Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tiukkaa teki

Moi kaikki,

Huh, ohi on. Tää kausi oli selvästi hektisin kaikista tähän mennessä olleista, eikä oo varmaa koskaan menny matsit näi tiukille. Aktiivisuus laski jossai vaiheessa ku lehmän häntä, ja sen jälkeen alko pelitki menemää vähä niin ja näin. Siitä huolimatta kiitettävä 3. sija ja 1. diva karsintoihin hyvillä mielin.  

Klaualle kuuluu suurkiitos siitä että se jakso kerta kerran jälkeen haalia jengin kasaan pelaamaan nää pelit pois alta. Aina tuli tekstaria tai mesessä viestiä ja sama neljälle muulle jengin jäsenelle kans. Iso käsi Klasulle että on muutenkin jaksanut vääntää näitä VH:n hommia näinkin pitkään. Pähkinänkuoressa pelit meni v*tun tiukille ja ste1n otti kaiken kukkuraks vielä pelikieltoo pari päivää enne deadlinee (kävi HIFK tryllä) eikä se kyllä totisesti helpottanut asioita. Slovakin kommentit asiasta:

wtf gay rules

Selityksiä aktiivisuuden laskemiselle löytyy joka taholta. Kombinaatio siitä, että Gato löysi tytön, Inso jäi koukkuun wowiin Sharin kanssa ja ste1n ei voinu pelata pelikiellon uhalla oli melkonen jytky. Onneks saatiin pelattua.

Ens kauteen lähetää hyvillä mielin oltiin me sitten 1. tai 2. divarissa. Ja ens kaudelle ois myös tarkotus ostaa enemmän pelaajia jostain, sillä tää aktiivisuus on tällä hetkellä säälittävää. Pommittakaa kaikki notella Gatoa JA Klauaa.

Kiitti kaudesta ja tiukoista matseista vastustajille, johtokunnalle ja tuomareille :) Thanks!

-Gato

Kirjoittanut: GHETTO BIRDS
Julkaistu 23.05.2011 00:26
Luettu: 516 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.