelipaikka: Puolustaja

TuCky
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus Kiekkoliigasta: 4/2004 liigakarsinta Völlig Zugefroren EM
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

28.11.2006 16:55
Mensa Club Finland valmiina haasteisiin!

Miksi juuri Mensa?

Joukkueesta...
Mensa Club Finland on alun perin perustettu vuonna 2005. Tuolloin pelejä tuli pelattua noin 300. Kokoonpanossa tuolloin oli mm. Niso5, -Naksu-, Hymy, Putkari, PetriMunq, Eepi77, Dr.FeelBad (josta myöhemmin tuli hyvä tohtori) ja muita kovia pelaajia. Kuten kokoonpanoista huomaa, nämä pelaajat ovat vieläkin Mensassa (paitsi Niso5). Mensa Club Finland-joukkue poistettiin Eepi77:n aktiivisuuden takia 2006 vuoden alussa. Epäaktiivisuus johti internetin poissaolosta. 2006 tammikuun loppupuoliskolla Eepi77 päätti jälleen kasata jengin uudelleen. Pelejä tuli lähinnä satunnaisesti pelattua, ja joukkueen aktiivisuus oli tuolloin heikko, johtuen pienistä pelaajamääristä. Nyttemmin Mensa on pistetty uuteen loistoon. "Mensan uusi aikakausi" on alkanut hyvin, voittoja on tullut kovista tiimeistä ja joukkuehenki on kova. Kun Mensalla oli 100 peliä takana, uudelleen perustamisen jälkeen, kokeilimme uutta liigaa nimeltä "Tähtiliiga", joka sitten kaatui myöhemmin. 3 peliä kerkesimme pelaamaan, joista tuli yksi voitto (Eepin muistin mukaan).

Joukkueen aktiivisuus...
Uuden aikakauden jälkeen pelejä on kertynyt runsaasti. Esimerkiksi 4 päivän aikana olemme nyt pelanneet 35 ottelua. Joukkueessa on nyt 11 pelaajaa. 7 hyökkääjää ja 4 puolustajaa. Vielä haemme yhden puolustajan, jolloin joukkue on täysin kasassa.

Pelilliset osaamiset...
Olemme ajan myötä pelanneet paljon kovia otteluita. Joista voisimme mm. mainita ottelut Sverigeä, HC Mosea, Veljekset Mysiineitä, Lost Onesia, Roanoke Starsia, HC Halkoa, Umpisurkeita vastaan, jotka ovat päättyneet Mensan voitoksi. Nämähän eivät kerro joukkueen tasosta, mutta voitontahto on ainakin kova. Joukkueessa pyritään panostamaan syöttelypeliin, joka lähtee puolustajien kautta. Puolustajat elävät kovassa roolissa. Myös joukkueessamme on kovia veivaajia, kuten esimerkiksi Hymy ja Hai, jotka osaavat vaikka yksin sytyttää pelimme tuleen.

IRC...
Joukkueemme irc-kanava on #Mensaclub Ircnetissä. Siellä on lähestulkoon AINA Eepi77 (nickillä Samila) ja usein myös Jeppe_84. Myös muutkin käyttävät irciä. Enimmäkseen joukkueen perustaja Eepi77 käyttää Messengeriä tavoittaakseen pelaajansa.

Joukkueen asiallisuus...
Ykköskriteerinä pelaajavalinnoille on asiallisuus. Lähes leijuakseni, voin sanoa että Mensa Club Finland on yksi kiekko.tk:n asiallisemmista joukkueista. Joukkueen sisäinen huumorintaju voi herättää joissakin tosin ennakkoluuloja, mutta onneksi emme kovin usein "heitä läppää" yleisillä paikoilla. Joukkueen nuorimmat pelaajat ovat Clean ja Hai, joille ikää on kertynyt vasta 14 vuotta. Muut ovatkin yli 16-vuotiaita. Otamme myös melko hyvin selvää uusista try-outtilaisista. Jos kuulemme heistä huonoa palautetta, emme yksinkertaisesti ota heitä.

Ja miksi siis haemme 2. divariin...?
Joukkueemme janoaa menestystä. Kiekkoliiga on kiekko.tk:n menestynein liiga, ja 2. divarin kautta pystymme hyvin etenemään kohti vaativampia haasteita. Johtoporras hoitaa myös hyvin asiansa Kiekkoliigassa.

Joukkueen takuu...
Eepi77 on tahkonut Kiekko.tk:ta jo yli kaksi vuotta. Pisteitä on kertynyt, mutta sitäkin enemmän kokemusta. Kiekossa tulee pyörittyä monta tuntia päivässä. Moni ei tunne henkilöä, mutta he ketkä tuntevat, eivät voi sanoa pahaa sanaa. 19-vuoden elämän kokemuksella hänellä ei ole juurikaan pahoja tapoja (sosiaalisuudelta). Joukkue on myös erittäin hyvin kasattu, asiallisuutta löytyy ja varsinkin aktiivisuutta. Keski-ikä huitelee siellä 18-vuoden tuntumissa.

JOUKKUEEN KOKOONPANO

-Naksu-
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19-vuotta
Irc-nick: Naksutin
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Clean
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 14-vuotta
Irc-nick: Clean^
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Dr.F-Good
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17-vuotta
Irc-nick: Pahatohtori
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Eepi77
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19-vuotta
Irc-nick: Samila
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Gorim
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16-vuotta
Irc-nick: Gorim
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Hai
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 14-vuotta
Irc-nick: Hai-
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Hymy
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18-vuotta
Irc-nick: Hymy
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Jeppe_84
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22-vuotta
Irc-nick: Jeppe84
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

PetriMunq
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20-vuotta
Irc-nick: PetriMunq
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

Putkari
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16-vuotta
Irc-nick: Reijo11
Kiekkoliigakokemus: Ei ole

vito
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17-vuotta
Irc-nick: vito
Kiekkoliigakokemus: Ei ole



Joukkueentiedot:
Perustettu: 29.1.2006 (ensimmäisen kerran 2005-vuonna)
Pelatut ottelut: 440, voitot: 192, tasapelit: 50, häviöt: 198
Irc-kanava: #MensaClub @ Ircnet
Vastuuhenkilöt: Eepi77, Hymy ja Jeppe_84
Keski-ikä: n. 18-vuotta
Lyhenne: MCF
Pelipuvut
Koti: vihreä - vaaleansininen - vihreä (3)
Vieras: vihreä - punainen - vaaleanpunainen (3)
Harjoituspelejä päivässä: 4-10


Kiitoksia jo valmiiksi, kun luitte hakemuksemme!

Terveisin

Eepi77
Hc Halkon hakemus
Anonymous

28.11.2006 18:13
Hc Halkon hakemus Kiekkoliigan 2divariin kaudelle 1/2007

Hc Halko on perustettu 20.12.2004. Perustajana toimi Maha, allekirjoittaneet my�t�vaikutuksella. Erin�isilt� ihmisilt� kuulee joukkuettamme ajoittain kutsuttavan "halonhakkaajiksi", mutta todellisuudessa nimemme tulee paikallisen kyl�n jalkapallojoukkueesta.
Parin ensimm�isen kuukauden aikana pelaajia oli hyvin erin�isi� m��ri�, mutta joonaz oli ensimm�inen pelaaja koko joukkueen historiassa joka liittyi joukkueeseemme. T�ll� kolmikolla pelasimmekin ensimm�isen joukkuepelimme, josta sattui tulemaan voitto. Taisi olla eka ja ainoa, mutta toivottavasti ei viimeinen, kerta kun voitot olivat suuremmat kuin tappiot. Sen enemp�� alkuajoista ei ole muistissa, noin puolet nykyisest� vahvuudestamme (Maha, joonaz, Poirotti, Eskoo, Slerbu ja min�) oli kuitenkin jo kasassa huomattavasti ennen ensimm�ist� Hoki-liiga kauttamme. Ennen toisen kauden alkua rosteriin liittyiv�t V.Sicak3 ja Greene, joka kuitenkin potkittiin toisella kiekkoliigakaudellamme. Greene kuitenkin toinen pitk�aikaisista halkoholisteista, Iguodalan lis�ksi, jotka ovat joukkueemme j�tt�neet. Kolmannelle kaudelle lis�simme kokoonpanoon my�s joonazen hyv�n yst�v�n Shardin (aikanaan Konkola).
T�ss� tilastot Hoki-liiga-ajoista:
1. kausi http://www.hoki-liiga.net/joukkue.php?team=HKO&season=0
2. kausi http://www.hoki-liiga.net/joukkue.php?team=HKO&season=1
3. kausi http://www.hoki-liiga.net/joukkue.php?team=HKO&season=2

Kiekkoliigaa olemme pelanneet kaksi kautta, 1&2/2006. Rosterissa ovat k�yneet kokeilemassa nykyisten lis�ksi Vallin (nyky��n Kaarto-nickill� ennemminkin), Widing, Zippo ja Fioldur. Toiselle kaudelle tuli Slerbun yst�v� Serez, joka jatkaa kiekkoilua edelleen riveiss�mme.
Tilastot:
1/2006: http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=joukkue&id=77&kausi=9
2/2006: http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=joukkue&id=77&kausi=10

T�ll� hetkell� pelaamme FHL-liigaa
http://koti.mbnet.fi/fhl/fhl/

Jos p��semme Kiekkoliigan alaisuuteen pelaamaan, emme jatka pelaamista muissa sarjoissa. T�m� ei sovi ideologiaamme.



Kuten edelt� n�kee, pelaajistomme kehitt�minen on ollut hyvin pitk�j�nteist�. Olemme luottaneet "irl-frenedeihin": Maha&Jii, joonaz&Shardi, Eskoo&Poirotti sek� Slerbu&Serez. Pitk�n linjan halkoholisteista vain VSicak3 ei ole kenenk��n "irl". Tapaamisia on ollut useitakin, pienemmiss� ryhmiss�. Kokoonpanossa on my�s nelj� hieman tuoreempaa nime�: Nano, Shack, Blizk ja Gorbtst. Nano on meid�n perustajakaksikkomme "irl", tosin ei luokkatoveri menneilt� peruskouluajoilta mutta samasta kyl�st� kyll�kin. Kolme j�lkimm�ist� ovat naamaltaan vieraita allekirjoittaneelle.
Joukkuehenke� on, miten paljon ja mink�laista on minun vaikea sanoa. Muissa joukkueissa en ole pelannut (toistan vuoden takaista hakemusta), joten arviointi on vaikeaa. Uudemmat pelaajat ovat kuitenkin kehuneet aiempiin joukkueisiinsa verrattuina. Joukkuehenki on meille oikeastaan itsest��nselvyys, v�linearvo pelilliseen menestykseen.
Hajoamisvaaraa ei ole. Vuoden takaisessa hakemuksesta pelej� on tullut hieman alle tuhat lis��, luvun ollessa nyky��n n. 2200. Voitot ovat edelleen n. 50 pienemm�t kuin tappiot. T�h�n lienee syyn� kovatasoisia vastustajia vastaan pelaaminen aina kun mahdollista, mit��n tai ket��n ei v�ltell�.
Ensisijaisesti pelaamme 5vs5 pelej�. 4vs4 ovat kuitenkin valtaosa, johtuen liigojen painotuksesta ja muiden joukkueiden innosta vitosia kohtaan. 3vs3 ovat k�yt�nn�ss� loppuneet, satunnaisesti erikoisempina peliajankohtina voi tulla pelattua, ts. y�ll� tai arkisin p�ivin�.
Yhteydenpitoon k�yt�mme joukkueen sis�ll� mese�. Irciss� sovimme liigapelit, ja aina kun itsell�mme on mahdollisuus pelata liigaa niin meilt� edustus kannulta l�ytyy, useasti my�s muulloin. Puhelinyhteys on hyvin harvinaista, pelaajamme eiv�t halua muuta el�m��ns� h�iritt�v�n pelin takia. Meille kiekko ei ole el�m�, vain osa sit�. Jos joku pit�� taukoa, emme kritisoi sit� mitenk��n. Ket��n ei potkita pois pelillisten tai aktiivisuusongelmien takia, ainoat parit potkut ovat johtuneet muusta k�yt�ksest� tai kakkosnickeilyst�. Ainoa kakkosnick joukkueessa on Shardi, joka on joonazen yst�v�n� joukkueessa. H�n ei kuitenkaan osallistu riveiss�mme mahdollisiin karsintoihin.

Valitsemalla Hc Halkon karsintoihin valitsijaraati tukee ja osoittaa arvostuksensa pitk�j�nteist� kehitysty�t� kohtaan. Uskomme ja toivomme olevamme valinnan arvoisia.

Pelipaidat: 1. tumma vihreä - musta - pinkki (4)
                2. keltainen - punainen - sininen (7)

Kokoonpano:

Vastuuhenkilöinä toimivat Eskoo, Poirotti ja Jii

Maha
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa 1/2006, 2/2006

Jii
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa 1/2006, 2/2006


joonaz
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa 1/2006, 2/2006


Eskoo
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa 1/2006, 2/2006


Poirotti
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa 1/2006, 2/2006


Slerbu
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa 1/2006, 2/2006


Serez
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa  2/2006


VSicak3 (toim huom. piste otettu pois nickist�)
Kiekkoliigan 2divaria Hc Halkossa 1/2006, 2/2006


Nano

Shack

Blizk
Kiekkoliigaa Valko-Ven�j�n Vauhti 2/2004, HC PU 3/2004, HCH - HardCoreHokia 3/2004 & 3/2004 playoffs, Takapenkin tyt�iss� 4/2004, HCH - HardCoreHoki 5/2004 & 5/2004 liigakarsinta & divari 1/2005, divari Darra OY 2/2005


Gorbtst
Divaria Narrilauma 3/2006



:B


Muokkaus: Pelipaidat ja vastuuhenkilöt unohtuivat, nyt lisätty.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

29.11.2006 11:33
Sinappikoneen ulostulolinjasto �rjyy chililiekkej��n!

Pakollinen mutta t�rke� faktaosuus:
Nimi: Sinappikone
Lyhenne: SIN
Perustettu 2005-08-25 22:02:22
Ottelut: Pelatut: 3220, Voittoja: 1331, Tasapelej�: 352, Tappioita: 1537
Kokemustaso: Elite
IRC-kanava: #Sinappikone (IRCnet)
Vastuuhenkil�t: Juluma, KURRI, unjinaz
Pelaajia: 11
Peliasut:
 * Kotiasu: Ruskea - Beige - Punainen (8)
 * Vierasasu: Ruskea - Keltainen - Sininen (2)

Mik� se oikein on?
Sinappikoneen historia alkoi elokuussa 2005 (tarkemmin 2005-08-25 22:02:22) illan h�m�r�ss�. Perustajaj�sen Zuluma (nimi muutettu identiteettisuojan s�ilytt�miseksi) kuunteli aikansa vaimonsa keskustelua ihanasta vauvasta, joka toisi valon perheeseen. T�st� vauvasta juontaa my�s joukkueen nimi, kuvaamaan tuota suloista vesseli�, joka huolehtii siit�, ettei h�d�n hetkell� makkaran p��lt� lopu sinappi. T�st� l�htien Sinappikone on tahkonnut omalla tavallaan eteenp�in kohti aina niin korkealta n�ytt�v�� Kiekkoliigaa. Ensimm�iset 1500-2000 ottelua olivat l�hinn� p��m��r�t�nt� treenipelailua ennen EHL:��n panostamista. Reittimme on kulkenut l�pi harjoituspelien, ohi EHL:n t�nne asti, Kiekkoliigan karsintoihin.

Pelaako ne paljon?
Sinappikone pelaa, ja pelaa paljon. P�ivitt�inen harjoituspelitahti on 5-15 peli� p�iv�ss� sis�lt�en toki poikkeuksia, jolloin p�iv� tai kaksi voi menn� muutamalla pelill�. Rosteria on juuri tiivistetty karsintoja silm�ll� pit�en ja nyt on menossa todella tiukka valmistusjakso kohti Sinappikoneen historian t�h�nastista huippukohtaa. T�ll� pelim��r�ll� joukkue saa tarpeeksi pelej� yksil�taitojen sek� ennen kaikkea joukkuepelin harjaantumiseen ajaakseen uuden �pelikirjan� sis��n. Rosteri on 10 edustuskelpoista pelaajaa, joka mahdollistaa useampia vaihtoehtoja pelitavan ja taktiikan kannalta. Otteluita on nyt kasassa 3220, joista voitettuna 1331, ratkaisemattomaan on p��ttynyt 352, ja itku on tullut 1537 kertaa.

Ai osaako ne pelata?
Joukkue on pelannut viimeaikoina todella paljon, ja onnistuneita suorituksia alkaa olla plakkarissa jo iso kasa. Aivan viimep�ivin� Sinappikone on ottanut tuloksekkaasti yhteen todella kovien joukkueiden kanssa, muun muassa Pelijengin ja Ajax Amsterdamin. Sinappikone pyrki, ja p��si, EHL:��n kaudelle I/06, jossa heti ensimm�isell� kaudellaan p��simme heti finaaliin asti voittaessamme Kassel Huskiesin v�lieriss�. Finaalia emme kuitenkaan p��sseet pelaamaan eriskummallisen nimimerkkisekoilun takia. Nimimerkin vaihdossa joku osa kommunikaatioketjusta j�i suorittamatta ja j�rjest�v� taho ei raportin mukaan koskaan vaihtoa tietoonsa saanut. Toisella kaudella Sinappikone sijoittui viidenneksi kahdeksan joukkueen sarjassa, ja koska EHL yhdistyi seuraavalle kaudelle saunaliigan kanssa jouduimme karsimaan paikastamme. Edelle karsinnassa kuitenkin meniv�t HC Lightning ja Kouvola Sabres, ja liigapaikka j�i uusimatta. Viimeisen kauden (III/06) Sinappikone pelasi siis EHL:n ykk�sdivarissa. Jatkamme todenn�k�isesti EHL:ss� ykk�s- tai kakkosdivisioonassa, mutta vain siin� tapauksessa, ett� emme jostain kumman syyst� saa paikkaa kiekkoliigan 2.divisioonasta. Kovien v�rv�ysten avulla (niso5, Drunkku) uskomme olevamme paha vastustaja mille tahansa joukkueelle. Drunkku ja cobbapop tuovat my�s mukanaan tuulahduksen kiekkoliigan alaisista sarjapeleist�, joten tietoa ja tahtoa voittamiseen joukkueesta l�ytyy.

Saako niit� kiinni? Miten?
IRC, kanavina #Sinappikone ja #kiekkoliiga.Yhteyshenkil�in� Juluma, KURRI ja unjinaz. Ilmoitusasioissa toki kiekko.tk:n note toimii loistavasti.

Osaako ne k�ytt�yty�?
Ja osaahan ne. Keski-i�lt��n (melkein 24v) museokelpoista Trabanttia (ja vain keski-i�lt��n) muistuttava porukka osaa kyll� k�ytt�ytymisen jalon taidon. Hyv�ksi kehuttu maine on niitt�nyt kuuluisuutta pitkin ja poikin kiekko.tk:n pelaajakuntaa. Joukkueen papparaiset Juluma, KURRI ja unjinaz huolehtivat siit�, ettei ns. nuorisoylily�ntej� p��se tapahtumaan.


Mutta miksi Sinappikone?
Sinappikoneen pelim��r�t kertovat joukkueen olevan ��rimm�isen aktiivinen, ja tuloksistamme voi p��tell� pelin joskus luistavan. Kuitenkin tuhansien treenipelien j�lkeen silmiss�mme kimmelt�� tuo kaikkein kovin ja himotuin liiga, jota py�ritt�� pystyv� ja toimiva organisaatio. Pelillinen taso, joukkueen asiallisuus sek� pelaajien panostus nostavat Sinappikoneen huippuehdokkaiden joukkoon ajatellen divarikarsintoja. Paikka karsinnoissa on nyt kiinni valitsija(-raadi)sta, paikka divarissa onkin sitten meist� itsest�mme kiinni.


Ket� siell� oikein onkaan mukana?

beatapple
pelipaikka : puolustaja
ik� : 17
IRC: banatti
muut ilmoitettavat nickit : EDGet, Tambijevs

cobbapop (kiekkoliigan II-divari 3/2006, HC Roikkul�my, 1 ottelu)
pelipaikka : hy�kk��j�
ik� : 16
IRC: cobbapop
muut ilmoitettavat nickit : Sepultura

Drunkku
pelipaikka : hy�kk��j�
ik� : 23
IRC:
muut ilmoitettavat nickit :

Juluma (vastuuhenkil�)
pelipaikka : puolustaja
ik� : 29
IRC: juluma
muut ilmoitettavat nickit : Julma

KURRI (vastuuhenkil�)
pelipaikka : hy�kk��j�
ik� : 27
IRC: clh
muut nickit : Brashear, Callisto, uniq

niso5
pelipaikka : puolustaja
ik� : 16
IRC:
muut nickit : nico5

Pandera
pelipaikka : puolustaja
ik� : 23
IRC: pandera
muut nickit : Panaani, Sohlo ja jokpoika

MeR
pelipaikka : hy�kk��j�
ik� : 19
IRC:MeR^
muut nickit : Escort, M.Messier

Reewes
pelipaikka : hy�kk��j�
ik� : 18
IRC:
muut nickit : Pandora,boogeyman,pia,nassukka

Hemuli
pelipaikka : puolustaja
ik� : 22
IRC: ei käytössä
muut nickit : Hemulio, Hemulium

unjinaz (vastuuhenkil�)
pelipaikka : hy�kk��j�
ik� : 30
IRC: unjinaz
muut nickit : Hazard, Unique

E : Peliasujen v�rej� tarkennettu, Panderan ja Reewesin muut nickit lis�tty / korjattu
E2 : Redso poistettu joukkueen muonavahvuudesta, lisätty myös uudet vahvistukset MeR ja Hemuli. Luonnollisesti myös pelaajamäärä päivitetty faktaosuuteen.
Old & Notorious hakee 2.divarikarsintoihin.
Anonymous

29.11.2006 19:35
Old & Notorious hakee Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin 1/2007!

Infoa:

Nimi: Old & Notorious
Perustettu: 23.3.2006
Vastuuhenkilöt: Sisu & Crosby
Perustaja: Finlander
Keski-ikä: 19,75-vuotta
IRC-Kanava: #O&N @ IRCnet
Pelatut ottelut: 831 Voitot: 329 Tasapelit: 111 Häviöt: 391
Joukkueen paitojen värit: valkoinen - musta- musta ( 8 ) & tummanpunainen - valkoinen - tummanpunainen ( 8 )

Historia:
Joukkue perustettiin 23.3.2006 päivien pohdinnan jälkeen. Finlander, Sisu ja Crosby päättivät pistää pystyyn joukkueen, jonka tavoitteina olisi pelata rentoa lätkää, kuitenkin kehittäen joukkuetta kohti kiekon eliittiä.
Ajattelimme, ettemme hötkyilisi perustamisen kanssa, vaan kokoaisimme ensiksi tukevan rungon. Ensimmäinen pelaajahankintamme kohdistui Kiekko-Leijonista tuttuun Maddogiin, joka astui joukkueemme riveihin pienten neuvottelujen jälkeen. Näin neljästä pelaajasta koostuva ydin oli koossa, ja perustimme peliporukan nimeltä Old & Notorious.
Parisen päivää pelailimme kokoonpanolla Crosby, Finlander, Sisu ja Maddog sillä sopivia pelaajia joukkueeseen ei tuntunut löytyvän. Huhtikuun alussa joukkuettamme saapui vahvistamaan Teekkair ja kuun puolessa välissä Jude liittyi joukkueeseemme. Kesällä saimme Piksun vahvistamaan hyökkäystämme, ja tällä kokoonpanolla pelailimmekin jonkin aikaa, kunnes Crosby päätti siirtyä Neliapila ht:n riveihin, myös Maddog poistui kesän aikana joukkueen miesvahvuudesta. Heidän suuria saappaitaan täyttämään saimme kuitenkin Lapaluun, hieman myöhemmin löysimme myös alakertaamme kauan kaivatun vahvistuksen, kun Jutimatic liittyi joukkueeseemme. Hieman ennen tätä Teekkair oli päättänyt siirtyä takaisin Team Viru Valgen paitaan. Kesän loppupuolella Crosby palasi kokoonpanoomme, lisäksi saimme joukkueeseemme Sisun irl-kaveri Heinekenin. Kesän hiljalleen vaihtuessa syksyksi Temuri ja myghal saapuivat vahvistamaan puolustustamme.. Lokakuussa Piksu päätti lopettaa kiekkoilun, ja jätti näin ollen joukkueen. Myöhemmin marraskuussa, myös Lapaluu päätti ripustaa virtuaalihokkarit naulaan.

Miksi Old & Notorious 2.divarikarsintoihin?
Joukkueessamme on taitavia ja kokeneita pelaajia, kiekko liikkuu hyvin ja pelimme on kaunista katseltavaa. Olemme erittäin asiallisia ja keski-ikämme on 19,75-vuotta. Olemme aktiivista porukkaa, joten pelimme tulisi varmasti pelattua karsinnoissa.

Pelillinen tasomme:
Pelimme on rentoa ja kiekkoa liikutetaan todella mukavasti pelaajalta pelaajalle. Harjoituspeleissä kiinnitämme huomiota erityisesti kiekon liikuttamiseen ja vapaan syöttöpaikan etsimiseen kiekollisen pelaajan vierestä, jotta syöttäminen sujuisi nopeasti ja helposti. Näin ollen pystyn väittämään että kiekko liikkuu myös 2.divarikarsinnoissa, mikäli sinne päädymme.

IRC-aktiivisuus:
Jokainen joukkueemme jäsen käyttää IRC:iä, joten sen käyttö ei todellakaan koidu kohtaloksemme. Meidät tavoittaa IRCnetistä kannulta #O&N. Meillä on myös vahva edustus #Divarikarsinnat ja #Kiekkoliiga kanavilla, joten meidät tavoittaa myös sieltä.

FHL:
Olemme mukana FHL-liigassa, mutta mikäli meidät valitaan karsintoihin vetäydymme FHL:stä kuluvan kauden päätteeksi.

Pelaajat:

Crosby (vastuuhenkilö)
Ikä: 19
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus hoki-liiga: 1/2005 Hoki-liiga (Nao De Bambu)
Kokemus kiekkoliiga: 1/2006 kiekkoliigan 2.divarikarsinta (Polkupyörän Dynamo), 3/2006 kiekkoliigan 2.divarikarsinnat (Neliapila ht)
Kokemus EHL: 1/2006 & 2/2006 EHL-liigaa (Neliapila ht)
IRC-Nick: Crosby

Heineken
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus hoki-liiga: hokidivarikarsintoja kaudelle 1/06 kanoissa
Kokemus EHL-liiga: 2/06 divaria (Kanat), 2/06 liigakarsintaa (Kanat)
IRC-Nick: hejne

Jude
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliiga: 1/2004 liiga (Habs), 2/2004 liiga (Habs), 2/2004 playoffs (Habs), 3/2004 liiga (Habs), 3/2004 playoffs (Habs), 4/2004 liiga (Habs), 1/2005 liiga (Habs)
IRC-Nick: JuDe-

Jutimatic
Ikä: 21
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-Nick: dtw`

Sisu (vastuuhenkilö)
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliiga: 1/2005 Puulaaki (H.C.P), 2/2005 Puulaaki (HC BL), 3/2005 Divarikarsintaa (HC BL)
IRC-Nick: Sisus

Smethol
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-Nick: Smethol

temuri
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-Nick: temuri

myghal
Ikä: 28
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-Nick: myghal

EDIT: jagedre poistettu kokoonpanosta ja keski-ikää muutettu.
Hc Jyvä hakee karsintoihin
Anonymous

30.11.2006 13:49
Hc Jyvä hamuaa Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin

Nimi                  :  Hc Jyv�
Syntyi               :  4.10.2005
Synnyttäjä       :  Mr.Vehnä    
Vastuuhenkilöt  :  Henkseli ja mr.Jauho
Pelejä              :  Noin 780 kpl
Pelaajia              :  7 kpl
Irc kanava         :  #jyva (Ircnetissä)
Kotisivu             :  www.jyva.tk
Kotipaita      : Sininen - Valkoinen - Musta
Vieraspaita: Valkoinen - Sininen - Musta


Alkusanat
Hc Jyvä lähtee tavoittelemaan maailmanherruutta Kiekkoliigaa hyväksikäyttäen. Jyv� on el�m�ns� kunnossa eik� syd�ninfarktin vaaraa ole neuvolat�din mukaan olemassa. Antaisiko Jyv� kuitenkaan Kiekkoliigalle mit��n uutta? Pelillisesti Jyv� tarjoaa paniikkipuolustusta ja sy�ttelev�� peli�. Imagoomme on kuitenkin jotain ennenn�kem�t�nt� ja mik�li Jyv�n tuotteistaminen jatkuu samaan malliin, voimme vain pel�t� pahinta.


