Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tilanne Hollowin leirissä

Hollowin pukuhuoneessa tapahtuu - ei mitään. Kausi on alkanut meidän osaltamme erittäin hyvin ja kahdeksaan otteluun mahtuu vain yksi tappio. Joukkueen tehomies Kohonen havittelee pistepörssin voittoa, vaikka huomenna käsky käykin armeijan vihreisiin. Tämä ei haittaa menoa ollenkaan uuden löytömme "passinaattori" Näslundin ansiosta, joka tekee vain tyhjiin, mutta jakelee sitäkin parempia syöttöjä Jompalle, joka tekee sen verran usein häkin, että pelit voitetaan tai päädytään tasuriin.

Puolustuksen kanssa on ongelmia siinä mielessä, että molemmat alemmat puolustajat, Fan ja Valor, eivät osaa laittaa koneitaan siihen malliin, että niillä pystyisi pelaamaan. Kummallista kyllä, aina nämä samat kaverit ovat ongelmissa milloin netin ja milloin koneensa kanssa... Onneksi joukkueen (himmein) tähti, ylempi puolustaja sekä (heikko) pelinrakentaja Skill, on loistokunnossa ja vaikka elämä on rajoittanut pelaamista, on hän löytänyt aikaa myös tälle mahtavalle virtuaalip(ipp)elille.

"Vaihtopenkkipeelo-stem" kärsii pelirangaistustaan, joten liigakokoonpano on erittäin tiivis: Hyökkääjinä häärää siis Kohonen-Näslund-Jomppa ja puolustajina Skill-Valor-Fan. Kautta jatketaan hyvillä mielin ja tavoitteena on olla runkosarjan kolmen parhaan joukossa ja siitä liigakarsintojen kautta kuninkuussarjaan ensi kaudeksi.

Tässä kaikki tältä erää ja hyvää peli-iltaa Hollowin pukuhuoneesta.

Kirjoittanut: Hollow
Julkaistu 09.01.2011 21:02
Luettu: 433 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.