Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tricampeones pt.2

Nightmare? Kuka, ketkä, missä?

Moni tunnistaa nykyään Nightmaren kiekko.tk:n yhtenä parhaista joukkueista, joka pelaa hienoa 2d-lätkää. Osa taas valitettavasti tuntee joukkueen jostain muustakin, kuten teineilystä, itkusta ja siitä kiekko.tk:n kuuluisimmasta, eli PEELOILUSTA. Siitä kertovat imagokyselyn rajut voitot huonoimmasta päästä viime kausina. Kyseinen kysely ei kuitenkaan ole tämän pelin ensimmäinen tavoite voittaa, joten se jääkööt omaan arvoonsa.
Nightmare pärjää sen sijaan siinä mitä jokainen pelaaja kiekko.tk:ssa haluaa pelata, Kiekkoliigassa.

ÄNÄM alotti urakkansa 2005 jollon kiekon ehkä paras GM-yp ROY sai empun lumoista tehtyä oman joukkueen irl-kaverinsa kanssa, jonka jälkeen roytä alko kiinnostaa saunaliigat ja lopulta SHL, jonka hopean jälkeen kultajoukkueesta puolet siirtyi Nightmareen josta kaikki lähti. 3/07 joukkue nousi 2.divariin, josta heti voitto ja nousu divariin. Ensimmäinen kausi divarissa ei tuottanut nousua liigaan, mutta toisella onnistui.
Nightmare nousi liigaan 3/08, jonka jälkeen tahti on ollut suorastaan HURRRRJAAA, 1 pronssi, 1 hopea ja 3 kultaa kuudessa kiekkoliiga kaudessa. Pelaajia on vaihtunut kausien välissä, mutta samat runkopelaajat pysyneet kasassa, hyvä joukkuehenki irl-suhteiden takia vaikka vähän allekirjoittanut antaa piiskaa jos ei peli kule (myös GM-didi antaa sitä kuuluisaa). Siinä on se salaisuus mitä kaikki kyselee! ÄNÄM tunnistetaan nykyään myös yllämainittujen lisäksi nimellä "Kiekkoliigan historian menestynein joukkue", sanoo ihmiset sitte että "huonompi taso nykyään". EVVK!

Palataan 22.8 tunnelmiin!

=zurpa= S*ERMAAAAAAA
=Retale= S*ERMAAAAAAA
=Kayna= S*ERMAAAAAAA
=didi= mitä huutelette, mun kolmas jo, amatöörit

lehdistötiedotteen tarkoitus on kiittää kaikkia hyviä kike.tk kamuja jotka on tsempannu meitä etiäpäi!! (roy, naappi ja muut tietääki kyllä ite)

TRICAMPEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONES!

ps. Väiski halus lähettää terveisiä että käytös paranee ensi kausille (:D)

ÄNÄM porskuttaa vielä pari kautta ainakin!

-Jebsu (Nightmare)

Kirjoittanut: Nightmare
Julkaistu 24.08.2010 10:49
Luettu: 464 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.