Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tapaus niwo

Tämä huuruisena sunnuntaiaamuna kirjoitettu lehdistötiedote sisältäköön houreisia ajatuksia pelaajien suorituksista menneellä kaudella ja odotuksia seuraavalle kaudelle.

Erinäisten sattumusten ja tapahtumien sekä armottoman tykityksen johdosta tämän kauden paras kiekkoliigan maalintekijä on Akt. Kiitämme muun muassa viimeistä Kuoletus-peliä, joskin tarkempaa kiitos-puhetta voi kysellä massanoteilla kyseiseltä nimimerkiltä. Akt teki tällä kaudella 2.7 maalia per matsi, joten ensi kaudella Akt tehköön vähintään hattutempun jokaisessa ottelussa.

4+3 tehoilla viisi ottelua pelanneelta Caolta odotetaan ensi kaudella enemmän pelejä ja vähemmän idleä. Potentiaalia kyllä riittää. Tiimissähän ei ainuttakaan "oikeaa" alempaa pakkia ole, joten enemmän tai vähemmän tärkeinä alemman pakin korvikkeina ovat toimineet K.Carson, Cao ja Tumppi.

Fabio, nykyinen Bimbo, kävi kauden aikana noin kaksi kertaa kiekossa. Ensi kaudella odotamme tältä Tumpin saunakamulta vielä satunnaisempaa höntsäilyä.

Kuten kaikki Deliriumin hyökkääjät yhtä lukuun ottamatta, Homie on kerännyt tällä kaudella huikean määrän syöttöpisteitä. Kuusi pelattua ja voitettua ottelua tuovat suuret odotukset ensi kaudelle. Kuinka pitkään Homie pystyy säilyttämään suunnattoman voittoputkensa?

DT:n toiseksi paras pistemies on osoittanut varmoja otteita tällä kaudella kentän jokaisella laidalla. Onneksi kapteeni jätti uppoavan laivan juuri ajoissa, sillä Patriotseissa ainakin viisi kautta kiekkoliigaa vääntänyt jambo lukeutuu tätä nykyä joukkueen aktiivisimpiin pelaajiin.

Team SaHaRan kokenut komentaja, joka kuvittelee olevansa Deliriuminkin diktaattori, puolusteli maalitonta kauttaan: ”ku ette passannu mulle.” Heh, mistähän se mahtaisi johtua Kit ”Sitä ei vaan oo tapana ampua ohi” Carson… Luottomuuri-kartsalta odotetaan seuraavalla kaudella ainakin paria maalia, muutamat onnistuneet jalkakynät ja tietysti satojen 2v1-hyökkäysten torjumisia.

Tiimin (wnb)valmentaja, ainut joka edes yrittää saada kentällä vilisevän apinalauman jonkinlaiseen järjestykseen. "Meiän on pakko ruveta treenaamaan tätä lyhytsyöttelyä ja avauspeliä koko joukkueena!" kasapin kuulee huutelevan pelien jälkeen. Hyvin rakentamassa peliä kentällä, kun pääsee tossun alta väliaikaiseen vapauteen tai ei ole nettitikun orjana. Toivottavasti oppii ensi kautena sen, että paskasta ei saa konvehtia.

Joukkeemme passimasiina, kotipeliekspertti, statshunter ja vaikka mitä muuta: MacGyver. Ensi kaudella odotamme mäkiltä vähemmän angstia tappioasemassa ja Mac odottaa muun joukkueen oppivan pelaamaan… Lisätietoja asiasta kuin asiasta ropisee varmasti tältä juorukellolta!

Joukkueen sielu, motivaationnostattaja ja imagomme keskipiste ”muteniwo” paransi suoritustaan tällä kaudella huomattavasti. Voimme vain arvailla, johtuiko tämä äskettäin hankitusta uudesta hiirestä vai pelattujen pelien määrästä.

Viimeisenä armottomassa arvioinnissa Delirium Tremensin korvaamaton pakkikaksikko, joka jakaa joukkueen maalipörssin toisen sijan. DT:n perustaja ja alaikäisille sopimattoman nimemme keksijä Tumppi ja yp-NutC. Rumpujen pärinää…

Hyvä maalintekijä-pakkimme rankaisee paikan tullen vastustajat yllättävillä pommeillaan. NutC on pelannut Tremensissä melkeinpä alusta alkaen tasaisen yliaktiivisesti. Ensi kaudella jännityksellä odotamme NutC:n syöttöprosentin lähestyvän viittäkymmentä.

Tumppi on häärännyt tämän kauden alemman puolustajan tontilla. Kuuleman mukaan hyökkäyspäänkin osaaminen olisi hallussa, mutta mitään näyttöjä tästä ei ole. Ainakaan, jos ei huomioida kauden ensimmäistä Pehmot-peliä (Tumppi 5+0), hattutemppua Natives-pelissä, mainittua maalipörssin toista sijaa ja paria muuta pikkuseikkaa. Jos joku on kentällä taitamaton, Tumppi menee ja hoitaa asiat itse! Ensi kaudella Tumpilta odotetaan huikeita pelaajavärväyksiä, tosin toivottavasti niitä ei kovin montaa tarvita!

Joukkueena Delirium Tremens nöyrästi kiittää kuluneesta kaudesta kaikkia joukkueita sekä kiekkoliigan aina niin oikeudenmukaista ja ymmärtäväistä johtokuntaa. Kuitenkin johtokunnalta jäi yksi tärkeä rangaistus jakamatta, joten joudumme korjaamaan tämän valitettavan erheen itse: niwo ei kuulu kauden 2/2011 kokoonpanoomme. Muistakaa rakkaat divisioonatoverit siis tämä, kun annatte imagokyselyn plussia!

Iloista asennetta peleihin toivottaa

kasap ja muu DT

Kirjoittanut: Delirium Tremens
Julkaistu 27.02.2011 04:09
Luettu: 747 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.