Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Piratesin alkukausi sekavissa tunnelmissa

Jokainen varmaankin tietää miksi tähän sekavaan tilaan on päädytty, surullisen kuuluisa Evolution uvex tappio maksoi meille monen pelaajan lähdön. Liiganousuun oltiin panostettu koko kausi ja tappio oli erittäin karvas pettymys meille. Katse kuitenkin seuraavaan kauteen ja liiganousua tavoitellaan uudestaan, tosin hiukan sekavissa tunnelmissa.

Offseason oli pahin mahdollinen hetki meille. Puolet joukkueesta vaihtoi maisemaa ja siihen päälle otettiin vielä miinuspisteet (-3) ihan muita divarin joukkueita varten jotta meillä olisi joskus jotain kirittävää(xD). Vuoden 2011 ensimmäiseen kauteen lähdettiin todella sekavalla kokoonpanolla ja sitäkin sekavammalla pelillä, mutta huonojen hetkien on pakko loppua joskus ja niin meillekin kävi.

KUUKAUSIEN perseennuoleskelun jälkeen saimme puujalka puolustajan Nesun joukkueeseen. Näin joukkueeseen saatiin myös ensimmäinen ladyboy joka ompelee patalappuja ja kastelee kukkasia avovaimonsa kanssa uudessa hienossa asunnossa. Hyvän ja pitkän etsinnän tuloksena löysimme vihdoin kunnon alemman puolustajan. Ylemmän puolustajan paikka oli vielä vapaana ja siihenkin paikalle kävi monia pelaajia kokeilemassa mutta kukaan ei pystynyt täyttämään Uljan jättämää jälkeä. Kuitenkin onni suosi jälleen ja nani sai BAARISSA suostuteltua Uljan takaisin joukkueeseen. Silloin lähdimme kauteen kokoonpanolla Nesu, Ulja, roy - nani, Pude, ssamu. Noin viikon ajan pystyttiin olemaan tällä kokoonpanolla kunnes tuli pieniä erimielisyyksiä joukkueen sisällä ja näin Team Saharan kaksikko ssamu & Pude hoppasivat sinne mistä olivat tulleetkin. Kuningas, maailman keskipiste eli GM-roy ei tätä rumbaa enää kestänyt joten päätti karata 4 päivän kännireissulle unohtaen tämän virtuaalimaailman ja sen aiheuttamat stressit ja jätti värvien vastuun toiselle vastuuhenkilölle eli Uljalle.

Onni suosi jälleen, kaksi erinomaista hyökkääjää(Daasaman, Marcio) tuli Piratesiin kahdessa päivässä täyttämään ssamun ja Puden peliajan. Alkukausi meni suht hyvin mutta pelit sujui kokoaika vaan huonommin ja huonommin. Tämä taas nakersi tiettyjä pelaajiamme joka aiheutti erimielisyyksiä ja laskua tiimihengessä. Kaikkien tuntema penis19cm aka. nani pisti ranttaliksi kirjoittaen "ei jaksa pelaa teiä paskojen kans" ja myöhemmin Marcio vaihtoi seuraa aika odottamattomasti joten Piratesilla on jälleen haku päällä.

Kuitenkin lukuisista hoppaamisista ja värväyksistä huolimatta Pirates on pelannut suht hyvin. Yksi 14-2 voittokin on saavutettu ja pistepörssin kärkikahinoissa on tutut pelaajat Ulja & nani. Tavoitteita tälle kaudelle on vakiinnuttaa kokoonpano ja voittaa tulevat liigakarsinnat oli vastassa kuka tahansa. Helppoa se ei tule olemaan mutta tulemme tekemään lujasti töitä liiganousun eteen. Nanikin tulee kiekkoon paremmilla fiiliksillä saatuaan juuri 2 päivää eilen sitä tiettyä hedelmää jota me kaikki heteromiehet haluamme, joten kaippa me saadaan jotain vielä aikaseksi tällä kaudella!

Näihin ei enää niinkään sekaviin tunnelmiin Pirates jatkaa ensimmäistä kauttaan vuonna 2011..

Kirjoittanut: Pirates
Julkaistu 09.01.2011 18:16
Luettu: 426 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.