Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Merirosvojen alkukausi

Niin se vain Piratesin ensimmäinen kiekkoliiga kausi lähti käyntiin. Tässä hieman mietteitä Piratesin kauden aloituksesta:

Ennen kauden alkua paitsiossa Piratesista kirjoitettiin näin: "Hoki-liigassa hyvän kauden pelannut, ja karsinnatkin moitteettomasti läpäissyt Pirates tullaan siis näkemään korkealla runkosarjassa."

Kausihan sinänsä ei voinut hirveämmin alkaa. Joukkueen paras maalintekijä Rece jätti joukkueen ja tämän lisäksi juuri värväämämme menestyksekäs puolustaja Nesu päätti myös lähteä joukkueestamme ja siirtyä takaisin vanhaan tuttuun seuraansa. Brädistä emme saaneet Recelle korvaajaa koska Brädi on kuulemma wowissa jo level 16. Olemme ylpeitä miehestä. Päätimme siis mennä kauteen kokoonpanolla roy, Ulja, Muilu - apari ja ssamu. Kokoonpano oli sinänsä hyvä mutta aktiivisuus oli tiukilla, etenkin aparilla ja Muilulla jotka olivat varsin epäaktiivisia kiekon suhteen ja se sai tunnelman Piratesissa hieman sekaisin.

Kausi kuitenkin saatiin mukavasti käyntiin taisteluvoitolla Heaven Eleveniä vastaan. Sitten tuli seuraavaksi vastustajaksi HiPy, hieno voitto ja kauniit lukemat 5-0. Ottelun jälkeen joukkueemme kauniimmat cheerleaderimme (Jessica Alba, Megan Fox)äänet kaikuivat Pirates stadionissa vielä yömyöhäänkin. Fiilis oli kova.

Näiden kahden tärkeiden voittojen jälkeen voitimme seuraavat 6 peliä ja Pirates on nyt erittäin vahvasti kiinni sarjataulukon ykkösenä 11 voitolla ja 1 häviöllä. Tavoitellaan tästä kaudesta sitä 2.divarin kärkipaikkaa sekä nousua 1.divariin.

Pelaajien toiveista jonkinmoinen esittely:

Apari - Uskomattoman hyvä hankinta, kiekon paras kahden suunnan pelaaja

ssamu - Pisteiden valossa voi olla varsin tyytyväinen, hyvä maalintekijä

nani - Uusin värväys kesken kauden. Piristi joukkuetta mukavasti aktiivisuudellaan ja kovatasoisuudellaan. Henkilönä muuten täysjuntti paitsi tiimin sisällä skarpannut mukavasti. Tuonut hieman sitä peelomainetta entisestään mutta täyttänyt sen puuttuvan sydämen hyökkäyksestä.

Ulja - Pelaa hyvin ypn ja apn paikkaa, lisäksi hyvin hoitanut vastuuhenkilön hommansa

roy - kaunis mutta huono, hajuton, mauton. Harmiton äijä

Muilu - Uljan ja royn lisäkives. Hoitanu puolustushommansa erinomaisesti ja tehnyt tehojakin ihan mukavasti. Uskallan jopa väittää että Muilu on yksi 2.divarin parhaimmista puolustajista, ellei jopa paras.

Kaiken kaikkiaan Pirates on haltioissaan alkukauden menestyksestä. Joukkue on yhtenäinen eikä heikkoja lenkkejä ole. Paitsi Venho.

Joukkueen parhaalla pelaajalla eli allekirjoittaneella on tälle kaudelle tavoitteena voittaa syöttöpörssi, pistepörssi, paras puolustaja sekä komeimman miehen palkinto 2.divarissa.

-Kiitos

Kirjoittanut: Pirates
Julkaistu 16.05.2010 17:51
Luettu: 443 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.