Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Hurjaleiri

KoHu myllyttää mensaclubin päädyssä. Peliä jäljellä reilu minuutti ja KoHu ottaa viidennen kenttäpelaajan kentälle! Pyöritys on aivan armotonta, Onneton laukoo mutta mensaveska kestää. Hetkeä myöhemmin NB_91 tulittaa kohti maalia tolpassa kilahtaa, lähellä on, lähellä on. Aikaa jäljellä 15sekuntia ja okenuub lataa b-pisteen kaarelta hienosti ohi maalin. Mensa Club saa kiekon viimeinkin haltuunsa kun peliä on jäljellä 10sekuntia. Samila pelaa kiekon Maplelle, joka tuhoaa KoHun mahdollisuudet sarjanoususta ja vie oman joukkueensa 1.divarikarsintojen toiselle kierokselle.


Näin siinä jälleen kävi. Kahdesti ollaan päästy kokeilemaan sarjanousua mutta mahdollisuudet ovat kummallakin kerralla pysähtyneet ensimmäiseen kierrokseen. Kausi oli jokatapauksessa KoHulta erittäin hyvä. Kausiennakkossa Hurjat arvioitiin sijoille 8. - 10. ja runkosarjan päätteeksi meidät löydettiinki sijalta 3. Kauteen saimme mahtumaan paljon vaihtelevia otteita ja ehkä muutaman yllätyksenkin.

Suuresta kokoonpanostamme huolimatta, pelasimme kauden kuitenkin suhteellisen vähällä pelaajamäärällä. Alkukaudesta oli vaikea hoitaa pelejä pois, koska Tenn vietti viimeisiä aikoja armeijassa sekä Tae ja BourGe kärsivät viiden (5) ottelun pelikieltoa. Ongelmaksi vielä oli muodustumassa Eskoon ja PepeLakun armeijaan lähtö ja epäaktiivisuuttakin oli havaittavissa. Niinpä jouduimme värväämään porukkaan vielä Risen, joka oli tuttu ennestään Helsingin Jokereista edelliskaudelta. Pelit saatiin pelattua jokatapauksessa ajoissa ja näin ollen pisterangaistuksilta vältytiin.

Lähtö toiselle kierokselle näytti vakuuttavalta. Taisimme olla taulukossa sijalla 5. mutta useita pelejä vähemmän pelannut joukkue mitä kärkipäässä uuden säännön myötä. Muutama peli vielä kylkeen ja play-off-paikka alkoi pikkuhiljaa varmistua. Jokainen peli pelattiin silti loppuunasti täysillä, jotta saataisiin mahdollisimman hyvä asetelma playoffeihin. Loppukaudesta piti vielä värvätä mukaan NB_91, joka ei Uvexissa saanut peliaikaa. Toisen kieroksen lopulla järjestetty imagokysely toi KoHulle sijoituksen 2. pisteillä +11 ja yleisestä Pelaajakyselystä Tenn nappasi kärkipaikan kohdasta: Paras kahden suunnan pelaaja. Joukkueen jokainen kausitavoite tuli täytettyä paitsi kesken kauden lisätty sarjanousu. Seuraavaksi pitäisi vähän pelaajista kertoa niinkuin moni muuki jengi on tehnyt.

Puolustajat

Onneton
Joukkueen toivo suomen jääkiekkoilulle. Pelasi kaudessa 13peliä + 3karsintapeliä tehoilla 2+12. Molemman pelipaikan taitava puolustaja jolla on erittäin hyvä avauspeli. Kunhan jättäisi ylimääräset omanpään neppailut pois niin ei omissakaan sois niin paljon!

NB_91
Loppukaudesta mukaan hankittu tärkeä heppu kerkesi pelaa yhteensä 10 peliä KoHun riveissä tällä kaudella. Pisteillä NB ei herkuttele mutta auttaa joukkuetta parhaansa mukaan hoitamalla lukuisia ylivoimahyökkäyksiä. Naaman sulattelulta vältyttiin ainakin toistaiseksi.