Historia:
Puolisentoista vuotta sitten usvaisessa Puuppolassa sai alkunsa heti Marxin sosialistiaatteen j�lkeen maailma mullistavin idea: Puuppolalais hippien oli ment�v� el�m�ss� eteenp�in, en�� ei voinut j��d� kotiin kuuntelemaan Juicen tuotantoa vaan oli teht�v� jotakin konkreettista. N�in sai alkunsa Hc Jyv�. Kuudesta alkuper�ist� lapsosesta on t�n��n j�ljell� kolme. Perheenlis�yst� saatiin odotella vajaa vuosi kun Jyv�n kuopus, Henkseli n�ki p�iv�nvalonsa. Vanha kettu oppi talon tavoille yll�tt�v�n nopeasti ja uusi sivu k��ntyi historian kirjoissa. Nyt j�tettiin vanhat lelut nurkkaan lojumaan ja siirryttiin isojen poikien leikkeihin nelj� vastaan nelosiin.  Peli toimi v�lill� hyvinkin mallikkaasti kun se taas v�lill� ei toiminut sitten yht��n. Jyv� jatkoi kuitenkin sisukkaasti taisteluaan. Aikaa kului ja kului, kunnes Tikkakosken sheriffi pinppi saapui keskuutemme. Suu k�y kuin Tikill� parhaimpina p�ivin� mutta tulos j�� pelillisesti toisinaan laihaksi. Jyv� oli saanut taas uuden lapsen suurenevaan perheeseens�. Aikaa kului ja kului, kunnes Jyv� sai kertarys�yksell� kaksoset hoiviinsa. Emne ja Angster  tulivat varjojen mailta joukkoihimme. T�ll� porukalla olisi tarkoitus jatkaa niin kauan kuin kuolema meid�t erottaa.      
                   
IRC:
Jokainen jyv�l�inen k�ytt�� irkki� aina kun koneelle eksyy, joten pelien sopiminen onnistunee hyvin. Joukkueen sis�inen informointi tapahtuu irkiss� #jyva kanavalla, jonne kaikki ovat tervetulleita.


Jyv� t�n��n:
Jyv� nauttii t�ll� hetkell� tasapainoista ja t�ytel�ist� el�m��. Liigaan hakeminen tuli ajankohtaiseksi, koska pelaajakaarti alkaa olemaan tarpeeksi iso ja pelillinen taso hyv�. Uusien pelaajahankintojen j�lkeen olemme l�yt�neet nopeasti yhteisen pelityylin ja tulosta syntyy. Joukkue on pidetty tarkoituksella pienen�, tunnelma on joukkueessa l�mmin, eik� avautujia ole joukkioon eksynyt. Yhteishenki on joukkueessa aina ollut jumalaisen mahtavaa ja tuskin yhteiselomme olisikaan kest�nyt n�inkin kauan jos ei olisi itsekin v�h�n p��st��n pipi. Joukkue on pyritty pit�m��n 1. nick tiimin�, joten aktiivisuus ei t�st� k�rsi. Pelej� kertyy p�iv�st� riippuen 2-8 kappaletta.


Miksi ihmeess� Jyv� karsintoihin?
Jyv� ei pelaa miss��n liigassa t�ll� hetkell�, joten omistautuminen tulee olemaan yht� suurta kuin HK:n lenkki verrattuna popsi-nakkeihin. Huomiota kannattaa kiinnitt�� my�s  joukkueen ik��n, puolitoista vuotta pystyss� pysynyt joukkue on l�hes varma satsaus. Kohta voimmekin kai puhua jo Jyv�n jouluker�yksist�.


Pelaajistomme:

Hyökkääjät:

Nimi: Diogenes
Irc nick: Mussukka
Ikä: 15 vuotta
Muut nickit:  C.Walker, Buchanon

Nimi: Angster
Irc nick: Sax-
Ikä: 16 vuotta
Muut nickit: Sax, Lakasija


Nimi:  Henkseli    (vastuuhenkilö)
Irc nick:  Mrcy
Ikä:  18 vuotta
Muut nickit: Mrcy, Salmu


Nimi:  Pinppi
Irc nick: hede^
Ikä: 16 vuotta
Muut nickit:   -


Puolustajat:

Nimi: Jensen
Irc nick: Jensen-
kä: 21 vuotta
Muut nikit: Osborne ja Joulumuor

Nimi: Emne
Irc nick: Emne
Ikä:  18 vuotta
Muut nickit: Skn


Nimi:  mr.Jauho     (vastuuhenkilö)
Irc nick:  Asmoniitti
Ikä: 15 vuotta
Muut nickit: Asmo, Monimos


Nimi: Mr.Vehnä
Irc nick: Korkki38
Ikä: 15 vuotta
Muut nickit: Korkki38
HIFK:in hakemus
Anonymous

30.11.2006 14:21
HIFK:in hakemus Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/2007


Perustiedot HIFK:ist�

Joukkueen nimi: HIFK
Perustamishetki: 2005-07-21 02:25:03
Ottelum��r�: 2300
Vastuuhenkil�t: -kessu-, M.Bolan ja Turhapuro
Pelaajam��r�: 9 (Muutoksia ei ole luvassa.)
Kotipeliasu: Punainen, musta, punainen, 5. kuvio
Vieraspeliasu: Valkoinen, punainen, punainen, 5. kuvio


Yhteystiedot

Helpoiten meid�t tavoittaa #hifk.tk-kanavaltamme IRC-netiss�.
T�ss� my�s joukkuejohdon msn- ja s�hk�postiosoitteet: pikkujoona_@hotmail.com (-kessu-), pe.ve@jippii.fi (Turhapuro)


Pelaajat

Nick: -kessu-
Pelipaikka: hy�kk��j�
Ik�: 16
IRC-nick: kesutin
Huomioitavaa: 6 peli� HC Penetratorsissa kaudella 3/2006

Nick: -zippi-
Pelipaikka: hy�kk��j�
Ik�: 16
IRC-nick: zippie

Nick: craps
Pelipaikka: puolustaja
Ik�: 24
IRC-nick: craps

Nick: M.Bolan
Pelipaikka: puolustaja
Ik�: 20
IRC-nick: Pirineze

Nick: Merja
Pelipaikka: hy�kk��j�
Ik�: 18
IRC-nick: Merrja

Nick: sneaky
Pelipaikka: hy�kk��j�
Ik�: 26
IRC-nick: sneaky

Nick: Turhapuro
Pelipaikka: puolustaja
Ik�: 18
IRC-nick: turhis

Nick: zonk
Pelipaikka: puolustaja
Ik�: 18
IRC-nick: zonk

Nick: Weebi
Pelipaikka: hyökkääjä
Ik�: 15
IRC-nick: Bamsu


Turinoita muutoksista

Kolme k��pi�t�, koripalloilija ja taivaspoika

Perustajaj�senin� homman ovat polkaisseet k�yntiin -kessu- (nick nimetty uudelleen Kyynevasta) ja Turhapuro, joilta varsin vaatimaton varsi on musertanut unelmat tulla NHL:n supert�hdiksi. Kolmas perustajaj�sen, Beetlehemin viisas mies, Stonde luistelee Datsunilla Kemij�rvell�. Niin ik��n alkuper�iss�helt�jiksi on luettavissa my�s Kiekon juuri kokonaan lopettanut neplokki, jo aiemmin lopettanut Ulrig sek� -zippi-, joukkueemme sekava pilviveikko, joka viel�kin ilahduttaa vastustajaa tolppakudeillaan.
Donk! Kouvolan kukkakeppi Hollow liittyi joukkueen vahvuuteen, kun HIFK oli jo ottanut ensi askeleet 4vs4-pelaamisessa. T�st� k�rkk��st� hy�kk��j�st� on kouliutunut varsin mukiinmenev� joka_paikan_h�yl�, jonka pelituntemus maalintekotapa mukaan lukien on periytynyt koripalloharrastuksesta. H�nt� seurasi nopsaan M.Bolan, Riihim�en karju, mies, jonka hiukset tapasivat olemaan k�si��n pidemm�t ennen inttikomennusta. Parin muun vakioj�senen ura on katkennut lopettamiseen, sek� Hilfiger on vaihtanut petopaidan Jupsujen olutlinjalle. Kuitenkin yh� viisi miest�
ovat tahkonneet hurjia minuuttim��ri� joukkueemme eteen yli vuoden ajan. Muutama on jopa vuodattanut veripuumerkkins� kotihallin invavessaan ikuisen omistautumisen merkiksi.


Sanattomat miehet

Viime hakukerrasta kaksi lurjusta ovat meid�t j�tt�neet. Outsi ja Pappis p��ttiv�t l�hte� viel� kerran todistamaan taitonsa Kiekkoliigan suurten tuomitsijoiden edess�. My�s kolmas kovalla kolinalla HIFK:iss� jo hetken pelannut entinen PU-hasardi Dufva j�tti joukkueen yritt�ess��n paluuta Kiekkoliigaan. N�iden kavereiden sanat ovat ainakin opettaneet olemaan kriittisempi uusia pelaajia katsastaessa.


Amis ja postipete

CS ja Corolla, jokaisen aikuistumisen kynnyksell� olevan ammattikoululaisen kompastuskivet ovat ottaneet zonkin pauloihinsa. Sen sijaan sneakyn aktiivisuus jopa �isinkin on ollut positiivinen seikka ainakin vastustajille. Ei vainenkaan. Sniiki jyr�si itselleen luottomiehen roolin heti liittyess��n joukkueeseen viime hakemuspettymyksen j�lkeen.


Tuoreet kaverit

Craps on kahdeksantena kaverina lunastanut itselleen runkopelaajan roolin. T�m� tuore isukki on my�s innostunut v�ittelem��n pelillisist� asioista yl�portaan lottoajien kanssa, ja muokattuaan oman ajattelupotentiaalinsa HIFK:in linjaan t�ysin tulee R�ps jatkossa olemaan joukkueelle iso apu. Lokakuun lopussa rinkiin liittyi my�s Laitataklauksessa pitk�n uran tehnyt Merja. Lis�ksi joukkuejohto aikoo hommata kaksi pelaajaa lis�� kehittym��n edell� esitellyn rungon mukaan. N�ille pelaajille vastuuta ei v�ltt�m�tt� ole heti hirve�n� luvassa, mutta pieni laajennus kannattanee Kiekkoliigankin tehdess� kantansa selv�ksi joukkueiden ihannerakenteen suhteen.


Vaan miksi HIFK?

Perinteet

HIFK on aina ollut omaleimainen joukkue, eik� tule muuksi muuttumaan. Mit��n perusteellista muutosrumbaa joukkue ei todellakaan aio sortua tekem��n, toisin kuin eritt�in moni viime aikoina tiens� Kakkoseen raivanneista joukkueista. Eritt�in pitk��n koossa ollut vahva runko ja viel�kin mukana olevat HIFK:iss� tiimipelien alkeet opetelleet kaverit pit�v�t siit� huolen.


Halu ja oikeanmukainen asenne n�ytt��

Onneksi aika on jo tuokio sitten saanut joukkueesta mallikelpoisen my�s herrasmiespelaamisen ja k�ytt�ytymisen suhteen. Kuitenkin yh� suhtautuminen tietyiss� piireiss� on ollut mielenkiintoista, mik� luonnollisesti kannustaa jatkamaan mielipuolinen virne naamalla. Lis�ksi on huomattavaa, ett� joukkueen keski-ik� huitelee jo tukevasti t�ysi-i�n homehtuneemmalla puolella. N�ytt�misen halu on koko joukkueella kova, koska aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta on vain -kessu-:lla ja usko omiin kykyihin on terve.


Taitotaso

Pitk�aikainen runkomiehist� on taannut kovan tason i�t ja ajat. Uusien kavereiden seulominen onkin ollut helppoa, koska sovituspohja on selke� ja aktiivinen, ja pelilliset ep�kohdat havaitaan helposti. Erilaisia peliryhmityksi� on HIFK:ilt� n�hty paljon, mutta nyt kasaan on saatu eritt�in hy�kk�ysvoimainen ryhm�. Tasoamme ei kuitenkaan ole mitattu viel� mink��n sarjan alaisuudessa, mutta jos t�ll�k��n kertaa ei Kiekkoliigan alaisuuteen pyrkiminen onnistu, niin muita vaihtoehtoja harkitaan jo tarkkaan. Olemme kuitenkin pelanneet kauan kilpailukykyisesti lukuisia p��asiassa 4vs4-pelej� kovia - my�s Kiekkoliigan sarjoissa pelaavia - joukkueita vastaan. Toki kolmureitakin on tullut pelattua varsinkin y�aikaan, koska vastustajia on silloin nihke�sti tarjolla. N�m� pelailut ovat kuitenkin vain ajanvietett� mukavan pelin parissa, ja pelillisten asioiden huomiointi keskittyy tiukasti nelureihin.


Edit: Weebi vaihdettu Hollowin tilalle.

Edit: -kessu-:n tämän kauden pelimäärään lisätty play off -pelit.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

02.12.2006 13:14
Pohjolan leijonat hakevat Kiekkoliigan 2. divarin karsintoihin!

Joukkueen tiedot:

Perustaja: Duah
Perustettu: 25.1.2006
Lyhenne: PL
Pelatut ottelut: 1351 (Voitot: 696, Tasapelit: 170, Tappiot: 485)
Pelaajien lukumäärä: 8
Kokemustaso: Elite
Irc: #Jellonat @ IRCnet
Kotisivu: http://pohjolan-leijonat.kiekko.tk/
Vastuuhenkilöt: MoC, munakas & Duah


Uljaan joukkueemme uljas historiikki, mitään likaisia yksityiskohtia kaihtamatta

Pohjolan leijonat saivat alkunsa Tammikuun viimeisinä päivinä, kun epätoivoinen Duah päätti perustaa oman joukkueensa Kuopion takamailla sijaitsevassa kodissaan. Joukkueeseen Duah sai heti mukaansa yhden hänen kavereistaan, Dobbelin, tosin hän joutui Dobbelille pelimerkin maksamaan. Leijonien alku oli erittäin pimeä, tuntui ettei tästä helpolla noustaisi mihinkään suureen menestykseen, koska hyviä puolustajia ei yksinkertaisesti löytynyt. Kauaa ei tosin kestänyt, kun leijoniin tuli mukaan Duahin veli, pwnz . Pelailu oli alkuaikoina erittäin vähäistä, ellei olematonta.Joukkue oli löytänyt itsensä epäaktiivisuuden syklistä kapean pelaajamateriaalinsa takia. Pohjolan leijonat löysivät itselleen vain höntsänickejä, jotka eivät joukkueessa kauaa kestäneetkään. Pelin taso alkoi kohoamaan, kun Duah sai mukaan uusia kasvoja. Ladislav ja Catalysm liittyivät leijonien vahvuuteen, kuten myös Paris, jonka mukana joukkueeseen saapui hänen kaverinsa Raappa. Vielä kun ryhmään saapui munakas, alkoi pelaaminen olemaan aktiivisempaa ja pelillinen taso kasvoi jatkuvasti. Puolustajia joukkueesta ei löytynyt vieläkään montaa ja tämä oli silloisen joukkueen suurin heikkous. Tähän kuitenkin saatiin helpotusta, kun mukaan saatiin myös peipi 2. nimimerkillään.

Joukkueeseen oli saapunut tasokkaita vahvistuksia ja tiimi alkoi näyttämään kiekkomaailmalle todellista potentiaaliansa. Leijonat alkoivat tässä vaiheessa jo 4vs4 pelien pelaamisen, pelaten iloista ja hyökkäysvoittoista peliä puolustajien vähyyden takia. 3vs3 pelit jäivät historiaan ja tulevaisuuden laadukas kiekko.tk joukkue oli lopettanut toukka vaiheensa alkaen samalla siirtymään koteloitumisvaiheeseen tulevaisuuden varalle. Tasokas perusta oli luotu.

Jokaisella joukkueella tulee todennäköisesti jossakin vaiheessa niin sanottu laskukausi, tämä tapahtui myös Leijonille. Joukkueen runko ei tahtonut pysyä kasassa, sekä tiimin pelillinen taso oli menettänyt iskunsa eikä peli-ilokaan ollut samaa luokaa kuin vanhoina hyvinä aikoina. Aktiivisuuskin horjui hieman, muttei niin uhkaavasti, jotta tiimi olisi ollut katastrofin partaalla. Joukkue pysyi koossa ja pyyhki menneet pölyt oliltaan ja alkoi kokoamaan vieläkin parempaa joukkuetta.

Joukkueen taantuma aika jätti pienen jälkensä, mutta joukkue on silti jaksanut puskea eteenpäin lähinnä silloisella kokoonpanolla pwnz , Duah , Rafael (peipi), nakk1 (munakas) , Hebo & Balwerine. Joukkueen perustaja Duah oli päättänyt nostaa Leijonat takaisin vanhalle tasolleen ja ehkäpä jopa siitä ohikin, joten mukaan värvättiin muutama uusi pelaaja, jotka toivat sitä alkuun tarvittavaa potkua. MoC, Noora ja Rymy olivat joukkueeseen liittyneet pelaajat.

Uusi perusta oli luotu ja leijonat kohdistivat katseensa tulevaan ja alkoivat etsimään mahdollisia sarjoja vetreälle joukkueellensa. Muutaman epäonnistuneen liigan, kuten FH-liigan, jälkeen Hoki-Liigan johtokunta hyväksyi Pohjolan leijonien hakemuksen ja antoivat heille mahdollisuuden Hoki-Divarin karsinnoissa, jossa Leijonat lunastivat paikkansa kauden 2/2006 Hoki-Divarissa. Pohjolan leijonat kokivat ennen kauden alkua uusia mullistuksia, kun muutamat vanhat pelaajat poistuivat joukkueen vahvuudesta ja heidän tilalleen värvättiin uusia taitureita niin hyökkäys- kuin puolustuspäähänkin. Uusia ja pysyviä värväyksiä olivat håkan.jr ja Huijari. Kaikki uudet värväykset avittivat leijonia parhaimpiin suorituksiinsa vanhojen jellonien kanssa. Tällä kombinaatiolla Leijonat saavuttivat uusia ranking-ennätyksiiän ja nousivat viimeistäänkin nyt kovien joukkueiden joukkoon.

Leijonta saavuttivat erittäin tasokkaassa Hoki-Divarissa ensimmäisellä kaudellaan upean 2. sijan ja varmistivat näin nousunsa Hoki-liigaan kaudelle 3/2006. Leijonat nousivat voittajiksi useissa tiukoissa otteluissa lopulta voittaen kauden viimeisessä kamppailussaan Xylitolsit 5-1 varmistaakseen paineiden alaisina nousupaikan 1:n maalin erolla 3. joukkueeseen. Tämä osoitti, että Pohjolan leijonat ovat varteenotettava kilpakumppani tasokkaissakin liigoissa paineensietokykynsä ja jatkuvien hyvien peliotteiden ansiosta.


Pelaaminen

Joukkueemme haluaa pelata jatkuvasti korkealla tasolla, joten jokainen yksilö haluaa pelata parhaimmillaan jokaisessa ottelussa. Tämä tarkoittaa, että kukaan joukkueemme jäsen ei luovuta tai ryhdy pelleilemään kentällä, vaan antaa kaikkensa joukkueen eteen. Joukkueemme ei kuitenkaan ole yksilöiden temmellyskenttä, sillä me yritämme pelata joukkueena. Kukaan ei ala hakemaan yksin ratkaisua mahdottomista paikoista ellei tilanne itsessään ole mahdoton. Yritämme liikkua tiukassa paketissa ja varmistaa ja tukea toisia joukkueemme jäseniä. Sen lisäksi koitamme pelatta erittäin syöttörikasta peliä, mikä tarkoittaa, että autopasseja tulee runsaasti ja kukaan ei väkisin yritä edetä, vaan haemme hyvää paikkaa rakentelemalla peliä alakautta.

Joukkueemme pelisysteemi on normaalisti 2-2, jossa toinen pakki nousee enemmän tai vähemmän auttamaan hyökkääjiä vastustajan päädyssä. Toinen puolustaja hakee silloin varmistavampaa roolia nousten varovaisesti hyökkäyksen apuun vastustajien siniviivalle. Jos pelissä ei ole mukana kahta puolustajaa, pelaamme kolmellä hyökkäävämmällä pelaajalla, jolloin yksi hyökkääjistä omaa puolustavamman roolin. Kun pelaamme kolmella hyökkääjällä, pelimme on erittäin hyökkäysvoittoista ja tilaa vastustajille löytyy usein vastahyökkäyksiin. Meillä on useimmiten joko yhtä paljon hyökkääjiä tai puolustajia kiekossa tai enemmän hyökkääjiä. Puolustajia on kiekossa harvoin hyökkääjiä enemmän.


Nolifetys

Kyllä, Pohjolan leijonilta löytyy erittäin aktiivisia IRCnetin käyttäjiä. Oikeastaan voisi sanoa, että jokainen pelaajamme on silloin IRCnetin puolella, kun on pelivalmis. #Jellonat -kannulta, siis pitäisi aina löytyä pelaajia, joka helpottaa mahdollisien otteluiden sopimista. #Jellonat on kaikille avoin keskustelupaikka, tervetuloa! #Kiekkoliiga -kanavakaan ei ole rosterillemme tuntematon paikka, sillä useammat joukkueemme jäsenet ovat jatkuvasti kyseisellä kanavalla.


Miksi juuri PL?

Joukkueemme on hyvin yhtenäinen, eikä suuria muutoksia pelaajaliikenteessä tule tapahtumaan. Jokaisessa pelissä pystymme näyttämään salamme, myös selvästi vahvempia joukkueita vastaan. Ero kovimpaan huippuun on jo nyt melkein olematon ja useaan otteeseen on kaatunut erinäisiä Kiekkoliiga -franchisen joukkueita pitkin kesää ja syksyä. Joukkueemme on tällä hetkellä erittäin aktiivinen ja on pitänyt ydinryhmänsä koossa jo maaliskuusta lähtien. Nykyisessä kokoonpanossaan joukkue on ollut jo kesästä asti, lukuunottamatta muutamia syksyisiä henkilöstön muutoksia, eli minkäänlaisesta joukkueen hajoamisesta ei ole missään tilanteessa pelkoa. Joukkueemme on myös erittäin aktiivinen iltaisin ja öisin, jolloin suurin osa otteluista pelataan. Meidän joukkueemme ottelut saataisin epäilyksettä pelattua ennen dedlinen sulkeutumista, sillä Leijonilla ei ole jäänyt millään liigakaudellaan pelejä pelaamatta.

Joukkueessamme on pelaajista tällä hetkellä pelaajia, jotka tuntevat toisensa, tietävät toistensa puhelinnumerot, sekä paljon yksityiselämästä. Asiallisuutta meiltä löytyy ja joukkueemme keski-ikä on n.16 vuotta ja joukkueemme pelaajilta odotetaan sivistynyttä käytöstä. Tiimin sisäinen henki on lähes horjumaton. Läppää lentää silloin tällöin kuka nyt sillä tuulella sattuu olemaan, mutta sekin pysyy asiallisuuksissa ja yleensä oman tiimin keskuudessa.. Mistään pelistä emme tee pelleilyä omalla käytöksellämme, ja täten pilaa peli-iloa. Joukkueeltamme löytyy asiallisuutta, taitoa sekä ammattimaisuutta Kiekkoliigan alaisuudessa pelaamiseen.

Joukkueellamme on takana jo päälle 1300 ottelua, eli juuret ovat pitkällä. Pohjolan leijonan jokaisella pelaajalla on hurjasti kokemusta kiekosta, mikä tietenkin näkyy pelien laadussa. Olemme jo alusta asti laittaneet tärkeimmäksi tavoitteeksemme pääsyn Kiekkoliigan alaisuuteen ja nyt tunsimme olevamme itse kehittyneet tarpeeksi parin heikompitasoisen liigan alaisuudessa, jotta voisimme hakea Kiekkoliigan 2. divarin karsintoihin ja niiden kautta päästä itse 2. divariin. Kiekkoliigan Divarijoukkueita on kaatunut leijonien agressiivisen ja samalla siron peluun tiimellyksessä jo moneen otteeseen, mikä osoittaa leijonien pelillisen osaamisen tason. Olemme nyt mielestämme tarpeeksi kypsiä Kiekoliigan peleihin ja tahdomme näyttää kaikille mistä Pohjolan leijonat on tehty. Toivottavasti tekin olette sitä mieltä, että leijonat ovat kehittyneet jo siihen pisteeseen, että olemme valmiita tasokkaimman kiekko.tk-pelin liigan alaisuuteen.


Kokoonpano:

Nick: Huijari
Pelipaikka:  Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole
Ikä: 17
IRC: Huijari- tai Huijari riippuen nickin vapaudesta @ IRCnet

Nick: håkan.jr
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole
Ikä:  16
IRC: hokan @ IRCnet

Nick: Duah
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole
Ikä: 15
IRC: Duah @ IRCnet



Nick: MoC
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Kiekkoliiga 3/2006 @ Darra OY
Ikä: 18
IRC: A-kunto @ IRCnet

Nick: munakas
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole
Ikä: 17
IRC: munakas @ IRCnet

Nick: peipi
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus: Kiekkoliiga 1/2006, 2/006 ja 3/2006 @ Darra OY, 2 divari 3/2005 @ HCAP
Ikä: 15
IRC: peipi @ IRCnet  

Nick: pwnz
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole
Ikä: 13
IRC: pwnz

Nick: sieni
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: 2.divarikarsinnat Team Viperissä 2/06
Ikä: 16
IRC: sienii




- Tehnyt: MoC, MoC:n & Rymy:n aikaisempien hakemuksien pohjalta



*** Edit: Lisätty 1 pelaaja (sieni)
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

02.12.2006 14:17
Uskotko sinä unelmiin, niihin haaveisiin jotka tuntuvat joskus olevan kaukana horisontissa, tummien pilvien takana. Niihin joiden läpi on joskus tuskastuttavan vaikea työntyä ja jokainen hetki kohti unelmaa on taistelua. Me uskoimme ja onnistuimme. Vielä on kuitenkin paljon tavoiteltavaa ja Me saavutamme ne.

HC Fantasia (+KFC Bombers) - Yksi nimi kaksi tarinaa.

Perustettu: 29.3.2005 (Jimi), 9.6.2005 (Gotcha)
Ottelut: ~2800 (HFC) + 1500 (KFC)
Lyhenne:: HCF
Johto: Hordac, Dalzar, joerry
Kotipaita:  valkoinen - sininen - sininen
Vieraspaita: sininen - valkoinen - valkoinen
IRC: #hcfantasia

Elettiin tämän vuoden syksyä ja myrskyt puhalsivat syyskuisessa illassa tavallista kovempaa. Kaksi toisilleen todella tuttua tiimiä oli pienessä muutosvaiheessa ja pelaajisto meinasi alkaa uskomaan siihen järkyttävään vääryyteen mikä puski suoraan syrämmestä esiin. Se sai jotkut miettimään jopa tiimistä lähtöä. Alkoi mahdolliset Kiekko.tk:n historian ensimmäisen fuusion neuvottelut minun ja Hordacin laskiessamme 1+1=2. Fantasian runkona oli kova puolustus ja KFC:n aseena oli ollut leveä hyökkäysmateriaali. Kaikki sujuivat lopulta nopeasti ja pian sain kunnian ilmoittaa kaikille pelaajille, että jatkamme matkaamme käsi kädessä kohti unelmia. Kaksin oli tälläkin kertaa kaunihimpi ja unelmat tuntuivat muutaman askeleen lähemmiltä. Aurinko paistoi jälleen ja vuoretkin horjuivat luottamuksemme edessä.


