Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Vaihtelevia otteita

Runkosarja on ohi ja tilanne näyttää saharan kannalta melko hyvältä! Kauteen lähtiessä oli tavoitteena päästä 1.Divari karsintoihin ja sitäkautta 1.Divariin. Runkosarja ei kuitenkaan ollut pelkkää juhlaa. Pelit lähtivät hyvin käyntiin, voittoja tuli ja vain pari tappiota. Sen jälkeen pieni suvantovaihe ja välillä usko meinasi loppua. Loppuakohden kuitenkin otteet paranivat ja kovista peleistä väännentyt voitot tekivät todella hyvää joukkueelle.

Tähän loppuun vielä lyhyesti haluan kiittää joukkueemme pelaajia:

Grosek: Liittyi jälleen runkosarjan lopussa Sarahan vahvuuteen. Ei kerennyt pelata montaa peliä, mutta todisti jälleen taitonsa näissä peleissä. Mahtava peliäly.

Guerin: Joukkueen jokapaikanhöylä. Pystyi pelaamaan mitä paikkaa tahansa. Perusvarmaa pelaamista yp:n tontilla.

koller: Saharan riparimaalien ekspertti. Perusvarmaa peliä hyökkäyksessä. Runkosarjassa vain 1 peli.

Loyd: Viimekauden pääasiassa sivussa ollut perusvarma puollustaja palasi koneongelmien jälkeen 1.pakin rooliin ja pelasi aivan kelpo kauden.

Pude: Joukkueen ikoni. Peli luisti paremmin kuin pitkään aikaan. Rooli oli tälläkertaa kuitenki erinlainen kuin ennen. Tyytyi tarjoilemaan maalipaikkoja muille kuin Raipe konsanaan. Joukkueen sydän ja todella tärkeä pelaaja.

Retale: Joukkueen PISTEHUURU. Nousi ensisijaisesti yp:n tontille ja tulos oli tuhoisaa. Tärkeä pelaaja joukkueelle, koska kädet riittivät pelaamaan mitä paikkaa tanhansa.

ssamu: Loistohankinta joukkueelle. Kantoi välillä maalintekovastuun yksin. Yhteispeli Puden kanssa sujui ja tehoja löytyi. Oli aivan loppuunasti kiinni maalikuninkuudessa, mutta lopulta joutui taipumaan. Loistokausi, todella tärkeä pelaaja.

Kiitoksia myös muille pelaajille jotka nähtiin Saharan paidassa tälläkaudella! Eikun nokka kohti karsintoja!

terveisin Loyd

Kirjoittanut: Team Sahara
Julkaistu 22.03.2010 23:43
Luettu: 512 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.