Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Hiljaa hyvä tulee vai tuleeko?

Se olis ensimäinen kierros paketissa ja Jalattomat ihan yhtä hukassa, kuin aina ennenkin.
   Lehdistötiedotteen kirjoittamisesta "jouduin" ottamaan vastuun, joten en takaa laatua, enkä minkäänlaisia humoristisia lausahduksia. Kieliopin kanssa saattaa myös olla jonkin sortin ongelmia(kö?).

Eteen päin! -sanoi mummo lumessa

Jalattomat nousi kiekkoliigan alaisuuteen ns. liigafuusion seuraksena kaudelle 3/10. Kuten olettaa sopi oli JPK:n porukka helisemässä debyytti kaudella 2. divarissa. Muutamaa loistavaa voittoa lukuunottamatta kausi oli kehno.
   Karsinta menestystäkään ei ollut tarjolla, joten JPK:lle uutta vauhtia lähdettiin keräämään 3. divarista.


Todentotta! Nyt ollaan 3. divarissa, eikä se peli juuri ole sen parempaa kuin viimme kaudellakaan. 20 pelatun pelin jälkeen JPK:n nimi komeilee 3. divarin vitosena 21. pisteellä.
      Tulostavoite on asetettu 2. divarin karsintoihin ja niiden myötä nousuun takaisin 2. divariin. Fantasiaa(ko?)


Kyllä, huomaan tekstini olevan erittäin pitkä ja puuduttava, mutten siltikään aijo luopua pelaaja esittelystä.


Pelaajat:

Reijoe: Jalattomien vaki pakki, jolle yksikään hyökkääjä ei tuota vaikeuksia. Abloyksikin kutsuttu Rayo pitää teamspirittiä yllä, eikä väsy jatkuviin tappioihin.

Purfect: Kauden alusta mukaan tullut " rising star" on hyökkäyspäässä pitelemätön. Loistava pelaaja jolla jalat pysyy tukevasti jäässä, heh.

Teletuupi: Kyseinen YP:n paikalla häärivä vanhus pitää useimiten peliä kasassa, vaikka muilla pelaaminen olisikin vaikeaa. Molempiin päihin pelaaminen on vähintäänkin loistavaa, ellei jopa jumalaista.

Veksa: Joukkueen junnuksi nimetty peluri, jonka monet on tottunut näkemään JPK:n oranssin hohtoisessa veryttelyasussa. Rento jannu, jolta on tulevaisuudessa lupa odottaa kiekon parasta hyökkäys peliä.

Nubu: Monelle erittäinkin tutuksi tullut JPK:n ikioma lemmikki, aktiivisuuden (mahdollisesti) lisääntyessä on tiukkaakin tiukempi viimmeistelijä, loistavia harhasyöttöjä unohtamatta.

Satsi: Riidankylväjä ja JPK:n suurimman egon omaava höpönassu, jolta aktiivisuuden lisääntyessä on odotettavissa käytännössä samaa kuin yllä kuvatulta veljeltäänkin.

Pöynäke: Kauden alkuun Teletuupin ja Purfectin kanssa tiimiin tullu Pöynäke omaa vähintäänkin loistavat hallussapito taidot. Pelin kulkiessa on meiän pöönis hurjaakin hurjempi maalintekijä.

Riipperi: JPK:n perustaja. Nykyään kuuluu lähinnä idlekerhoomme, ikävä kyllä.

Käpytikka: Itseään on vaikea kuvailla, eikä sitä ole aikomuskaan yrittää.
Pelaan puollustajan tontilla, vaihtelevalla suorittamisella. Enemmän tai vähemmän fiilis peluri.
--- Jalattomat kuittaa ja toivottaa jokaiselle joukkueelle onnea 2. kierrokselle.

Kirjoittanut: Jalattomat Puukädet
Julkaistu 24.01.2011 17:04
Luettu: 476 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.