Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Mennyt kausi

Kauteen lähdettiin hyvistä asetelmista, olihan edellinen kausi kakkosdivarissa menny reilusti yli odotusten ja divarikarsinnatki meni sitten lopulta hyvin. Tiedettiin kuitenki tähän kauteen lähtiessä, että kaudesta tulee varmasti erilainen ja paljon tasaväkisempi ku viime kaudesta. Päästiin kauteen samalla rungolla ku viime kaudella ja peli kulki hyvin harkkapeleissä, joukkueesta oli kuitenki fiilis jotenkin poissa, ja yhteishenki rakoili paikkapaikoin aika suurestikin.

Kausi lähti ihan hyvin käyntiin tasurilla Pirateseja vastaan, mutta sitten taiski tulla neljä perättäistä tappiota ja pelit ei oikein sujunu toivotulla tavalla. Sitten saatiin vihdoin tärkeä avausvoitto ja itseluottamus kasvo jonku verran, ja voitettiinki siihen sitte pari peliä. Ennen kauden puoltaväliä stp kuitenki hoppaili pois jengistä ja jouduttiin pieneen pulaan - hyökkien aktiivisuus ku ei nyt mitään kauheen hyvää ollu ja peliki meni samantien vähän sekasin. 4v4 harkkaa ei saatu juuri ollenkaan ja sit piti alkaa ettimään hyökkivahvistusta. Saatiin todellinen lottovoitto, ku kaapattiin poro12 Frankfurttien rivistöistä. Poro sopeutuikin melko nopeasti pelityyliin ja joukkueeseen, ja peli lähti taas kulkemaan hyvin. Liigoissakin saatiin hyvin voittoja kasaan ja näytti siltä että kausi päättyy hyvin - niinhän se lopulta päättyikin. Oma tavoitteemme oli ennen kautta päästä kaheksan sakkiin ja sinne päästiin. Pelin taso oli kuitenkin reilusti huonompaa viime kauteen verraten. Tähän varmasti vaikutti pieni pelaajahärdelli, mutta ei piilouduta sen taakse. Roy(?) myös rankkas meijät kausiennakossa sijoille 1-3, liekö siitä tullut paineita tai mitä ikinä lie, mutta ei pystytty pelaamaan parhaalla tasolla tasasesti koko kautta. Kuitenki voidaan olla tyytyväisiä runkosarjaan.

Runkkiksen jälkeen päästii sitte kokeilemaan liigakarsintoihin Kilpureita vastaan. Ennakkoon kova porukka oli tiedossa ja sitä se myös oli. Hävittiin sarjassa kaikki vieraspelit ja voitettiin kotipelit - kesälomille mars. Parempi joukkue lopulta voitti, ei oltu vielä tarpeeksi valmiita liigan tuomiin haasteisiin. Ens kaudella uudet kujeet ja liigapaikka tähtäimeen, jos saatais vedettyä koko kausi alusta loppuun samalla kokoonpanolla ja parannettua vähän joukkueen sisäistä meininkiä. Ulkoinen menokin taisi olla hieman huonoa, kun imagokyselystä tuli miinusta jonkun verran. Itse tiedetään mistä tämä johtuu, ja ens kaudella lähetään parantaan silläki saralla.

BK toivottaa kaikille hyviä jatkopelejä ja kesälomaa viettäville jengeille hyvää kesälomaa!

Kirjoittanut: Brutal Killers
Julkaistu 23.02.2011 20:47
Luettu: 547 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.