Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kurkkaus punaiseen leiriin

Tervehdys.

Off-seasonilla mömmölurkit oli joutua shokkiin, kun luottopuolustaja tidi vaihtoi maisemaa nelosdivaria pelaavaan Wanhainkodin Munkkiin. Off-season oli joukkueelle erittäin vaikea, huono aktiivisuus sekä rikkoontunut kokoonpano ei luvannut hyvää tulevalle kaudelle. Myöskään sotajermun paheneva alkoholiongelma ei tehnyt gutaa punakoneelle.

Allekirjoittanut kuitenkin bongasi eräästä 3vs3 painotteisesti pelaavasta joukkueesta nuoren turkulaisen uuden sukupolven hiirenheiluttajan, junnarin nimeltä number1.¨

Ainoastaan kolme kiekkocup -ottelua pelannutta numberia ei toistaiseksi ainakaan tiedetä kiekkokartalla, mutta erittäin kovien näyttöjen jälkeen paikka aukesi Metallurgiin. Ilmaveivejä ja muuta vastustajan hermoja raastavaa pikkupelaamista harrastavalta numberilta odotetaan kovia tehoja heti tulokaskaudelta.

Joukkueen pelityyliin muutenkin on tälle kaudelle tullut muutosta, kun tidin lähdettyä joukkueen ihana forssalainen räkänokka Kap siirtyi alemman puolustajan paikalle. Viime kaudella hyökkääjän/ylemmän puolustajan paikkaa pelannut Kap tuo kiekollista osaamista myös puolustuspäähän, joten punakoneen peli alkaa muistuttaa yhä enemmän pelaamista jota punamylly oikeastikin pelaa!

Kauden selkeä ja realistinen tavoite on nousta divariin ja pyyhkiä lattiaa mahdollisimman monella vastustajalla mahdollisimman monta kertaa.

Kirjoittanut: Metallurg Magnitogorsk
Julkaistu 28.12.2010 19:18
Luettu: 462 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.