Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

HPK:n syysmietteet

HPK:n kausi on nyt puolivälissä ja pisteitä on kerääntynyt kahdestatoista pelistä yksitoista. Joukkueenjohdon päävastuuhenkilö, keulakuva ja jatkuvasti uusilla nimillä esiintyvä, tällä hetkellä Kim-nimeä kantava diktaattori, toteaa kauden menneen oletetusti, joskin joukkue muuten oletti saavansa enemmän pisteitä. Kimin nimenvaihtoihin ei ole vielä keksitty syytä. Syy kuitenkin on nimimerkkien toisistaan eroavassa hienoudessa, piilossapysymishalussa, esilläolemishalussa ja vaikka missä muussa – eli päävastuuhenkilön omassa usein valottomassa tilassa olevassa pääkopassa, jossa ajatus joko kulkee liian nopeasti tai ei ollenkaan. Yhtä kaikki, nyt on siirrytty nimestä Ian nimeen Kim. Sinne siis kaikki ihailija- ja vihamiespostit tästä lähin.

Joukkueessa on myös tapahtunut pieniä muutoksia. Porukkaa on lähtenyt ja lähetetty, joko omasta tahdostaan tai pelityyliin sopimattomuuden vuoksi. HPK ei kuitenkaan hae uusia pelaajia, vaan se kuvittelee pystyvänsä vääntämään kauden loppuun, ja mahdollisesti myös tulevaisuudessakin pelaamaan vaatimattomalla yhdentoista pelaajan nipulla. Näistäkin osa on puolikuntoisia, ainakin jossain mielessä. Osalla puolikuntoisuus tarkoittaa ajoittaista aktiivisuuden ja mahdollisesti myös kiinnostuksen puutetta, osa taas on silloin tällöin puolikuntoisena oman nuppinsa sisältä ja osaa taas kiinnostaa metsäretkeily enemmän kuin tikku-ukkojääkiekko.

Jälkimmäiseltä puoliskolta joukkue lähtee ylimielisenä hakemaan ainakin kahtatoista pistettä – mielummin tietysti enemmänkin. Myös tavoitteet ovat siltä osin muuttuneet, että joukkue uskoo pääsevänsä myös nousukarsintoihin. Vaikka tämä toki yllättää suurimman osan lukijoista ja joitakin se saattaa jopa naurattaa – ”Noiko muka karsimaan? Kaikkea sitä kuuleekin” –tyyliset ajatukset varmasti pyörivät kriitikkojen mielessä. Silti se on nykyisellä joukkueella ja vireellä mahdollista, tosin karsinnoissa piipahtaminenhan ei tarkoita vielä sarjatasossa ylemmäksi siirtymistä. Ja tämänkin tavoitekatsauksen virhemarginaali on niin suuri, että se on rinnastettavissa kerhon ajoittaisiin pelitasovaihteluihin.

Lopuksi joukkue haluaa vielä kiittää näin kaikki joukkueet kerran kohdanneena kanssapelaajiaan hyvissä puitteissa ja hymyssäsuin pelatuista rehdeistä kiekko-otteluista. Alkupuolisko sujui hyvin eikä pelejä ollut vaikea hommata missään välissä. Allekirjoittanut ei myöskään muista yhtään tapausta, jossa jo kertaalleen peliin suostunut joukkue sanoisikin tämän jälkeen olevansa pelaamatta. Tällaiset tapaukset ovat kaikista ärsyttävimpiä, kun siinä joutuu sitten odottelemaan toista ja huutelemaan joukkuekavereilleen tiukkoja kommentteja pitääkseen nämä linjoilla pelin alkuun asti - perääntymistapauksissa ihan turhaan.

Nämä syksypohdinnat tuotti kiekkokerhon puheenjohtaja, pelikenttien kantava voima, joka pelitontin expertti sekä kaikkien joukkuelaisten rakastama diktaattori, Kim. Hyvää syksyä ja onnea kaikille joukkueille toisen ja useimmille vielä ensimmäisenkin puoliskon armottomiin kiekkovääntöihin.

Kirjoittanut: HPK
Julkaistu 29.09.2010 02:06
Luettu: 718 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.