Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Taktikointia runkkikses, isku poffeis! by. Uvex

Evolution uvexin tunnelmia!

Evolution uvexin kausi lähti käyntiin ”viisailla” värväyksillä, paprassi oltiin otettu tukemaan hyökkäystä. Kausi alkoikin hyvin, voitto Narrilaumasta murskaavin lukemin, mutta ensimmäisten tappioiden edessä paparassi hoppasi ”yllättäen” joukkueesta. Noh, ensimmäinen kierros mene päin helvettiä, jouduimme värväämään 2nickejä auttamaan meitä pelaamaan ensimmäisen kierroksen pelit pois alta! (:D) Toiselle kierrokselle saimme tärkeitä värväyksiä hyökkäyspäähän kun saimme Jusa_66 ja Sapen joukkueeseen, siitä kertookin tulos 14 peliä ja vain kaksi häviötä. Kuitenkin loppukaudesta tuli tasainen ja olimme pakko voiton edessä, jotta pääsisimme liigakarsintoihin. Vastaan asettui Ylämummo tässä pakkovoitto pelissä ja se voitto tulikin!  Uvex oli siis varmistanut historiallisen ensimmäisen liigakarsinta paikkansa!
Liigakarsinnassa vastaan asettui kukas muukaan kuin runkosarja voittaja Pirates, mutta olimme kohdanneet pirateksen jo tällä kaudella kerran siis tällä nykyisellä kokoonpanolla ja silloin saimme 5-3 turpaan. Ensimmäinen karsinta peli otettiinkin 7-0 turpaan, vaikka peli olikin tasaista 3min ennen loppua saakka. Uvexin ap vaihtui Heta:sta .jorma.:seen ja ottelut voitettiin 5-2 ja seuraava perään 2-4. Siinä vaiheessa Pirateksen porukat (hieman turhautuneena) lähtivät unten maille ja ilmoittivat pelaavansa loput pelit sunnuntaina. Perjantai meni, lauantai myös, sunnuntai koitti Doyle ja Koija päivystivät Piratesin pelaajia (Doyle melkein 8h ja koija jotai 5h). Peli saatiin sovittua 21:00 aikoihin pienen sodan jälkeen Piratesin kannulla. Noh
huone tehtiin ja kohonen viimein saapui paikalle, melkein 1h myöhässä (asd). Mites kävikään Evolution uvex PUDOTTI Pirateksen liigakarsintojen toiselta kierrokselta, MUTTA kukas muukaan kuin itse paholainen Koija pudotti pirateksen jatkosta!!

Pelikirjaa myös hieman muokattiin vastustajan sapettavaksi rauhalliseksi ja passailevaksi, kiekkoa pyöritettiin alakautta ja aikaa tapettiin turhauttavalla pikku syöttelyllä. Ei meillä ollut kiire vastustajan alueelle, jos emme sinne päässeet. Ja tulosta tuli heti, tilastoja kun kattoo kun uudet hyökkääjät astuivat kuvioihin saldoksi saadaan 14 peliä(jj, kerrottu jo kerran) ja niistä vain kaksi häviötä joista molemmat Piratesille. Puolustuksen kulmakiveksi on muodustunut herra nimeltä .jorma. Uskomatonta kiekonkäsittelytaitoa ja rauhallisuutta. Doyle on hyökkäyksen ja puolustuksen tärkeimpiä kulmalampaita(hampaita).

Sitten pieni pelaajaesittely:
Aloitetaan puolustajista!

.jorma. = Aivan uskomattoman hyvä alempi puolustaja, jolta löytyy kiekonkäsittely taitoa ja peli silmää niin hemmetisti. Ilman jormaa, emme olisi varmaankaan toisella kierroksella liigakarsinnoissa! MAHTAVAA!
NB_91 = Inttipoika, mutta aina ollut erittäin hyvä ja varma puolustaja jolta löytyy myös pelisilmää. Täriseekö tällä pelaajalla käsi ollenkaan?
Heta = Uvexin uusin hankinta, erittäin hyvä puolustaja joka ei ole vielä päässyt niin sisälle uvexin nykyiseen pelityyliin kuin muut. Hän osaa hoitaa 2vs1 ja 3vs1 tilanteet lähes varmasti!
Doyle = Doyle: Joukkueen ainut aktiivinen yp ja se näkyy peliajassa. Veti erittäin isoa roolia läpi kauden ollen ainoa joukkueesta vastaava lähelle kauden puoliväliä, jonka jälkeen Koija tuli mukaan kuvioihin. Doyle loi joukkueen millä noustiin kuin noustiinki mukaan taistelemaan paikasta liigakarsintoihin. Iso pelaaja molemmissa päädyissä, ja tärkeä lenkki koko kauden. Ellei tullu jo kerran mainittua. Eritäin hyvä ylempi puolustaja jolta löytyy pelisilmää!

Hyökkääjät:

Koija = Uvexin oma maalitykki, aka metsämies tai oliko metsämarja tai joq :D Aivan
Älyttömän hieno viimeistelijä ja pelisilmä, uvexiin tullessaan hän toi sitä jotai joukkue pelaamiseen!

Jusa_66 = Jusa_66 Doylen lellikki, järkyttävän hyvä pelisilmä ja viimeistely. Tärkeä pelaaja koko uvexille!

Sape= Sapen tultua uvexiin, pelistä alkoi löytyä rauhallisuutta ja Kisun kasvattina ja h11 kouluttamana, toi uvexiin omia mielipiteitään pelaamiseen ja sitä rauhallisuutta jota meiltä puuttui! Sape on loistava maalintekijä ja erittäin kiva pelikaveri!

Kirjoittanut: Turtles
Julkaistu 22.11.2010 00:01
Luettu: 13132 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.