Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Terveisiä perseestä

Team Viperin ensimmäinen kausi kiekkoliigan alaisuudessa on alkanut huonosti, jopa nolosti. Pelaajia on tullut ja mennyt, tavoite 1.divarikarsintapaikasta on vaihtunut 2.divaripaikan säilymiseen ja niin edelleen.. Mitään positiivista sanottavaa tästä kaudesta ei ole, mutta seuraavassa pieni kurkistus kyyluolan uumeniin.

Ennen kauden alkua kaikki näytti vielä hyvältä. "Ikivipsu" hydä oli ehtinyt olla hyvän tovin joukkueessa ennen kauden alkua, ja vakuutti pysyvänsä joukkueessa läpi koko kauden. Näin ollen joukkuetta lähdettiin rakentamaan lähinnä hänen ympärilleen ja saimmekin tehtyä pari täsmähankintaa: stem hyökkäykseen apiksen ja hydän seuraksi sekä Eppu hoitamaan ylemmän puolustajan paikkaa. Lisäksi Icon teki paluun kyypaitaan.

Kauden alku ei vastannut odotuksia millään tavalla. Kauteen lähdettäessä selkeä tavoite oli olla runkosarjan aivan toisessa päässä missä nyt olemme, ja jopa nousutaistelu 1.divariin. Kun kuuden ottelun jälkeen kasassa oli vain yksi voitto ja yksi tasapeli, oli osa pelaajistamme valmis jättämään leikin kesken. Stem, hydä, Icon ja Eppu vaihtoivat maisemaa ja joukkueen hätä kasvoi entisestään. Onneksi saimme pian värvättyä nelikon Patriotsista vahvistamaan joukkuettamme: Maaku ja juku tulivat hyökkäyksen tueksi, Litmanen - Voce kaksikko pitämään oma pää puhtaana. Lisäksi kalleh värvättiin eläkkeeltä joukkueeseen.

Uudet hankinnat nostivat odotukset jälleen korkealle ja joukkueessa eläteltiin toiveita koko kauden vaivanneen ongelman, epäaktiivisuuden, poistumisesta. Vaan kuinkas kävikään. Joukkue epäaktivoitui entisestään mikä näkyi myös liigajäillä. Harjoitusotteluita pystyttiin lähinnä pelaamaan 3vs3 peliformaatilla ja nekin ottelut jotka pystyttiin pelaamaan 4vs4 olivat laadultaan vähintäänkin erittäin surkeaa. Liigajäilläkään joukkueen otteet eivät juurikaan parantuneet - päinvastoin. Rökäletappioita toisen perään. Tämä saikin vastahankitun Patriots-nelikon vaihtamaan joukkuetta, ja Kyylauma oli jälleen pulassa, erittäin pahassa pulassa.

Oli jälleen aika herätellä vanhoja tuttuja eläkkeeltä. Tuksu siirtyi pitkän hiljaiselon jälkeen kiekon pariin ja kyylaumaan. Lisäksi joukkueemme vahvistui latvialais-suomalaisen veljesparin myötä, kun Pyöris ja Halpern liittyväti joukkueeseen. Myös Hasek värvättiin Narrin seuraksi alemmaksi puolustajaksi. Näiden värväysten ansiosta aktiivisuus on jo hieman noussut, mutta otteemme 2.divarissa on ollut suorastaan noloa. 15 ottelusta olemme onnistuneet keräämään vain 3 pistettä. Maalinteossa olemme onnistuneet vain 30 kertaa (2 tehtyä maalia per. peli) ja meidän verkkoa on heilutettu peräti 85 kertaa (noin 5,5 kertaa per. peli).

Kirvestä ei ole kuitenkaan missään nimessä heitetty kaivoon. Emme aijo vaipua horrokseen kuten kyyt yleensä, vaan tulette näkemään aivan uudenlaisen Kyylauman loppukaudesta. Perseilyt on nyt perseilty, täältä suunta ainoa on ylöspäin.

Kiitos jos jaksoit lukea, ja hyvää syksyn jatkoa toivottaen, Narri.

Kirjoittanut: Team Viper
Julkaistu 18.10.2010 12:29
Luettu: 716 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.