Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Räpellystä

Punakone on nyt kontannut ensimmäisen Kiekkoliigan 3.divarin puoliskonsa.

Kauden alku on ollut pettymys, mutta jokseenkin oikeutetusti. Peleihin on lähdetty takki auki ja joukkueen pelikin on ollut kehumatta paskaa. 12 pelin jälkeen saldo on 5 voittoa, 3 tasuria ja oksettavat 4 tappiota. Joukkue on tehnyt toiseksi eniten tällä hetkellä maaleja, 12 pelissä 44 maalia, omissa on soinut 41 kertaa. Nopeasti laskettuna tämä kertoo sen ruman faktan, että omissa on soinut keskiarvolta 3.4 kertaa per peli.

Maalintekoprosentti on 3,6 per peli, mutta tästä on pakko parantaa. Voittoja on tultava tavalla tai toisella, allekirjoittaneen on repäistävä vähintään 2-3 maalia per peli, puolustuksen lukittava vastustajan hyökkääjät pihteihinsä ja koko joukkueen skarpattava rajusti.

Toisaalta, kun miettii lähtökohtia joilla lähdettiin kauteen, on hieman annettava armoa, koska rosteri vaihtui jokseenkin paljon. Ylemmän puolustajan a.k.a pelintekijän paikalla on ollut sekavaa koko kauden, paikalla on tällä hetkellä noin kokenut kehäkettu sotajermu, joka on pelannut n. 280 peliä Kiekkoliigan alaisuudessa, sekä Jonkka jolla on muutama peli Liigastakin kokemusta.

Reilun parin viikon päästä käynnistyvään kauden loppupuoliskoon lähdetään nöyremmin, asenteella ja joukkueena joka ei aio nousta 2.divariin, vaan nousee.

Kirjoittanut: Metallurg Magnitogorsk
Julkaistu 28.09.2010 17:58
Luettu: 398 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.