Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Katsaus Jokereiden pukukoppiin.

Helsingin Jokerit

Hieman faktoja viimekaudesta :

Huono kausi, harkkoja ei pelattu, jouduttiin ottamaan hätävärvejä, mutta hienoa on se, että saatiin kaikki pelit pelattua ja säilytettyä paikka 1Divarissa. viikko ennen kauden alkua näytti hyvältä aktiivisuus oli hyvää peli toimi hyvin ja oli jopa odotuksia kaudelle, ja sovittiin, että lähdetään pienellä pakalla liikkeelle. kautta kerettiin pelata pari peliä ja ykköshyökkääjä pitsu jätti Jokerileirin ja siirtyi Piratesin paitaan ja jätti joukkueen pulaan, jonka jälkeen kausi olikin pelkkää alamäkeä.

Kausi 1/11 :

Ruvettiin heti hommiin pidettyämme 1Divari paikan. Joukkueen avuksi hyökkäyspäähän tuli kaikkien tuntema loistava viimeistelijä Kovalchuk. Saatiin myös Tsistov hyökkäyskalustoon ja stbk:n aktiivisuuskin oli hyvää, jolla saimme harkkapelejä alle ja peli kulkemaan. Tämän jälkeen puolustukseen saatiin lisävoimia tunnetulla ja vähemmän tunnetulla kaverilla, ensiksi tuli Visnovsky, ja viellä aktiivisuutta parantamaan otettiin Amenra jonka jälkeen ei ole ollut hätäpäivääkään puolustuksessa.  Suurin kiitos joukkueen kasassa olemiselle ja sille, että peli kulkee kuuluu Nikulle, jota voi kutsua jo kiekoneliittiin kuuluvien ylempienpakkien joukkoon. Kausi olisi jo tänään alkanut, mutta kaikki Jokereiden rahat on mennyt Kovalchukin palkkaan, jonka takia ei ollut varaa maksaa pakollista kausimaksua.

Lyhyt pelaajakatsaus :

Amenra : Joukkueen uusin kasvo ja juniori. Hyvin sopeutunut jengiin.
Visnovsky : Pelinavaaminen loistavaa ja epäaktiivinen hyvä puolustaja
Kuzmin : Varma pakki sinänsä, että joka pelissä tulee varmasti maaleja omiin.
Niku : Joukkueeen sielu, kädet, peliäly ja syöttely.
stbk : Jokerikasvo jo vuosien takaa, vaarallinen hyökkäyspäässä.
Kvy : Tulee varmasti olemaan 1Divarin pelätyimpien hyökkääjien joukossa.
Tsistov : Loistava syötteliä ja kokenut kaveri tulee olemaan tärkeä pelaaja hyökkäys ja puolustus päässä.


Anteeksi, kirjoitusvirheet, joista Niku tulee viellä rankaisemaan kovalla kädellä. Toivotan myös paljon onnea joka joukkueelle tulevaan kauteen koko Helsingin Jokerit joukkueelta! :)

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 02.01.2011 06:02
Luettu: 515 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.