Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Lujaa tulee HPK!

HPK:n kolmosdivarikausi on lähtenyt liikenteeseen melko sekaisissa tunnelmissa. Joukkue on kolmessa ottelussaan onnistunut tekemään huikeat kaksitoista maalia päästäen vain seitsemän omiin. Tällä huikealla +5 maalierolla onkin jo onnistuttu näistä kolmesta mittelöstä keräämään kunniakkaat kaksi pistettä. Mahdollisuudet toki oli saada enemmänkin kerättyä, mutta joko pelaajien viikonloppu- ja reenijuomat oli mennyt sekaisin tai jokin muu tuntematon tekijä vaikeutti peliä omalla tavallaan. Mene ja tiedä. Kausi on kuitenkin aloitettu hyvällä tahdilla ja joukkueen ilmapiiri on ollut huikeudessaan verrattavissa onnistuneeseen mäkihyppyyn – hyvän nousun jälkeen tulee aina lasku, mutta lopuksi ollaan tasapainossa.

Nyt kun kausi on saanut sen normaalin startin, peli on muutenkin ollut kaikin puolin hakusessa eikä joukkueenjohdon tiukoista pelityylikriteereistä huolimatta rivimiehiin ole ainakaan vielä saatu pumpattua tarpeeksi peliin vaikuttavia taitoarvoja – vaikka nämä tiuhaan hokevatkin viikonloppuisin täyttävänsä itseänsä ties millä ja pumppaavansa sitä sun tätä, on aika ryhdistäytyä, kääntää kokka pettymyksistä kohti uusia tuulia, irroittaa ankkuri ja nousta siiville.  HPK:n johto onkin nyt alkanut painottamaan miehistölleen uudenlaista taktiikkaa, joka tulee vielä pyöräyttämään kaiken päälaelleen, kääntämään uuden lehden kerhon historiassa ja nostamaan joukkueen ensin suosta maan pinnalle ja sitä kautta vähitellen taivaan vaaleisiin pilvilinnoihin. Tai suuret on ainakin puheet, jos jostain on lähdettävä liikkeelle.

Tässä vaiheessa kerhon suurisuinen ja itseoikeutettu pelaajakaarti asettaakin tavoitteekseen kolmosdivaripaikan säilyttämisen ja ehjän kauden pelaamisen. Ehjää kautta kun ei ole nähty ainakaan allekirjoittaneen pään mukaan koskaan. Mikäli joukkue säästyy tällä kertaa pelaajien yllättäviltä mielialavaihteluilta eikä outoja yllätyksiä tule, tämä saattaa ainakin periaatteessa olla jopa mahdollista. Jos ei mahdollista, niin ainakin toivottavaa. Jos uusilla suunnitelmilla saadaan jäsenten päiden sekoittamisen sijaan rakennettua jotain tuottavaa, saattaa myös sarjapaikan säilyttäminen olla mahdollista eikä joukkue ole tarkoituksella jättäytymässä playoff-peleistäkään, mikäli sinne asti jollain poppakonstilla edetään.

HPK haluaa tässä lopuksi vielä toivottaa kaikille kanssapelaajille pelionnea ja muutenkin kaikille liigassa pelaaville ja vaikuttaville henkilöille hyviä pelejä - olivat he sitten katsomossa tai kentällä. Koitetaan myös muistaa pitää pelaaminen hauskana ja välttää kaikkea turhaa huutelua ja muuta, joka ei näihin piireihin kuulu.

-Ian-

Kirjoittanut: HPK
Julkaistu 09.09.2010 04:38
Luettu: 520 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.