Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

SaiPalle hyökkääjä & pannukakku

Kauteen lähdettiin irl-porukalla ja odotukset olivat korkealla. Oikeastaan muuta tavoitetta ei ollut kuin nousu ja siihen vaadittava sija, jota ei edes tiedetty.

Kausi alkoi huonosti, kun kolmesta ensimmäisestä pelistä pystyttiin nappaamaan vain yksi piste. Kolme seuraavaa peliä lähtivät hyvin käyntiin ja voitimme ne kaikki. Usko oli kova ja pelejä tuli ja pelejä meni. Lopulta ykkösjakson jälkeen SaiPan sijoitus oli neljäs, mutta siihen ei oltu tyytyväisiä. Selvää oli että lähdettiin toiselle jaksolle tähtäämään kolmen sakkiin ja sitä kautta nousukarsintoihin(?), jos sinne nyt edes kolme pääsisi. Toinen jakso alkoi tasapelillä sarjan ykköstilalla majailevalle Kuoletukselle ja siitä voitto Kingseistä jopa 7-1, mutta sitten alkoi peli taas hiipua ja nyt ollaan tässä kolme perättäistä tappiota ja tässä leirissä pelätään jo tippumista pois näistä karkeloista.

Kausi on siis tähän mennessä ollut täysi pannukakku ja tarkoitus olisi välttää pudotus ja hakea ensi kaudella nousua uudelleen rahkeet siihen on olemassa, vaikka joukkue on osaltaan aika tuntematon.

Ensi kaudeksi joukkue hakee uutta hyökkääjää riveihinsä. Kaverin pitäisi olla urallaan ylöspäin pyrkivä ja pystyvä sitoutumaan joukkueeseen useamman kauden ajaksi, jos meillä häntä tarvitaan.

PS. Ei varmaan kannata hakea jos ei usko sopeutuvansa meidän pelityyliimme, johon ei ole vielä kukaan ulkopuolinen onnistunut pääsemään sisälle.

-Tossu

Kirjoittanut: SaiPa.
Julkaistu 24.10.2010 15:42
Luettu: 399 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.