Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

iha witu JEPA

Oli synkkä sateinen päivä, jepa tuijotti ebony milf pornoa 22 tuumaiselta näytöltään. Tuona iltana kiekon parhaimpiin pelaajiin lukeutuva maalipyssy MATII vaihtoi jepan kanssa vihaisen katseen webkameroiden välityksellä. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta... Mukaan poppooseen saatiin myös yksi nimeltämainitsematon (Vlz), joka osoittautui farssihankinnaksi! Lupasi, vannoi, itki, ettei lähde mihinkää, mutta kuinka ollakkaan käänsi selän tuo jalo miäs! Tilalle saatiin Guzmar, joka osoittautui oikeaksi pelimieheksi, mutta tälle ei ykköspyssyn roolia Kingseissä irronnut, koska hän ei ole MATII. Myös Samppa sai väistyä 3divisioonan parhaan ylemmänpuolustajan tontilta, jepan !

Kingsien tavoitteena oli ennen kautta nousta suoraan Kiekkoliigaan ja saada MATII:lle kiekkoliigan kaikkien aikojen piste-ennätys. Toisin kävi kun SUXMAN tuo jonnejen Jonne(!!) tuli näyttämää miten se peli hävitään. Poika on muutes vielä ES:t johtokunnalle velkaa pullakahvien sijasta. Jostain Kausi starttasi ja MATII:n pelipaitoja oli ostettu jo ihan mukavan verran.
SUXMAN pinssit eivät olleet menneet kaupaksi. SUXMAN (-96) sai päähänsä tämän capslock villityksen. Epäilemme Euro Shopper-nautintoaineen olleen tämän tapahtumasarjan takana! Oli muutes vielä toine kiva yllätys kaude alkuu kun Guzmar sai 5 pelin pannan Heton viimekauden pelleilyistä, MATII kiittää johtokuntaa<3 Kausi jatkui ja liigapelit saatu aika hyvällä mallilla pelattua. MATII ei ihan ole ollut parhaimmillaan ja siitä johtuu muutama alakanttiin mennyt peli, sillä onhan selvää että tuo pelaaja on yksin Kingsien hyökkäys. Kolmantena ollaa ny runkosarjassa, mutta kyllä tosta pari sankaripoppoota ohi vielä menee. Loppuun vielä kerron, että näin viimeyönä unta, jossa johtokunta otti minulta niin sanotusti suihin!

by MATII

ps. Legenda on saapunut kuninkaiden johtoon -DYKE

Kirjoittanut: Kings
Julkaistu 07.04.2011 00:10
Luettu: 4495 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.