Artikkeli
Ensimmäisen jakson topit ja flopit. Hetkessä tehty ja toivottavasti naatitte.

Topit:

1. Siniviiva HT

Ennakossa pohjiin arvosteltu Siniviiva HT tuli epäaktiivisena viimmeisenä päivänä pelaamaan pelit, ja millä menestyksellä? 4-1-0. Selvennyksenä tähän recordiin vielä, että jengit kuten Nightmare ja PePo kaatui myös. Paras viimeistelijä oli Todd tehden kaksi maalia ottelua kohden. Tällä hetkellä liigan runkosarjan ykköspaikalta löytyy siis yllätyksellisesti Siniviiva HT ilman tappioita!

2. bis ja raiq

Caribbeanin hyökkiosasto oli aktiivinen ensimmäisellä jaksolla ja tehojakin syntyi hyvällä tahdilla. Henkilöt löytyy divarin pistepörssin sijoilta 2. ja 3. bis 23 häkkiä venyttäneenä ja raiq 15+20 tehoilla. Caribbean on itse peleissä voittanut 5 ottelua kymmenestä joten puolustukselle ei voinut antaa tässä kohtaa krediittejä.

3. Viimeiset Hitaat

Divarissa tällä hetkellä porskuttava VH on sijalla 5. Viidellä voitolla ja kahdella tappiolla jengi on saanut huikeita voittoja jo alleen. Divarin kärkipään jengit on lähestulkoon käyty läpi jo kerran ja niistä enemmän voittoja kuin tappiota kelpaa varmasti heille. Pari isomaalista tappiota kumminkin sekoittaa plusmiinus saraketta, mutta se korjaantunee kun Isot jengit on ekalta puoliskolta alta pois.

4. Arca

Ensimmäistä kauttaan Double itin liigapaidassa pelaava Arca on jo tottunut tekemään maaleja. Divarin maalipörssin voitto ja kultaisen lavan voittanut pelaaja on alkukaudesta iskenyt maaleja kahdesti ottelua kohden. Muu joukkue on tehnyt 7, Arca 10. Bonuksena voisin sanoa, että Double It on hävinnyt vain kerran tällä kaudella. Ja se suurin voitto tuli Nightmarea vastaan 2-4.

5. zuper

Ensimmäistä kauttaan HC RoikkuLämyssä pelaava zuper on tahkonut pisteitä kuuteen ottelun huikeat 28. Maaleja näistä on 18 ja syöttöjä 10. Mikäli jatkaa samaa tahtia niin taistelee divarin pistepörssin voitosta ja noususta liigaan. zuper myös iski yhteen peliin yli kymmenen maalia mikä taitaa olla hänen henkilökohtainen ennätyksensä Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa.

Flopit:

1. Huittisten Huima

Ennakkosuosikkina divariin tullut Huittisten Huima on voittanut 5 peliä seitsemästä, yhden jatkoilla. Heiltä odottaisi miltei puhdasta peliä divarista tällä kaudella, koska heidän kokoonpano on pitkään pelannut yhdessä lukuunottamatta Typhoa, joka on heidän sisäisen pistepörssin kärki. He ovat päästäneet monta maalia ottelua kohden joten yksi asia ainakin pitäisi korjata toiseen jaksoon lähtiessä. Uskon toki, että he parantavat jatkossa pelejään.

2. PePo

Toisena ennakossa ollut jengi on tehnyt alle 2 maalia per ottelu. hari sen sijaan on saanut kaivaa kiekkoa kymmenesti maaliverkosta. Vaikkakin PePon ottelut ovat olleet kovia ekalla jaksolla niin kyllähän niitä pisteitä olisi pitänyt enemmän kuin 7 saada viidestä ottelusta. Hyökkäkseltä enemmän tehoja niin enemmän pojoja!

3. Knightclub

Liigasta juuri pudonnut Knightclub ei ole saanut sen enempää rispectiä kuin liigassakaan. Yksi voitto ja sekin jatkoajalla. Kuuden ottelun jälkeen kolmessa pisteessä roikkuva Knightclub tarvitsee sekä hyökkäys- ja puolustuspäässä selkeää parannusta. Joukkuella kun on vielä monta peliä divarin parhaimmistoa vastaan.

4. Ärsytetty Karhu

Kovalla vimmalla divariin tullut Ärsytetty Karhu on ollut ekalla jaksolla täysi floppi. Kaksi voittoa heikompiin luetuista Nordic Frostista ja yksi todella heikosti kauden aloittaneesta Clownseista, kerran heillekkin hävinneenä. Plus tilastot on hieman plussalla yhden pelin ansiosta, mutta esimerkiksi häviö Caribbeanille 8-2 kertoo joko Caribbeanin hyvyydestä tai Karhujen todella heikosta itsekurista. Ehkäpä kannattaisi pelata enemmän nelureista kuin kolmureita Arsenalilla?

5. Pirut

OKC:stä värvättiin Nasu auttamaan Pirut uuteen nousuun taas. Alku toki oli hyvä 3-0 voitolla Avengersseista, mutta kolme tappiota putkeen. Nämä yhteenlaskettuna on neljä peliä pelattuna, joten he eivät saaneet edes tarpeeksi pelejä pelattua ekaan jaksoon. Luulisi olevan aktiivisuuden kunnossa tällä kokoonpanolla ja sen tasonkin parempi, mutta ei. Ekan jakson floppijengi selkeästi.

Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu: 04.04.2016 08:20
Luettu: 2709 kertaa