Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Brutal Killersin debyyttikausi kiekkoliigassa.

Brutal Killersin debyyttikausi kiekkoliigassa on päättynyt yhdessä vuoden kanssa melko jouluisiin tunnelmiin. Kausi sujui ja päättyi voitokkaasti 2. divarin kärkisijalla sekä karsinnoista 1. divariin nousemiseen. Pistepörssien kärkisijat tosin menivät pojiltamme sivu suun, muttei tosipelurihan pettymystään kenellekkään jaa. Siirretään katseet kaukaisuuteen ja hellitetään hiirestä hetkeksi muistellaksemme mennyttä kautta joka piti paljon sisällään, mutta josta ei jää paljoa kerrottavaa.

Noustuamme 2.divarikarsintojen lohko B:stä mainiolla esityksellä (5-0-1) 2. divariin joukkueen koostumus näytti hyvältä. stp oli vastikään värvätty ryhmäämme ja oli esittänyt loistavia otteita karsintamatseissa. Viime kauden lopussa mukaan napattu Matu oli juuri sopeutunut joukkueeseen ja väläytteli potentiaaliaan aika ajoin, puhjetakseen kauden kuluessa kukkaansa ja ottaen oman vastuunsa ja paikkansa joukkueessa.
Peli kulki loistavasti ja kauden alkaessa se näkyi myös tulossarakkeessa. 16 ottelun tappioton putki oli suorastaan käsittämätön saavutus ainakin allekirjoittaneen mielestä, mutta kauden loppua kohti palattiin kohti maanpintaa jopa melkoisella ryminällä kun Jalattomat Puukädet näytti missä kaapin paikka on ja minkälainen hinta vastustajan aliarvioimisesta maksetaan kauden puolivälin jälkeen. Kauden loppuvaiheilla pakkaa vahvistamaan hankittiin vielä vanha BK-peluri Anderson (kirjoitushetkellä: shorty). 2.divarista siis kärkisijoitus ja seuraavaksi tositoimiin, karsintoihin.

1.divarikarsinnoissa ensimmäiseksi vahvistunutta ryhmäämme vastaan astelivat Löylynheittäjät jotka saivat tuta omaa löylyään suoraan kolmessa ottelussa, näissä otteluissa peluutimme tiivistä viiden pelaajan kokoonpanoa joka johti hyviin tuloksiin niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Propsit löllyille hyvästä sarjasta.
Toisella kierroksella vastaan kävi Old&Notorious joka oli jo kinkkisempi vastustaja. Kaksi ensimmäistä ottelua olivat erittäin tiukkoja, molemmat kuitenkin kääntyivät eduksemme, toinen tosin vasta jatkoajalla. Viimeisessä ottelussa nähtiin jo maali-iloittelua ja näin tiemme vei 1.divariin.
Kiitokset myös oldeille hyvästä sarjasta, hekin selvittivät tiukan tilanteen 3. kierroksella joten divarissa nähdään.

Kausi piti sisällään valtavasti myrskyjä, ilmapiiri joukkueessa oli välillä suorastaan kireä. Paineet voittoputken jatkamisesta, mielipiteet värväyksistä, jatkuva aktiivisuudesta riitely sekä tulisieluisten persoonien räiskyvät kohtaamiset repivät porukkaa eri suuntiin välillä todella pahasti. Huolimatta hyvin sujuvasta kaudesta, joukkueen henkinen tasapaino oli pitkän aikaa rajusti raiteiltaan. Kuitenkin sillä samalla sinnikkäällä asioiden vatvomisella millä ennenkin on pärjätty jo pitkään, päästiin ennen karsintoja pahimmasta yli. Toivottavasti vielä muutama kausi jaksetaan katsella toistemme turvonneita naamoja ja kuunnella samoja nalkutuksia ja huonoja vitsejä mitä jauhettiin jo ensimmäisellä liigakaudella.

Muttei kausi sentään silkkaa keskenään murjottavien teinien riitelyä ollut, myös paljon hyvää mahtui mukaan. Ensimmäisekseen 2.divarin imagokyselyn ykkössija piristi kaikkien mieliä, kiitokset myös vastustajille hyvästä ja reilusta käyttäytymisestä, vain muutamia minimaalisia kiviä sattui polullemme tässä asiassa. Toisekseen joukkueen rakenne muuttui ratkaisevasti tällä kaudella, sanoakseni kärsi viimeisistä kasvukivuista matkalla oikeaksi, pysyväksi liigajoukkueeksi. Enää ei nähdä sitä tiivistä sisäsiittoista viiden hengen porukkaa joka aloitti taipaleemme Brutal Killersinä harkkapeleillä. Kokoonpano on kasvanut ja muuttunut joustavammaksi pysyen silti kohtuullisen kurinalaisena ja motivoituneena. Hieno homma jea.

Tällainen oli Killereiden kausi pähkinänkuoressa, tarina jatkuu ensi kaudella.
Onnellista joulua ja hyvää uuttavuotta kaikille, asiallisuudesta ja aktiivisuudesta riippumatta. Tapaillaan taas ensi vuonna.

Kirjoittanut: Brutal Killers
Julkaistu 13.12.2010 17:49
Luettu: 556 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.