Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Vaikeuksista voittoon - Evolution uvex

Kun kausi 2/2010 alkoi lähdimme hyvillä mielin liikenteeseen, harkkapelejä oltiin harjoiteltu ja peli näytti erittäin hyvältä ja siltä se myös tuntui. Alkoihan kausi voitolla sentään HC kilppareista, voi herran jestas porukat odotti kaudelta hyvää menestystä. Kauden pidentyessä tuli vain satunnaisia voittoja ja tasapelejä, pelaajien mielialat olivat noh... penkin alla. 2Divari pelit saatiin jotenkin pelattua, eikä niihin ollut enään niin kovaa innostusta.

Kautta oli jäljellä pari viikkoa, kun Synti(nyk. aimkilla) hoppasi joukkueesta ja joukkueeseen jäi neljä(4) kokoonpanossa olevaa pelaajaa, siinä vaiheessa näytti jo peli menetetyltä. Onneksi saimme kaikki pelit pelattua ajallaan. Mietin yhdessä vaiheessa jo, että antaisimme paikkamme Kliigan alaisuudessa pois, mutta sitten Synti ja pari muuta vanhaa hauskaa ukkoa sanoi että heitä kiinnostaisi vielä pelata.

Saimme hieman onnekkaastikkin tämän divarikarsinta paikan, vastaan asettui Huittisten Huima. Siinä vaiheessa pojilla oli pientä epätoivon tunnetta "meidäthän jyrätään otteluvoitoin 3-0", mutta sitten saimme värvättyä .Jorma. , Siideri, Tompan ja Hentusen. Harjoituspelit alkoivat sujua ja niitä lätkittiin hyvään tahtiin. 10.8 aloitimme pelaamaan divarikarsinta pelejä ja ensimmäinen peli päättyi tiukkaan häviöön jatkoajalla 2-1 Huimalle. Kolme seuraavaa peliä voitimme ja varmistimme siten paikan 1Divariin, se oli kerrassaan uskomaton hetki ainakin minulle(Doyle). Olen alusta saakka vienyt uvexia eteenpäin AHL:lästä ---> 1divariin.

Kuinka moni olisikaan uskonut, että Evolution uvex on kaudella 3/2010 Kiekkoliigan 1divarissa?!

Evolution uvexin pelaajat kiittää Kiekkoliigaa kuluneesta kaudesta ja toivottavat muille joukkueille onnea karsintoihin ja seuraavalle kaudelle !

Ps. roy sä et pääse musta ikinä eroon

-Doyle

Kirjoittanut: Turtles
Julkaistu 11.08.2010 16:18
Luettu: 391 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.