Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Johdon tiedote

Kiekkoliigan Discord

Kiekkoliiga on uuden kauden myötä siirtynyt nykyaikaan ja tulevaisuuden IRCiin eli avannut palvelimen Discordiin. Superliigassakin menestynyt formaatti on tällä kaudella ensisijainen pelinhakualusta. Kliigan discordista löytyy myös yleisen keskustelun kanava sekä yhteys johtokuntaan. Lisää kanavia saa ehdottaa!

Kiekkoliigassa on tällä kaudella jaossa rahaa ja se tuo aina omat haasteensa pelaamattomien selvittelyyn ja tunteet voivat jossain vaiheessa kuumeta. Tehdäksemme oman työmme selkeämmäksi ja päätöksenteon läpinäkyvämmäksi päätimme, että jokaisesta joukkueesta vähintään yhden vastuuhenkilön tulee liittyä Discord-palvelimelle, jotta pelejä voidaan sopia sujuvasti. 1. jakson deadlineen mennessä joka joukkueesta tulee olla vähintään yksi vastuuhenkilö kanavalla pistemenetysten uhalla. Mahdollisten pelaamattomien selvitys sujuu näin ollen myös paremmin ja pelaamattomien selvittämisessä painotetaankin jatkossa Discord-aktiivisuutta.

Ohjeita

Discordin voi ladata niin puhelimelle kuin tietokoneelle ja sen käyttö on todella helppoa. Puhelimella sen voi ladata Google Playsta tai Apple Storesta. Tietokoneella mene osoitteeseen discordapp.com ja seuraa ohjeita. Ohjelmaa ei ole pakko ladata, se toimii myös selaimen kautta. Discordin käyttäminen vaatii tunnuksen luomista, mutta se on tehty helpoksi.

Kanavalle ovat tervetulleita kaikki Kiekkoliigaa pelaavat tai joskus pelanneet henkilöt. Liity mukaan allaolevasta linkistä!

https://discord.gg/ysxBRe9


Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 26.02.2018 13:21
Luettu: 1179 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.