Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Piratesin kausi paketissa...

Kausi on Piratesin osalta paketissa, harmi että se päättyi pahimpaan mahdolliseen loppuun. Tavoite tällä kaudella oli nousu liigaan, se näytti aluksi hyvältä mutta emme kyenneet antamaan tarpeeksi kovaa vastusta Evolution Uvexille. Missä oli vika vaikka runkosarja sujui näinkin upeasti? Sitä emme tiedä, tappio oli meille silti pahin mahdollinen.

Pirates lähti kauden alkuun melkein samalla kokoonpanolla kuin viimeksikin vaikka osa pelaajista hoppasikin offseasonin aikana. Apari ja ssamu liittyi jengiin alkukaudesta ja mukaan värvättiin myös Kohonen joka pelasi harkkapelejä Piratesissa kaudella 2/2010 lähtien. Kauden avauskokoonpano oli siis roy, Uljami, Muilu - apari, ssamu, Kohonen. Nania ei kokoonpanoon saatu kun tämä ikuinen idiootti, tyhmä kuin apina jolla on mandariinin kokoiset aivot(mutta 19cm pippeli), hölmöili jälleen itsensä ulos kokoonpanosta. Kauteen saatiin kuitenkin suht aktiivinen ja kovatasoinen joukkue, mikä oli tarkoituskin.

Kausi lopuillaan, Apari lopettanut pelaamisen kokonaan, Muilu sai tyttöystävän, minä ja Ulja epäaktiivisina. Harkkapelejä pelattiin hyvin vähän, loppukaudesta emme saaneet enää peliä toimimaan. Alkukauden vire oli kadonnut ja se vaati työtä jotta sen saisi takaisin.. Tätä työtä me emme ikinä tehneet. Aikaa oli liian vähän ja parempaa tekemistä oli kokoajan.

Runkosarjan 1.sija kuitenkin säilytettiin, 7 pisteen johto toiseen. Liigakarsinnat vaikuttivat lupaavalta, emme odottaneet mitään mikä voisi estää pääsymme liigaan, ei edes silloin vaikka olisimmekin huonossa vireessä. Itseluottamus oli hyvinkin korkealla, liian korkealla...
Liigakarsinnat alkoi, viikko aikaa pelata väh. 3 peliä. Tarkoitus oli jättää pelit sunnuntaihin mutta Blizkiltä tuli valitusta meidän aktiivisuudesta mikä on sinänsä hassua kun runkosarjan aikana lähes joka ilta odotimme yhtä divaripeliä ainakin tunnin, joskus jopa tunteja... Kuitenkin, pelattiin sitten niitä hemmetin liigakarsinta pelejä torstaina, "reservimiehistöllä". Kaikki 3 peliä pelattiin todella huonosti vaikka yksi 7-0 voitto siihen mahtuikin. "Uvex" näytti meille mistä kana niin sanotusti pissii. Oli pakko jättää loput pelit Muilun varaan sunnuntaihin.
Sunnuntai tuli ja meni. Ensin tapellaan Doylen kanssa koska pelataan ja sitten odotetaan Kohosta lähes 3 tuntia. Vihdoin peli alkaa, se alkoi hyvin, meidän hallinnassa odotetusti kun Muilu toi peliin pientä liikettä ja vauhtia. Uvex tekee 1-0. En pysty käsittämään, onneksi ssamu teki 1-1 suht nopeasti. Uvex tekee 2-1. Yleisö innoissaan kun peelo jengi Pirates putoamassa, itse olen aivan hämilläni. Kohosella läpiajo... ei tee, löin nyrkillä pöytään, lasi kaatui, mutta MINUUTTI ennen viimeistä erää ssamu rankasee Kohosen syötöstä 2-2. Kohosella oli vielä paikka tehdä 2-3 ennen loppua mutta ei onnistu ja peli menee jatkoajalle. Jatkoaikaa pelataan. Meillä riitti paikkoja ja  Uvexit puolusti todella tiukkaan ja pakotti meidän ahtaan tilaan. Yli 5 minuuttia pelattu. Uvexilta lähtee vaarattoman näköinen hyökkäys. Olen rauhallinen, luotan pelaajiini... Ja sitten, nörttiunelmani murskautui. Koija pystyy tekemään siniviivalta maalin, joka ratkasee pelin Uvexin voitoksi. Unelmani siitä että 2 minun perustamaani joukkuetta(Pirates & Nightmare) kohtaisivat liigassa murskaantui kuin World Trade Center 11.9.2001. Onneksi se unelma voi toteutua ensi kaudella, tai sitä seuraavalla... toivottavasti.

Runkosarja paketissa, liigakarsinnat pelattu ja tunnelma on sekava, hieman masentunut. Itse mietin että mitä teen kun joukkueesta tulee lähtemään 5 pelaajaa. Olen korviani myöten kusessa. Kohonen & ssamu sekä Muilu armeijan palvelukseen. Apari lähtikin jo ja Uljami on lähdössä(kovat jengit kysykää, ei alle 1.divajengejä Uljalle). Tarvitsemme kipeästi kovia pelaajia, sellasia pelaajia jotka tulevat pärjäämään mahdollisesti liigassa. Me emme halua noobeja, olemme mieluummin ilman. Etenkin puolustajia etsimme ja niille on luvassa runsaasti vastuuta niin kentällä kun sen ulkopuolellakin. Ensi kaudelle yritämme lähdöistä huolimatta pysyä runkosarjan kärjessä ja selviytyä liigakarsinnoista liigaan.

Minusta ei ole enää kiekkoa pelaamaan aktiivisesti, mutta tykkään värvätä pelaajia ja etsiä kavereita joiden kanssa voin jutella naisista, niistä arvoituksista joita me miehet emme ikinä ymmärrä.

Kaiken tämän jälkeen haluan kiittää sarjavastuksiamme hyvistä matseista, erityisesti Evolution Uvexista joka pelasi hyvännäköistä ja fiksua peliä läpi liigakarsinta sarjan. Haluan myös onnitella Pystiä, joka vei maalipörssin voiton ihan ssamun nenän edestä. Tämän lisäksi haluan pyytää kiekkoliigan joukkueilta, pelaajilta ja johtokunnalta anteeksi kauden aikana olevaa huonoa käytöstämme. En voi sanoa ettei se toistu koska tiedän että se toistuu taas ensi kaudella. Mutta onneksi voi tehdä aina uuden lehdistötiedotteen sitä varten.

Näihin sekaviin tunnelmiin Pirates päättää kautensa 1.divarissa..

Kirjoittanut: Pirates
Julkaistu 22.11.2010 19:11
Luettu: 409 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.