KaVo munkitti divariin

Lehdistötiedote
Kangasalan Voitto eteni divariin kukistamalla Kalman suoraan otteluvoitoin 3-0 - sarja hoitui loppujen lopuksi jopa lähes puolivaloilla ja peli oli ajoittain jotain surkean ja katastrofaalisen välillä.

Ensimmäisessä matsissa KaVo käytti Kalman YoNin jäätymiskohtaukset hyväkseen ja eteni 3-0 -johtoon, kunnes leijaefekti iski ja pian jo kerran voitettu peli oli kolmen erän jälkeen tilanteessa 3-3 ja yksi kiekkoliigan historian suurimmista pupelluksista oli lähellä. Kalman tasoitusmaalin jälkeen varsinkin Shefkin päreet paloivat kuin Nykäsen Masan hirsisauna juhannuksena. Onneksi kuitenkin partiopoika Superman lääpäisi jatkoajalla voittomaalin ja katastrofilta oli vältytty.

Toisessa pelissä KaVo eteni jälleen nopeasti 3-0 -johtoon ja joukkueen peli pyörikin ajoittain kuin rusina riisipuurolautasen pohjalla. Kalma kuitenkin nousi jälleen maalin päähän, mutta lopulta loppukiriä ei koskaan saatu vietyä loppuun.

Kolmanteen peliin KaVo sai piristysruiskeen kun kiekkopiireissä jo lähes myyttiseen asemaan noussut KaVon legendaarinen Keippari hyppäsi askiin toisessa erässä - alla nolla peliä kiekkoliigassa ja kentäle suoraan ratkaisumatsiin! Keippari siivittikin KaVon lähes feeniks-lintumaiseen nousuun - "toihan osaa pelatakin" kuului eräs kommentti yleisöstä. Keippari pyörittikin arvaamattomine kiemuroineen peliä välillä kuin pussikaljarinkiä kesäisessä Liutun rannassa. Tuloksena lähes maaginen lättysyöttö 2-0 -maaliin ja kaksi tolppalaukausta. --> JATKUU
Kirjoittanut: Shefki
Joukkue: Kangasalan VoittoKangasalan Voitto
Julkaistu: 21.12.2005 21:13
Luettu: 665 kertaa