Katsaus menneisyyteen - aikaan jolloin kuljimme vastakkaisilla poluilla

HC Fantasia perustettiin maaliskuun talvisissa tunnelmissa HC Fantasy:n raunioille. Käytännössä Fantasyn ykkösjoukkueen varsinaiset pelaajat päättivät ponnistaa uraansa eteenpäin jossain muualla, mutta nuoret ja nälkäiset HC Fantasy Juniorit iskivät pystyyn tiimin. HC Fantasy oli ollut aina se tarujen Eldorado, ainoa oikea ja ensimmäinen kiekko.tk -joukkue. HC Fantasian peruskiviksi rakennettiin asiallisella käytöksellä ja ykkösnickeillä. Kakkosnickkejä ei ole juuri koskaan ollut. Jonkun kerran joku tuttu on voinut olla, mutta nykypäivänä sellaisesta ei olisi puhettakaan. Aina on taisteltu läpi myrskyjen ykkösnickkien avulla. Hordac, Dalzar ja ZuHeLiZ ovat niitä aivan alkuperäisiä Fantasyn kasvatteja jotka jatkavat yhä matkaa. Muitakin todella kauan tiimissä olleita on yhä mukana taistelemassa sen puolesta mihin uskoo ja toivomassa vihdoin sitä kirkasta kruunua, joka palkitsisi pitkän työn.

KFC Bombers perustettiin kahden kaverin kesken eräänä kesäkuisena iltana. Porisimme pitkään kaverini kanssa tuossa risteyksessä ja päätimme tehdä sen mistä kaikki haaveilee mutta harva onnistuu: perustaa menestyvän jengin. Kaverini lähti, kuinkas muuten, HC Fantasiasta ja tuli kanssani yhteiselle matkalle. Fantasia oli alussa esikuvana ja tunsin sieltä pelaajia. Alusta asti otettiin periaatteiksi hyvä käytös ja joukkuepeli. Tästä syystä monet pelaajat ovatkin viihtyneet joukkueessa pitkään.  Myöhemmin monet KFC:ssä vaikuttaneet pelaajat ovat siirtyneet uusiin tiimeihin, mutta useimmilla on KFC pysynyt mielessä vielä pitkään. Otimme pelaajien pyynnöstä muutamia kakkosiakin mukaan, mutta koskaan niitä ei paria enempää ole ollut.

Liigakokemukset kulkevat molemmilla melkein käsi kädessä. Kummatkin pelasit saunadivarin kunnialla läpi ja sijoitukset taisivat olla 2. ja 3. HC Fantasia lähti sieltä EHL:ään ja ensimmäinen kausi on nyt takana. Hokidivarin karsinnoissa KFC oli kerran ja jatkopaikka jäi 20 sekunnin päähän. Silloin, myönnän, minua söi enemmän kuin koskaan kiekossa. HC Fantasia on ollut karsinnoissa kolmesti mutta vielä ei ole tärpännyt. Koskaan ei ole lannistuttu sillä tiedämme, että seuraavalla kerralla ei enää epäonnistuta   :)


Pelit ja aktiivisuus

Aktiivisuudesta kertoo lienee vanha hakemus, joka oli kirjoitettu huhtikuussa 2006. HC Fantasia on sen jälkeen pelannut noin 1200 peliä lisää, joten pelejä kertyy päivälle noin 5. Toi tahti on mielestäni hyvä joten aktiivisuudesta ei tule jäämään mikään kiinni. KFC Bombersin vastaava tahti oli reilut kolme peliä päivässä. Yhdistymisen myötä aktiivisuuden laskusta ei ole lienee pelkoa. Lienee turha sanoa, ettei 3vs3 pelejä ei juuri koskaan ole pelattu. 4vs4 on ainoa oikea joukkuepelaamisen pelityyli.

Matkan aikana on kaatunut lähes kaikki kovat tiimit ja nykyäänkään emme lähde häviämään yhtään peliä ennalta. Niin kauan kuin vastustajien pelaajat kulkevat samaa vauhtia kuin meidän, en lupaa yhdellekään tiimille helppoja voittoja.  Joukkueemme pelaajat tuntevat toisemme niin kauan, että yhtenäinen pelityyli toimii. Parhaiten tämä tulee esille tiukan paikan tulle jolloin pitää alkaa pelaamaan virheetöntä peliä.


Miksi juuri HC Fantasia mukaan karkeloihin?

Tärkeimmäksi seikaksi nostaisin asiallisuuden. Harvoin voi kukaan sanoa pahaa sanaa meidän pelaajista, sillä huonosti käyttäytyvät pelaajat ovat saaneet aika pian takalistoonsa kengän kuvan. HC Fantasian on pysynyt yhtenäisenä tiiminä jo melkein kaksi vuotta, joten riskiä ei käytännössä ole olemassakaan. Sitä vastoin monet ovat halunneet palata takaisin myös lähdön jälkeen. Rähinä totesi osuvasti palatessaan: "Nyt ymmärrän mikä on hyvä joukkuehenki". Aktiivisuus on pysynyt taukoamatta aktiivisena, sillä pelaajapolitiikkaakin on sen mukaan paljolti katsottu. Mm. Hordac on sanonut legendaarisesti: "Epäaktiivisuutta voi harrastaa ilman tiimiäkin."

Kiekkoliigahan on perinteinen ja kiekon paras liiga, joten jokaisella itseään kunnioittavalla pelaajalla se on tähtäimessä. Niin myös meillä. Tämän vajaan kahden vuoden aikana moni on siitä haaveillut ja uskomme, että nyt on elämämme tilaisuus iskeä sinne. Pelimme taso on hyvällä mallilla ja jopa paranemassa kokoajan. Joukkue on aina uskonut omaan tekemiseen ja nytkin usko tämän hakemuksen voimaa huokuu kaikkialta.

Ikärakenne on myös "kohdillaan". Pelaajiston keski-ikä ylittää jopa sen legendaarisen 18 vuoden rajan. Kaksi mastereista ovat jo sen reilusti ylittäneet, mutta minä käyn vielä jannuna lukiota. Joukkue on kuitenkin vahvoissa käsissä.

Voisin lopulta tiivistää joukkueemme tärkeimmät ominaisuudet: Aktiivisuus, Asiallisuus ja Joukkuehenki.


IRC:n käyttö ja asioiden hoito

IRC:ssä jotkut majailevat täyspäiväisesti, mutta ihan kaikki sinne eivät ole eksyneet viimeaikoina. Tämä johtuu siitä, että EHL:n loputtua ei liigajuttuja ole tarvinnut sopia. Liigan ollessa käynnissä IRC on aktiivisesti päällä.  Myös mese taitaa löytyä jokaiselta pelaajalta, mutta sitä käytetään vain omien tiimiläisten kutsumiseksi pelaamaan. Pelit sovitaan toki IRC:n puolella.

Asioiden hoidossakin aktiivisuus heijastuu. Tiimin foorumilla kirjoitetaan monta viestiä päivässä ja sieltä tieto leviää nopeasti jokaiselle pelaajalle. Joukkueiden mastereista minä taidan olla se joka jauhaa eniten propagandaa kiekon yleiselle foorumille. Sekin tosin on lukion myötä vähentynyt.


Kokoonpano:

Puolustus

Hordac
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Hordac
Ikä: 31
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Laiskis
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Laiskis
Ikä: 16
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Dalzar
Pelipaikka:puolustaja
Ikä:20v
Liigakokemus: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Himalaja
Pelipaikka: Puolustaja.
ExNick: Hero
Ikä: 20
Liigakokokemus: karsintoja 2/06 ja 3/06 Helsingin Jokerit
Divari 1/06, 2/06, 3/06 Kuolema

Norski
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Norski_
Ikä: 22
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Tirehtöör
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Tirehtr
Ikä: 15
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta


Hyökkäys

joerry
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: joerry
Ikä: 16
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta

toope
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: toope
Ikä: 16
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Ghost
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Ghost^
Ikä: 15
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Samperi
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Samperi^^
Ikä: 15
Liigakokemukset: Kiekkoliiga 2.divarikarsinnat 2/2006 Lugu

Wyrr
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Wyrr
Ikä: 15
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Fobia
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Pasix
Ikä: 15
Liigakokemukset: Ei kokemusta kiekkoliigasta


Jäämme luottavaisesti odottamaa valintaanne. Uskomme ja tahtomme on vahva, sillä ilman sitä ei mennä eteenpäin.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

02.12.2006 14:51
HC Kahvittajat osoittaa kiinnostuksensa Kiekkoliigan 2. divarin karsintoihin!

Perustietoja:
Perustettu: 4.9.2005 (Bure10, nyk. Cantona)
Pelatut ottelut: 1669, Voitot: 691, Tasapelit: 214, Tappiot: 764
IRC-kanava: #kahvittajat @ IRCnet
Keski-ikä: n. 15-16 vuotta
Pelaajien lukumäärä: 10
Vastuuhenkilöt: Gates, NB_91 ja Perriini
Peliasut:
   koti: musta-punainen-sininen ( 4 )
   vieras: punainen-valkoinen-punainen ( 8 )

Historia lyhyesti:
HC Kahvittajat on ollut pystyssä runsaan vuoden. Alkuperäinen nimemme oli Dallas Stars, jonka perustivat Bure10 (nyk. Cantona) ja nopsu, jotka eivät pelaa enää Kahvittajissa. Nopsu ja Bure10 alkoivat heti koota joukkueeseen pelaajia. Vain yksi pelaaja aivan alkuperäisestä joukkueesta pelaa edelleen Kahvittajissa (Perriini). Lähes heti joukkueeseen kuitenkin tuli myöskin NB_91. Jonkin aikaa pelejä pelattuaan huonosta menestyksestä johtuen pelaajia ruvettiin karsimaan rankalla kädellä. Samalla joukkueen nimi vaidettiin Dallasista HC Kahvittajiin. Joukkueen uudelleen kokoamisessa tuli nykyisistä pelaajista joukkueeseen Gates. Noin puoli vuotta sitten joukkueeseen saatiin myös Johnny. Loput nykyiset pelaajamme tulivat melko vasta, mutta siitä huolimatta meillä on kova runko. Kakkosnickeillä joukkue paineli jossakin välissä, mutta nyt taas ykkösillä painellaan sataprosenttisesti menemään. Olemme pysyneet kauan pystyssä, joukkuehenki on todella loistavaa, aktiivisuutta löytyy, vitsiä lentää, joten olemme varmoja siitä, että tämä nykyinen joukkueemme pysyy pystyssä pitkään. Olemme valmiita antamaan karsinnoissa ja itse 2. divarissa kovan vastuksen muille joukkueille sinne päästyämme!

Aktiivisuus & Asiallisuus:
Aktiivisuus meillä on suhteellisen kovaa, päivässä yleensä vähintään 5 peliä, usein enemmänkin. Asiallisuus on täysin kohdallaan, vaikkakin keski-ikä on suhteellisen nuori, joukkuehenki on mahtava, virheiden jälkeen kannustetaan toisia, eikä mokista suututa. Arvostamme myös erityisen suuresti vastustajiamme, valitusta ei paljoa kuulu; toki lagimaalista saatamme joskus huomauttaa, mutta kaunaa emme kanna. Itse annamme nämä lagimaalit välittömästi takaisin, näin ollen maineemme on erittäin hyvä.

Pelillinen taso:
Monet kerrat olemme pelanneet kovia Kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan saavuttaen niin voittoja, tasapelejä kuin myös tappioitakin. Myös itse Hoki-divariin pääsy karsintojen kautta oli hyvä saavutus. Itse hoki-divarikausi ei mennyt niin odotusten mukaisesti, mutta tyytyväisiä olemme ensimmäisen kunnon liigamme kaudelle. Ensi kauden 2. divarin joukkueet eivät varmasti ole meille liian suuri vastus, vaan tasaisia matseja on luvassa ja kova vastus meistä tiedossa. Niin ja todellisen pelin tasonhan saa selville vasta karsinnoissa!

Yhteydenpito:
Yhteydenpito on kanssamme helppoa. Meidät tavoittaa niin IRCistä, MSN Messengeristä kuin myös Skypestäkin. Kaikki, paitsi yksi meistä omistaa IRCin ja käyttävät sitä säännöllisesti. IRCnetistä meidät löytää aina kanavalta #kahvittajat ja tarvittaessa MSN Messengistä sekä Skypestä. (MSN: NB_91: NB__91@hotmail.com)

Edelliset sarjat:
Olemme pelanneet yhden kauden Hoki-liigan divarissa. Menestys siellä ei ollut kovin mainittavaa, kymmenes sija saatiin taskuun. Muutaman kerran pelaajat tuolla kaudella vaihtuivat, mutta joukkueessa on vanha ja kova runko lähes alusta asti pelanneista pelaajista. Paria pikkuliigaa on myös tullut pelattua, mutta niistä on aikaa. Pelit on aina pelattu ajoissa loppuun, joten sen kanssa ei ole mitään ongelmaa. Lähes kaikilla on toistensa puhelinnumerot, joten saamme lähes aina peliporukan kasaan parilla puhelinsoitolla.

Mutta miksi meidät divarikarsintoihin?
HC Kahvittajat mukaan karsintoihin, koska meillä on nuori ja erittäin nälkäinen joukkue. Varmasti monien mielestä olisi mukava nähdä suhteellisen nuoria, mutta erittäin asiallisia kavereita 2. divarissa? Taso on myös erittäin kova tällä hetkellä, joka riittäisi myös 2. divarissa. Ilman mahdollisuuksia koko maailma olisi turhaa. Siinä oli kaikki oleellinen lyhyesti ja ytimekkäästi.

Kokoonpano:

Bailey
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: Bailey-
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Frank
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: frankii
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Gates
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 14
IRC: neil
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Jeik
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: Jeik
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Johnny
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
IRC: Johnny14
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Kaplan
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 14
IRC: Kaplan
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

NB_91
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
IRC: NB_91
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Perriini
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
IRC: ei ole
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Ehrhoff
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
IRC: Ehrhoff
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

Rabies
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
IRC: ei ole
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole

EDIT. Peliasuihin pieni muutos
EDIT2: Pelaajien lukumäärä vaihtui, Ehrhoffin ja Rabiesin tiedot lisätty.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

02.12.2006 15:30
Excelsior hamuaa suurten joukkoon.

Joukkueen tiedot:
Perustettu: 11.11.2005
Ottelut: Pelatut: 1473, Voitot: 671, Tasapelit: 200,  Tappiot: 602
Vastuuhenkilöt: Rocko, SuperMrio
IRC: #excelsior @ IRCnet
Keski-ikä: 19+
Lyhenne: ECR
Pelipaidat:
Kotiasu: Oranssi-Valkoinen-Punainen (1)
Vierasasu: Punainen-Oranssi-Musta (1)


Historian siipien havinaa

Alkuun oli vain Silu, Larmer ja SuperMrio, jotka loivat joukkueelle perustaa kutsumalla mukaan vain rentoja pelureita pelaamaan rennossa porukassa. Silu ja SuperMrio olivat jo aiemmin tuttuja toisilleen SuperMrion omasta joukkueesta ja Larmer saatiin mukaan training-sessioista. Myöhemmin pitkäaikainen jäsen MB-diesel liittyy porukkaan, joka viime hetkillä on jättäytynyt vieläkin rennompaan peliympäristöön(mahdollista vielä?), häntä seuraten KRS, Sellisti ja Rocko, joka aluksi pelaili 2.nickillä, mutta myöhemmin liittyi 1.nickillään joukkoon tummaan. Alkuperäinen idea on säilynyt aina näihin päiviin saakka eli pelejä pelataan lievällä huumorilla, mutta ilman turhia hölmöilyjä. Joukkueeseen värvätyt pelaajat ovatkin osoittaneet ensin käytöksensä mallikkuutta, jonka jälkeen vasta katsottu pelillisiä ansioita. Joukkueen runko on pysynyt suunnilleen saman koko sen historian ajan, jota on sitten muutamilla täsmähankinnoilla, kuten Ajattara, joka oli jo aiemmin pelannut Rockon kanssa samassa joukkueessa, YönSalama, Mb-dieselin vanhoja tuttuja ja viimeisimpänä Sorokin, joka on pelannut aikasemmin jo 2.nickillä joukkueessa, paranneltua ajan mittaan. Muutaman kuukauden jälkeen olikin aika kokeilla siipiä uudessa Datsun-liigassa, jossa olemmekin olleet alusta saakka mukana, josta tarkemmin myöhemmin. Näin Excelsior sai alkunsa ja voi hyvin vielä tänäkin päivänä.


Datsun-liiga

Taapertaminen erinomaisesti järjestetyssä Datsun-liigassa alkoi siis heti liigan ensimmäisellä kaudella 1/06 ja siitä lähtien olemme vaihtelevalla menestyksellä siellä pelanneet. Kausi 1/06 päättyy mitä mainioimmalla tavalla runkosarjan suhteen eli ykköstila on tosiasia ja hieman hämmentyneenä lähdetään pudotuspelien maailman, jotka kuitenkin päättyvät karvaaseen neljänteen tilaan. Seuraavan kauden(2/06) alkaessa edellisen kauden kaltainen menestys jää saamatta erinäisten syiden, kuten kesän ja siitä johtuvan epäaktiivisuuden takia. Tällä kaudella myös ensimmäinen ja ainut pelaamatta jäänyt peli pääsee valitettavasti tapahtumaan. Syynä tähän on molempien joukkueiden aikataulujen ristiinmeno. Tämä tapahtuu nimenomaan pudotuspelivaiheessa, jonka seurauksena kausi päättyy tähän. Kesällä myös ovet käyvät tiuhaan tahtiin, kun aktiivisuutta yritetään nostaa ja kausi päättyykin kuudenteen sijaan. Kauden 3/06 alkaessa kesä alkaa olla jo takanapäin ja pelaajat heräävät kesähorroksesta, mikä johtaa välittömästi pelillisen tason nousuun. Runkosarjassa meitä veikataan ennakossa juuri pudotuspeleihin, mutta näytämme todellisia kykyjämme ja päädymme runkosarjassa toiselle tilalle. Runkosarjassa olimme mm. vähiten maaleja päästänyt joukkue, mikä kertoo joukkuepelin uomilleen menosta. Pudotuspeleissä voitimme puolivälierävastuksemme ja etenimme välieriin, joista tie vei finaaleihin, mitä jäämme odottamaan innolla. Kausi 3/06 on siis vielä hieman kesken osaltamme.


Tavoitettavuus

Joukkueen pelaajat viihtyvät IRC-kanavallamme aina, kun koneella ovat. Yleensä siellä on vähintään yksi pelaaja hereillä ilta-aikaan. Messengeritkin taitaa jokaiselta löytyä, mutta niitä ei yhteydenpitoon juurikaan käytetä IRC-kanavan aktiivisesta käytöstä johtuen.


Asiallisuus
Joukkueen asiallisuus on taattu, koska joukkueeseen on pyritty hankkimaan vain ja ainoastaan pelaajia, joilla myös kaukalon ulkopuoliset asiat on kunnossa ja turhia napinoita ei esiinny. Pelaaja, jolla nämä asiat eivät ole kunnossa, ei tule koskaan joukkueeseen pääsemään.


Miksi haemme ja miksi meidät pitäisi valita 2.divarikarsintoihin?

Nälkä kasvaa syödessä, kuten sanonta kuuluu ja tämä pätee myös Excelsioriin. Jokainen joukkue haluaa olla se paras ja nyt on meidän aika yrittää olla se paras ja se käy vain hakemalla liigoista kovimpaan eli kiekkoliigaan. Meidät pitäisi valita juuri pitkäjänniteisyyden takia, joukkuetta ei ole rakennettu yhdessä yössä, vaan siihen on uhrattu verta, hikeä ja kyyneleitä enemmän, kuin tarpeeksi. Myöskin pelillinen taso varmasti riittää, koska pelaamme aina mahdollisimman kovia vastustajia vastaan.


Asioiden hoito

Joukkueen vastuuhenkilöt tietävät mitä tekevät ja ainakaan sen puolesta pelien pelaaminen ja asioiden hoito liigan ja joukkueen välillä ei tule olemaan ongelma. Rocko on toiminut mm. Datsun-liigan 3/06 allstarsin valmentajana ja SuperMrio on hoitanut mallikkaasti vastuuhenkilön tehtäviä jokaisella kolmella kaudella Datsun-liigassa.

Kokoonpano


Rocko
Pelipaikka: puolustaja
Kotipaikkakunta: Oulu
Ikä: 21
IRC-nick: Rocko_
Kokemus kiekkoliigasta:
3/06: liigaa NDB:n riveissä Kitka-nickillä

Ajattara
Pelipaikka: puolustaja
Kotipaikkakunta: Helsinki
Ikä: 14
IRC-nick: Vuovru
Kokemus kiekkoliigasta: -

YönSalama
Pelipaikka: puolustaja
Kotipaikkakunta: Kouvola
Ikä: 16
IRC-nick: YonSalama
Kokemus kiekkoliigasta: -

Sorokin
Pelipaikka: puolustaja
Kotipaikkakunta: Pori
Ikä: 19
IRC-nick: Sorokin
Kokemus kiekkoliigasta:
2/06: 2.divaria HC Roikkulämyn riveissä
Puulaakia HC Ylikunnon riveissä

Larmer
Pelipaikka: puolustaja
Kotipaikkakunta: Vantaa
Ikä: 30
IRC-nick: Larmer
Kokemus kiekkoliigasta: -

SuperMrio
Pelipaikka: hyökkääjä
Kotipaikkakunta: Helsinki
Ikä: 18
IRC-nick: SuperMrio
Kokemus kiekkoliigasta: -

KRS
Pelipaikka: hyökkääjä
Kotipaikkakunta: Lahti
Ikä: 18
IRC-nick: KRS
Kokemus kiekkoliigasta: -

Sellisti
Pelipaikka: hyökkääjä
Kotipaikkakunta: Tampere
Ikä: 13
IRC-nick: Sellisti
Kokemus kiekkoliigasta: -

Sodexho
Pelipaikka: hyökkääjä
Kotipaikkakunta: Helsinki
Ikä: 17
IRC-nick: sodepox (Slap_)
Kokemus kiekkoliigasta: -

Kivääri
pelipaikka: hyökkääjä
Kotipaikkakunta: ?
ikä: 24
IRC-nick: kivaeaeri
Kokemus kiekkoliigasta: -

Kokoonpanoon saattaa tulla pieniä lisäyksiä, tuskin poisjäämisiä.

EDIT: Muutamia korjauksia sanajärjestykseen ja irc-kanavan verkko.
EDIT2: Ääkköset kuntoon.
EDIT3: Kivääri lisätty kokoonpanoon ja sen myötä keski-iän huima pomppaaminen.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

03.12.2006 11:29
Nature Club

Joukkueemme kokokoonpano:

Rankaisu (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: rangasu
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

paterros (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: paterros
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

Lloyd (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: Lloydson
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

extremer
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 vuotta
IRC-Nick: extremer
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

kalkku (Kalyzny)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: kalkku
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

ubel
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19 vuotta
IRC-Nick: ubel
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

blink
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: blinki
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
nick: P.Katti
3/2005 divarikarsinnat @H.C.A.P
3/2005 2.divari @H.C.A.P
1/2006 2.divari @H.C.A.P
1/2006 divarikarsinta @H.C.A.P

Hollow
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: Hollow
Kokemus kiekkoliigan sarjoisa: -

Sydis
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: Sydis
Kokemus kiekkoliigan sarjoissa:
Nick: Sydis
3/2006 2.divari @ Kouvola Sabres
3/2006 2.divari @ Aaltoliike REDUX

Edit (6.12.06) Hollow ja Sydis lisätty kokoonpanoon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

03.12.2006 12:46
[size=18px][color=darkred]Kanchenjunga toivoo saavansa mahdollisuuden päästä kokeilemaan taitojaan tulevissa 2 divarikarsinnoissa.[/size] [/color] Faktat: Nimi: Kanchenjunga Perustusajankohta: 19.03.2005 Pelatut ottelut:Played: 1986, Wins: 879, Draws: 307, Losses: 800 Irc: #kanchenjunga@ircnet Vastuuhenkilöt: jarkko.i ja Tuhnu Keski-ikä: n.18,4 Pelipaidat: Koti: [color=orange]Oranssi[/color]-Harmaa-[color=black]Musta[/color] Vieras: [color=orange]Oranssi[/color]-[color=black]Musta[/color]-[color=orange]Oranssi[/color] Historia: Kanchenjunga sai alkunsa eräänä kylmänä talvipäivänä maaliskuussa 2005, kun päätimme minun (jarkko.i) ja serkkuni (Tuhnu) kanssa perustaa oman joukkueen. Joukkueen nimeksi valitsimme Rajajärven Oilersin, koska mielessämme ei ollut muitakaan vaihtoehtoja. Ensimmäiset pari kuukautta pelailimme kaveriporukalla, johon jo silloin kuuluivat minun ja Tuhnun lisäksi myös joukkueemme peruspakki Erotus. Loppukeväästä '05 Eräkatu liittyi joukkueeseemme, sekä kesällä '05 myös Smöge liittyi joukkueeseen. Loppukesöstö '05 Kaverini päättivät pitää taukoa kiekosta, joten uusia pelaajia liittyi joukkueeseemme ja joukkueen pelillinen taso nousi huimasti. Syksyllä '05 joukkueen nimi vaihtui lempijoukkueemme nimen mukaan JYPiksi,koska se oli/on minun ja serkkuni lempijoukkue. Alkusyksyllä '05 vaihdoimme pelimuotomme 4v4 peleihin, koska huomasimme niiden olevan mukavempia ja haastavampia. Syksyn aikana kokoonpanomme vakiintui ja peli alkoi luistaa jo kovempiakin jengejä vastaan. Joulun alla vuosi sitten mietimme jo pitäisikö hakea 2divarikarsintoihin tai hokidivariin, mutta päätimme vielä kerätä kokemusta harjoituspelien pohjalta. Tarkkaa aikaa en muista, mutta olisiko ollut maaliskuussa '06, kun meidät valittiin monien yllätykseksi hokidivarin karsintoihin. Karsinnat selvitimme kunnialla häviämättä peliäkään. Divari-kausi oli kuitenkin tasapaksu ja sijoituimme kuudensiksi. Kaikkien yllätykseksi pääsimme silti hoki-liigan karsintaan mukaan. Karsinnat sattuivat kuitenkin pahasti kesäloman aikaan, jolloin aktiivisuutemme ei riittänyt lomamatkojen, töiden sekä muiden kiireiden vuoksi. Ajattelimme että saammepahan ainakin divaria pelata kun nyt harmittavasti jäi karsinnat kesken. Sain kuitenkin kuulla johtokunnan tekemän karun päätöksen erottaa meidät hokiliigasta/divarista pelaamattomien karsintapelien takia nimeltämainitsemattomalta johtokunnan jäseneltä. Tämä tieto oli raju isku päin naamaa ja koimme, että olimme joutuneet syrjinnän/tiedon puutteen uhriksi. Päätimme kuitenkin, että periksi ei anneta ja elämä jatkuu. Muutama pelaaja tietenkin jätti jengin, koska emme voisi pelata mitään liigaa kaudella 03/06, koska saimme tiedon erotuksesta niin myöhään, että karsinnat olivat jo ohi. Peruskokoonpano pysyi kuitenkin kasassa ja harkkapelit jatkuivat ja ovat jatkuneet tähän päivään saakka. Pelillinen taso ja asiallisuus: Moni varmasti muistaa joukkueemme hoki-liigan karsinnoissa tapahtuneiden harmittavien takaiskujen johdosta ja sen jälkeisistä tapahtumista. Liigasta ero ittaminen otti koville ja myönnän, että osa pelaajistamme purkasi pettymystään väärällä tavalla ja väärässä paikassa. Mutta ihmisethän voivat muuttua. Tämä pettymys on käsitelty joukkueemme kesken ja katseemme on suunnattu tiukasti tulevaisuuteen. Vineäminen on osaltamme mennyttä aikaa ja pyrimme nykyään pelaamaan niin reilua peliä kuin suinkin on mahdollista. Olemme pelanneet kovia 4v4 pelejä jo yli vuoden ajan, joten kokemusta kovista harkkapeleistä jokaisella varmasti on tarpeeksi. Nykyään pystymme kaatamaan hyvänä päivänä kenet tahansa ja huonollakin pelillä kykenemme kaatamaan kovia joukkueita. Aktiivisuus ja yhteydenotot: Joukkueemme on aina ollut ja tulee aina olemaan suhteellisen aktiivinen. Viikolla pelaamme päivittäin 1-10 peliä ja viikonloppuisin vähän vaihdellen.Viikonloppupelit sijoittuvat yleensä yöhön/iltaan.Viikolla pelaamme pääosin kello 16-24, koska suurin osa pelaajistamme ovat joko töissä tai koulussa. Joukkueellamme on oma irc-kannu #kanchenjunga@ircnet ja pyrimme siihen, että paikalla on aina kaikki pelaajamme heidän ollessaan koneella. Myös notella tai /msg llä ircissä tavoitat vastuuhenkilömme jarkko.i:n ja Tuhnun. Jokaisella pelaajallamme on myös msn messenger joten sieltäkin kautta saapi kiinni. Miksi juuri meille pitäisi antaa mahdollisuus? Minä (jarkko.i) ja koko joukkueen väki toivoo sydämestään, että johtokunta antaisi meille mahdollisuuden näyttää kyntemme tulevissa karsinnoissa. Olemme kokeneet mielestämme pientä epäoikeudenmukaisuutta hoki-liiga karsinnoissa ja toivomme, että saisimme uuden mahdollisuuden näyttää, että olemme asiallinen, reilu ja kova porukka niin kentällä, kuin myös sen ulkopuolella. Joukkueen runko on hyvin tiivis ja olemme pelanneet pää-osin samalla porukalla jo todella pitkään. EiElämää,Tuhnu,jarkko.i ja Erotus ovat pelanneet joukkueessa paljon pitenpään, kuin tehot kertovat, koska ovat uusineet nickinsä. Perusfakta on, että pystymme nykyään haastamaan kiekkoliigan alaisuudessa pelaavat jengit täysin tasavertaisesti, sanoivat muut mitä tahansa. Jos meillä on joskus ollut vinepellejen/pentujen maine, se on menneen talven lumia tai kateellisten panettelua. Mielestämme nykyän olemme yhtä reiluja kuin mikä muu kova joukkue tahansa. Muuta en kait voi joukkueemme puolesta sanoa muutakuin toivoa että Shar ja muut johtokunnan jäsenet valitsevat oikeat joukkueet karsimaan. Kokoonpano: PAKIT: Tuhnu Ikä:16 Pelipaikka:Puolustaja Irc:Tuhnero/Tuhnuu K-liiga kokemus: ei ole. Messenger: e_peura@hotmail.com Muut nickit: Tuhnero =Rio Hondo åpoiuytr =Paseo de la Bonanova ahtetry =Team Saarinen -lihava- = Veljekset Corolla jarkko.i Ikä: 18 Pelipaikka: Puolustaja K-liiga kokemus: ei ole. Irc: jarkkoi Messenger: saibot@jippii.fi Muut nickit: Hennah =Paseo De La Bonanova Ginny =Syöksysämpylät Kateus =Rio Hondo J.Kozlov =- Erotus Ikä: 16 Pelipaikka: Puolustaja Irc: Erotus K-liiga kokemus: ei ole. Messenger: attem_91@hotmail.com Muut nickit: Westcott3 =Rio Hondo MR.Rupi =Paseo de la Bonanova asdfgh =Veljekset Corolla tea =Team Saarinen Vänttinen = - HYÖKIT: EiElämää Ikä: 19 Pelipaikka: Hyökkääjä irc: EiElamaa K-liiga kokemus: Ei ole. Messenger: jake_suominen@hotmail.com Muut nickit: Eielamaa = Team saarinen Himos =Lakritsa Tyksinsua = Elämäntie Zeidan = Rio Hondo Smöge Ikä: 18 Pelipaikka: Hyökkääjä IRC: Smoge K-liiga kokemus: ei ole. Messenger: Smoge_@hotmail.com Muut nickit: -Casino- = Lakritsa Makezu = Kaukalon Kauhut Mynthon = Fiona Night Club NoSmoking = - -Weetos- = - Weetos = Black Angels _Smöge_ = - -Smöge- = Nebrazka Hockey Aller89 Ikä: 17 Pelipaikka: Hyökkääjä Irc: allu/aller K-liiga kokemus: ei ole. Messenger: saatuska200@hotmail.com Muut nickit: maister = team saarinen ustijuf = tyytyväiset Negro Ikä: 17 Pelipaikka: Hyökkääjä Irc: Jantune K-liiga kokemus: ei ole. Messenger: rasse1234567@hotmail.com Muut nickit: Vanden =Hc kiekkojengi Bussche =Sorretut orgeN =The Gladiators Snarsson =Rosvot DunLope =Hc JorinLasit Jantu =SaiPa Lehmäkö =Tyytyväiset Oikarinen Ikä: 18 Pelipaikka: Hyökkääjä Irc: Ei ole. K-liiga kokemus: Ei ole. Messenger: riku20@msn.com Muut nickit: mrk =lääkärinmääräämät oikarine = - m4g3 = - p.käkelä =jimjim ja naiset oikku2 =karhukopla E: Laitoin Negron tiedot ja muuta pientä säätöä. E: Editoin, jotta ääkköset toimisivat. E: McKay pois kokoonpanosta ja jotain pientä säätöä.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

