Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kausi 1/2010 on ohi.

Kysymys kaikkien huulilla: Miten tästä eteenpäin? Vastaus tähän on se, että emme tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

2.divari kausi 1/2010 lähti käyntiin sillä tavalla, mitä kukaan ei olisi toivonut: 4 ottelua, 4 tappiota. Tappioita tuli kauden aikana liikaa ja voittoja aivan liian vähän, siksi olemme tässä tilanteessa mikä nyt on.

Syy tähän on varmasti aika selkeä, kun katsoo pelaajalistaamme tältä kaudelta. Yhteensä 17 pelaajaa pelasin yhden ottelun tai enemmän joukkueessamme. Pelaajia värvättiin ja pelaajia potkittiin, mutta mikään ei oikein onnistunut. Tappioita tuli pienen pienistä virheistä, jotkut hieman tuurillakin. Yksi asia oli varmaa ja se oli, että tämä ei voi jatkua enään näin. Kokoonpanossa oli enään 9 pelaajaa, joista 7 oli aktiivisia.

Katseet ovat jo tulevaisuuteen kohdistettuna, karsinnat siis ovat edessä. Karsinnoista tulevat varmasti kovat, joten tarvitsemme nyt kaiken mahdollisen tuurin ja taidon pitääksemme itsemme 2.divarissa.

Löylynheittäjät kiittää jokaista vastustajaansa niin 2.divarin joukkueita, kuten myös muita joukkueita. Onnea kaikille joukkueille tulevaisuuteen!

Pelaajista sen verran, että tässä muutaman lauseen voisi heitä kunnioittaa, kyseessä pelaajat jotka vielä pelaavat joukkueessa.

Select: Oli joukkueelle apu otteluissa jotka pelasi (13). Loppua kohden aktiivisuus peleissä katosi, mutta silti oli merkittävässä roolissa liigassakin. Voitti joukkueen sisäisen pistepörssin.

Arvosana kaudesta: 9

Struggle: Korvaamaton apu joukkueelle loppukaudesta, pääsi pelaamaan vain 5 ottelua, mutta 15 pistettä niissä pelaaja teki, joten auttoi joukkuetta hyvin.

Arvosana kaudesta: 9

olzi: Oli erittäin aktiivinen pelaaja, mutta ei käyttänyt tarkkaa laukaustaan niin paljon kuten harjoitusotteluissa. 8 ottelua, 15 pistettä eli hyvin pisteitäkin kertyi.

Arvosana kaudesta: 8

Abreu: Liittyi myös loppukaudesta joukkueeseen ja auttoi hyvin. 2.divarin debyyttiottelussaan Hc Fantasiaa vastaan huikeat 4+4 tehot. Otteluita kertyi 4 ja pisteitä 11.

Arvosana kaudesta: 8

Niemelä: Loistava alempi puolustaja. 7 ottelua, joista pelasi jokaisessa erittäin hyvin, oli tulokset mitä vain (ei kukaan yksin pysäytä joukkuetta).

Arvosana kaudesta: 8.5

Nb_91: Pelasi ikävä kyllä vain yhden ottelun kaudesta, syynä kirjoitukset ja muut.

Arvosana kaudesta: 6

Betrayed (by Select): Hyvä pelinrakentaja vaikkakin rooli muuttui loppua kohti alemman puolustajan rooliksi. Alempanakin puolustajana varmaa pelaamista ja joukkueen tasoon nähden hieno kausi

Arvosana kaudesta: 9

Kirjoittanut: Löylynheittäjät
Julkaistu 21.03.2010 21:22
Luettu: 385 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.