Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Mietteitä kuluneesta kaudesta

Sharksin kausi meni lopulta paremmin kuin osattiin kauden alusta päätellen edes odottaa (mitä nyt tiukille mennyt divarikarsinta jäi hieman kaivelemaan).

Suurimpia reikiä Sharks kokonpanoon jättivät kiekkoliigaympyröihin siirtyneet Hevonen ja Naru, sekä armeijan harmaisiin matkanneet Delpo ja Mayhem. Fandulin ja Repen lopetettua kiekkopuuhat, jäi hokiliigaa pelanneesta hailaumasta jäljelle enää Vujtek ja Joe "Hiiri paskana" Sakic. Myöskään GM Sakicia ei sattuneiden välineongelmien seurauksena juurikaan kaukalossa nähty. Tämän seurauksena sai allekirjoittanut luotia joukkuetta eteenpäin täysin uudella kokoonpanolla.

Ennen kauden alkua pelaajaliikenne Hailaivassa oli kuitenkin jatkuvaa, eikä pysyvää ja toimivaa kokoonpanoa meinattu lainkaan löytää. Pelit pelattiinkin hieman omituisilla kokoonpanoilla, ja peruskokoonpanokin kerkesi vaihtua pari kertaa kauden aikana (lukuunottamatta allekirjoittanutta ja SUPER"violent behaviour"NANIa, joka takoikin kiitettävän määrän pisteitä runkosarjassa, ollen suurena osana odotettua korkeampaa sijoitusta). Nanin mukanahan saatiin myös "kivasti mainetta", mikä näkyi pohjanoteerauksessa 2.divarin imagokyselyssä.

Kaudesta käteen jäi kuitenkin runkosarjan kolmas sija, ja tiukka tippuminen Fresno Falconsille divarikarsinnassa 2-3 otteluvoitoin. Oikea joukkue sinne divariin kuitenkin meni.

Ei siis muuta kuin uutta matoa koukkuun, ja uusia kokemuksia hakemaan. Kauden kokemuksella Sharks lähtee ensikaudelle tavoittelemaan paikkaa divarikarsintoihin ja siitä sitten divariin seuraavalle kaudelle.

Tähän joukkue kaipaisikin nopeasti aktiivisia vahvistuksia nostamaan kurssi takaisin ylöspäin. Vastuuta ja peliaikaa olisikin siis paljon luvassa.

Ei muuta kuin hakemuksia laittamaan!

- Vujtek

Kirjoittanut: Sharks
Julkaistu 30.03.2010 18:23
Luettu: 374 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.