03.12.2006 21:04
Helsingin Jokerit täällä taas

Taas on se aika vuodesta kun kausi vetelee viimeisiään tai on jo loppunut, mutta katseet suunnataan jo seuraavaan. Ilmalan suunnalla jokeripoppoo on kehitellyt sotasuunnitelmiaan ja koko pitkän kauden aikana kyhätyt analyysit, "kuinka ihmeessä onnistuttiin viimekarsinnatkin tössimään?", on koottu yhteen ja loppuyhteenveto on koottu niteiden väliin. Eepos kulkee nimellä, "Sinne ja takaisin JoKeR ja hasardi". Aika lähellä jo käytiin viime kerralla, mutta eihän sitä toki lasketa. Kouvola Sabres ja Aaltoliike Redux olivat parempia ja ansaitsivat paikkansa auringossa. Tällä kertaa ei luvata aurinkoja, kuita tai muita taivaankappaleita kenellekään. Jokerit virnistää vastustajat kumoon ja JoKeR pysyy vaihossa. Suosittelen varomaan jos eteen aiot hypätä....saatat jäädä alle.



Töölön Vesat? Ei sentään, mutta jotain historiasta silti

Pitkähkö päivä lukion opinahjossa ja pitkästyttävä bussimatka kotiin. Kuljettaja on kärttyisä ja ajaa vielä pysäkinkin ohi, mutta pysäyttää sentään alle kilometrin päähän siitä oikeasta pysäkistä. Kävely tuntuu vähintään veemäiseltä ja vettä sataa. Onpas tämäkin hauskaa. Kotiovelle päästään ja jääkaappi on tyhjä, kuinkas muutenkaan. Alkaa pikkuhiljaa jo... Pelit-lehti tullut on. Selailee ja selailee. Hiljaisuus ja naurahtaa. "Joku saakelin tikku-ukkolätkä, heh!" Menee tunti, menee kaksi ja askellus kohti tietokonetta käy. Tulee tylsää. NHL ja nettibiljardi ei jaksa innostaa. 'Mikäs se tikku-ukkopeli olikaan?' Tarkistaa osoitteen, sivu auki ja perehtyy. Rekisteröityy ja tekee nimimerkin. Pelaaminen alkaa. Ydinfysiikkaa? Ei, mutta jos noista kommenteista jotain voi päätellä niin harjoitusta vaatii. Perustan joukkueen. Nimi tulkoon sydämmestä. Tulkoon luoduksi joukkue kaikista rakkain. Sinne pääsköön kuka tahansa oikeinajatteleva ja asiallinen vauvasta vaariin. Turpaan tulee kerta toisensa jälkeen. Kyllä on hauskaa ja hyvät yöt toivottaen, mutta huomenna toki uudestaan. Tulee huomen, tulee toinen...tulee vuosi 2006 ja 2007. Tulee kausi 1/07. <Tomekki von Ruuneperi 2006>



Sihvonismi eli pelikirja ja ne gladiaattorit

Helsingin Jokerien pelityyli on aina ollut sama. Runko on pysynyt samana ja näin ollen uudet janeckyt on pakotettu omaksumaan jokerityyli ja luopumaan vanhasta tavastaan. Peli lähtee puolustuksesta ja siihen panostetaan. Hyökkäyspeli lähtee syöttelystä ja siihen vannotaan. Alkoholismi ei ole sairaus vaan eräs jokeriuden peruspiirteistä. Asiallisuus ja leppoisuus ovat osa peliä, ei ainoastaan jokereita. Jos rupeaa turhan takia pipo kiristämään niin sopisi miettiä missä mennään. Peliä voi pelata voitoista, mutta pään aukominen jätetään vaikka erään lontoolais-venäläisen ökyseuran manakerille. Mikä lie portugalilainen mölytoosa.

Pelaajarunko siis varsin vakio Jokereissa. Tällä kertaa on pyritty rakentamaan joukkuetta entistä enemmän jokerimaiseksi. Uudet hankinnat suurelta osin jokereita luonteeltaan, asenteeltaan ja uskonnoltaan. tällä kertaa päädyttiin myös siihen, että pari pitkäaikaisempaa pelaajaa siirrettiin jäältä hall of fameen erinäköisten epäaktiivisuuspuuskien sun muiden myötä. Runko silti sama vanha ja sellaisena pysyy. Sinne päästään joko samana sakkina tai sitten ei päästä ollenkaan.




Num3rot eli elämämme numeroina

Joukkue perustettiin siis samana päivänä kun itsekin synnyin...eiku:

19.10.2004


Pelatut ottelut: 2303
Voitot: 1017
Tasapelit: 368
Häviöt: ei löydy tarkkaa tietoa....no okei 918

kotisivu: www.kiekonjokerit.urli.net
(Sivuja päivittelen tietyin väliajoin. Lähinnä tilastot, pelaajat ja uutiset osioon.)


IRCnet: #Helsingin_Jokerit

Paras keino tavoittaa meidät. Paria kirottua poikkeusta lukuunottamatta jokainen kokoonpanossamme on tavoitettavissa omalla kanavallamme. Eritoten vähän vanhempi jokerirunko suorastaan asuu siellä. Se, että onko porukka koko vuorokauden hereillä on eri asia, mutta niin surullista kuin se onkin suurimman osan siitä kuitenkin. Monilla on toki myös tuo messenger ja osoitteet lueteltu pelaajien tiedoissa. Eli eiköhän narripelleihin yhteyden saa jos sattuu jotain asiaa olemaan, mutta kuka nyt meille haluaisi jutella.

Peliasut:

Koti: punainen-tum.sininen-punainen-valkoinen (paitamalli 3)
Vieras: punainen-valkoinen-valkoinen-tum.sininen (paitamalli 3)



Ehdonalaiset ja heidän valvojansa


Äärimmäisen päällekäyvät, suorastaan hyökkäävät henkilöt:


Tomekki
Ikä: 20
Pelipaikka: hyökkääjä
messenger: dosnascimento@hotmail.com
IRC: Tomekk1
Kokemus kiekkoliigasta: karsinnat 2/06 ja 3/06
muut nimimerkit: Norton, czech, Gagnon, M.Kalteva, penafööni, Säilynoja

ilbaland
Ikä: 16
Pelipaikka: hyökkääjä
messenger: ilbaland@hotmail.com
IRC: -
Kokemus kiekkoliigasta: karsinnat 2/06 ja 3/06
muut nimimerkit: Unikkatil, Enrico

Ikijokeri
Ikä: 18
Pelipaikka: hyökkääjä
messenger: manninen_@hotmail.com
IRC: Ikijokeri~
Kokemus kiekkoliigasta: karsinnat 2/06 ja 3/06
muut nimimerkit: -


S.Lepistö
Ikä: 21
Pelipaikka: hyökkääjä
messenger: -
IRC: -
Kokemus kiekkoliigasta: karsinnat 2/06 ja 3/06
muut nimimerkit: Väänänen

talakkari
Ikä: 19
Pelipaikka: hyökkääjä
messenger: tonmi_@hotmail.com
IRC: talakkari
Kokemus kiekkoliigasta: karsinnat 3/06
muut nimimerkit: Maxine, Merde, tonmi

Metrobolt
Ikä: 15
Pelipaikka: hyökkääjä
messenger: cearider@msn.com
IRC: Metrobolt
Kok. Kiekkoliigasta: 2/06 Elite Razor 2.divari (Jokerider), 2/06 2.divarikarsinnat Helsingin Jokerit
Muut nimimerkit: -

jambo
ikä: 18
pelipaikka: hyökkääjä
messenger: -
IRC: jambo-
Kok. Kiekkoliigasta: karsinnat 3/06 (Patriots)
Muut nimimerkit: ARCHITECT, JOKERIjmb

* Pelaa joukkueessa tällä hetkellä nimimerkillä JOKERIjmb, mutta jambolla samantien kun Datsun-liiga kausi on takana.



Jokseenkin sisäsiitoiset ja syrjään vetäytyneet, vahvan puolustusmekanismin omaavat:


JoKeR
ikä: 23
Pelipaikka: puolustaja
messenger: -
IRC: JoKeR~
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06 ja 3/06
Muut nimimerkit: Stidi

Zampou
ikä: 14
Pelipaikka: puolustaja
messenger: pomsa_93@hotmail.com
IRC: Zampou
Kok. kiekkoliigasta: karsinnat 3/06
Muut nimimerkit:-

D.Stolk
Ikä: 19
Pelipaikka: puolustaja
messenger:-
IRC: kirous-
Kok. kiekkoliigasta: 2/05 Failed Ones divari, 3/05 Failed Ones divari, 2/06 Roikkulämy 2.divari, 2/06 Roikkulämy divarikarsinta (Borgir ja Horgh nickit)
Muut nimimerkit: Borgir



Vastuuhenkilöt: Tomekki, JoKeR, D.Stolk ja varavastuulla Ikijokeri

Muutoksia kokoonpanoon ei tiettävästi ole tulossa. Pakkia on katsastettu, mutta nykyistenkin aktiivisuus riittää mainiosti eli turhaa hätää ole.


Muutokset rosterissa sitten viimeräpellyksen

Paljon ei ole muuttunut Jokerien konservatiivisessa organisaatiossa pelaajapuolella, kuten yltä näkee. Suuri ihailu SM-liiga esikuvaa kohtaan  ei siis välttämättä tarkoita, että tusinakanukkeja vilisisi täälläkin keräämässä huikeita pelimerkkipalkkoja. Täällä ei kukaan saa palkkaa, koska joukkue on oppinut edellisistä virheistään, sillä joukkueen edesmennyt varallinen loisto hupeni täysin JoKeR:n ja D.Stolkin vatsahuuhtelukuluihin.

Joukkue kävi kuitenkin viuhahtamassa (..tai mikä se oikea sana lienee) pelaajamarkkinoilla ja haaviin tarttui talakkari, jambo, D.Stolk ja Metrobolt (Jokerider). Eli 4 fanaattista jokerifania hankittiin pilaamaan kiekkouransa Ilmalaan. Tai no joo talakkarin jokerifanitus on vielä vaiheessa, mutta kaikki aikanaan. Kyllä se oululainenkin taipuu ku tarpeeksi uhkailee.

Sitten se ikävämpi puoli. Pari vanhaa jokeria jouduttiin organisaatiosta ulostamaan. Puolustuspään hyökkäävä kiekkojuoppo rämö ja hyökkäyspään lapin kullan noutaja Kuhta.
Aktiivisuus oli molemmissa tapauksissa suurin tekijä, mutta myös joukkueen halu uudistaa hiukan joukkuetta vaikutti myös. Jokerit toivottaa kuitenkin molemmille oikein miellyttäviä hetkiä kiekossa ja kiekon ulkopuolella ja kyseisten janarien nimet koristavat Ilmalan homeisen varast..eiku Hall of Famen seiniä tästä eteenpäin.


Prologue on alussa..mikä sen toisen nimi oli mikä siinä lopussa

Sanat on sanottu ja rukoukset on rukoiltu. Tämä on nyt siirretty meidän kätösistä päättäjille. Halu pelata kliigan alla lienee kaikille selvä, mutta kaikki joukkueethan sinne pyrkivät ja haluavat. Sanoisin, että meidät erottaa muista se, ettei me haluta pelata mitään muuta sarjaa ja ei muihin olla tässä haetukaan. Aktiivisuus on kohdillaan ja kokoonpanomuutoksilla aktiivisuutta edesautetaan varsin mittavaksi. Viimekarsintojen jälkeen takana on satoja ja satoja harjoitusotteluita. Sekin selittänee jotain. Tähtäin asetettiin kuitenkin saman tien sabres-otteluiden jälkeen seuraaviin karsintoihin. Ja se hetki lähestyy. Kyllästymiseen asti hoettu ja parjattu lause "jokerikiekko on palannut" ei koske meidän joukkuetta. Meidän slogan on "Jokerit on täällä taas ja jäädäkseen"



Kiittäen hovinarri nimeltä Tomekki


Edit: unohdetut peliasut lisätty ja korjattu pelaajamuutoksia
Edit 2: poistettu turha kaksoispiste
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

04.12.2006 10:16
Järvenpään Jyrä (valmiina jyräämään)

Hei! Jyrät siis hakevat paikkaa tulevalle divari kaudelle.

Keitä olemme?

Olemme aktiivinen ja asiallinen tiimi, joilta ei taitoa puutu. Joukkue on jo perustettu 3.2.2006, vaikka ei ole kovin vanha, niin pelejä on saatu kasaan lähemmäs 400. Joukkueen pelaajilla on ikää yli 16 vuotta, eli asiallisuus on kunnossa. Tiimihän on suurimmaksi osaksi kaveritiimi, joka osoittaa sen, että aktiivisuuttakaan ei puutu. Mutta silti osa pelaajista on muilla mailla ja aktiivisia pelureita on ainakin 6, joka on minusta riittävästi. Pelillisestihän olemme syöttelevä ja pelityylimme on mukavan rento, jota on mielyttävä katsella. Kovista tiimeistä tulee voittoja silloin tällöin, vaikka ranking ei ole niin korkea. Voimme antaa silti kovan vastuksen, vaikka niin moni luulee rankingin perusteella.


Pelaajista:


Pelaajat ovat siis kovia pelureita, vaikka osalla ei hirveästi kokemusta löydy. Tässä vähän listaa aktiivisista pelaajista:

Masa
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä


Forsberg-

Ikä: 16
pelipaikka: Puolustaja

Dooodson
ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä

Balthis
ikä: 26
pelipaikka: Hyökkääjä

Japola
ikä: 18
pelipaikka: Hyökkääjä

Monsuuni
ikä: 25
pelipaikka: puolustaja

jonanho
ikä: 18
pelipaikka: Hyökkääjä

Joukkueen tavoittaa helpoiten kiekosta tai messengeristä. Jos ircin käyttöä vaaditaan, se ei ole ongelma.

Lopuksi: Toivoisin, että huomioisitte tämän tiimin valitessanne uusia joukkueita, vaikka emme ole kiekon parhaita pelureita.


Hyvät joulun odotukset kaikille.

Helpoiten tavoitatte meidät messengeristä: Masa: Jonezci@hotmail.com
                                                                   Forsberg-: wolfen9@hotmail.com
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

04.12.2006 23:06
Fortune Club hakee paikkaa Kiekkoliigan 2. Divarikarsinnoista!

Joukkueen nimi: Fortune Club
Lyhenne: Fortune tai FC
Perustettu: 5.2.2005
Perustaja: Dogmeat
IRC-kanava: #FortuneClub @ IRCnet
Vastuuhenkilöt: Hietala ja Nikolol

Peliasut

Kotiasu: tummanvihreä - vihreä - vihreä (3)
Vierasasu: musta - sininen - sininen (3)

Yleistä tietoa

Pelaajiemme keski-ikä on noin 20 vuotta mikä tekee meistä senioritiimin. Pelaajamme ovat kaikki rentoja ja asiallisia, joten mitään hämminkiä sen suhteen ei  pitäisi ilmaantua. Pystymme haastamaan kovimmatkin kiekkojoukkueet, ja olemme nälkäisiä menestyksen suhteen. Joukkue on pelannut melkein 1700 harjoitusottelua, joista suuriosa on pelattu Kiekkoliigassa tai sinne hakevia joukkueita vastaan. Olemme takuuvarmasti keränneet mainetta kiekkopiireissä eli mistään aloittelijatiimistä tuskin on kyse. Joukkueeseen tuli hetki sitten ydinryhmän ympärille vielä pari uutta vahvistusta, joten aktiivisuutta meiltä ei pitäisi puuttua.

Historiaa

Fortune Club perustettiin helmikuussa 2005 entisten Pelit Onlinen pelaajien toimesta. Tällöin joukkueeseen kuuluivat Dogmeat, Timbero, Lämäri82, Probert, k-apina, antQn ja Rico, joista kaksi viimeisenä mainittua ovat jo lopettaneet kiekon pelaamisen kauan sitten, eikä Dogmeatkaan käy paikalla enää kuin kerran parissa kuukaudessa, jos silloinkaan. Myöhemmin Pelit Onlinesta ovat tiensä Fortuneen löytäneet Tilpero, Chozeno, Hietala ja Nikolol. Pelit Onlinea voisikin siis kutsua Fortune Clubin farmiksi. Ulkomaalaisvahvistuksiakin on joukkueeseen hankittu aktiivisuuden ja pelillisen tason kohottamiseksi. Näitä vahvistuksia on pyörinyt kuvioissa muutama, mutta tästä karsintakokoonpanosta heistä löytyy vain kolme viimeisintä.

Fortune Clubin pelillinen taso on parantunut huikeasti alkuajoista ja kovimmatkin kiekkojoukkueet ovat kaatuneet meille. Ylämäkiä ja alamäkiä on koettu (enimmäkseen jälkimmäisiä), mutta niistä selvitään pitämällä pää kylmänä. Haimme ensimmäistä kertaa Kiekkoliigan divarikarsintoihin kaudelle 3/05, mutta näytöt eivät olleet vielä tarpeeksi vakuuttavat. Kuitenkin saimme tilaisuuden näyttää taitomme D-fencen järjestämässä DHL-liigassa, jossa sijoituimme toiseksi. Se oli tarpeeksi vakuuttavaa Kiekkoliigan suuntaan, joten pääsimme seuraaviin divarikarsintoihin, joista myös nousimme 2.divariin kaudelle 1/06! Kakkosdivarikausi menikin sitten täysin penkin alle muutaman avainpelaajan aktiivisuusongelmien takia, ja jouduimme karsimaan paikastamme divarikarsinnoissa 2/06. Niinhän siinä kävi, että jouduimme ulos Kiekkoliigan sarjoista, jolloin myös kiinnostus kiekko.tk:ta kohtaan väheni monelta.

Viime kesän aikana monen pelurin kiinnostus kiekkoa kohtaan kasvoi jälleen ja päädyimmekin syksyllä pelaamaan FHL-liigaa. Ensimmäisellä kaudella sijoituimme kyseisessä liigassa kolmanneksi (ja tätä kirjoittaessa johdamme 2/06-kauden runkosarjaa). Kiekkoliigan alaisuuteen uudemmankerranpyrkiminen on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa ja nyt ajattelimme hetken olevan sopiva. Harmittavasti luottopakkimme Timbero päätti lähteä hakemaan mainetta ja mammonaa korkeammalta sarjatasolta ja tämä meinasi pilata karsintahaaveemme heti kättelyssä. Olemme kuitenkin periksi antamattomia tässäkin asiassa ja alakertaan hankittiinkin Timben korvaajaksi erääseen peluriimme sangen läheisesti liittyvä SirMazku ja tämän kylkiäisenä saimme vielä taidokkaan hyökkääjän Näädän. Monet pitkäaikaisista pelureistamme pelaavat Kiekkoliigaa jossain muussa seurassa, joten vahvistukset tulivatkin tarpeen kokoonpanon saamisessa toimivaksi.

Miksi Fortune Club karsintoihin?

Fortune Club on pitkäikäinen joukkue, jonka pelaajille on kertynyt ikää. Vain kaksi pelaajaamme ovat alle täysi-ikäisyyden ja muuten ikää löytyy useimmilla päälle kahdenkympin. Pelaajat ovat henkisesti kypsiä (noh, tästä voi olla tietenkin montaa mieltä) ja hallitsevat käytöksen ylä- ja alamäissä aina loppuun asti. Joukkueen sisällä on mahtava ilmapiiri ja tavoitteenamme on aina voitto. Vaikka voittoa ei tulisikaan, emme vajoa mihinkään angstisyvänteeseen. Joukkueena olemme yhtenäinen, maalit pyrimme tekemään syöttökuvion päätteeksi ja puolustamme kuin Berliinin-muuri. Maalivahtipelimme on ainut ongelma. Jonkun pitäisi kertoa maalivahdillemme, että maalin puhtaana pitäminen ei tarkoita sitä, että siellä pitää imuroida kokoajan. Pelillinen tasomme on kovempaa kuin titaani, joten pystymme taatusti haastamaan joukkueen kuin joukkueen liigassa. Yhtä lukuun ottamatta jokaisella pelaajallamme on kokemusta Kiekkoliigan alaisuudessa pelaamisesta ja muitakin liigoja on tullut koluttua läpi, joten kokemusta isojenpoikienpeleistä (älkää ajatelko kaksimielisesti) löytyy.

Karsintakokoonpanoomme kuuluu seuraavat 8 pelaajaa:

Hietala
Pelipaikka: Hyökkääjä
2. Divaria Fortune Clubissa 1/2006
Kakkosnickit: Mokoma, Drifter
IRCnet: ChosenTwo
Ikä: 21

k-apina
Pelipaikka: Puolustaja
2. Divaria Fortune Clubissa 1/2006
Kakkosnickit: k’apina, Walli
IRCnet: KalleApina
Ikä: 16

Lämäri82
Pelipaikka: Hyökkääjä
2. Divaria Fortune Clubissa 1/2006
Kakkosnickit: Slap
IRCnet: jjjs
Ikä:24

Nikolol
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigaa George W. Bush Hockey Clubissa 1/2006
Kakkosnickit: Pezel, Nyyhky, Nikolål, lolNiko, N1C0
IRCnet: Nikolol
Ikä: 18

Näätä
Pelipaikka: Hyökkääjä
-
Kakkosnickit: fedo, Fertsi, hemuli3, Weasel
IRCnet: Naata / Naatis
Ikä: 19

Probert
Pelipaikka: Hyökkääjä
2. Divaria Fortune Clubissa 1/2006
Kakkosnickit: Goob, Neely, Prob
IRCnet: Probert
Ikä: 24

SirMazku
Pelipaikka: Puolustaja
Liigaa George W. Bush Hockey Clubissa 2/2006, 1. Divaria Ajax Amsterdamissa 3/2005 & 2/2005
Kakkosnickit: Mazgumus, Riikka, SirMazgu, SirMazQ
IRCnet: SirMazku
Ikä: 21

Westcott
Pelipaikka: Puolustaja
2. Divaria HC Kauhavassa 3/2006, 1. Divaria Habseissa 2/2006 & 3/2005, 2. Divaria VMTL:ssä 3/2005, Liigaa Veljekset Mysiinissä 2/2005
Kakkosnickit: Hallon, Lawson, P3ca, Pesa
IRCnet: Westcott
Ikä: 16


EDIT 05.12.2006: Westcott lisätty kokoonpanoon.
EDIT 07.12.2006: Probert lisätty kokoonpanoon.
Kauniit ja Rohkeat hakevat kiekkoliigan 2. divariin
Anonymous

05.12.2006 14:31
Kaunarit ensimmäistä kertaa hakemassa 2. divarikarsintoihin!


