Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

ACDC:n alkavan kauden mietteitä!

Heissan!

Alotetaan vaikkapa sillä, että kirjoitan tässä ensimmäistä lehdistötiedotettani! Mutta, jos sitä siirtyisi sitten asiaan. Kuten monet varmasti tietävätkin, ACDC nousi 2.divariin karsintojen D-lohkosta lohkovoittajana. Sikäli ikävällä tavalla, että kahdelta joukkueelta jäi pelaamatta keskeneräiset ottelunsa ja näin ollen pidimme kärkisijan seitsemällä pisteellä.

Kausi 2/10 tuo mukana varmasti paljon jännittäviä ja tasaisia kamppailuita. Joukkueen päätavoitteena on tietenkin säilyttää sarjapaikka, mutta nouseminen kiekkodivariin ei olisi ollenkaan paha asia ja jaksamme uskoa myös siihen. Tältä kaudelta on turha lähteä veikkailemaan pahimpia vastuksia näin joukkueen ensimmäisen kauden alkajaisiksi, joten en niitä lähde tässä arvuuttelemaankaan. Kausi ennakossa meitä sijoitettiin alustavasti 3-5 parhaan joukkoon runkosarjassa, joka kuulosti todella hyvältä. Tietenkin tuo, että joukkuetta veikattiin hyvinkin ylös sarjataulukossa runkosarjan päätyttyä kohentaa mieltä. Sen myötä voisikin nostaa tavoitteen siihen, että sarjapaikka olisi jo varmistettu, kun runkosarja lähenee loppuaan. Runkosarjan loppumiseen on vielä matkaa, joten jätetään arvailut sikseen ja katsotaan mikä on joukkueen kohtalo.

Tähän väliin voitaisiin pitää pieni pelaajaesittely näin sairasloman kunniaksi. Omistamme kahdeksan karvanassua joukkueessamme, joten voisimme aloittaa hyökkääjistä!

Frai - 18-vuotias joukkueen "junnu", ja ainoa ketä kutsutaan seksuaalisesti miehiin suuntautuvaksi jäätelöpojaksi. Yksi joukkueen kolmesta vastuuhenkilöstä! N-con rakastaja.

pölöhö - Tämä 3 metrinen hurja kaljupää Turusta, rento äijä joka aina kiusaa allekirjoittanutta..  Tekee hyvällä prosentilla maaleja peleissä ja omistaa myös hyvän pelisilmän. Joukkueen perustaja ja myös yksi vastuuhenkilöistä.

sotajermu  - Armeijan leiveistä jonkin aika sitten vapautunut sotis on joukkueen uusin kasvo. Monet tietävät sotiksen varmasti pitkäaikaisena Rowdyruffina. Tekee hyvin maaleja, liikuttaa hyvin kiekkoa ja on kaikin puolin mukava jannu!

Sitten siirrytään puolustajiin.

Enzio - Uusi kasvo myös joukkueessa, jonka try-out kesti yllätävänkin pitkään. Ennen useasti ylempänä puolustajana pelannut Enska on koulittu vakituiseksi alemmaksi puolustajaksi. Tämä tamperelainen humoristinen, ja vielä varsin komea uros kaahailee joukkueen kotipeleihin '76 vuoden mattakiiltävällä mustalla saabillaan.

löpö2 - Joukkueessa jo pidempäänkin vaikuttanut löpö tarttui matkaan ainakin kausi ennakon mukaan siten, että tankkasimme väärää löpöä kuorma-auton tankkiin. "Ara" on mukava jannu, joka osaa hommansa kentällä. Ylemmäksi puolustajaksi, hoitaa hätätapauksissa hyvin ap:n hommat ja omaa todella hyvän laukauksen.

N-co - Yksi joukkueen kolmesta perustajasta, ja myös vastuuhenkilö. Frain rakastaja, ja joukkueen pelin sielu ollessaan ylemmän puolustajan tontilla. Mahtava pelisilmä, loistava huumorintaju ja mieletön kuti tekee N-costa loistavan joukkuetoverin.

Sebr - Rauman Lukon ehdoton fani #1. Uppoaa välillä kun lugu syksyn jälkeen. Sebr on myös ylempi puolustaja, jonka toinen ammatti on pokeri. Pärjää varmaan pokerissa paremmin, kun kiekossa. Omaa hyvän laukauksen (kun osuis vielä maalia päin.) Rento jässikkä myös, vaikka Raumalta onkin.

surree - Joukkueen toinen alempi puolustaja. Huumorintajuinen kaveri, joka pelaa omalla paikallaan luotettavasti ja varmoin ottein. Avaukset parhaimmillaan aivan huippuluokkaa, ja huonoimmillaan taas.. no tiedätte varmaankin!

Noh, ei tässä varmaan sitten muuta tarvitse juoruta. Toivotan koko joukkueen puolesta hyvää ja ennen kaikkea ehjää alkavaa kautta kaikille Kiekkoliigan alaisuudessa pelaaville joukkueille, ja onnea peleihin!

P.S. Etsimme mahdollisesti vielä alempaa puolustajaa pelaavaan kokoonpanoon. Mikäli otat yhteyttä kiekon puolella, tee se noteitse Frai/N-co. IRC:ssä voi tulla juttelemaan #thunderstruck -kanavalle, sieltä samaiset henkilöt löytyvät nimimerkeiltä jarpsuli (Frai) ja N-co.

Terveisin Frai.

Kirjoittanut: ACDC Thunderstruck
Julkaistu 28.04.2010 14:38
Luettu: 505 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.