Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

GHETTO BIRDSien mennyt kausi ja muutokset!

Klaua istuu aamupalapöytään ja avaa Paitsion uusimman numeron. Häntä ei luonnollisestikaan kiinnosta "mitkään v*tun japanilaiset luonnonmenot" vaan hän surffaa suoraan urheilusivuille. Hänen naamansa valtaa korviin asti leviävä hymy, ja häntä vastapäätä istuva henkilö kysäiseekin, mikäs velipoikaa niin hymyilyttää. Hänen vastauksensa kuuluu jotenkin tähän malliin: pippalot pystyyn ja typho kotiin intistä erikoisluvalla, nyt juhlitaan!

"2.divariin paikan lunastivat SJK, Delirium Tremens, GHETTO BIRDS, Natives, Kuoletus ja Team Ör. "

Nämä joukkueet ovat olleet koko joukkueen huulilla viimeisen viikon ajan. Kuka nousee, missä pelataan ensi kaudella, kuka määrää ja mistä me kaivetaan pelaajat? Palataan ajassa hieman taaksepäin, kerraten lyhyesti koko viime kausi.

Kausi meni hyvin. Lähdettiin hampaat mullassa taistelemaan kullasta, ja ei ole muita vaihtoehtoja kuin olla tyytyväinen jos runkosarjan toinen sija on kauden lopullinen tulos. Vastustajat olivat (jälleen) erittäin kovia ja jokaisesta matsista täytyi lähetä hakemaan pisteitä "sata lasissa".

Taistelimme itsellemme paikan kakkosdivarikarsintoihin, ja tässä vaiheessa stooria juttu käykin kiinnostavaksi. Pelasimme ensimmäiset kolme peliä putkeen, ja kuinkas siinä kävikään: yksi vahvimmista nousijaehdokkaista olikin nyt hurjaa vauhtia jäämässä kolmosdivariin. Suomeksi sanottuna hävittiin ekat kolme peliä. Pienimuotoinen paniikki oli muodostumassa joukkueen sisällä, mutta luojan kiitos; saatiin tapeltua viimeiset neljä peliä meidän hyväksi. Ei kysymystäkään, etteivätkö nuo pelit olisivat olleet GHB:n tärkeimpiä kautta aikain. Runsaasta käsien tärinästä huolimatta ja melkoisesta ajoittaisesta koneen ylikuumenemisesta huolimatta GHETTO BIRDS nähdään ensi kaudella Kiekkoliigan kakkos divisioonassa.

Joukkuetta ovat viime aikoina runnelleet myös melkoiset muutokset. Aktiivisuus on aika ajoin ollut melko heikkoa, varsinkin harkkapelirintamalla. Suurkiitos kuitenkin beelle joka pelasi karsinnat loppuun asti, ja lähti sen jälkeen haistelemaan tuulia Hokiliigan puolelle. Jengiin otettiin pari uutta vahvistusta, jotain vanhoja sinappeja sanoo Klaua (Insomnium ja Shar). Erittäin tärkeä hyökkäys- sekä puolustuspään vahvistus. Molemmat jo aikamiehiä. Onneksi nykyajan kiekkokulttuurissa aikamies ei enään ole yhtäkuin kädetön!

Kiva kausi siis. Suurkiitos kaikille vastustajajengeille mukavista ja tasaisista peleistä läpi kauden. Toivotaan että sama meininki jatkuu ensi kaudella - vaikkakin kakkosdivarissa!

- Gato

Kirjoittanut: GHETTO BIRDS
Julkaistu 16.03.2011 23:11
Luettu: 419 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.