Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

kuulumiseja

moi

ei oo täältäkään suunnasta tullu hetkeen ulos mitään, niin nyt vois vähän valaista mitä punaiseen leiriin kuuluu vuoden 2011 toisella kaudella..

Kauteen lähdettiin ihan hyvillä mielin. Kokoonpanoonkin tuli hieman muutoksia, kun joukkueeseen saatiin runsaasti lisää kokemusta Kaasun allekirjoittaessa pitkän sopimuksen metallurgin johdon kanssa. Joukkueessa oli jo valmiiksi pelaavassa kokoonpanossa puolustuspään pelaajia Kap, Jonkka, smaga ja idlaava Eddy sekä armeijassa oleva Muilu. Hyökkäyspäässä oli sotajermu sekä kaikissa Metallurgin viimeisissä n. 250 sarjapelissä täydet 18 minuuttia pelannut - allekirjoittanut, eli Samsonov.

Peliaika oli kaavailtu jaettavan näiden muutamien pelaajien kesken tasaisesti.. Kaasu kuitenkin oli takaraivossaan tämän aistinut ja antoi sellaisia näyttöjä aktiivisuudellaan ja panoksellaan joukkueen eteen viedessään metallurgin hyökkäyspelin ihan uudelle tasolle, verrattuna aiempaan. Näistä syistä johtuen pitkin kautta syöttöpörssin piikkipaikkaa pitänyt Kaasu otti paikkansa ilman-mua-ei-pelata kokoonpanossa. Noh, sotajermu ja smagahan ei tästä tykännyt vaan antoivat täyslaidallisen Metallurgin johdolle ja siirtyivät liigajoukkueisiin pelailemaan.

Harkkapelien aktiivisuuden ylläpitämiseksi sovimme myös Teemun kanssa sopimuksen, jossa löytyi nopeasti yhteisymmärrys.

No joo täs ny on varmaan sanottu kaikki, mukahauskat heitot ja peruskliseet löytyy niin tähän on hyvä lopetella.. ei toivoteta kenellekään onnea eikä menestystä, mut olkaa aktiivisia kaikki cupissa ja kakkosdivarissa ja divarikarsinnoissa!

ps. ainii oli kap ja jonkkaki iha hyvii ku tää nyt meni super-kaasun nuoleskelemiseksi

Kirjoittanut: Metallurg Magnitogorsk
Julkaistu 20.04.2011 10:08
Luettu: 378 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.