Kauniit ja Rohkeat

Perustettu: 24.12.2005
Perustaja: x.race
Pelatut pelit: +1120
Kotisivut: http://kauniitjarohkeat.tk/
IRC: #KJR @ IRCnet
Vastuuhenkilöt: x.race & IanGillan & NaturenLyhenne: KjR
Pelipuvut:
koti: Tummanharmaa - Vaaleanharmaa - Vaaleanharmaa - Musta ( 8 )
vieras: Oranssi - Tummanharmaa - Vaaleanharmaa - Valkoinen (13)


Pala historiaa:
Kauniit ja Rohkeat perustettiin tosiaan jouluaattona, joka on sinänsä huvittavaa, että monet ovat joululahjaksi luulleet tätä pelimerkin aikaansaannosta. Alkujäsenet siihen aikaan olivat x.race, bläksmith, Redner ja IanGillan. Tällä nelikolla tahkottiin
harjoitusotteluita, jonkun aikaa kunnes peli saatiin toimimaan. Sen jälkeen kun kuviot olivat suunniteltu oli aika laajentaa kokoonpanoa ja mukaan otettiin uusia pelaajia. Kun runko oli kasassa ja pelejä alla joukkue halusi lähteä kokeilemaan jonkun näköistä turnausta. Foorumilta löytyikin sopivasti turnaus. Duracell Cup:iin lähdettiin ja voitto tuli. Turnauksen jälkeen hakuiltiin jo liigaa alle. Saunaliigaan saimme kutsun sen perustajilta, johon lähdimme. Ensimmäisen kauden jälkeen olimme runkosarjan kolmas. Playoff peleissä hävisimme ensimmäisellä kierroksella Nightmarelle tiukasti ja olimme pronssipelissä. Joukkue sai pronssimitalit kaulaansa.
Toisella kaudella lähdettiin kultainen pilke silmäkulmassa ja olimme runkosarjan jälkeen ensimmäisenä. Playoff peleissä menestyimme ja pääsimme finaaliin, mutta finaalia ei koskaan pelattu, joten jaettu ykkössija Nightmaren kanssa. Saunaliiga lopettettiin siihen kauteen kun se yhdistyi EHL:än kanssa ja EHL:ään katseemme eivät suuntautuneet. Seuraava etappi oli matkallamme Hoki-Divari. Pääsimme karsintoihin, jossa pelit eivät aivan menneet putkeen ja pääsimme A-lohkosta viimeisenä divariin kaudelle 3/2006. Nyt ensimmäinen kausi hoki-divarissa pelattu ja sijoituksemme oli kahdeksas. Alkukauden roikuimme kärkipäässä, mutta loppukaudesta pelilopahti kun laajensimme kesken kauden kokoonpanoa ja peli meni sekaisin. Siinä pala kaunareiden historiaa, toivottavasti viihdytti.

Saavutukset:
Duracell Cup # 1
Saunaliiga 1/06 # Runkosarjan 3. ja Playoffsien 3.
Saunaliiga 2/06 # Runkosarjan 1. ja Playoffsien 1.
Pääsy karsinnoista Hoki-Divariin
Hoki-Divari 3/2006 # 8



Aktiivisuus:
Kauniit ja Rohkeat ovat pelaajamäärästään huolimatta erittäin aktiivinen joukkue. Olemme kiekossa päivittäin. Pelejä on
päivässä kolmesta viiteen peliin. Olemme silti lähes aina koneella ja valmiina pelaamaan. Avainsana joukkueen aktiivisuudessa
onse, että jokaisella pelaajalla on toistensa puhelinnumerot, joilla pelaajat saadaan kiinni ja tarvittaessa kiekkoon.


Asiallisuus:
Kaunareitten aktiivisuus koti- sekä vierasotteluissa on erittäin hyvää. Vastustajille harvemmin lässytetään. Joukkueestamme
ei löydy yhtäkään peelomaineista pelaajaa, josta olemme pitäneet huolen sillä jopa yksi pelaaja voi pilata koko joukkueen
maineen. Pelaamme reilun pelin säännöillä ja pidämme hauskaa otteluissa. Kiekkoahan tämä vain on.


IRC:
Jokainen pelaajistamme käyttää irciä. Aktiivisin ircin käyttäjä meiltä on Naturen, johon kannattaa ottaa yhteyttä sitä kautta.
Meillä on oma kanava myös, jonne voi tulla kyselemään.


Pelillinen taso:
Pelaajaharvennuksen jälkeen pelillinen taso on ollut huimassa nousussa. Olemme kaataneet tällä kokoonpanolla kovimpiakin joukkueita.
Pääpelimuotomme on selvästi 4v4 ottelut. Yritämme aina haastaa kovia joukkueita, jotta lisää kehitystä saataisiin ja menestystä tulisi
tulevaisuudessa.
Riveistämme ei löydy vielä kiekkoeliittiin nousseita pelaajia, mutta tulevaisuudessa heistä tullaan varmasti kuulemaan.


Miksi kaunarit karsintoihin?
Ollaan tasoltamme tasaisia ja pystymme peittoamaan kenet vain. Olemme pelanneet pitkään yhdessä, vain muutamia uusia tullut mukaan.
Pelejä on jo paljon alla, ja runko on ollut alusta asti lähes sama. Olemme aktiivinen joukkue, joka saa varmasti pelinsä pelattua.
Kokemusta on haettu saunaliigasta kaksi(2) kautta ja Hoki-divarissa yksi(1) kausi. Käyttäydymme asianmukaisesti otteluissa ja niiden
ulkopuolella. Olemme panostaneet kiekkoliigan alaiseen sarjaan jo alusta asti. Meillä kokemusta liigapeleistä
saunaliigasta sekä hokidivarista.


Miten takaamme, että asiat tulevat hoidettua?
Vastuuhenkilömme ovat erittäin aktiivisia liigojen suhteen. Asiat tulevat hoidettua mitä pikemmin. Suuri osa pelaajistamme tuntee toisensa hyvin ja puhelinnumerot on vaihdettu, joten toisille soitteleminen peleihin käy helposti.
Kolme kautta jo erinlaisia sarjoja kaunareilla takana, ja aina asiat hoidettu ajallaan, sekä asiallisesti, miksi ei siis tulevaisuudessakin?
Asioiden hoitoa helpottaa joukkueen aktiivinen irc:n käyttö.


Pelaajat:


x.race
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
IRC-nick: xrace
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.


Redner
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 14
IRC-nick: Redner
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.


Kubina
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
IRC-nick: Kubina-
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.


bläksmith
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 20
IRC-nick: bläksmith
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.

Ian
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC-nick: IanGillan
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.


Naturen
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC-nick: Naturen/Natuski_
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.


Hamrlik
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 17
IRC-nick: Hamrlik
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole.



Terveisin kaunarit!
Heroes hamuaa 2.Divarikarsintoihin!!!!
Anonymous

05.12.2006 21:32
Heroes:n Vahvuudet koetukselle 2. Divarikarsintoihin.

Alkutekijät:
Aikojen alussa kiekko.tk:n pelaaja Paladin (nyk. Jackie) Ajatteli perustaa tiimin Heroes, sankarit. Heroes oli alun perin Jugadorin, Paladinin ja Punapään 2nick tiimi, tiimissä pelasivat koviakin ja kokeneitakin konkareita. 2. nickkailua jatkui kauankin mutta, eräänä
myrskyisenä päivänä Jugadorille välähti lamppu pään päälle ja Punapääkin lähti tähän mukaan, ajatus oli;Heroesista 1. nick tiimi. Tämän jälkeen joukkueeseen kyseltiin pelaajia sieltä sun täältä. Uusia pelaajiakin tuli mutta, enimmäkseen pelaajat olivat 2.nick ajoilta.

Tiimin nimi: Heroes
Lyhenne: HER
Luotu: 2005-09-12 09:25:56 Founder: Paladin
Tilastot: Pelatut: 1047, Voitot: 454, Tasapelit: 132, Häviöt: 461
Kokemustaso: elite
IRC-kanava: #kiekkoheroes
Vastuuhenkilöt: WyiZäri ja Tatu
Peliasut:
Koti: (10) Tumman vihreä – Kirkkaan vihreä – Musta.
Vieras: 8 Ruskea – Keltainen – Valkoinen.

Joukkueen yhtenäisyys:
Olemme yhtenäinen tiimi ja nyt Hoki-Diva kauden jälkeen muutama pakki on tullut lisää. Joukkueen runko on hyvin yhtenäinen, ja ei hajoa edes kirveellä. Edellä mainitut pelaajat ovat uusia muut ovat Hoki-Divari kaudelta. Joukkueessa on hyvä yhteishenki, läppä lentää ja helemat paukkuu. Pari come backiä on nähty mm. Superfly ja löpö2, hekin pelasivat Hoki-Divaria Heroesissa. Pelasimme myös Datsun-liiga karsintoja. Datsun liiga karsinnat eivät tuottaneet tulosta. Datsunin karsintojen ajoilta pelaajat ovat pysyneet samana.

Historia:
Jugador Punapää ja Paladin perustivat Heroeksen ja aluksi pelit olivat aika hönkäsen pöläystä kuhan ’’höntsäiltiin’’. Joukkue pelasi mukavaa ja asiallista lätkää ja kaikilla oli hauskaa, myös vastustajalla. Joukkue on vanhahko ja pelejä pelattiin alussa aika epäaktiivisesti ja aktiivisuus on noussut sen jälkeen kovaa vauhtia. 2.nickkailua jatkettiin aika kauan. 2. nickkailun aikana joukkueessa pelasi kovia 2.nick pelaajia. 2.nickkailun jälkeen Jugadorilla ja Punapäällä tuli ajatus, Heroes nykyajan 1.nick tiimi! Tämän jälkeen joukkue kasattiin ja uusiakin pelaajia tuli.

1. nickkailun alussa pelit olivat aika jähmeää, mutta hetken kuluttua huomasimme muiden pelityylin ja osasimme pelata jokainen jokaisen kanssa. Joukkue pelasi hienoa peliä ja kiekko vaihtoi nätisti omistajaa ja maalejakin syntyi kovalla tahdilla. Joukkue pääsi mukaan Datsun-liigan karsintoihin, ja menestys haaveet olivat suuret. Heroes oli lähellä päästä Datsun liigaan, 1 sijoitus paremmin ja paikka olisi ollut plakkarissa. Karsintojen jälkeen pelihalute eivät laskeneet. Aktiivisuus oli päätä huomaavaa jopa 30 peliä päivässä. Nykyään pelaamme noin 5-15 peliä päivässä, joskus enemmän.

Seuraavaksi haaveena oli pelata vain kaveri lätkää, mutta Jugador nappasi hoki-divarin karsinnat ja Datsun-karsinta joukkueilla oli varma pääsy karsintoihin. Karsintapelit sujuivat kohtuullisesti ja niiden ansioista paikka Hoki-Divarissa oli mahdollista. Pääsimme Hoki-divaan kaudelle III/06.
Hoki-divarin alku meni penkin alle. Saimme pelattua kaikki pelit kunnialla loppuun mutta, juuri nämä pelit eivät tahtoneet kulkea, eivät sitten millään.
Hoki-Divarissa Menestys ei ollut päätä huimaavaa mutta, jokainen pelaaja sain kokea mahtavia pelejä kovatasoisessa liigassa. Tällä hetkellä joukkueen päällimmäinen asia on 2.Divarikarsinnat. Joukkue tähtää hullun lailla 2.Divariin!!! Joukkueemme isähahmot Jugador, Punapää ja Jackie ovat eläkkeellä mutta, huhu liikkuu että Punapää on tekemässä come backit kiekkoon!!!?!?!?

Joukkueen taso:
Joukkueen taso on kiekon parhaimpien joukkueiden tasoa. Datsunin ja Hoki-Divarin karsinnat toivat lisä potkua peleihin, ja Hoki-Divarin karsinnoista paikka Hoki-Divaan vielä aukesi kaupan päälle. Pelaamme taitavaa lätkää kiekko liikuu ja maaleja taotaan. Olemme kaikki omistautuneet pelaamaan sitä paikkaa mitä parhaiten osaamme. Hyökkääjät osaavat myös auttaa puolustusta tarpeen mukaan hyvällä onnistumis prosentilla ja toisin päin. Joukueemme puolustus on kova laatuista raskaalla voimalla tehtyä työtä ja hyökkäys on järeä kuin harmaakarhu.

Miksi juuri Heroes 2.Divarikarsintoihin?:
Olemme yhtenäinen hyvähenkinen porukka joka on tehty kovalla työllä. Joukkuemme runko on pysynyt samana jo pitkän pitkän ajan. Aikojen alussa emme kukaan osanneet pelata tätä internet jääkiekkoa mutta, kaikki kehitymme, koko ajan ja niin mekin olemme kehittyneet. Olemme valmiita kohtaamaan 2.Divarin hirmut ja tekemään jopa nousun 1.Divariin. Olemme pelanneet kohta 1100 peliä ja kaikki pelit on pelattu tunteella ja asiallisella meiningillä. Menestys Hoki-Divarissa ei ollut päätä huimaavaa – kuten jo sanoin – mutta, toi joukkueelle silti kokemusta ja kovaa tahtoa haastaa kovia joukkueita ja päihittää ne! Heroes selviää niin ylämäet kuin pitkääkin pitemmät alamäet ja aina on hauskaa ja asiallista!

Asiallisuus:
Heroes on kiekon asiallisuuden perikuva. Kunnioitamme vastustajaa ja muita pelaajia, myls katsomossa olevia. Pitkää pistetään aina kum on tarvetta, eli jos jollain lagaa. Emme vieä emmekä varsinkaan vineä niin toisillemme saati sitten vastustajalle. Joukueen sisäinen ilmapiiri on loistava kaikilla on hauskaa ja kaikille nauretaan. Joukkueessa on monta pelaajaa jotka ovat pelanneet 1 tai 2.nickeillä joukkueen alusta saakka. Jokainen pelaaja ymmärtää kuinka tärkeää on asiallinen meininki.

Asioiden kunnossa pito:
Olemme pelanneet kaikki pelit ajallaan kun liigasta on kyse. Kaikki pelit on pelattu kunnialla loppuun eikä jätetä pelejä kesken. Pystymme hommaamaan pelejä IRC:n välityksellä tai puhelimitse. Lähen jokaisella on jokaisen pelaajan puhelin numero, joten saamme lähen aina peliä aikaiseksi jos haluamme. Datsunin-karsinnat ja Hoki-diva ja karsinnat pelattiin kaikki hyvällä meiningillä loppuun asti ja ei ollut mitään kiirettä pelata pelejä.

Aktiivisuus:
Olen jo edellä maininnut vähän aktiivisuudesta. Olemme todella aktiivinen tiimi, hyvin aktiivinen.
Pelaamme päivässä noin 5-15 peliä ja joskus jopa 30 peliä. Heroeksen aktiivisimmat pelaajat viihtyvät koneella päivät pitkät. Joukkue saa peliä aina, lähes aina kun haluaa. Pelimme painottuvat 4vs4 performaattiin mutta 3vs3 pelejä tulee pelattua jos on hirveä hinku pelata.

IRC:n käyttö:
IRC-kanava #kiekkoheroes. Heroeksesta suurin osa pelaajista käyttää IRC:ä päivittäin. Hommaamme yleensä pelit IRC:n kautta ja tykkäämme keskustella IRC:ssä. Päivisin on aina porukkaa. Eläkkellä olevat pelaajat eivät tietenkään kovin aktiivisesti IRC:ssä pyöri mutta S.Hannania ja WyiZäriä ja Tatua näkee hyvin paljon irc:ssä, ja ei unohdeta Serbasia.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:
WyiZäri (vastuuhenkilö)
IRC-nick: WyiZari
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole.
Kokemusta muista liigoista:
- EHL 2.Divaria R.R.R.:ssä 3/06.
- EHL-Liigaa R.R.R.:ssä 1/06.
- EHL-Liigaa R.R.R.:ssä 2/06.
- Hoki-Divarikarsintoja kaudelle III/06.
- Hoki-Divaria Kaudella III/06 Heroes:ssa.

Tatu (vastuuhenkilö)
IRC-nick: Tatu__
Ikä: 14
Kokemus Kiekkoliigasta: ei
Muut Liigat:
- Datsun-liiga karsintoja
- Hoki-Divarikarsintoja kaudelle 3/06
- Hoki-Divari 3/06 Heroes

S.Hannan
IRC-nick: Hannan
Ikä: 19
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole.
Kokemusta muista liigoista:
- Datsun 2/06 6+2 (Excelsior)
- Datsun 3/06 2+2 (Excelsior)
- Hokiliiga 3/06 4+2 (Lasers)
- Hokiliiga 3/06 0+0 (Heroes)
- Ens Kaudelle EHL 2 divaria Lukon hurjissa
- FHL-liigaa 1+2 (Lukon Hurjat)

Jugador
IRC-nick: Jugador
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
Kokemusta muista liigoista:
- EHL 1/06 Sulttaanit
- Datsun-Liigakarsinta kaudelle 2/06 Heroes
- Hoki-Divarikarsinta kaudelle 3/06 Heroes
- Hoki-Divari 3/06 Heroes

Potaichuk
Irc-nick: HannuKarpo
Ikä: 16
Kokemusta Kiekkoliigasta: On
Kokemusta muista liigoista: On
- Puulaaki 5/2004 liiga Munkkiducks
- Puulaaki 1/2005 liiga HC Prozac Nation
- Puulaaki 1/2005 liiga HC Ylikunto
- Puulaaki 1/2005 liiga playoffs HC Ylikunto
- 3/2004 Kiekkodivari Rowdyruff Boys
- 4/2004 Kiekkoliiga Ukrainan Rajut
- 3/2006 Hoki-Divari Heroes

Gordo
IRC-nick: Gordo
Ikä: 14
Kokemus Kiekkoliigasta: ei ole
Muut Liigat:
- Hoki-Divari 3/06 Heroes

Superfly
IRC-nick: Superfly
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole.
Kokemusta muista liigoista:
- Hoki-Divari 3/06 Heroes

Jackie
IRC-nick: Jackie
Ikä: 15
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
Kokemusta muista liigoista:
- Hoki-Divari 3/06 Heroes
- Datsun-liiga karsinnat Heroes

Punapää
IRC-nick: Pufnis
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
Kokemusta muista liigoista:
- Hoki-Divari 3/06 Heroes
- Datsun-liiga karsinnat Heroes

Sipa
IRC-nick: Sipaa
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole.
Kokemusta muista liigoista:
EHL-divari 3/06 Hockey Suomi
5-5 Liiga WP:ssä 1/06
5-5 liiga Hockey Suomessa 2/06
Hoki-Divaria 3/06 Heroesissa.

Puolustajat:

Stomme
IRC-nick: Stomme
Ikä: 15
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole.
Kokemusta muista liigoista:
- Hoki-Divarikarsintoja kaudelle III/06.
- Hoki-Divaria Kaudella III/06 Heroes:ssa.
- Datsun-Liiga Kaudella II/06
Kuoropojat


löpö2
Irc-nick:lopo2
Ikä:15
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
Kokemusta muista liigoista:
- Hoki-divaria: 3/06 Heroesissa
- Fhl:ää 3/06 Extreme Losers

Valta
Irc-nick:Valta^
Ikä:15
Kokemusta kiekkoliigasta:ei ole
Kokemusta muista liigoista:
5-5liigaa 1/2006 WP - Warkauden Ponnistus

kage
IRC-nick: kage
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole.
Kokemusta muista liigoista:
EHL-divari 3/06 Hockey Suomi
5-5 Liiga WP:ssä 1/06
5-5 liiga Hockey Suomessa 2/06
Hoki-Divaria 3/06 Heroesissa.

Chardo
IRC-nick: Chardo
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
Kokemusta muista liigoista:
- Datsun-liigan karsintoja
- Hoki-divaria: 3/06 Heroesissa

Strömblad
IRC-nick: Lag
Ikä: 14
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole.
Kokemusta muista liigoista:
Hoki-Divarikarsintoja kaudelle III/06. (KFC Bombers)

Kiittää Heroeksen väki.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Edit: laitoin irc-kanavan.
Edit: kirjotus virheitä.
Edit: poistettu 2 pelaajaa kokoonpanosta.
Edit: Pelaaja lisätty kokoonpanoon.
Edit: -
-
edit: kirjotus virheitä
edit: -
-
edit: -
-
Edit: vahinko xD
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

06.12.2006 12:59
Team Viper
Lyhenne: VIP
Kotiasu: punainen - musta - musta(5)
Vierasasu: keltainen - oranssi valkoinen (5)
IRCnet: #teamviper

Kokoonpano:
Puolustajat

OnniK
Ikä: 18
Irc: OnniK
Muut nickit: Triumph
Kokemus: -

SoCom
Ikä: 15
Irc: Socom
Muut nickit: Source, l33
Kokemus: -

TomppaH
Ikä: 20
Irc: TomppaH
Muut nickit: -
Kokemus:
3/2004: divari, Rowdyruff Boys
4/2004: divari, Rowdyruff Boys
5/2004: liiga, Tsernobilit
1/2005: divarikarsinnat, Darra OY
1/2005: divari, Darra OY
2/2005: liiga, HC PU
2/2005: puulaaki, TRE Kronor
3/2005: divari, HC Ylikunto
1/2006: 2. divari, Kalma HC
1/2006: 2. divari, HC Eituumitään

Tokee (vastuuhlö)
Ikä: 16
Irc: tonttutoke
Muut nickit: -
Kokemus: -

CodeFX
Ikä: 15
Irc: CodeFX
Muut nickit: Koodifx, Tryfx
Kokemus:
2/2006: 2. divari, Elite Razor

Hyökkääjät

Savard
Ikä: 15
Irc: Savard
Muut nickit: -
Kokemus:
1/2005: puulaaki, Kiekko-Leijonat
2/2005: divari, Kiekko-Leijonat

Ovetshkin (vastuuhlö)
Ikä: 19
Irc: Ovetshkin
Muut nickit: Kapanen
Kokemus: -

Turisti
Ikä: 16
Irc: cruuk
Muut nickit: -
Kokemus:
2/2006 divari, Kiekko-Hobiitit
2/2006 divarikarsinta, Kiekko-Hobiitit

Taji
Ikä: 14
Irc: Taji-
Muut nickit: Zokki
Kokemus: -

Makkara99
Ikä: 16
Irc: Makkara99
Muut nickit: gewtra, pala, palao
Kokemus: -

Jurgu
Ikä: 16
Irc: Jurgu
Muut nickit: Pordinard, maistaja, Benoit, jurku, turbaani, jurgug
Kokemus:
3/2006: 2.divari, Team Jälkihiki-Hockey

E: Sieni pois kokoonpanosta - Turisti tilalle, pelipaidat, irc-kannu, lyhenne
The Cavaliers of Hockey hakee div. karsintoihin 1/07!
Anonymous

06.12.2006 18:50
Perus tietoja TCH:stä:
Nimi: The Cavaliers of Hockey
Perustettu: 2006-07-24 19:30:51
Perustaja: Assiini
Pelejä pelattuna: 673, Voitot: 283, Tasapelit: 90, Häviöt: 300
Lyhenne: TCH
Vastuuhenkilöt: Assiini, Visu, Nashh

Cavalierssin tavaramerkkinä on ollut rehti, reiluus ja yhteistyö kyky. Joukkueen tiivis kokoonpano on pysynyt hyvin koossa ja paria vahvistusta on saatu tähän pisteeseen. Ainoat suuret menetykset ovat tässä olleet Monro, Carlton ja Riitta. joukkueesta peräti 6 on ollut siitä lähtien joukkueessa kun Cavaliers on perustettu! Ja Cavaliershan on tietysti ykkösnick joukkue ellei paria "pro" nickiä oteta huomioon.

Aktiivisuus:
Otteluita on näin nuorelta joukkueelta tullut paljon! Joukkueemme pelaa n. 5-10 peliä päivässä riippuen tietysti miten työ/opiskelu päättyy.. Joskus pelit menevät todella hyvin mikä tarkoittaa, että pelejä päivässä tulee enemmän kun on fiilistä pelata ja kiekko menee sinne reppuun asti!
Yhteydet:
Joukkueen IRC: IRCnet #cavaliers *
Kotisivut: The-Cavaliers-of-Hockey.kiekko.tk
*Mutta Messengeristä joukkueen tavoittaa helpommin

Pelillinentaso:
Joukkueemme valitsee usein pelit siinä järjestyksessä, että ensin katsotaan onko kovemmilla joukkueilla pelaajia (rankin perusteella tai "nimen") ja jos ei löydy niin siinä tapauksessa haastamme vasta saman rankkisia tai alle. Ja tähän on ainoastaa se syy, koska joukkue haluaa kehittyä. Vaikka joukkue on nuori niin pelaajat pystyvät jo haastamaan kovia joukkueita tosissaan taistelemaan rankista! Mutta joukkue ei ole ns. "räng" joukkue eli jos kaverilla pelaaja joutuu lähtemään niin pelaamme kyllä 2vs2 jos on tarpeen!

Joukkueen hyviä esityksiä:

Cavaliers vs. Hc Mose 7 - 3
Sinappikone vs. Cavaliers 5 - 11
Cavaliers vs. Wild Ones 6 - 2

Asiallisuus:
Tämä kohta ei joukkueelle ole koskaan ollut mikään ongelma. Eikä tästä ole tullut valituksia pelaajille/joukkueelle. Pelit pelataan tosissaa, mutta rennosti kunhan sääntöjä noudatetaan! :) Kiekkoa pitää pelata tosissaan, mutta pitää myös pitää se huumori mukana! Ei tämä ole elämän ja kuoleman asia ole!   :wink:

Miksi Cavat 2 div. karsintoihin?
Joukkueessa on ollut noin 2kk ajan sellainen "liiga huuma", koko ajan on pyöritty eri liigojen hakemus palstoilla. Ns. liiga hammasta kolottaa on hyvä vertaus tähän. Varsinkin "varsinaisisten" liigojen mm. Datsun-liigan palstoille jätimme hakemuksen ilman tulosta. Joukkue on ollut hyvin yhtenäinen ja läppä on lentänyt ehkä liikaakin, joten voin vain todeta: Cavaliers on valmis divari karsintoihin!

Pelaajat:

Assiini:
Ikä: 26v
liigakokemus: -
Pelipaikka: Hyökkääjä

Jermu
Ikä: 16
Liigakokemus: -
Pelipaikka: Hyökkääjä

Malhotra
Ikä: 16
Liigakokemus: -
Pelipaikka: Hyökkääjä

Nashh
Ikä: 16
Liigakokemus: -
Pelipaikka: Puolustus

NTä
Ikä: 16
Liigakokemus: Suomiliiga
Pelipaikka: Puolustus/Hyökkäys

Osmond
Ikä: 17
Liigakokemus: -
Pelipaikka: Hyökkäys

Thrusty
Ikä: 17
Liigakokemus: Datsun liiga
Pelipaikka: Hyökkäys

Tombabo
Ikä: 16
Liigakokemus: Datsun liiga
Pelipaikka: Hyökkäys

Visu
Ikä: 17
Liigakokemus: -
Pelipaikka: Puolustus/Hyökkäys

___________________________________
Edit: korjailin pieniä hiuksenhienoja virheitä :D
Edit: laitoin joukkueen hyviä pelejä.
Edit: joukkue tiivisti kokoonpanoa.
HautausmaaTarkastajat
Anonymous

07.12.2006 11:12
HautausmaaTarkastajien kokoonpano:

absinthe
arche
Borf
Hauer (Häilis-nimimerkillä liigaa HC Playboysissa)
HOUSTON
Juhi (2.divaria Marshallsaarten Mainioissa)
Ollivaa
Poliisi
rämö
taneli
Vidual
öhman

Vastuuhenkilöt:
arche, Hauer & öhman
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

07.12.2006 21:07
Takapihan Kollit hakee paikkaa 2.divarin karsintoihin kaudelle 1/07!

Tietoja Kolleista:

Perustettu: 21.5.2005
Perustaja: manerna
Pelattuja pelejä: ~1650
Pelaajien lukumäärä: 7
Irc-kanava: #tk.kiekko @ IRCnet
Vastuuhenkilöt: manerna, nevis

Kollien historia:


Kaikki alkoi kesäisenä toukokuun päivänä, kun manerna sai idean. Idea oli perustaa joukkue kiekko.tk -nimiseen virtuaalijääkiekkopeliin. Kuitenkaan manerna ei yksin halunnut lähteä tähän projektiin, joten hän kysyi irl-kaveriltaan Lörtsy7:lta (nyk. Julleee) olisiko hän mukana moisessa. Lörtsy tuli innokkaana mukaan projektiin. Seuraavana olikin vuorossa nimen keksiminen. Monien tuskaisten minuuttien kuluttua Lörtsy7 heitti ilmoille nimen, josta molemmat pitivät. Takapihan Kollit tuli näin joukkueen nimeksi. Tästä alkoi Kollien tarina.

