Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Lyhyestä virsi kaunis(ko)

Joo tosiaan eka kiekkoliigakausi kilppareilla jäi ny ainaki toistaseks viimeseks, jos ny jotaki kiinnostaa, niin vois tähä vähä availla tätä pakkaa, joka täs kauden aikana oli.

Karsintoje jälkee kokoonpano ja kaikki muutki jutut oli ainaki omasta mielestä ihan kondikses kunnes sitte ekoista matseista tuli vähä kirveleviäki tappioita ja epäaktiivisuus rupes vaivaamaa, lieneekö alkava kesä ollut syy tähän, osittain ainaki. No ei siinä mitää, jengis säily kuitenki usko ja hyvä henki säily oikeestaan koko kauden.

En oo väärässä, kun sanon että meitä tää peli potki päähän näis matseis enemmänku on ikinä potkinu, kyllä yhtä sun toista tapahtu nois peleis ja niinku itekki voitte kattoo, nii maalin tappioita tosi paljo eli lähes jokases pelis oltii aikalailla mukana kunnes sitte tuli näitä kummallisuuksia. Ja ei, älkää käsittäkö vääri kyllä me kuitenki suurin osa peleistä ryssittiin iha itte. Suurimmaks asiaks nostan ehkä heikkoon menestykseen sen, että kokoonpano vaihteli melkee joka pelis, vaikka samat jätkät oli jengis koko kauden ajan oikeestaan. Oikeella kokoonpanolla voisin väittää, että oltas pärjätty paljoki paremmin.

Syy lopettamispäätökseen tuli yksinkertasesti siitä että minä (sweatt) ja joukkueen pääpahis (gerrard) lähdetään huomenna valtion kesäleirille(inttiin) ja koettiin, että joukkueesta ei löydy yhtään sellasta, jolla on aktiivisuutta ja mielenkiintoa ottaa vetovastuu ja suoda rajaton luottamus. Tarkoitus kuitenki oli, että oltaisiin jatkettu tämänkin kauden jälkeen, mutta suunnitelmat ei kuitenkaa menny niinku piti, aika vaan ei millään riitä nykyrungolla. kyse ei siis ole ollut mistää "hällä väliä"-asenteesta.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Wahlissa menestynein joukkue ainakin toistaseks(kultaa, hopeaa ja pronssia)  ja myös paljon muuta mikä nostaa suunpielet ylöspäin.

Kiitos ensinnäkin Wahl-liigalle loistavasta duunista, kiitos Kiekkoliigalle menneestä kaudesta ja ennenkaikkea mahiksesta, joka saatiin, mut tällä kertaa ei menny kaikki ihan putkeen. Kiitos koko joukkueelle, isoin kiitos kuitenkin Gerrardille,  joka on jaksanu pitää joukkuetta pystys ja näyttäny esimerkkiä ja ollu muutenkin joukkueen selvä johtohahmo. Kiitos tämän kauden joukkueelle, Paukki, Innocent, Peca, diary. Erityiskiitokset kuitenkin C.Ronaldolle ja stp:lle yhteisestä pitkästä taipaleesta (kultakokoonpano: Gerrard - Sweatt  stp - C.Ronaldo), ja kiitos männävuosien muillekkin pelimiehille mainittakoon esim. jusaa ja kaa, kiitokset tietenkin myös vastustajille, joita vastaan on tullu pelattua monta hikistä peliä:)

np: Irwin Goodman - Viimeinen Laulu

"JA PAHIMPIA ON AAAAA-aaAaMUT JOIDEN PÄÄTTYMISTÄ EI NÄY" - Maija Vilkkumaa

TJ 362, kiitos

Kirjoittanut: Kilpikonnat HC
Julkaistu 11.07.2010 23:29
Luettu: 389 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.