Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Getafen mietteitä kaudesta ja tulevasta?!

Kausi on nyt puolivälissä ja on aika katsoa miltä tuo meidän neitsytkauden kiekon läiskiminen on näyttänyt. Ollaan 19 pelistä saatu 13 voittoa 3 tasapeliä sekä 3 tappiota, mikä tekee yhteensä 29 pistettä, jolla selvitään tämän hetkisen runkosarjan tilanteen mukaan sijalle 2. Eipä tuo nyt niin Getafen leiriä varsinaisesti vakuuta, mutta näillä mennään mitä on. Tavoitteena siis nousu 2. divariin, mikä kyllä näyttäisi ihan realistiselta tavotteelta, ainakin vielä tällä hetkellä..

Joukkueen sisällä ei sinänsä ole mitään suurta tapahtunut. Alkukaudella pelannut Nature tuli takaisin sekä hätävärvinä kaikkientuntema NEAR otettiin leiriimme pelaamaan tuon viimeisen ensimmäisen kierroksen ottelun Pehmoja vastaan.. Eikä oikeastaan nyt hirveästi muuta mainitsemisen arvoista. Pakka näyttäisi olevan koossa, vaikka ehkäpä valitettavien pelikieltojemme takia tarvittaisiin paikkaajia. Asia on kyllä tosin hoidossa, emmekä usko, että näitä tapauksia enään loppukaudesta tulee!

Ja eiköhän sitten itse pelaajaesittelyt sitten vielä ensimmäisen lehdistötiedoitteen kunniaksi:

ettan, Joukkueen perustaja, tärkeä pelaaja joukkueelle. Pelaa aktiivisesti ja hyvin hyökkääjän ja ylemmän puolustajan tontilla! En vaihtaisi tätä upeaa äyää keneekää! Se tunne, kun lahoaa.

samu, Yksi tärkeimmistä pelaajista joukkueelle, vaikka kentällä harvoin käy. Yksi kolmesta vastuuhenkilöstä. Pelaa alemman puolustajan paikkaa silloin kun kentälle eksyy.

Exal, Joukkueen Jonne, jolle ES maistuu. Tosiaan myös tärkeä pelaaja joukkueelle siinä missä samu ja ettanikin. Pelaa hyökkääjän tontilla ja tukee hyvin puolustusta.

Benda, Todella kova hyökkääjä, joka tekee hyvällä prosentilla vaikka ilman paikkaa. Ehkä joukkueen hazardeimmat jutut, jotka välillä eksyy valitettavasti jopa publan puolelle. Saavuttanut myös peelon leiman aikaisemmilta kausilta. Tykkää pelikielloista. Toivottavasti suunta on jatkossa vain ylöspäin!

Nature, Joukkueen toinen täysi-ikäinen, joka pelaa pakkia. Aktiivinen ja tasokas, mikäli kiinnostus kohdallaan. Kova äyä seikkailemaan viikonloppuisin viihteellä Helsingin kuumimmissa menomestoissa.

rpc, Joukkueen vanhin pelaaja, joka pelaa ylemmän puolustajan tontilla. Koneen kanssa ollut ongelmia, josko vihdoin toimisi?

Galtsu, Ehkä joukkueen toisiksi epäaktiivisin persoona. Muistaakseni pelaa hyökkääjän paikkaa, en mene takuuseen..

willman, Joukkueen nuorin pelaaja, joka tulee paikalle tarvittaessa. Pelaa jokaista pelipaikkaa, maalivahdin paikkaa lukuunottamatta.

Granit, Hankittiin loppukaudeksi paikkaamaan Naturea, joka seikkaili hoki-liigan puolelle. Pelaa siis alemman puolustajan tontilla vaihtelevalla menestyksellä.

Toivottavasti oli kiva lehtari, vaikka kyllä kovasti tätä epäilen.
Kirjoitusvirheet hyvinkin mahdollisia. Toivottavasti saa selvää edes osasta tekstiä.

PS. Etsitään mahdollisesti yhtä kivenkovaa hyökkääjää, jolta löytyy asiallisuutta enemmän kuin meiltä kaikilta yhteensä. Aktiivisuus ja kädet luonnollisesti todella isossa roolissa! Myös mainittakoon, että liigakokemus lähes välttämätön.
Rohkeasti vaan hakemusta tulemaan ettan - samu -akselille. Voit myös lähestyä meitä ircin puolella kannulla #getafe.tk

Kirjoittanut: Stars
Julkaistu 17.04.2011 19:30
Luettu: 620 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.