Sen jälkeen vuorossa oli uusien pelaajien etsiminen, sillä kahdestaan oli melko vaikeaa pelata tiimiotteluita. Täten pistimme publalle huoneen pystyyn, ja sieltä parhaat tiimiin. Melkeinpä heti värväyshuoneeseen saapui pelaaja nimeltä Turisti44,  josta tuli yksi osa joukkueen rungosta myöhemmin. Eikä aikaakaan, kunnes Turistin irl-kaverille Grillikselle saapui kutsu. Tällä nelikolla + joillain randompelaajilla pelailtiinkin sitten pitkälle kesään, kunnes joukkueeseen otettiin Lörtsyn irl-kaveri carsta 2nickillään. Tämän jälkeen ei kauaa mennyt, kunnes myös Turistin ja Grilliksen irl-kaveri maalaaja päätettiin kutsua joukkueeseen. Hänkin tuli 2nickillään. Näillä kuudella jannulla pelailtiin kesä, ja pitkälle syksyyn saakka, kunnes carsta päätti lopettaa kiekon. Se oli paha takaisku joukkueelle, sillä maalaajakin päätti lähteä hetken päästä pois joukkueesta. Näin joukkueessa oli enää vain neljä pelaajaa. Tuli uusien pelaajien vuoro...

Näin joukkue kaipasi pikaisesti uusia vahvistuksia, joista yksi saatiin manernan ja Turistin 2nick-joukkueesta. Tuo kyseinen pelaaja oli nimeltään Tuutsi. Näin joukkueella oli jo viisi pelaajaa. Kuitenkin Tuutsin johdolla värvättiin uusi pelaaja, hänen publatuttunsa vuosien takaa. Täten saatiin puolustukseen vahvistusta kun pukka saapui joukkueeseen. Tämän jälkeen vielä Ceetee tuli 2nickillään joukkueeseen. Näillä seitsemällä pelailtiin hetken aikaa, kunnes Lörtsy7 päätti lähteä joukkueesta, koska aikaa ei enää riittänyt kiekolle niin paljoa, kuin ennen.

Kuitenkin Lörtsyn lähdön jälkeen alettiin pelaamaan yhä enemmän ja enemmän 4vs4-pelimuodolla. Tätä kautta saimme yhä enemmän ja enemmän pelejä kovia joukkueita vastaan. Näissä peleissä joukkueemme kehittyi hurjaa vauhtia. Niin joukkueena, kuin myös yksilötaidoissa. Heti vuoden -06 alussa joukkueeseen saatiin uusi hyökkääjä. Tämä hyökkääjä oli nimeltään kalma. Tällä seitsikolla porskutettiinkin sitten hoki-divarikarsintoihin, jotka meni joukkueen osalta vähän penkin alle, eikä hoki-divaripaikkaa herunut.

Tämän jälkeen Ceetee kyllästyi S.S.K.:hon ja päätti tulla 1nickillä Kolleihin. Joten sama vanha seitsemän kaverin joukkue säilyi samana, mutta joukkueesta tuli kokonaan 1nick-painoitteinen. Toukokuussa -06 joukkueen kokoonpanoa laajennettiin, ja täten joukkueeseen otettiin kalman kiekkokaveri Ridge ja monien Kollilaisten vanha tuttu Ylävirran Yrityksestä, eli nevis.

Näillä yhdeksällä pelailtiin pitkälle kesään saakka, kunnes joukkueenjohto riitautui kalman kanssa. Täten kalma sai lähtöpassit joukkueesta. Kuitenkin hetken päästä joukkueeseen päätettiin värvätä Ceeteen ja manernan irl-kaveri naama. Näillä yhdeksällä pelaajalla mentiinkin sitten kesäloman loppuun saakka. Mutta kuitenkin paluu raakaan arkeen ja koulunkäyntiin toi Kolleihin pari muutosta. Joukkueeseen otettiin manernan, Ceeteen ja naaman irl-kaverit Mikke ja Jason. Kuitenkaan he eivät sopeutuneet joukkueen pelityyliin kovinkaan hyvin, täten heidän Kolliuransa jäi melko lyhyeen. Ainakin näiltä näkymin. Pian tämän jälkeen Kollit kovi pahan kolauksen, kun Ridgekin päätti vaihtaa joukkuetta.

Tämän jälkeen vuorossa oli hoki-divarin karsinnat jälleen. Karsintoihin lähdettiin kokoonpanolla: manerna, Ceetee, nevis, naama, Turisti44, Grillis, Tuutsi ja pukka. Kuitenkin karsinnat olivat joukkueelle todella suuri pettymys, sillä Kollit päätettiin kyseenalaisin perustein hylätä sarjasta. Kuitenkin tästä oppineena Kollit jatkoi harkkapelien pelailua. Ja tämä toi joukkueeseen taas uusia muutoksia.

Joukkueesta päätettiin potkia pelaaja nimeltä pukka. Mutta myös yksi uusi vahvistus saapui joukkueeseen. Tämän vahvistuksen nimi oli Chris. Kuitenkaan Chrisin pelityyli ei oikein sopinut joukkueeseen, joten ovi kävi taas. Täten uusien pelaajien värväys tuli taas Ajankohtaiseksi.

Joukkueeseen otettiinkin Dark vahvistamaan hyökkäyskalustoa. Melkeinpä heti tämän jälkeen Darkin irl-kaveri Jupa tuli puolustuksen avuksi. Pian tämän jälkeen joukkueesta päätettiin erottaa pitkäaikaiset pelaajat Turisti44 ja Grillis epäaktiivisuuden vuoksi. Myös Jupa tuli erotetuksi, sillä hänen pelityylinsä ei oikein sopinut joukkueeseen. Tämän jälkeen joukkueeseen värvättiin vielä manernan, Ceeteen ja naaman irl-kaveri Spesiaali.

Miksi juuri Kolleille paikka karsinnoissa ?:


Olemme jo pitkälle yli vuoden kasassa pysynyt joukkue, joka on kokenut monia kovia vastoinkäymisiä, eikä siltikään ole kertaakaan vielä hajonnut.Näin joukkue todistaa pysyvänsä kasassa. Otteluitakin on tullut pelattua jo yli 1600, mutta sopivaa liigaa ei ole joukkueelle vielä löytynyt. Sopivin olisi tietenkin mielestäni Kiekkoliiga, sillä siellä kuitenkin melko kokematon joukkue pääsisi kokeilemaan uusia ulottuvuuksia, sekä kehittymään niin joukkueena, kuin yksilötaidoiltakin.  

Olemme pystyneet ajan mittaan näyttämään sen, että pelaamme pelit loppuun, oli tilanne mikä tahansa. Pystymme myös tänäpäivänä haastamaan minkä tahansa kiekon joukkueen tasaiseen vääntöön.

Vaikka joukkueessa onkin vain seitsemän (7) pelaajaa, ehditään varmasti kaikki mahdolliset karsintapelit pelata.

Kollit on myös kerran aikaisemmin hakenut 2.divarin karsintoihin. Mutta tällöin ei paikkaa tullut.

IRC:


Joukkueen pelaajista viisi (5) käyttää aktiivisesti irc:iä, loput kaksi (2) todella harvoin. Joukkueella on kuitenkin oma irc-kanava IRCnetin puolella, eli #tk.kiekko. Eli melkeinpä aina kun seuraavat pelaajat ovat koneella, pystyy heidät myös ircistä tavoittamaan. Spesiaali (jampu), manerna (manerna), Ceetee(Ctpry), nevis(nevis), naama(naama-). (Suluissa irc-nickit.)

Pelaajat:


Nimimerkki: manerna <- vastuuhenkilö
Ikä: 17v
Irc-nick: manerna
Kiekkoliigakokemus: -

Nimimerkki: nevis <- vastuuhenkilö
Ikä: 16v
Irc-nick: nevis
Kiekkoliigakokemus: -

Nimimerkki: Ceetee
Ikä: 17v
Irc-nick: Ctpry
Kiekkoliigakokemus: 3/2004 - 4/2004 divari Narrilauma, 1/2005 divari Rowdyruff Boys, 1/2005 liigakarsinta Rowdyruff Boys, 3/2005 liiga Narrilauma, 3/2005 2. divari S.S.K., 3/2005 divarikarsinta S.S.K., 1/2006 divari S.S.K., 2/2006 divari HC PU, sekä kaudella 3/2006 divaria HC PU:n riveissä 1gp.

Nimimerkki: naama
Ikä: 17v
Irc-nick: naama-
Kiekkoliigakokemus: -

Nimimerkki: Tuutsi
Ikä: 17v
Irc-nick: -
Kiekkoliigakokemus: -

Nimimerkki: Dark
Ikä: 15v
Irc-nick: -
Kiekkoliigakokemus: -

Nimimerkki: Spesiaali
Ikä: 17v
Irc-nick: jampu
Kiekkoliigakokemus: -
Nightmaren hakemus 2.divariin
Anonymous

08.12.2006 12:00
Nightmaren hakemus 2divari karsintoihin kaudelle 1/2007!


Perustietoa:

Joukkueen nimi: Nightmare (NM)
Perustettu: 2005-02-12
Perustaja: Intosible
Vastuuhenkilöt: RoyKeane, TylerDG
Ottelut:1300 Voitot: 650, Tasapelit: 180, Häviöt: 490
Kokemustaso: Elite


Paitojenvärit:

1. Sininen - Musta - Valkoinen ( 10 )
2. Punainen - Valkoinen - Musta ( 13 )

Joukkueen liigasaavutukset

Saunaliigan hopeaa 1/06
Saunaliigan mestarit 2/06
Hokidivari 3/06 sijoitus #9


Miksi juuri Nightmare taistelemaan 2.divarin herruudesta?

Olemme todella aktiivisia ja otteluita tulee pelattua. Näin ollen karsintojen ja mahdollisen kiekkoliigan läpikäynti sujuisi helposti joukkueeltamme.
Joukkueellamme on hyvä joukkuehenki ja se on pelillisesti vienyt meitä paljon eteenpäin. Joukkueemme runko on pysynyt samana jo kolme kuukautta ja väitän että pelaajat ovat erittäin sitoutuneita joukkueeseen eikä minkäänlaista hajoamista tapahtuisi. Nightmaren uran aikana olemme pelanneet reilua peliä. Joukkueemme ei luovuta missään tilanteessa vaan pelaa aina pelit loppuun asti. Joukkueemme haluaa kohdata uusia haasteita ja menestyä kiekossa. Tasollisesti Nightmare tulisi varmasti täyttämään kiekkoliigan ja sen karsintojen vaatimukset, koska joukkue on parhaimmillaan 4 vs 4-peleissä, sekä meillä on paljon pelaajia joilla on kokemusta 2.-1.divarista. Joukkueen tiivis joukkuepuolustus on historian aikana saanut niin liiga- kuin muitakin tiimejä hakkaamaan päätään seinään. Vaikka ranking ei olekaan meidän kohdalla mikään haudanvakava asia, on joukkueen viime aikoina noussut ranking osoitus tiimimme pelillisestä kehityksestä. Joukkue koostuu n. yhdeksästä (9) pelaajasta. Tavoitteemme ovat korkealla kuten kuuluukin mutta realistisesti täytyy ajatella. Nöyrästi lähtisimme siis haastamaan muita divariin pyrkiviä joukkueita. Joukkueemme ei ole mikään hajoava teinilauma, vaan kaikki ovat asiallisia. Emme huutele kesken pelin törkeyksiä emmekä häiritse muutenkaan. Ikähaarukka sijoittuu n. 16 - 21, välille.

viisi syytä, miksi NM 2.divari karsintoihin: Aktiivisuus, reilupeli, joukkuepelaaminen, asiallallisuus sekä halu päästä pelaamaan kiekon kuuluisimpaan liigaan!



IRC:n käyttö/pelaajien kiinni saaminen:

Mikäli meitä ei näy kiekossa, olemme aina siis kannullamme IRCnet #n1ghtmare sekä #kiekkoliiga ja #hokiliiga. Osalla pelaajistamme on myös yhteys toisiimme puhelimitse. Ja MSN Messengerkin löytyy useimmilta pelaajilta ja tavoitettavuus on parempi kuin hyvä.




Historia:

Joukkue perustettiin kaveripohjalta, silloinen Hc-Jyrääjät perustettiin siis 12.2.05. Intosible toimi Hc-Jyrääjien perustajana. Hän sai ideaansa mukaan RoyKeanen joka asustelee myös Turussa. Kaiken kokenut legenda/publahirmu Antsu saatiin joukkueeseen 2 nickillä. Joukkueemme nimeksi vakiintui silloin HC-Jyrääjät. Silloinen HC-Jyrääjät hankki pelaajia trylle joista muutamat läpäisivät testin ja pääsivät edustukseen. Siihen aikaan pelattiin vielä enimmäkseen 3vs3 ja 2vs2 pelejä. Pelasimme noin 200 harkkaa jonka jälkeen haimme DanaCupiin. Siellä täydellistä joukkueen läpilyöntiä ei syntynyt, mutta DanaCupissa menestyttiin sopivasti. Joukkue sortui osittain Danacupin jälkeen koska kaikilla pelaajilla oli erinlaisia odotuksia kiekosta. Joukkue veti henkeä noin kolme kuukautta jolloin ei pelattu yhtäkään peliä. Kun RoyKeane oli kehittynyt proksi hän ajatteli, että nyt voisi olla Jyrääjien aika. Vanhoja pelaajia saatiin myös takaisin. Enään ei muistu mieleen kenen idea oli laittaa nimeksi Nightmare, mutta vielä tälläkin hetkellä joukkue pitää yllään nimeä Nightmare. Nimen muutoksen jälkeen joukkue värväsi pelaajia jotka ovat myös tähän päivään asti pelanneet kokoonpanossa.

Kunnes olimme Nightmare nimellä pelanneet noin 300 peliä päätimme etsiä sopivaa liigaa meille. Saunaliiga osottautui kovatasoiseksi ja mukavaksi. Hakemusta kehuttiin loistavaksi ja sopivasti pelitasoa kuulemma oli. Ensinmäisellä kaudella oli Liiga ja Divari, pääsimme Liigaan. Ensinmäiset pelit olivat melko kankeita, mutta loppu puolella löysimme tasomme ja saimme kaikki pelit pelattua ajallaan. Sijoitus runkosarjassa: Toinen. Neljä parasta pääsi playoffseihin. Play Offseissa ensinmäiseksi vastustajaksi tuli Kauniit ja Rohkeat, jonka voitimme ja pääsimme finaaliin. Finaalin kyllä hävisimme. Saunaliiga 2/2006 osottautui tiukaksi, jonka sitten voitimme. Finaalia ei pelattu mutta voitto arvottiin meille :). Kun saunaliiga sittemmin lopetettiin, päätimme hakea parempaan liigaan ja hokidivari osottautui sellaiseksi. Laitoimme hyvän hakemuksen ja rakensimme pakan kuntoon ja meillä oli kovat odotukset siitä että pääsisimme karsintoihin. Ja niin myös kävi. Olimme B-Lohkon #4 ja se riitti Hokidivariin pääsyyn. Pienet pirskeet alkoivat ja värväsimme pari hyvää pelaajaa vielä tiimiin. Ensinmäinen peli alkoi hyvin. Pelasimme hyvin ja ansaitsimme voittomme. Sitten seuraavissa 7:ssä pelissä ei tullut yhtäkään voittoa, vain yksi tasuri. Se oli Nightmare uran huonointa aikaa. Värväsimme pari pelaajaa lisää, ja alkoi sittemmin tulla niitä voittojakin. Ensinmäiset 11 peliä, hävisimme 9 (yhdeksän), mutta seuraavista 11 pelistä, hävisimme vaan 4 (neljä). Lopullinen sijoituksemme oli #9.







Kokoonpano:

RoyKeane -Vastuuhenkilö
Ikä: 17
Kokemus: 2.Divaria 3/2006 joukkueessa Last Period
IRC: RoyKeane

Zeröy (aka Getwäger)
Ikä: 16
Kokemus: ei kokemusta kiekkoliigasta
IRC: Zeroy

Nipotti
ikä: 16
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigasta
IRC: Nipotti

Dumont
ikä: 17
Kokemus: ei kokemusta kiekkoliigasta
IRC: Dumont^^

owner
ikä: 16
Kokemus: Kiekko Cuppia joukkueessa Patriots
2.divarikarsinnat joukkueessa Patriots
IRC: ouneri

Booz
ikä: 16
Kokemus: ei kokemusta kiekkoliigasta
IRC: Booz

TylerDG -Vastuuhenkilö
ikä: 22
Kokemus 2.divaria 3/2006 joukkueessa Hc RoikkuLämy
divaria 3/2005 joukkueessa Kuolema
liigakarsintaa 3/2005 joukkueessa Kuolema
IRC: TylerDG

Module
ikä: 16
Kokemus: 2.divaria 3/2005 joukkueessa Polkupyörän Dynamo
nikillä, thebooa
IRC: Module

Hentui
ikä: 16
Kokemus: Liigaa 3/2005 joukkueessa Hc Humba
divaria 1/2006 joukkueessa Failed Ones
divarikarsintaa 1/2006 joukkueessa Failed Ones
IRC: hentui

extrakt
ikä: 16
Kokemus: ei kokemusta kiekkoliigasta
IRC: extrakt

Kibe
ikä: 18
Kokemus: divaria kaudella 4/2004 joukkueessa HC Rävelöt
Divarikarsintoja kaudella 3/06 joukkueessa Neliapilat HT
Puulaakia kaudella 5/04 joukkueessa Munkkiducks Of Pullaheim
Puulaakia kaudella 1/05 joukkueessa Hc Prozac Nation
IRC: Morrow-


Kokoonpanossa saattaa ilmetä pieniä muutoksia.


Tavoitettavuus:

#N1ghtmare @IRCnet
MSN: imposibleman_@hotmail.com (RoyKeanen)
Kotisivut: www.KiekonNightmare.urli.net
Notella lähestyminen kiekossa TylerDG:n tai RoyKeaniin

-Kiitos

EDIT: lisäsin pari sanaa
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

08.12.2006 18:23
Beetlehemin Seimiveikot ilmottautuu ehdokkaaksi 2. divarikarsintoihin!

Beetlehemin Seimiveikot
Perustettu: 15.11.2005 (Höntsy)
Vastuuhenkilöt: Höntsy, Stapleton
Pelatut ottelut: 1514
Keski-ikä: ~18
IRC: #bsv @IRCnet
Kokoonpano: 9 pelaajaa. Yksi pelaaja saattaa tulla lisää, muuten lopullinen.

Beetlehemin Seimiveikot jäi viime karsinnoissa yhden voiton päähän paikasta auringossa. Sijoituimme tiukassa a-lohkossa lopulta kolmanneksi, sille kaikistä epämiellyttävimmälle paikalle. Nyt tavoitteena on lähteä sijoitusta kirkastamaan ja sitä kautta kakkosdivariin.


History of Seimiveikot
Marraskuussa 2005 oli vain Höntsy ja ajatus joukkueen perustamisesta. Nimeksi valittiin Wayne Gretzky Hockey- tietokonepeliin aikoinaan keksitty Beetlehemin Seimiveikot. Tarkoitus oli luoda asiallinen, aktiivinen ja rentohenkinen joukkue, joka hamassa tulevaisuudessa pystyisi haastamaan kiekon eliittijoukkueet. Ei muuta kuin hakuilmoitus etusivulle ja värväämään.
Tapahtui jotain kummallista. Värvätyt pelaajat osuivat melkein suorilta nappiin. Toki pari idioottiakin joukkoon mahtui, mutta pääosin porukka tuntui sisäistäneen perusidean: Rentous, hyvähenkisyys ja asiallisuus.

Pelit alkoivat vähitellen kulkea ja siirtyminen pelkästään 4v4- peleihin oli edessä. Niidenkin opettelussa meni aikansa, koska hirveän monella joukkueen jäsenelle ei ollut aikaisempaa kokemusta niistä. Pelimuodon juonet avautuivat meille lukuisten otteluiden jälkeen. Huomasimme, että alamme pärjätä koviakin joukkueita vastaan ja pelaajat kehittyvät siinä sivussa kelvollisiksi pelimiehiksi.
Mukaan tulivat mm. videopelit, jota kautta saimme tarvittaessa hieman analysoitua mikä pelissä kulkee ja missä on parannettavaa. Mihinkään Itä-Saksamaiseen robottipelaamiseen emme ole ikinä lähteneet, emmekä lähde kyse on kuitenkin vain nettipelistä. Mutta kaiken päättömän säntäilyn olemme aikoja sitten saaneet kitkettyä pois ja sen huomaa tuloksista. Olimme siis kehittyneet pienin askelin kohti kiekon huippua. Pelaajat ovat edenneet samalla kaavalla. Nykyään pelaajistamme on kysyntää nykyisissäkin
kiekkoliigatiimeissä, mutta onneksi pelaajissa ei ole gloryhuntterin vikaa. Yhteinen tavoite on kaikilla ja se on BSV:n vieminen mahdollisimman pitkälle kiekkomaailmassa.
Joukkueen alkuperäisestä, siis niistä jotka ovat ensimmäisen kuukauden aika tiimiin liittyneet, on mukana vielä 5, eli yli puolet joukkueemme kokoonpanosta. Muutaman täsmähankinnan kautta kokoonpano on koottu kasaan ja nykyään jalkeilla on asiallinen, rento ja hyvän pelaamisen taitava porukka.

Datsun-Liiga
Kun homma saatiin pyörimään, tottakai puheeksi tuli kiekon liigat. Koska Kiekkoliigaan ei ennen viime kautta kannattanut edes hakea, päädyimme hakemaan uuteen Datsun-liigaan. Liiga näytti lupaavalta ja siihen myös panostettiin ylläpitäjien toimesta.
Täytimme kriteerit ja liigapaikka oli meidän. Siirsimme harjoituspeleissä nähnyn rennon pelaamisen sivuun  ja aloimme pelaamaan vähän vakavammin. Naama punaisena ei toki hommaan lähdetty, mutta paskanjauhamisen sijaan oli peli etusijalla.
Ensimmäisenä kautena olimme kakkosia ja pelaajamme yhtä lukuunottamatta pääsivät maistelemaan myös all-star tunnelmaa. Toisena kautena tuli mestaruus ylivoimaiseen tyyliin voittamalla kaikki pudotuspeliottelut.
Nyt on menossa kolmas kausi ja hyvin sekin on mennyt. Runkosarjan voitto ja pudotuspeleissä on semifinaalit menossa.
Datsun-liigan säännöissä sanotaan, että mikäli paikka kiekon suurimmassa liigassa aukeaa, joudumme luovuttamaan Datsun paikkamme. Toki tämä tehtäisiin myös ilman sääntöpykäliä.

Kaikkina liigakausina olemme pelanneet ottelumme, eikä ainuttakaan ottelua ole aikarajojen puitteissa jäänyt pelaamatta. Lisäksi olemme olleet aktiivisina tuomaririntamalla ja muutenkin liigan kehityskeskusteluissa näkyy paljon meidän miesten viestejä. Liigassa oleminen ei tarkoita meille siis pelkkää pelaamista.


Miksi Seimilauma mukaan?
Tähän kysymykseen vastaus on oikeastaan ylempänä. Yhteinen tavoite. Kiekkoliigaan tässä on tähdätty ja
Datsunissa olemme kolmen kauden aikana voittaneet käytännössä kaiken mahdollisen. Harjoituspelit ovat kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan menneet hyvin ja niistä olemme poistuneet yleisemmin voittajina, kuin häviäjinä. Olisi mahtava päästä liigoista arvostetuimpaan, mutta ei tässä olla ranteita viiltelemässä, jos parempia joukkueita karsinnoissa löytyy. Laajentunut Kiekkoliiga sopisi meille hyvin, luultavasti olemme yksi kiekon aktiivisimmista tiimeistä, jotka pelaavat järkevän kokoisella kokoonpanolla.

Tavoitettavuus
Irkin puolella höpinää ympäri vuorokauden ja kaikki pelaajamme irkkiä myöskin käyttävät.


Kokoonpano

Höntsy (Vastuuhenkilö)
Ikä: 21
IRC: Hontsy
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus kiekkoliigasta: 2. divarikarsinnat 3/06 BSV

Stapleton (Vastuuhenkilö)
Ikä: 18
IRC: Juutinen
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigasta: 2. divarikarsinnat 3/06 BSV

JTurro
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: JTurro
Kokemus kiekkoliigasta:
2/2005 divari Kalma HC
3/2005 liiga HC Playboys
1/2006 2. divari FC Kiviniemi
1/2006 divarikarsinta FC Kiviniemi
2/2006 divari FC Kiviniemi
2/2006 liigakarsinta FC Kiviniemi
3/2006 divari FC Kiviniemi  

Lode
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Lode
Kokemus kiekkoliigasta:
1/06 2. divari Fortune Club
3/06 2. divarikarsinnat BSV

N-co
Ikä: 19
Pelipaikka: Ota siitä nyt selvää sitten
IRC: N-co
Kokemus kiekkoliigasta: 2. divarikarsinnat 3/06 BSV

ShadowT
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: ShadowT
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2004 liiga Kalma HC
2/2004 liiga Kalma HC
3/2004 divari Kalma HC
4/2004 liiga Tsernobilit
5/2004 divari HT-Suomi
5/2004 liiga HCH - HardCoreHokia
2. divarikarsinnat 3/06 BSV

Stonde
Ikä: 20
Pelipaikka: Armeija
IRC: tuomas1
Kokemus kiekkoliigasta: 2. divarikarsinnat 3/06 BSV

Tassu
Ikä: 21
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: ThePaw
Kokemus kiekkoliigasta:
2/2006 Liigaa HC Penetrators
3/2006 Divaa FC Kiviniemi

Jakuda
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Jakuda
Kokemus kiekkoliigasta:
2/2005 liiga Team Jupiter
3/2005 liiga New Delhi Bulls (Silloin GWBHC)


Kiekon puolella kokoonpanossa ovat vielä Käpälä ja Julzevick, jotka ovat Tassun ja JTurron kakkosnikit. Ne häipyvät kunhan Datsun-liigan pudotuspelit ovat ohitse.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

08.12.2006 19:21

KuoroPojat
Ilmoittautuu karsintoihin 1/07


Joukkueen nimi:
KuoroPojat

Perustettu: 17.5.2005
Perustaja: Tyttö (Vastuuhenkilöt: Rewo ja Eddy)
Pelattuja pelejä:1365
Keski-ikä: yli 15 vuotta
Pelimuoto: Pelaamme aina 4vs4. 3vs3 joskus jos huvittaa  :)
Yhteydet: #kpojat @ Ircnet. Messenger: abe_pulkkinen@hotmail.com (Rewo) Doomed3@hotmail.com (Eddy)
Pelaajia:9 pelaajaa
Pelipaita:
Koti:Musta-Valkoinen-Musta
Vieras: Valkoinen-Musta-Valkoinen

Kotisivu: http://kuoropojat.kiekko.tk/

mIRC:

Eddy:metalEddy

Rewo:Rewots


Lyhenne: KPT


Historia:
Toukokuun kauniina päivinä 2005, Tyttö ja Eddy päättivät yhdessä huvikseen perustaa joukkueen nimeltään, Fc Muumilaakso.
Joukkueeseen kutsuttiin Om4r,Lartama ja WuXiit, joiden kanssa
Kuoropoikien
alkutaival lähti liikkeelle.
Joukkue pelasi rennosti, mutta Tyttö halusi tehdä Fc Muumilaaksosta kovemman sekä aktiivisemman joukkueen. Nimenvaihdos oli myös paikallaan ja joukkueen ilmettä kohenettiin nimellä
KuoroPojat
.
Joukkueen pelaajakalustoa täydennettiin myös uusilla pelaajilla, Rewo,Wook ja Walker liittyivät kokoonpanoon, jotka ovat Tytön ja Edin hyviä ystäviä.
Pelaajamäärän noustua toivotulle tasolle, lähdetiin kehittämään pelillisiä taitoja ja painotus siirtyi 4vs4 pelimuotoon.

Kuoropojat
alkoivat pelaamaan kovempia joukkueita vastaan ja saavuttikin jo jouluna 2005, top10:n.
Pelillisen menestyksen ansiosta, talvella 2005
Kuoropojat
laittoivat hakemuksen Datsun-liigaan, johon joukkue myös pääsi.
Pelasimme Datsun-liigaa 1/06 ja 2/06.Molemmissa kaudella pelasimme kaikki liigapelit ajoissa. Mutta 2/06 kauden jälkeen Kuoropojat alkoivat olla epäaktiivisiä kesän tultua. Joten päätimme lopettaa datsun-liigan peluun. Ja kesäkuun jälkeen aletiin pelaamaan taas todella aktiivisesti harjoituspelejä. Kahden Datsun-liigan kauden ajan pelaajia ei vaihtunut paljon. 2 kauden ajan tuli vain 3 uutta pelaajaa.

