Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Katsaus kauteen

Hei koko kiekkoliigan kansa, herrasmiehet sekä ei-niin-herrasmiehet! Nyt on Oldtimersin ensimmäinen kausi runkosarjan osalta päättynyt, joten pieni katsahdus joukkueen kauteen tuntuu ajankohtaiselta. Tarkoituksena on tuoda esiin pieniä mietteitä sekä pohdintoja miten omasta mielestämme kausi on kulunut, positiiviset sekä negatiiviset puolet. HUOM! Emme ota vastuuta lukijoiden mahdollisista hermoromahduksista/henkisistä kärsimyksistä tai muista vastaavista, jokainen kantakoon itse oman vastuunsa!

Kauan odotetut 4.divarikarsinnat kaudelle 1/11 alkoivat ja kieltämättä poikiamme hieman jännitti, mitenköhän näinkin tärkeät pelit tulisi onnistumaan.. Onneksi kuitenkin pelit pyörivät hyvin - eniten tehtyjä maaleja ja paras maaliero koko karsinnoissa ja tätä kautta oman lohkon puhdas voitto irtosi meidän nimiimme. Karsintojen jälkeen Rick päätyi siirtyä HiPyn paitoihin, joten uutta verta oli löydettävä. Kokeilijoita tuli ja meni, ja joukkuepeli sekosi lähes täysin. Loppujen lopuksi paikkaaja Rickin tilalle löytyi - Simon.
Runkosarjan 1.kierroksen pelit rullasivat miten nyt rullasivatkaan, voittoja ja tappioita sateli aikaliki tasavälein. Alkukankeus oli onneksi odotettavissa, olihan kuitenkin kyseessä ensimmäinen liigakautemme tällä porukalla. Puolustuksemme onnistui pitämään kierroksella viisi kappaletta nollapelejä, joten siihenkään ei kauhean tyytymättömiä voitu olla. Hyökkäyspeli oli ailahtelevaa, välillä kiekko liikui hyvin ja paikoista osattiin suhteellisen hyvin rankaista, mutta toisinaan taas mistään ei tullut mitään. 1.Kierroksella 12 pelistä irtosi käteen 13 pistettä (6-1-5). Menettelee..
2.Kierroksemme aloitimme RaiFua vastaan, lopputulos 4-2 turpaan. Tämän jälkeen pidimme pienimuotoisia taktiikkapalavereita jotta pelit saataisiin sujumaan paremmin lopuissa peleissä ja pisteitä irtoaisi herkemmin kuin 1.kierroksella. Sama meno kuitenkin vain jatkui, voittoja ja tappioita tuli vuoroperään. Allekirjoittaneella pettymys 2.kierroksen suhteen oli suurempi kuin 1.kierroksen, koska enää ei niin paljoa voitu perustella huonoja pelejä pelkän alkukankeuden piikkiin. Omat näytöt, hyökkääjien maalipaikkojen tuhlailu sekä koko joukkueen turhat virheet omassa päässä toivat pientä masennusta ilmaan. 2.Kierroksen 11 pelistä irtosi 10 pistettä (4-2-5). Noh, ainahan ei voi onnistua niin kuin voisi odottaa, joten toivomme seuraavan kauden sujuvan pisterikkaammin.

Vielä muutama pelaajamaininta:

Vesa: Joukkueen toinen vastuuhenkilö ja yksi aktiivisimmista pelaajista. Pelasi kauden aikana 21 peliä joka jo jotain kertookin. Liukas peluri, maila heiluu kuin hullun mulkku ja liimailut onnistuu. Lähinnä tarjoilevalla tyylillä pelaava, mutta osaa myös itse heittää kiekkoa häkkiin hyvällä prosentilla.
HemB: Alkukauden lähes kokonaan poissa peleistä nettiongelmien takia ollut HemB kuitenkin sai pelit ja vehkeet toimimaan. Tykkää kynäillä ja joukkueemme kovin maalintekijä. 10 Pelissä teki 17 maalia ja joukkueen kovin p/o eli 3.
Fener: Rivistömme reilusti aktiivisin alempi puolustaja. Hoitaa hommansa hyvin, ei turhia panikoi kiekon kanssa ja pitkät avaukset löytävät usein omistajansa.
Johnny (kirjoittanut Vesa): Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja. Hoitaa hommat hyvin molemmissa päissä ja on kiekon kanssa kuin itse rauhallisuus. Pyrkii pelaamaan kiekkoa järkevästi eteenpäin ja toimii samalla koko joukkueen playmakerinä. Osuu myös joskus maaliin itsekin. Joukkueen liideri.


30.1. Ilmestyi jo odotettukin 4.divarin imagokysely. Kyselyä luettaessa tuima ilme vääntyi hymyksi ja silmät pyöreänä tuijoteltiinkin tulosta, jaettu 2. sija! Positiivinen yllätys näinkin kova sijoitus, ja varsinkin vielä kirsikkana kakun päällä huomasimme ettei yhtäkään miinuspistettä irronnut keneltäkään meidän suuntaamme! Tähän ei voitu olla muuta kuin erittäin tyytyväisiä.
16.2. Olikin vuorostaan 4.divarin pelaajakyselyn ilmestymisen aika. Ensimmäisiä sijoituksia irtosi meidän riveihimme 3 kipaletta, joka myöskin osasi yllättää positiivisesti. Vesa sai eniten ääniä 4.divarin parhaaksi kahden suunnan pelaajaksi, allekirjoittanut taas nimettiin 4.divarin herrasmiespelaajaksi (erittäin suuri yllätys kieltämättä) ja lopuksi vielä koko joukkueemme miellyttävimmäksi vastustajaksi (positiivinen vaiko negatiivinen asia?).

- Johnny ja pojat kiittää kaikkia 4.divarijoukkueita peleistä, sekä yleisesti koko kiekkoliigaa onnistuneesta kaudesta!

Kirjoittanut: The Oldtimers
Julkaistu 22.02.2011 00:08
Luettu: 665 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.