Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Deadlyt tuhon partaalla ja uusi nousu

Deadly Disaster haki 4. divarin karsintoihin marraskuun alkupuolella joukkueen ollessa kovassa harkkavedossa. Remmi otettiin sitten karsintoihin, joiden B-lohko tuli dominoitua. Karsintojen jälkeen joukkueella tuli hieman hiljainen kausi, pelejä ei oikeen pelattu ja pari hyökkääjää hyppäsi jengistä. Kokoonpanoo jäi vain 6 pelaajaa. Pohdimme miten saada kausi hoidettua, ja tultiin siihen tulokseen että tällä ketjulla voisi hoitaa sen kunnialla loppuun. Ootas kun seuraavalla viikolla joukkueen kantava maalintekijä ja ylempi pakki hyppäsivät joukkueesta muille teille.

Meillä oli joukkueessa 2 alempaa pakkia 1 yp ja 1 hyökkääjä, ja liiga alkamassa jo parin viikon päästä. Laitettiin pelaajahaku pystyyn, ja kuin ihmeen kaupalla saatiin hankittua täydelliset paikkaukset jengiin: fraes, patrik, benda, jonne ja nickerson.

Tuli myös huomattua että joukkueen kausiennakko oli aika hataralla pohjalla, sijoitusennuste oli 11-14. Olemme positiivisesti yllättyneitä miten hyvin kausi lähti pyörimään, ja tavoitteemme onkin korkealla! Tästä on hyvä jatkaa, ja vielä kiitokset kiekkoliigan nopealle ja toimivalle ylläpidolle joka hoiti kaikki kommervenkit ja mutkat matkassa todella ripeästi.

Kirjoittanut: Deadly Disaster
Julkaistu 30.12.2010 09:50
Luettu: 410 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.