- Datsun-Liiga 1/06 6.
- Datsun-Liiga 2/06 8.

Asiallisuus:

Joukkue on aktiivinen, asiallinen, emme hauku vastustajia, vaan olemme suopeita kaikkia kohtaa. Pelaamme aina reilua peliä. Noudatamme "herrasmiehen" sääntöä aina:)

Taso:

Joukkueen pelilliset suoritukset vaihtelevat huikeasti, välillä itseluottamuksemme ja samoin kurinalainen joukkuepelimme loistaa todella hyvin, toisaalta huonoina päivänä pelimme saattaa ontua.
Onneksemme huonoja päiviä on erittäin harvoin
Meidän joukkueemme runko on pysynyt samana yli vuoden, vain muutamia uusia on tullut mutta suurin osin on ollut jo yli vuoden.



Pelaajisto:


Eddy (vastuuhenkilö)
Kokemus kiekkoliigasta: 2.divarikarsinnat (-Huilu- nimimerkillä)
Muut liigat:
Datsun-Liiga 1/06 (KPT)
Datsun-Liiga 2/06 (KPT)
mIRC:metalEddy

Om4r
Kokemus kiekkoliigasta:Ei ole
Muut liigat:
Datsun-Liiga 1/06 (KPT)
Datsun-Liiga 2/06 (KPT)
mIRC:Om4r

Tyttö
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
Muut liigat:
Datsun-Liiga 1/06 (KPT)
Datsun-Liiga 2/06 (KPT)
mIRC:Tytto

Walker
Kokemus kiekkoliigasta: 2.divarin karsinnat (Vintiöt)
Muut liigat:  
Datsun-Liiga 1/06 (KPT)
Datsun-Liiga 2/06 (KPT)
mIRC:Walker

Wook
Kokemus kiekkoliigasta:Ei ole
Muut liigat:
Hokiliiga 2/05 (rykälätty)
Datsun-Liiga 1/06 (KPT)
Datsun-Liiga 2/06 (KPT)
mIRC:Wook

WuXiit
Kokemus kiekkoliigasta: Ei ole
Muut liigat:
Datsun-Liiga 1/06 (KPT)
Datsun-Liiga 2/06 (KPT)
mIRC:WuXiitsky

Rewo(vastuuhenkilö)
Kokemus kiekkoliigasta:Ei ole
Muut liigat:
Datsun-liiga 1/06(KPT)
Datsun-liiga 2/06 (KPT)
mIRC:Rewots

Duma
Kokemus kiekkoliigasta: Ei ole
Muut liigat:-
mIRC: Duma-

Thabo
Kokemus kiekkoliigasta: Ei ole
Muut liigat:
Datsunliiga 2/06
mIRC: tekeillä

Miksi KuPo karsimaan 1/07

Kuoropojat on riitävän hyvä pelamaan tätä kovaa liigaa, pystymme antamaan kovan vastuksen kenelle tahansa vastustajalle.
Olemme pelanneet top10:ssäkin, sekä pysyneet top 100:ssä pitkän aikaa.
Välillä kohdallemme on sattunut pieniä alamäkiä mutta niistä emme ole lannistuneet, päinvastoin tarmoa olemme saanneet lisää.
Jos kuoropojat pääsisi karsintoihin se antaisi meille hyvää kokemusta ja itseluottamusta, sekä vastustajalle uudenlaisen haasteen.
Joukkueen henki on ollut hyvä tähän asti, ja jatkunee vielä pitkäänkin.



Muuta:
Pidämme pystyssä joukkueemme yhtenäisyyttä, säilyvyyttä ja hyvää yhteishenkeä.Karsintoihin on ehdolla paljon hyviä joukkueita.
Uusia todella pelitaitoisia joukkueita on mukana, mikä on hyvä asia.
Kuoropojat
perinteikkäänä, ja yhtenäisenä joukkueena on valmis yrittämään kaikkensa, mikäli saamme tämän uuden haasteen vastaamme.


Johtokunta varmasti valitsee karsintoihin ne joukkueet, jotka sinne kuuluvat, jos
Kuoropojat
jää ulkopuolelle, niin valinnat ovat varmasti olleet oikeutettuja.

Terveisin:Kuoropojat (Varades on vanhanimimerkkini eli nykyään olen Rewo)

Edit: Pelipaitojen värit
Edit:Huomautin kuka on "Varades" . Sekä joukkueen kotisivun osoiteen. Poistin HaBan kokoonpanosta.
Edit: lisäsin thabon kokoonpanoon
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

10.12.2006 03:38
Restart

Pientä infoa kaikille: Saimme vapaan pääsyn karsintoihin. Pelasimme nykyisellä kokoonpanolla viime kauden motussa (Omnislash ei pelannu viime kaudella), jossa sijoituimme toiseksi runkosarjassa ja sitä kautta nousu ykösdivaan tapahtui. Tiemme erosivat erinäisten syiden takia ja kaikki, jotka silloin olivat motussa, joutuivat joukkueen perustajan toimesta lähtemään pois motusta. Asiat hoidettiin johtokunnan kanssa siten, että meille luvattiin paikka kakosdivakarsintoihin ja nykyinen motu jatkaa ykösdivassa.    

Lyhenne: RST
IRC: #lumihiutale @IRCnet
Pelipaidat:
Koti: Musta-Keltainen-Musta (13)
Vieras: Oranssi-Musta-Valkoinen (13)

Pelaajat:

Omnislash
- 3/2006 2.Divari Aaltoliike REDUX
- 2/2006 Divari Kiekko-Hobiitit
- 1/2006 Divari Team Viru Valge
- 3/2005 Divari Failed Ones
- 2/2005 Divari Failed Ones

Hercu (vastuuhenkilö)
- 3/2006 2.Divari Masters of The Universe
- 2/2006 2.Divari Masters of The Universe

slut (vastuuhenkilö)
- 3/2006 2.Divari Masters of The Universe
- 2/2006 Liiga S.S.K.
- 1/2006 Divari S.S.K.
- 3/2005 2.Divari S.S.K.
- 1/2005 Liiga Löysät Boys
- 5/2004 Liiga Löysät Boys
- 3/2004 Divari Löysät Boys
- 2/2004 Liiga Takapenkin Tytöt

Tumppi (vastuuhenkilö)
- 3/2006 2.Divari Masters of The Universe
- 2/2006 2.Divari Masters of The Universe

Pappis
- 3/2006 2.Divari Masters of The Universe
- 2/2006 Divari Team Viru Valge
- 1/2006 2.Divari Elite Razor
- 3/2005 2.Divari Polkupyörän Dynamo

Jeccu
- 3/2006 2.Divari Masters of The Universe
- 2/2006 2.Divari Masters of The Universe

Epäilys
- 3/2006 2.Divari Masters of The Universe

Crusher
- 3/2006 2.Divari Masters of The Universe

Edit: Vähän viilausta tuohon "pientä infoa kaikille" osioon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

10.12.2006 14:09
Rykälätty

Lyhenne: RYK
Kotiasu: Sininen - Valkoinen - Musta (6)
Vierasasu: Vihreä - Musta - Valkoinen (6)
IRCnet: #Rykis

Kokoonpano:

-Ninja-
Hyökkääjä
Ikä: 19
IRC: -

Angel
Puolustaja
Ikä: 16
IRC: -

Baggio
Puolustaja
Ikä: 19
IRC: -

Dopita (vastuuhenkilö)
Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: Dhile

Feicer
Hyökkääjä
Ikä: 14
IRC: Fait

J.P.O
Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: J.P.O

Kamikase
Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: Kammikase

Peik
Puolustaja
Ikä: 14
IRC: länä

Pena (vastuuhenkilö)
Puolustaja
Ikä: 18
IRC: Pena^

pile
Hyökkääjä
Ikä: 14
IRC: pile

Rachu
Hyökkääjä
Ikä: 14
IRC: Racon^^

Roomeo
Puolustaja
Ikä: 15
IRC: -

Väiski:
Puolustaja
Ikä: 14
IRC: _Vaiski_
Voodoo Peoplen kokoonpano
Anonymous

10.12.2006 14:29
Voodoo People

Lyhenne: VP
IRC: #voodoopeople @ IRCnet
Koti: vihreä-musta-musta (10)
Vieras: musta-keltainen-musta (10)
Vastuuhenkilöt: Turre, GRammat

Nick: Turre [vastuuhenkilö]
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus:
-Puulaaki 2/2005 @ Roikkulämy
-Hokidivari 3/2006 @ Voodoo People
IRC: Turre

Nick: Tiedotus
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus:
- Divarikarsinnat 1/2005 @ Kanaheim
- Hoki-Liiga 1/2005 @ HC Kahvakiekko
- Hokidivari 2/2005 @ HC Ambri-Piotta
- 2.Divarikarsinnat 2/2006 @ Voodoo People
- Hokidivari 3/2006 @ Voodoo People
IRC: Tiedotus

Nick: D'Argo (Selänne, Selanne)
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus:
Divarikarsinnat 1/2005 @ Kanaheim
- Puulaaki 1/2005 @ S.S.K
- Puulaaki 2/2005 @ Varpasaaren Vauhti
- Divarikarsinnat 1/2006 @ HC Lightning
- 2.Divarikarsinnat 2/2006 @ Voodoo People, Hokidivari 3/2006 @ Voodoo People
IRC: Angelus^

Nick: Hentai (somebody, Jery)
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus:
- Divarikarsinnat 1/2005 @ Kanaheim
- Kiekkodivari 1/2005 @ GWBHC
- Kiekkodivari 2/2005 @ HC Penetrators
- Kiekkoliiga 3/2005 @ GWBHC
- 2.Divarikarsinnat 2/2006 @ Voodoo People
- Hokidivari 3/2006 @ Voodoo People
IRC: somebody

Nick: GRammat (Cerpentin) [vastuuhenkilö]
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus:
- Divari 1/2005 @ Muukalaiset HC
- Divari 2/2005 @ Muukalaiset HC
- Divarikarsinnat 1/2006 @ HC Lightning
- 2.divari 1/2006 @ VMTL
- Hoki-Liiga 2/2005 - 2/2006 @ Jokelan Jyske
- Hokidivari 3/2006 @ Voodoo People
IRC: Rosnu

Nick: Randelin
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus:
- Hokidivari 3/2005 @ Firenze
- Hokidivari 1/2006 @ DHC
- Hokidivari 3/2006 @ Voodoo People
IRC: Rndln

Nick: Naabster
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus:
- Hokidivari 2/2006 @ Hylkiöt
- Hokidivari 3/2006 @ Voodoo People
IRC: Nakunabu
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

11.12.2006 18:59
Arctic Circle Athletics (ACA)

Kotipaita: Valkoinen - Sininen - Valkoinen (13)  
Vieraspaita: Vaaleansininen - Musta - Musta (13)
Vastuuhenkilöt: Chozeno, Sace, Finn

Kokoonpano:
Bume
Chozeno
Finn
Gumme
HATE
MikaJopo (Lutchenko)
Ratakses
Sace
Sander
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

11.12.2006 21:32
Laitataklaus

Lyhenne: LT
IRC: #Laitataklaus
Kotiasu: tummaturkoosi-vähän vaaleampi turkoosi-vihreänharmaa (2)
Vierasasu: tummaturkoosi-valkoinen-musta (3)
Vastuuhenkilöt: Laita, mono , cerveza


Kokoonpano:

Laita (Vastuuhenkilö)
Kokemus: 1/2006 2. divari    H.C.A.P  (Nimimerkkinä Nirvis)
                1/2006 divarikarsinta H.C.A.P (Nimimerkkinä Nirvis)
                2/2006 divari             H.C.A.P  (Nimimerkkinä Nirvis)
                3/2006 2. divari    FHR       (Nimimerkkinä Nirvis)

Tollo
Kokemus:
2/2006 liiga Kangasalan Voitto
2/2006 playoffs Kangasalan Voitto
3/2006 liiga Kangasalan Voitto
3/2006 playoffs Kangasalan Voitto

C.Norris
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Rone
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.

Foster
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

mono (Vastuuhenkilö)
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

cerveza (Vastuuhenkilö)
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Halla
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

OthoKhyl
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

L.Nagy
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Orr
Kokemus:
2/2004 liiga            Habs
2/2004 playoffs         Habs
3/2004 liiga            Habs
3/2004 playoffs        Habs
4/2004 liiga            Habs
4/2004 playoffs        Habs
5/2004 liiga            Habs
1/2005 divari          Kalma HC
1/2005 liigakarsinta   Kalma HC
2/2005 divari          Kalma HC
3/2005 divari          Rowdyruff Boys
3/2006 2. divari Kouvola Sabres

kölli
Kokemus:
2/2006 2. divari Masters of The Universe
3/2006 2. divari Masters of The Universe

-Laitataklauksen virallinen tiedottaja-
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

11.12.2006 22:22
KANAT

Perustettu: 12.6.2004
Perustaja: kanamies
Vastuuhenkilöt: kanapoika, Hebe ja Jöntrik
Joukkueen kotisivut: www.kanat.urli.net
Pelejä kertynyt: ~3500
Pelimuoto: 4 vs 4
Yhteydenotot: #kanat @ IRCnet

Historiaa:
Mikä tuli ensin, muna, kana vai Kanat?
Vastaamme vaihtoehdon c), tässä hieman todisteita:
Yli 3500 ottelua, 1700 voittoa, ja 2 1/2 vuotta yhteistä taivalta takana.
Kiekossa ei montaa joukkuetta ole, joilla on samanlainen statistiikka tarjota.
Kanojen joukkuesivua katsellessa silmään osuu pelaajatilastojen kohdalta ydinryhmän
sitoutuminen tiimin palvelukseen, statisteja menee, statisteja tulee.. mutta aidot Kanat pysyy.
Eiköhän joukkue ole organisaationa jo vakiinnuttanut paikkansa kiekkopiireissä, tämän kanan lento ei tule katkeamaan.

Liigapelit
Monenlaisia hakemuksia on jätetty, monenlaisissa karsinnoissa on käyty, myöskin kiekkoliigan 2-divarikarsintoja aikoinaan pelasi Kananuttu yllä pelaajia, 03/05 oli tämä kausi.
EHL:ssä muutama viimeistä kautta, vaihtelevalla menestyksellä, 02/06 toi mukanaan ykkösdivarin 3.nen sijan, heti HCL:n ja Kouvola Sabresin jälkeen.
03/06 alkoi yskimään hyvän alun jälkeen, ja lopussa hyydyttiin divarin kakkostilalle.
Vaikka EHL- sarjana on pieni Kiekkoliigaan verrattuna, voidaan esimerkiksi Kouvola Sabresin menestymisestä huomata, että sarjatasojen kärkiporukat on ihan osaavia joukkueita, uskallan sanoa samaa meistä.
Joukkue on pelannut kaikki liigapelinsä deadlineen mennessä, ja yhteydenpito on ollut mutkatonta, niin järjestävän tahon, kuin muiden joukkueiden välillä.
Pientä rutiinia on jo asian suhteen olemassa, joten eiköhän ne pelit tule pelatuksi jatkossakin.

Irc
Tervetuloa #Kanat @Ircnet.
Kanavalla on hyvin paljon muitakin puheenaiheita kuin kiekko.tk, mutta toimii luonnollisesti myös hyvänä yhteydenpitovälineenä.
Irc-aktiivisuus on luonnollisesti korkeaa luokkaa.
Tässä kanabotin sivut: http://www.netforce.fi/~inca/

Miksi sitten Kanat tulisi valita?
Kanat on ehdottomasti "kiekkoliigan näköinen" joukkue, eli kokenut, oppirahansa jo maksanut, ja pelilliseltä tasoltaan hyvä porukka.
Kun pelejä on takana päälle tuon mainitun 3500:n, mahtuu sekaan lukuisia hyviä hetkiä, ja myös niitä vähemmän hyviä.
Joukkueen peliin on viime aikoina saatu selkeää roolitusta, oikeiden pelaajahankintojen myötä, ja Kanojen peli toimii paremmin kuin aikoihin.
Joukkue ei ole ainoastaan voittanut Kiekkoliigaporukoita, Kanat on murskannut kiekkoliigaporukoita. :)
Joukkueen tapoihin ei minkäänlainen ylimääräinen säätäminen kuulu, ja uskallan väittää tiimin olevan yksi kiekon hyvämaineisimpia porukoita käytöstapojen osalta.
Kaikki tarvittavat puitteet on kunnossa, eli vahva ydinryhmä, joka takaa sen, että joukkue ei jatkossakaan ole hajoamassa, muutamat uudet hankinnat, jotka ovat osoittautuneet hyviksi työkaluiksi kun tietä sorvataan kohti menestystä isoilla areenoilla, Ircin käyttö, sekä pelaajien aktiivisuus Ircin parissa, omalla kanavalla ei vain kysellä pelejä, siellä viihdytään.
Eiköhän Kanat ole mahdollisuutensa ansainnut?

Rosteri:
(Kokoonpano on pysyvä, ei muutoksia tulossa)

kanapoika
Ikä: 16
Muut nimimerkit: incapoika, kyykkijä, nuutti, tsq ja svanberg
Kokemus: EHL-divari 2 kautta
IRC: kanapoika

Hebe
Ikä: 16
Muut nimimerkit: isäntä, YbrLeiBur, lauantai, Sebbe
Kokemus: EHL-divari 2 kautta
IRC: Hebe

Jöntrik
Ikä: 15
Muut nimimerkit: Jontrik, Ameobi, Aquabat, Jönkkä
Kokemus: EHL, Hoki-Liiga (2/05 & 3/05), Kiekkoliigan 2.Divari
IRC: Jontrik

Lätkähenu
Ikä: 15
Muut nimimerkit: latkahenu, faabio., Mäugli ja lämy91
Kokemus: Datsun-liiga, EHL-liiga, EHL-divari, Hoki-divari(2/05, nimimerkillä lätty91) + pari ottelua Sauna-divaria
IRC: -

Inca
Ikä: 25
Muut nimimerkit:
Kokemus: EHL-divari 2 kautta
IRC: Inca

Goljat
Ikä: 20
Muut nimimerkit: Guevara
Kokemus: EHL-divari 1 kausi
IRC: Kolja/Koljaa

Ligoori
Ikä: 15
Muut nimimerkit: Ligo
Kokemus: Kiekkoliigan 1.divari (2/2006 & 3/2006), Hoki-liiga (1/2006 & Hoki-divari 3/2006) ja FHL.
IRC: Hardi

Bentley
Ikä: 16
Muut nimimerkit: Daisuke, Oprah
Kokemus: Hoki-Divari (1.kausi), EHL-divari
IRC: Bentti

Frehley
Ikä: 14
Muut nimimerkit: SpaceAce
Kokemus: EHL 3/06
IRC: Frehley

Megan
Ikä: 17
Muut nimimerkit: R.Hextall, Xao
Kokemus: EHL 3/06 ja (Hoki-divaria 2/06 @Punakaartit, nimimerkillä R.Hextall)
IRC: Megan-

Sahacio
Ikä: 16
Muut nimimerkit: deiztek, en'osaa
Kokemus: Kiekkoliigan 1 divari, Hoki-Liiga(I/06 ja I/06 playoffs)
IRC: tiskratti

Darko
Ikä:16
Muut nimimerkit: -
Kokemus: hoki-liigaa 3/06 DHC ja EHL
IRC: Darkoo[/u]


Muutama editointi typojen vuoksi
Lugun kokoonpano
Anonymous

12.12.2006 20:52
Lugun kokoonpano:

Arthur
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus: -
IRC: Arthur^

Beezer (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus: -
IRC: Beezer

C.Murphy
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus:
-Liiga 3/05 Team Jupiter
-Liiga 1/06 Team Jupiter
-Divari 2/06 Team Jupiter
-Liiga 3/06 Team Jupiter
IRC: Murppi

Desed
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus: -
IRC: Desed

Fenni
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus:
-Divari 3/06 H.C.A.P
IRC: Fenni

Hulikoli (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus: -
IRC: Hulikoli

kuge
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus: -
IRC: kuge

Normio
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus: -
IRC: amitab

pelsu
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus: -
IRC: pelsu

Sepi (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus: -
IRC: Sepi66

Teukka
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus:
-Liiga 3/06 New Delhi Bulls
IRC: Teukka_
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
chou

13.12.2006 15:41
H.C.P
Lyhenne: HCP
IRC: #HCP @ IRCnet
Peliasujen värit:
Kotiasu: pinkki - harmaa - valkoinen (kuvio 10)
Vierasasu: tumman harmaa - vaalean harmaa - keskimmäinen harmaa (kuvio 10)

Kokoonpano:

Körsklieg (vastuuhenkilö)
2/2005 divari Ajax Amsterdam
3/2005 divari Ajax Amsterdam

chou (vastuuhenkilö)
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Juho
3/2005 2.divari Kiekko-Leijonat

hawk
2/2005 divari HC Ylikunto
3/2005 divari Pelijengi

Juus0
1/2005 divari Muukalaiset HC
3/2005 divari Kalma HC
entiset nimimerkit: Juus2, Blossom, M.Straka

K.Kolanos
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

uizii
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Volga
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Rotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

ilzei
2/2005 divari Los Amigos
3/2005 divari Ajax Amsterdam
1/2006 liiga Ajax Amsterdam

Fice
2/2006 liiga HC Ylikunto
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

13.12.2006 18:26
El Los Bananas
Lyhenne: ELB
IRC-kanava: #losbananas @ IRCnet
Peliasut:
koti: keltainen - musta - keltainen (10)
vieras: musta - keltainen - musta (10)


Kokoonpano:

Eastwood (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Awntsa
Ikä: 16
Muut nickit: Awntsa, Antsa
Kokemus: -

Paltsa (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Paltsa
Ikä: 16
Muut nickit: -
Kokemus:
1/2005 puulaaki S.K.A: 9gp 3+3=6 (Nick: Bänhäm)
1/2005 divarikarsinnat S.K.A: ?gp ?+?=? (Nick: Bänhäm)
3/2004 liiga HC BL: 2gp 0+0=0 (Nick: Jokerit65)

Ortin
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Ortin
Ikä: 16
Muut nickit: -
Kokemus: -

RcT (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: puolustaja
IRC: RcT
Ikä: 16
Muut nickit: Flsjk
Kokemus: -

kinkku
Pelipaikka: puolustaja
IRC: coolfool
Ikä: 16
Muut nickit: CFL, coolfool
Kokemus: -

olutnokka
Pelipaikka: puolustaja
IRC: Rebsy
Ikä: 19
Muut nickit: Hirvi24
Kokemus:
1/2006 divari FHR: 6gp 0+2=2 (Nick: -Rebel-)
1/2006 liigakarsinnat FHR: 1gp 0+0=0 (Nick: -Rebel-)
2/2006 divari FHR: 15gp 1+6=7 (Nick: -Rebel-)
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

13.12.2006 18:37
Hc Mose Hakee 2diviisioonan karsintoihin kaudelle I/07


Mistä kaikki alkoi?

Mose perustettiin rakkauden kesänä 2005, vain pari päivää Hokin kiekkouran alkamisen jälkeen ja alussa tarkoitus olikin vain pelailla ja pitää hauskaa.

Nopeasti Hok sai joukkueeseen ns. irl- ystäviä jotka olivat pelanneet em. peliä jo puolisen vuotta, mm. pelaajat -Hupu- (Myllaro, Myll-) ja Sixtynine (Tear) sekä puolustajaksi Rashan, kaikki suostuivat höntsäämään kakkosnickeillään. Joukkueen alkutaival sujui hyvin; ennenpitkää aktiivisuus kuitenkin loppui, jolloin otti Hok ohjat omiin käsiinsä ja teki joukkueen nimeltä Hc Mose Farmi johon hän värväsi Euron puolustajaksi(nykyään Sbandy) ja hyökkääjäksi taitavan Zöps:n(nykyään A-non). Farmissa pelit sujuivat tällä kaksikolla hyvin, joten heidät nostettiin 'edustusjoukkueeseen' ajan myöntä.




Puolivuotta eteenpäin...


Joukkueesta potkittiin kaikki 2. nickeillä pelanneet ja otimme vain 1. nickillä tulevat joukkueeseen. Tämän seurauksena joukkueeseen jäi vain yksi puolustaja, joten Hok päätti tehdä melkeinpä jopa patrioottisen uhrauksen ja lopetti hyökkääjän uran.
Pelejä oli kertynyt jo noin 800, kun päätimme hakea EHL-liigan karsintoihin, joihin myös pääsimme.
Deadline oli kuitenkin meille huonoon ajankohtaan sijouttunut, hiihtolomalle, emmekä saaneet pelattua viimeistä ottelua epäaktiivisuuden puitteessa, näin ei paikkaa Elite Hockey Leagueen auennut.
Joukkueen pelit alkoivat kuitenki luistaa kuin Matti Nykäsen sukset, kun Hok yllytti irl-kaverin Letti:n pelaamaan kiekko.tk peliä.
Letti kehittyi yllättävän nopeaan tahtiin ja oli joukkueen maalitykki jo silloin.
Soppa oli valmis keitettäväksi, kun irl-kaveri Sape (silloinen sammy) värvättiin vahvistamaan hyökkäyskalustoa. Kivenkova kokoonpano oli hiomista vaille valmis.




Joukkueen pelillinen taso.

Joukkue pelasi ensimäisen "liiga" kautensa Saunadivarissa kaudella 2/06 ( http://www.minuutti.net/saunaliiga/ )
Yksinkertaisella sarjalla Hc Mose voitti divarin.
Kauden jälkeen kuitenki Saunaliiga yhdistyi EHL-liigan kanssa ja jätimme liigan,heikohkon tason vuoksi ja haimme uuteen FHL-liigaan
jossa oli nimekkäämpiäkin joukkueita.
Liiga pelattiin kaksinkertaisena sarjana.
Hc Mose voitti runkosarjan ja sai playoffeissa vastaan Voodoo Peoplen.
Playoffeissa kaatui Voodoo People otteluvoitoin 3-0 ja finaalissa sitten Fallen Angels 3-0.
Joten Hc Moselle kultaa.
Tämänkin kauden jälkeen jätimme fhl liigan taaksemme ja etsimme uusia tuulia,Datsun-liigan karsinnat oli silmäänpistävä ja sinne haimme ja pääsimmenkin.
Nyt karsinnoissa Hc Mose sijalla 1,tosin vielä 1ottelupelaamatta.
( http://www.datsun-liiga.net/ )
Tämä kertonee sen että joukkue pystyy voittamaan koviakin otteluita jos vain halua on.






Miksi Hc Mose 2divarin karsintoihin?

