Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kaikenlaista tältä kaudelta

Aivan hyvää iltaa kaikille!

Tulevassa lehdistötiedotteessa yritän parhaani mukaan jakaa teille hieman pelaajatietoa, joukkueen sisäisiä tunteita ja tämän kauden pelillisiä tapahtumia parhaani mukaan.

Aloitetaan vaikkapa kertomalla hieman tämän kauden pelaajakalustostamme.
Esittelen jokaisen pelaajan siis yksi kerrallaan.

Abreu: Luultavasti joukkueen tunnetuin pelaaja, mutta se ei välttämättä ole positiivinen asia. Tämä Oulusta kotoisin oleva kiekon musta lammas on monien tiedossa luultavasti hyvin pitkälti suunkiinnipitämisentaidon puuttumisen vuoksi. Kentällä tämä ori raataa oikeasti lähes poikkeuksetta 18 minuuttia, jos fiilistä löytyy. Pelillisistä taidoista ei ole puutetta, vaan kiekko löytää paikkansa verkon perukoilta lähes aina paikan tullen. Alku kausi ollut aika vaisua, mutta nyt ote mailaan näyttäisi olevan tiukka kuin kaimansa Annan takapuoli. Loppukaudesta odotetaan tulevan maalirikas.

Paguel: Joukkueen pitkäaikaisin jäsen tämänhetkisestä kokoonpanosta (Saatan olla väärässä, mutta eniwei). Käsittämättömät vetopassit, käsittämättömät jutut, käsittämätön kaveri. Täydentää Abreuta täydellisesti ja näistä onkin muodostumassa silmissäni loistava tutkapari. Tekee maaleja myös silloin kun tarvitaan, ja varsinkin silloin, kun toinen hyökkääjä ei niissä onnistu. Osaa hävittää sähköt asunnostaan nopeammin, kuin suomalainen hiihtäjä kärähtää dopingtestissä. Osaa keittää oman juomavetensä paremmin, kuin lapinmies vaelluksella (ks. linkki http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011012013039661_uu.shtml)

anci: Uskomattoman epäaktiivinen hyökkääjä, joka onnistuu varsinki liigapeleissä. Perusvarma pelaaja, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Niemelä: Vanha ja väsynyt niemis tunnetaan kovana puolustuspään luuna, joka tekee välillä ns. olzimaisia maaleja. Pystyy pelaamaan yp:tä ja ap:ta. Itse pidän enemmän yp:nä, koska on niin taitava siinä.

Rogen: MINÄ! Monille tuntematon kaveri, joka siirtyi kesken kauden vastuuhenkilöosastolle. Pari kautta löylyissä pyörinyt ap, joka pystyy tarvittaessa kääntämään 6-0 johdon vastustajan hyväksi. Itsestään on aina vaikeaa kertoa, joten en edes yritä.

Select: Löylyikoni, joka jätti johtajanviitan naulaan kesken ensimmäisen kierroksen. Oli joukkueelle tärkeä lenkki hyökkäyspäässä. We will remember u!

plaah: Ilmestyi kesken kauden remmiin ja poistui sitäkin nopeammin. Kerkesi pelailla muutamat pelit. Yp:n tontilla häärinyt plaah oli perusvarma pelaaja, joka ei aiheuttanut liiallisia tunteita.

Rikos: Myös kesken kauden joukkueeseen Lucky Eagleseista hypännyt jantteri. Pelipaikkana ap. Taitaa tonttinsa paremmin kuin moni muu. Vahvoja näyttöjä annettu, vahvoja näyttöjä tulossa.

Ruger: Jos joku osaa herättää tunteita, niin tämä kaveri! Yp:nä kauden aloittanut pelaaja, jolta löytyy kokemuksia kliigan alaisuudesta mainiosti. Tatsi ilmeisesti aika pahasti tällä hetkellä hukassa. Vaihtoi pelipaikakseen hyökkääjän, mutta onnistumiset jäivät silti tulematta. Poistettiin joukkueesta kesken kauden.

Tässäpä oikeastaan kaikki nämä ensimmäisen kierroksen aktiiviset pelaajat meiltä.

'09 vuodesta lähtien kiekkoliigan alaisuudessa ollut Löylynheittäjät on tahkonnut monta kautta jo kakkosdivaria. Viime kausina on tullut moitteita käytöksestä, eikä todellakaan ilman syytä! Löyly nimittäin roihuaa välillä joukkueen sisälläkin, johtuen huonosti kulkeneesta pelistä. Tosin pitkävihaisuutta en ole havainnut. Yleensä homma menee näin; Hävitään harkkamatsi > ragequit > 1h kulunut ja samat apinat onlinetilaan > hävitään harkkamatsi > ragequit > uusi päivä uudet kujeet, peli kulkee aivan eri lailla fiiliksestä johtuen. Joukkue pitää sisällään ns. tunnerikasta porukka, joka ei anna patoutumille mitään mahdollisuuksia kasvaa sisällä päin. Menneistä peleistä harvemmin keskustellaan. Seuraavaan peliin jokainen luultavasti miettii jotenki alitajuntaisesti edellispelien virheet ja oppii niistä. Näin itse ainakin toimin, en sitten tiedä muista. Johtajaa joukkueestamme ei löydy, ainoastaan vastuuhenkilöitä. Sinäänsä ihan hyvä, sillä homma kuitenkin toimii jotenkin!

Kauteen lähtiessä ei tietääkseni ollut mitään erikoisempia tavoitteita. 2. Divarissa ollaan, eikä täältä meitä pois saa kirveelläkään, ellei sitten yllätetä toisella kierroksella. Suunta ylöspäin (toivottavasti) ehkä joskus?
Nyt loppuu sanat. Täydellinen blackout. No loppufiilistelyinä voitte vaikka kuunnella seuraavan biisin: http://www.youtube.com/watch?v=eEn-nTkbEM0

Löylyt kiittää ja pahoittelee tämän kauden tapahtumista.

Rakkaudella: Rogen/Rogeni

PS. Huhun mukaan Nordisk Film on kuvaamassa parhaillaan elokuvaa, joka kantaa nimeä "Oulun viimeinen neitsyt". Elokuva perustuu tositapahtumiin ja sarjan päähenkilö kuvaa roolissaan erästä löylyjen pelaajaa.

Lisätietoja elokuvasta voi kysyä kiekossa notella Abreu nimimerkiltä.

PPS. En katsellut kirjoitusvirheitä, joten niistä on turha itkeä =)

Kirjoittanut: Löylynheittäjät
Julkaistu 23.01.2011 23:36
Luettu: 603 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.