Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kokemusten summa PART 1

Huh huh, kondoomilauman neitsyyskausi kiekon kirkkaimmalla taivaalla oli melkoinen bumpy ride, kuten mohombikin toteaisi. Hyvissä viboissa kauteen lähtenyt joukkue kohtasi ongelmia toisensa perään; sopivaa kolmatta hyökkääjää ei löytynyt koko kautena, joukkueen sisällä oli ajoittain isojakin näkemyseroja pelityylistä, sekä aktiivisuus oli melkoisen heikkoa lähestulkoon koko kauden ajan. Liigakarsintoihin ajautuminen oli general manakeerille melkoinen pettymys...

Meidän junioritkin ovat tulleet siihen ikään, että ovat jo todellisia maanteiden kingejä. Pysti painii päivittäin suuren ongelman kanssa, "mis avaimet mun mopoautoon??", mutta kun viikonloppu koettaa, on tämä kauhavan räppicäppi liekeissä limudiskon däänsfloorilla. Jippikayjei!
Juhaldokin on tajunnut, ettei perjantai ole selvä päivä ja ilman hauskaakin voi olla viinaa. Mogausmehuu kaatuu ja takapiiska vipattaa kypärän alta. Noo, pojat on poikii ja paukuttaa pallei...
Mutta onneksi meillä on tuhlaajapoika, El "täysi-ikä" jo, jonka laukaus on vain hento kuiskaus. Yrittää tylyttää nuorempiaan sitä mukaa, kun pottatukkansa alta näkee. Eräs sunnuntai Eljo kertoi legendaa: "I kissed a girl!" Todellinen sekopää ja hassuttelija.

Pakkiosasto oli epäaktiivinen koko kauden, runkosarjan jälkeen jony ja Jantunen huomasivat etteivät heidän kodit ole täällä, joten liigakarsintoihin on allekirjoittaneen otettava myös pelillistä vastuuta niinä päivinä, kun sattuu olemaan varusmiehen vapaapäivä. Kahden pelatun ottelun jälkeen plakkarissa on täydet neljä pongoa ja usko myös ensikauden liigapaikkaan on vahva. Pelaamiseen on tullut selkeesti ryhtiä ja runkosarjan surffailu on unohtunut. Meil on kaikki hyvin tänään.

Mitä tulee ensikauteen, on edessä muutoksia. Pitkäaikainen runkonaama Juhaldo päättää Sulttaani-uransa karsintojen jälkeen. Aikoinaan nobodyna joukkueeseen otettu Juha kolusi akatemiamme kovat koulut läpi ja nousi edustusjoukkueeseen saavuttamaan paljon. Oi Juha, kelpaat kelle vaan! Kiitokset myös jonylle parista kaudesta takalinjojen rauman lukkona.

Kirjoittanut: Sulttaanit
Julkaistu 06.03.2011 00:03
Luettu: 479 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.