Huimat 2550 ottelua alla oleva joukkue varustettuna joukkueuskollisilla pelaajilla, jotka ovat jaksaneet läpi tasurien ja turhauttavien häviöiden. Vakiokokoonpano on ollut kohta vuoden kasassa, lähinnä puolustajia on karsittu, isompia hajoamisia ei Mosella ole koskaan ollut.
Joukkueen aktiivisuus on "nolife"-luokkaa. Kiekkoa tahkotaan melkein 24/7.
Joukkue on kasattu samanikäisistä pelaajista, joten ymmärrämme toistemme ajatusmaailmaa.
Vaikka suht' nuoria olemmekin, käyttäydymme peleissä reilusti ja arvokkaasti.
Ehkä nyt olisi meidän vuoro päästä kokeilemaan "kuningasliigan" 2. divisioonan karsintoja 1/07



Info


Nimi: Hc Mose
Perustettu: 06.15.2005
Kotisivut: http://hcmose.urli.net
Perustaja: Hok
Keski-Ikä: 16+
Pelatut ottelut: 2547, Voittoja 1221, Tasapelejä: 325, Häviöitä 1001
Joukkueen IRC-kanava: #HcMose @ IRCnet

Paidan Värit:
Koti:
pun - valk - pun (6)
Vieras:
vaalensin - must - pun (6)



PELAAJIEN TIEDOT

Nick: Hok (Vastuuhenkilö)
Muut Nickit: Tiba
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei.
IRC: TkHok
Ikä: 18


Nick: A-non (Vastuuhenkilö)
Muut Nickit: horo
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei.
IRC: Anon
Ikä: 15


Nick: Sba
Muut Nickit: Hackert
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: Sba
Ikä: 16



Nick: KARHU-
Muut Nickit: -
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: -
Ikä: 17


Nick: Shaggy
Muut Nickit: -
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: Shaggye
Ikä: 15


Nick: Muilu
Muut Nickit: Jonssön
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: -
Ikä: 15


Nick: Sape
Muut Nickit: Ruudolf
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: Sape_
Ikä: 17


Nick: Fakiiri
Muut Nickit: seepra
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: Fakiirie
Ikä: 15


Nick: Delco
Muut Nickit: Delko
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: -
Ikä: 16


Nick: Itachi
Muut Nickit:
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei
IRC: -
Ikä: 16


Nick: Snob
Muut Nickit: snob93
Kokemusta kiekkoliigasta:
3/2005 divari Takapenkin Tytöt
3/2005 divarikarsinta Takapenkin Tytöt
3/2006 liiga New Delhi Bulls



Hakemus tuli viime tingassa,anteeksi siitä.
Hc Mose toivottaa kaikille valkoista joulua ja onnea karsintoihin.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

13.12.2006 20:06
HT Ampparit hakee karsintoihin 1/2007

Historia

Ht Ampparit sai alkunsa Erosen(Bobrikov) ja khallen toimesta. He alkoivat kokoamaan joukkuetta, lähinnä irl-mielessä, mutta joukkue menestyi niin hyvin Bobrikov-Hede Hyrsiko-Canal irl-yhdistelmällä, että Ampparit asettivat korkeat tavoitteet. Se merkitsi myös uusia värväyksiä. Joukkue nappasi mm. Screamyn ja sitten myöhemmin Delmon, Muorin, Tenksun ja Henan. Myös khalle tuli Penetratorseista auttamaan Amppareita. Joukkue pääsi Hoki-Divarin karsintoihin, ja lohkovoitolla myös Hoki-Divariin. Divari sujui ailahtelevasti, mutta loppukiri khallen johdolla johti viidenteen sijaan. Pieni pettymys, mutta toisaalta hyvä sijoitus kovatasoisessa sarjassa. Nyt joukkue on asettanut tavoitteekseen nousta Kiekkoliigan 2. divarin karsintoihin, joka ei tuntuisi kovin epärealistiselta.


Miksi juuri HT Ampparit karsintoihin?

Ampparit ei todellakaan ole mikään keräilyjoukkue vaan pitkäkestoinen projekti. Meillä on sama alkuperäinen runko säilynyt vaikka olemme kokeneet niin ylämäkiä kuin alamäkiäkin. Sitoutumisesta kertoo myös se, että Amppareilla on melkein tuhat ottelua alla ja yli vuoden vanha joukkue. Luovuttaminen ja mollaaminen ei kuulu kiekkopeleihimme, ellei Bobrikovilla ole kuukautiset. Eli joukkue pelaa kovaa, mutta muistaa myös peli-ilon.

Pelaajia meillä on keskitasoa vähemmän, jotta saadaan henki ja taso pidettyä yllä. Tärkeätä meille on myös hoitaa kausi kunnialla loppuun ja hajoaminen kesken kauden ei tule kuuloonkaan. Bobrikov, Canal, Hena ja Tenksuu tuntevat toisensa, joten se lisää joukkehenkeä. Myös Screamy on osittain tuttu.


Pelaamme kaikkia vastaan, uusista joukkueista Kiekkoliigan eliittiin. Riemukkaita voittoja on tullut kuin myös kirveleviä tappioita. Lähes kaikilla meidän pelaajista on kokemusta Hoki-Divarista ja muutama on päässyt kokeilemaan Kiekkoliigaa. Muutama kokematon ja potentiaalinen pelimies löytyy ilman kokemusta.


Faktaa

Perustettu: 29.4.2005
Perustaja: Eronen (Bobrikov)
Pelatut ottelut: 861
Voitetut: 369
Tasapelit: 135
Tappiot: 357
Vastuuhenkilöt: Bobrikov ja Delmo
Pelimuoto: 4vs4 ja satunnaisesti 3vs3 tai 5vs5


Kokoonpano

Bobrikov
Muut nickit: Stalin, Nelson, Pommi. Terska, T.Erska ja Eronen
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: Hoki-Divaria HT Amppareissa kaudella III/ sekä Hylkiöistä kaudella I/06 ja II/06
Irc: Eronen
Msn: Tuomas_eronen_5@msn.com

Canal
Muut nickit: Perämies, St.Jani, höhöö ja JaniZ
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: Hoki-Divaria HT Amppareissa kaudella III/06
Irc: ^Canal
Msn: jani_m_92@hotmail.com


Delmo
Muut nickit: Maximus, Delmore, Siesta, Varvio ja wacce
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: Kiekkoliigassa Puulaakia Kumu JT:ssä kaudella I/05
             Kiekkoliigassa 2. Divaria FHR:ssä kaudella III/06
             Hoki-Liigassa divaria Hylkiöissä kausina I/06 ja II/06
             Hoki-Liigassa divaria HT Amppareissä kaudella III/06
Irc: Delmo^
Msn:

Fas
Muut nickit: N.Hagman1, Hidegkut, skörbeli, .Dahlman
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: Hokidivaria HT Amppareissa III/06
Irc: Fas
Msn: ilmari_uhlenius@hotmail.com

-Flap-
Muut nickit:
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:3/2005 1.Divaria joukkueessa Darra OY
                     1/2006 Liigaa joukkueessa Darra OY
                     2/2006 Liigaa joukkueessa S.S.K.
                     3/2006 1.Divaria joukkueessa H.C.A.P
                     3/2006 Liigaa joukkueessa Darra OY
Irc: Flappis
Msn: Hirvonen_@hotmail.com

Hena
Muut nickit: Parris Portsa Batteri
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: Hokidivari 2/06 (HT Ampparit)
Irc: Henaa
Msn: Hena__92@hotmail.com

Muori
Muut nickit: Härkä,Bläkbeard, Arabi, Puh
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: Hokidivaria HT Amppareissa III/06 FHL-Liigaa I/06 Fallen Angelseissa sekä Hoki-Divaria II/06 JYP:issä
Irc: muori
Msn: nikopaloheimo@hotmail.com

Screamy
Muut nickit: -Screamy-, Screameh, Plussa
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: Hoki-Divaria HT Amppareissa kaudella III/06
Irc:
Msn: Screamguy1111@hotmail.com

Tenksuu
Muut nickit: Mhika, Micsu, FuTar, mirppa ja Tönksy
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: Hoki-Divaria HT Amppareissa kaudella III/06, Hoki-Divaria Hylkiöissä kaudella II/06 ja I/06
Irc: Tenksuu
Msn:Tenksuu@hotmail.com


Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

13.12.2006 22:31
Imperiumi ilmoittautuu mukaan taisteluun Kiekkoliigan kakkosdivisioonan paikoista kaudelle 1/2007.

Imperiumi?


Imperiumi tuskin kaipaa enää suurempia esittelyjä, joukkue on varmasti tullut jo sen verran tutuksi kiekkosceneä pidemmän aikaa seuranneille. Tiimi on perustettu 26.7.2004, eli reilun kuukauden päästä luomishetkestä tulee koittaneeksi jo kaksi ja puoli vuotta. Joukkue on varttuneempaa kaartia myös pelaajien fyysisen iän puolesta: (karsintapeleihin osallistuvan) joukkueen ikähaitari on 16-27 ja keski-ikä 21,7. Imperiumi on eräänlainen teemajoukkue metallimusiikin ystäville ja koostuu kahdesta osasta: sarjapeliorientoitunut ”edustusjoukkue” Imperiumi sekä pelaajamäärältään massiiviset mittasuhteet saavuttanut höntsäily/farmijoukkue Imperiumin vastaisku. Joukkue on nimetty Imperiumin median (www.imperiumi.net) mukaan, sillä on käytössään Imperiumin median logo ja suosii Imperiumin Messulaudalle kirjoittelevia pelaajia, joten joukkue käytännössä edustaa Imperiumin mediaa. Alun perin Imperiumiin otettiin ainoastaan pidemmän linjan messulautailijoita, mutta jotta joukkueen toiminta pysyisi aktiivisena ja kilpailukykyisenä, niin ovi avattiin myös Messulaudan ulkopuolisille metalloideille.

Historia

Joukkueen historia ei ole mikään tarunhohtoinen kertomus joukkueen kasaamisesta ja pikaisesta noususta kiekon tähtitaivaalle voitettuine liigoineen ja ranking-ennätyksineen. Imperiumi edustaa enemmänkin pitkäjänteistä (sekä jääräpäistä) ansioitumista joukkueen rakentamisen ja kehittämisen saralla sekä kykyä selviytyä vastoinkäymisistä. Joukkue on kautta aikojen kulkenut niin karikkoista polkua, että tiimin olisi kaiken järjen mukaan pitänyt jo kadota bittiavaruuteen tai vähintäänkin hiipua epäaktiiviseksi kakkosnick-tiimiksi (jollainen forum-pohjaisten joukkueiden kohtalo pääsääntöisesti on), mutta Imperiumi ei ole suostunut noudattamaan kiekon lainalaisuuksia.

Joukkue ei ole syntynyt onnellisten tähtien alla. Jo lähtökohdat olivat aika heikot, kun Messulaudalta ei kovin paljoa pelaajia tullut ja suurin osa heistäkin oli vasta-alkajia. Lisäksi useimmat menettivät ennemmin tai myöhemmin kiinnostuksensa peliä kohtaan ja lopettivat. AJKDiablon perustamassa Imperiumi farmissa kyti toivon kipinä ja hyvinhän se roihahtikin liekkeihin, mutta ei Imperiumin puolesta: Hämärien vaiheiden jälkeen farmin pelaajisto päätyi edesmenneen Crescentin rosteriin, jonka pyrkimyksenä ei ollut ainakaan Imperiumin toiminnan edistäminen. Ko. toimenpide repäisi kiekon metalloidit enemmän tai vähemmän peruuttamattomasti kahteen leiriin eväten pitkäksi aikaa edellytykset menestyä kiekon huipulla. Myöhemmin Crescentin aktiivinen ydinporukka siirtyi Pitkäkiekon riveihin. Imperiumi ei silti luovuttanut pahoista miehistötappioista huolimatta vaan osoitti ilmiömäistä elinvoimaa ja löysi varsin pian uusia vahvistuksia menetettyjen tilalle, jonka pohjalle nykyinen joukkue pääpiirteissään edelleen perustuu. Myöhemmin Imperiumia riivasi vielä toinenkin Justice-episodin nimellä kulkenut kapinallisliike, joka aikanaan taltutettiin. Muutoin trafiikki on ollut joukkueessa jos ei aivan olematonta niin erittäin vähäistä ja yksittäisten pelaajien eroamisetr ovat olleet täysin luonnonmukaisia poistumisia. Menneisyys on joka tapauksessa värikäs ja se on pyritty dokumentoimaan mahdollisimman seikkaperäisesti joukkueen kotisivuilla: http://www.rituaali.com/imperiumi/historia/weblog.php

Asiallisuus

Suuri osa pelaajista on saavuttanut jo sellaisen iän, että asiallisuus on jo enemmän rasite kuin haaste, eikä joukkueen junioriosastokaan yhtään kalpene käytöksensä puolesta tiimin vanhoille parroille. Kaikenlaisen peeloilun suhteen joukkueessa on aina ollut nollatoleranssi. Rajusta imagostaan huolimatta joukkue koostuu varsin mukavista ja leppoisista kavereista ja ukot putoilevat pääsääntöisesti suoraan herrasmiespelaaja-kategoriaan. Vastustajan kunnioittaminen on joukkueessa ykkösluokkaa sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Keskeytämme aina hyökkäyksen mikäli havaitsemme vastustajan pelaajalla teknisiä ongelmia ja kiitämme aina otteluiden jälkeen (tuloksesta riippumatta) koko joukkueen voimin. Joukkue on kasattu hyvin pitkälti peliseuran henkisten ominaisuuksien perusteella, joka välittyy myös ulospäin letkeänä perusolemuksena sekä humoristisena ulosantina.

Pelillinen taso

Joukkue on koottu aivan muutoin kuin pelillisten ominaisuuksien perusteella joka on näkynyt kautta aikojen varsin ailahtelevina pelisuorituksina. Joukkueella on silti ollut alusta alkaen ainoastaan yksi suunta: eteenpäin. Kehityksen nopeus ei ole päätä huimannut, mutta järjestelmällisesti  Imperiumi on mennyt ainoastaan eteenpäin ja aikojen saatossa heiveröisestä noviisilaumasta on kehittynyt kivenkova joukkue isolla J:llä, jota yksikään tiimi ei voi pitää enää helppona vastuksena. Kunnianhimo on ollut alusta alkaen hullunrohkeaa emmekä ole ikinä nirsoilleet vastustajien suhteen vaan ottaneet pataan aina liigajoukkueita myöten. Nykyäänkään ei haasteista kieltäydytä, mutta mikäli itse haastetaan, niin vastustajat valitaan pääsääntöisesti rankingin perusteella järjestetyn listan yläpäästä. Melkein kaikki Kiekkoliigajoukkueet on kyetty kaatamaan vähintään kertaalleen ja lopuille tarjottu ainakin kova vastus. Pelimuodoista 4vs4 on ollut ykkössijalla jo 2 vuotta. Joukkueen virallinen kanta on, että 3vs3-otteluita ei tueta ja osa pelaajista noudattaa joukkueessa varauksetonta 3vs3-boikottia. Hyvin harvakseltaan silti noita pelimuodon irvikuvia ilmestyy ottelulistalle. Joukkueen pelijärjestelmän eteen on nähty paljon vaivaa ja peliä analysoidaan aina hanakasti. Joukkueen pelityyli ei ole kauhean räiskyvän hyökkäysvoittoista; pelaamme enemmän puolustuksen kautta ja panostamme kurinalaisuuteen sekä maltilliseen lyhytsyöttöpeliin.

Sarjapelit

Joukkue sai ensimmäisen kerran sytykkeen osallistua sarjapeleihin jo vuoden 2004 lopulla ja sillä tiellä edelleen ollaan. Kaudelle 1/2005 Imperiumi sai enimmäkseen suhteiden kautta varman paikan Puulaakiin, mutta pelillinen taso oli vielä niin vajavainen, että joukkue joutui viimehetkellä luovuttamaan sarjapaikkansa. Kaudella 2/2005 oli tavoitteena sekä Kiekkoliigan divari että Puulaaki, mutta jo pitkän aikaa kyteneet erimielisyydet hajottivat joukkueen kriittisellä hetkellä kahtia ja Imperiumin rosteria ruvettiin kasaamaan uudestaan. Kaudelle 3/2005 iskettiin viimein hakemus sisään Kiekkoliigan divarikarsintoihin ja tultiin valituksi, mutta potku ei riittänyt itse karsintapeleissä. Tuon jälkeen Imperiumi kutsuttiin DHL:ään, joka tulisi toimimaan suorana näyteikkunana seuraavan kauden divarikarsinnoille, ja ihan edukseen Imperiumi DHL:ssä esiintyikin sijoittuen lopulta kolmanneksi. Kauden 1/2006 divarikarsintoihin joukkue iski jälleen haun päälle ja tuli valituksi karkeloihin. Ottelut olivat tasaväkisiä ja ainoastaan hyvin täpärästi Imperiumi jäi ulos kaksiosaisesta jatkokarsintaottelusta.

Kausina 2/2006 ja 3/2006 joukkue harkitsi jälleen viimeiseen asti osallistumistaan kakkosdivarin karsinoihin, mutta taisteluvalmius ei ollut kyseisinä ajankohtina tarpeeksi kelvollinen Kiekkoliigaan. Toinen liiga sen sijaan löytyi: 2006 helmikuusta alkaen Imperiumi osallistui loistavasti organisoituun Datsun-Liigaan. Ensimmäisenä kautena Imperiumi lähti suurimpana mestarisuosikkina, mutta oli lopulta tyytyminen kolmanteen sijaan. Toisella kaudella liigan taso koveni, mutta niin koveni Imperiumikin ja saavutti hopeaa. Kolmannella kaudella liigan taso nousi entisestään ja Imperiumi luotti edelleen trendiin asettaen tavoitteekseen mestaruuden, mutta kausi meni kauttaaltaan alisuorittaessa, kunnon pelituntuma löytyi liian myöhään ja runkosarjan voittanut BSV pudotti Imperiumin puolivälierissä. Imperiumilla oli edellytykset niin paljon parempaan, joten katkeroituneena voi vaan todeta menneen kauden olleen pohjakosketus, josta vääjäämätön kehityskaari sinkoutuu ainoastaan ylöspäin.

Joukkueen koostumus

Karsintakokoonpanossa on 15 pelaajaa, joista osa on vähemmän aktiivisia. Joukkueen listoilla on lisäksi 2 tiedettävästi jo kiekon lopettanutta pelaajaa. Joukkueen runko on erittäin vakaalla pohjalla, joten ei ole pelkoa hajoamisesta. Nykymuodossaan tiimi on ollut kasassa jo pienen ikuisuuden: Nosferatu laittoi joukkueen alulle ja myös Metalcoho oli yksi joukkueen kolmesta perustajajäsenestä. ThePKH ja peketsi ovat täysin joukkueen omia kasvatteja. Hellas, Helvasara, Wänämönen ja zadist ovat roikkuneet mukana jo kunnioitettavat 2 vuotta ja Seagal’kin tuli ensimmäistä kertaa tiimiin 2 vuotta sitten. ILR, n.a.s.t.y ja random ovat vaikuttaneet joukkueessa yli vuoden. Paketin kruunaa Imperiumin Vastaiskun junnuosasto: arttu, Lemmy-45 ja Vengeance vaikuttivat ennen pääsyään Imperiumiin pitkän aikaa Vastaiskussa, joten ovat myös olleet joukkueorganisaatiossa varsin kauan. Nykyistä kokoonpanoa ei voi ikinä sanoa lopulliseksi, sillä joukkueella on ikuinen haku päällä. Kausi Kiekkoliigassa kyetään selvittämään nykyisellä rosterilla, mutta mikäli pari uutta sopivaa tyyppiä jostain sattuu löytymään, niin ollaan valmiita laajentamaan kokoonpanoa. Uusien pelaajien etsiminen on vaan ollut joukkueen korkeiden ei-pelillisten (korkea ikä, pitkä letti, kiero huumorintaju, hyvä viinapää jne.) pääsyvaatimukset tuntien kautta aikojen varsin hankalaa, joten kunnes toisin todistetaan: näillä pärjätään ja näillä mennään.

Aktiivisuus ja tavoitettavuus

Joukkueen aktiivisuus vaihtelee paljon pelaajien kiekon ulkopuolisen elämän tai sen puutteen mukaan. Rosteri on varsin laaja, joten parin pelaajan poissaoloon aktiivisuus ei ole ikinä kaatunut. Päiväkohtaiset harjoitusottelumäärät vaihtelevat nollasta kaksinumeroisiin lukuihin, ja vaikka joskus on koittanut vähemmän aktiivisia aikoja, niin kaikki liigapelit on aina hoidettu tunnollisesti ajallaan. Kiekosta löytyy paljon Imperiumia aktiivisempia joukkueita, mutta pitkällä tähtäimellä Imperiumin aktiivisuus on ja tulee aina olemaan liigojen suorittamiseksi vähintäänkin riittävä. Kommunikointi joukkueen sisällä on ensiluokkaa: team forum on kovassa käytössä ja joukkueen IRC-kanavalla riittää elämää. #imp_hockey on sekä Imperiumin että Imperiumin vastaiskun yhteinen kannu, joten käyttäjämäärältään joukkueen kanava on varmaankin suurin kiekossa heti Jatkoajan jälkeen.

Miksi Imperiumi Kiekkoliigaan?

Imperiumi hämmentäisi perusteellisesti kiekkoliigan sisäsiittoista ilmapiiriä ja jo komealla olemuksellaan nostaisi koko sarjan profiilia. Toisimme kiekkoliigan alaisuuteen erittäin perinteikkään ja järeällä selkärangalla varustetun joukkueen (kaikella kunnioituksella) vanhoista liigajyristä koostuvien keräilytiimien sijaan. Vastoinkäymisten myllerryksessä joukkue on osoittanut elinvoimaisuutensa ja tehnyt harvinaisen selväksi, että Imperiumi on tullut kiekkosceneen jäädäkseen, kyseessä ei siis ole mikään yhden illan ihme. Olemme tehneet todella paljon pitkäjänteisesti töitä joukkueen rakentamiseksi ja ikuisuusunelmamme paikka jostain Kiekkoliigan sarjasta olisi kohtalaisen ansaittu palkinto pitkäaikaiselle uurastamiselle.

Yhtään liioittelematta Imperiumi on pyrkinyt Kiekkoliigan sarjoihin jo puolentoista vuoden ajan. Imperiumi on erittäin kunnianhimoinen joukkue, joten paikka kiekon arvostetuimmasta sarjasta on varsin looginen tavoite. Joukkueen pelillinen taso ei ole säännöllisesti mitään ehdotonta eliittiä, mutta pitkässä juoksussa joukkueella on täydet mahdollisuudet pärjätä myös Kiekkoliigan sarjoissa. Joukkueen suurimmat vahvuudet ovat aina perinteisesti olleet pelitaitojen sijaan henkisissä ominaisuuksissa: porukkaa yhteen sitova metallimusiikiksi kutsuttu aate, herrasmiesmäinen käytös, rönsyilevä huumorintaju sekä viimeinen päälle hiottu tyylitaju. Salonkikelpoisuus on siis joukkueella ykkösluokkaa ja pelillinen kyvykkyyskin pyritään osoittamaan viimeistään kakkosdivarin karsinoissa.

Perustiedot:

Nimi: Imperiumi
Ensiparkaisu: 2004-07-26 11:37:39
Alkuunpanija: Nosferatu
Taisteluita yli 3000
Värit: Musta-keskiharmaa-musta / Musta-valkoinen-musta
IRC: imp_hockey @ IRCnet
Kotisivu: http://www.rituaali.com/imperiumi/
Armeijan vahvuus: 15 soturia

Taistelijat:

Nick: arttu
Muut nilkit: uttrA, Mortem, Tryjuuso
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: 2. divaria 7 Ottelua 1/06 @ Last Period

Nick: Hellas
Muut nilkit: BostnoRS, Metaphor
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: 3 ottelua kakkosdivaria HC Roikkulämyssä Metaphor-nilkillä

Nick: Helvasara
Muut nilkit: Helhammer
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: Divaria 2/2005 Muukalaiset HC:ssa

Nick: ILR
Muut nilkit: -
Ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista

Nick: Lemmy-45
Muut nilkit: Blackmore, FastEddie, Stealer, Ynkkä, Lemmy, J.Lord, Bomber, Page, Gillan, TILUMÄLLI, SpeedKing, L.West, Biff ja Entwistle
Ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista

Nick: Metalcoho
Muut nilkit: -
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: 6 ottelua divaria 2/2005 Muukalaiset HC:ssa

Nick: n.a.s.t.y
Muut nilkit: Kapusta, Håkan, k.a.p.u
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: 1/2006 kakkosdivaria HC Eituumitäässä Kapusta-nilkillä ja 2/2006 kakkosdivaria Kalma HC:ssa Kapusta-nilkillä

Nick: Nosferatu (Vastuuhenkilö)
Muut nilkit: Mosh’N’Go, Estranged
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: 4 ottelua divaria 2/2005 Muukalaiset HC:ssa

Nick: peketsi (Vastuuhenkilö)
Muut nilkit: goat, peikku, rektum, lawless
Ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista

Nick: random
Muut nilkit: RanDomina, Opeth, Gorgoroth
Ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista

Nick: Seagal
Muut nilkit: Spuke
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: 3/2005 2. divari: Marshallsaarten Mainiot 17 ottelua (Lutkus)
1/2006 2. divari: Kalma HC 1 ottelu (Lutkus)

Nick: ThePKH
Muut nilkit: PKH, TehPKH
Ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista

Nick: Vengeance
Muut nilkit: nahjus, Painkiler, Lucifer.
Ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista

Nick: Wänämönen (Vastuuhenkilö)
Muut nilkit: Vänämönen, Alchemist, Miyamoto, Musashi
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
2/2004 Liiga @ HC BL
3/2004 Liiga @ HC BL
4/2004 Liiga @ HC BL
5/2004 Liiga @ HC BL
1/2005 Divari @ HC BL
3/2005 Liiga @ Team Jupiter
1/2006 Liiga @ Team Jupiter

Nick: zadist
Muut nilkit: Pihvi, Kanootti
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: 1/06 Kalma HC 9 peliä
2/06 Kalma HC 15 peliä
nickillä Canyonero

Typojen korjailua vielä mahdollisesti luvassa.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

14.12.2006 12:44
Firenze (FZE)

Kotiasu: tummanpunainen- tummempipunainen - vaaleinharmaa (5)
Vierasasu: tumminharmaa - väliharmaa - valkoinen (3)
IRC: quakenet #fze
Vastuuhenkilöt: Tomkuet & Jared


Kokoonpano:

Tomkuet (vastuuhenkilö)
2/06 liiga FC Malpo
3/06 liiga FC Malpo


Jared (vastuuhenkilö)
1/06 divari Habs
3/06 2.divari Kiekko-Hobiitit


Hatred
Ei kokemusta k-liigasta


Aces
Ei kokemusta k-liigasta


Rodriguez
Ei kokemusta k-liigasta


Dunbis
Ei kokemusta k-liigasta


sakuza
Ei kokemusta k-liigasta
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

14.12.2006 17:54
///
http://i83.photobucket.com/albums/j283/Poro24/fhr.gif ///

FHR

Vastuuhenkilö: Poro24

Egig
SDDLT

Alfred
Repsu (aka: RestLess)
Soli
Kinnu (aka. Kinnunen)
PolIZei
Saarine (huom, ei Saarinen, vaan Saarine!)
WayLoo

<3 <3 <3 <3
Divine Scorers and Joska
Anonymous

14.12.2006 18:41
Divine Scorers and Joska (DSAJ)

Lyhenne: DSJ
Irc-kanava: #dsaj @ IRCnet
Kotiasu: tummanharmaa-vaaleanpunainen-tummanharmaa (3)
Vierasasu: vaaleanpunainen-musta-tummanharmaa (3)
Vastuuhenkilöt: starman, Mango, Squ

Kokoonpano

Beyer
pelipaikka: hyökkääjä
kokemus:-
ikä: 17
IRC: Beyer/Beyer

muut nickit:AudioPro,-Beyer-,Enni,ptry,Bey

freek
pelipaikka: puolustaja
kokemus: -
ikä: 23
IRC: freek
muut nickit:

Mango (vastuuhenkilö)
pelipaikka: puolustaja
kokemus: 1/06 2. divarikarsintaa Divine Scorers and Joska, 1/05 divarikarsintaa HC Maple
ikä: 15
IRC: Mango/Mango-
muut nickit: Fortuna, Auke, Ex-Cowboy, Joskatar

Mige
pelipaikka: hyökkääjä
kokemus: -
ikä: 14
IRC: Mige/Mige-
muut nickit: Mike

Nismo
pelipaikka: puolustaja
kokemus:
3/2005 2.divari Polkupyörän Dynamo (-Nismo-)
1/2006 2.divari Elite Razor (Nismo)
ikä: 15
IRC: Nismo-
muut nickit: -Nismo-, McAivo, 'Arry

pby
pelipaikka: hyökkääjä
kokemus: -
ikä: 16
IRC: pby/pby-yy
muut nickit: pby44, Piimä, Papabandy, Gasoline, Blink182

project
pelipaikka: puolustaja
kokemus: 3/2005 2.divari Polkupyörä Dynamo (Canaille)
ikä: 16
IRC: project
muut nickit: YaZu, proejct, Canaille

Squ (vastuuhenkilö)
pelipaikka: hyökkääjä
kokemus:
3/2005: 2. divari, Polkupyörän Dynamo (Squ)
ikä: 17
IRC: Squ/Squup
muut nickit: Squup, Sqnuup

starman (vastuuhenkilö)
pelipaikka: puolustaja
kokemus: -
ikä: 16
IRC: Ilei
muut nickit: kuukotka, tähtimies, staarman, zookeeper, mooneagle

(Edit
: pelipaidat uusiks)
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 1/07
Anonymous

14.12.2006 18:55
Marshallsaarten Mainiot

jetse
joulumies
kiddyy
Klak
kumijalka
ozo
Pylle (vastuuhenkilö)
uhkee (vastuuhenkilö) (irc-nick fbl_)
wire

Ei noilla uusilla mitään kokemusta viime kaudelta oo.