Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kingsien mahalasku

Miten tätä voisi nyt kuvailla? Kausi on ollut Kings-miehistölle täysi floppi. On ollut paljon ongelmia, kaikilla alueilla, joten korjattavaa on paljon toiselle kierrokselle.
Kokoonpano ei ole pysynyt viikkoa pidempää samana. Hobbauksia, kikkejä ja kaikki muu, mikä on sekoittanut joukkueemme roosteria jatkuvasti. Mielipiteet eivät ole yhtyneet muiden pelaajien ja Dyken kanssa, ja tästä on johtunut suurin ongelmamme. Pieni osa joukkueesta on pysynyt kauden alusta samana, mutta erittäin pieni osa. Dyke, Absolute ja sanbo ovat pelaajat, ketkä ovat kauden alusta ollut tässä mukana, myös naQBlle, joka suorittaa armeijaa, eikä kerkeä pelaamaan kiekkoa.
Epäaktiivisuus on myös syönnyt joukkueen sisäistä ilmapiiriä, jonka takia on hieman kireää ja eikä peli kulje, miten pitäisi. Uusilla hankintoilla pyrimme nostamaan aktiivisuutta, ja sitä kautta peliä kulkemaan. Toivottavasti tämä toimii.
Liigajäillä olemme parissa pelissä loistaneet, mutta loput peli ovat olleet täysin floppeja. Joskus hyökkäys on aivan surkea ja toisinaan puolustus pelaaminen on aivan karseaa, varsinkin hyökkääjien osallistuminen puolustamiseen ei ole aina sitä, mitä pitäisi olla. Toinen kierros on vielä aikaa muuttaa kurssiamme, tai joudumme karsimaan paikkaamme 4.divarissa.

Tälläsiä olivat Kingsin kuulumiset näin puolessa välissä!

ps. Haetaan baari-ikäistä hyökkääjää roosteriin, yhteydet Dykeen tai #Kings

Kirjoittanut: Kings
Julkaistu 01.10.2010 20:34
Luettu: 360 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.