Tae
Tryoutilla joukkueen aktiivisin henkilö BourGen kanssa ja sitten kun kausi alkaa tehdään mystinen katoaminen? Liekö 5ottelun pelikielto vaikuttanut asiaan mutta silti Tae löytyi useammin katsomon puolelta eikä kentältä. Kiekollisena pelaajana hyvä.

PepeLaku
KOMPPANIASSA HERÄTYYS! kuuluu pepelakun rutiineihin monien kuukausien ajaksi. Tämä kovasuinen jantteri tulee toimeen kaikkien kanssa "vittu mikä kanuuna" "pitääkö se perkele taas ite tehä ne maalit" ovat aika yleisiä. Seuraavat kaudet menee edelleen armeijan piikissä.

Tenn
Muiden mielestä 2.divarin paras kahdensuunnan pelaaja, on tärkein joukkueelleen. Pystyy löytämään kavereita vaikeistakin paikoista ja tarpeen vaatiessa ratkaisemaan itse. Ei ole enään niin aktiivinen kuin ennen, mutta silti pelaa vieläkin paljon (ja tulee pelaamaan).

Blizk
Pelasi kauden avauspelin ja sitten .. mihi katosi? Joukkueen vanhin henkilö ei kyllä pelaa paljon mutta varmasti antaa eniten neuvoja muille. Saa nähä pelaako myöskään ensikaudella?

Daiquiri
Ai sä löysit tyttöystävän ja lopetit pelaamisen? Ai sä opiskelet niin paljon ettei kerkee pelata? Daiquiria kauden aikana taisi näkyä kerran kiekossa, onlinessa.


Hyökkääjät

Rise
Kesken kauden hankittu pelinrakentaja. Pelasti meidät mm. ensimmäiseltä deadlineltä aktiivisuudellaan. Erittäin lepposa tapaus ja ehdottomasti paras veljeksistään!

Chrysler
Eipä ole paljoa sanottavaa. Lähti menemään juuri ennen ensimmäistä deadlineä. Kerkesi pelata 5 peliä tehden 6 maalia.

BourGe
MISSÄ OLET? Mystisempi tapaus entä Tae. Myös viiden pelin kielto alla ennen kautta ja siltikään ei näkynyt paikalla paitsi erittäin harvoissa harkkamatseissa. 0 pelattua peliä :(

okenuub (kirjoittanut NB_91)
Joukkueen tärkein pelaaja Tennin ohella. 2-divarin piste- ja maalipörssin 5. sija. Joukkueen ylivoimaisesti tehokkain hyökkääjä. Tasainen suorittaja läpi kauden. Uskomaton 1vs1 tilanteissa. Johti joukkuetta vaikeissakin paikoissa. Pystyy voittamaan otteluita yksin. Ehkäpä ensi kaudella verkko heiluu 40 kertaa?

Eskoo
Joukkueen toinen aamukasa taisi pelata kauden aikana vain pari erää mutta silti kerkesi saalistaa syöttöpisteen. Vähäinen pelaaminen jatkuu armeijan vuoksi.

Veljekset Norton. ja lällyri
Eivät kykene pelaamaan nettiongelmien takia. lällyriä nähtiin onlinessa kerran, Nortonia eikertaakaan.

Kentu
Järjesti ennenkautta suurimman tempauksen kohu-leirissä potkimalla Tenniin pois joukkueesta tämän ollessa armeijassa. Puolusti kyllä itseään kaverinsa avulla mutta eipä Kentuakaan kiekossa näy.

isu
Joukkueessa toiseksi eniten plussia kerännyt tehomies ei ole pelaillut muutamaan kauteen peliäkään. Nyttenkin nähtiin vain parissa harjoituspelissä mukana.

kiduttaja
Joukkueen tärkein manageri!


Tällaisella kokoonpanolla oltiin tälläkertaa liikenteessä. Ensikaudelle saattaa EHKÄ olla hakusessa yksi pelaaja. Informaatiota tuosta tulee myöhemmin.

Hurjat haluavat kiittää kuluvasta kaudesta vastustajiaan ja johtokuntaa.

Kirjoittanut: KoHu
Julkaistu 28.02.2011 23:02
Luettu: 614 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.