Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

lay ya six feet underground

Kauden ensimmäinen dl alkaa näkyä jo pistävän kirkkaana valona ahtaan tunnelin päässä. Leijonaleirissä joukkueen vastuuhenkilön Epun ilme ei ole iloinen, ei missään tapauksessa. Pelaajien yhtäkkiä alkanut lakkoilu ja epäaktiivisuus ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia joukkueen johdon keskuudessa. Pelaajia on tullut ja mennyt,enimmäkseen jälkimmäistä on tapahtunut runsaasti. Hallin ulko-oven edessä oleva vihreä muovimatto alkaa pikkuhiljaa olla kulunut puhki ja uutta mattoa ei löydy edes Valkeakosken Rautiasta.

Selventääkseni hieman edellisen kappaleen sisälle piilotettua viestiä. Frankfurt Lions etsii siis riveihinsä ainakin alempaa puolustajaa sekä muutamaa hyökkääjää. Myös ylemmän pakin paikkaa pelaavat jannut voivat kysellä. Kriteereinä voidaan pitää näitä perinteisiä kokemuksia kiekko.tk:n maailman suurimmista liigoista (Hoki-liiga, SHL & Kiekkoliiga). Myös tarpeeksi korkea ikä ja AKTIIVISUUS olisi erittäin tärkeitä.

Asialla siis alkaa pikkuhiljaa olla todella kiire ja toivonkin, että kaikki vapaat pelaajat ottavat sen kynän kauniiseen käteen ja rustaavat hakemusta. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen http://kiekko.tk/user.cws?name=Eppu ja iricssä tulla juttelemaan joukkueen kanavalle #flions tai suoraan privaan nimimerkille eppue.

Kirjoittanut: Frankfurt Lions
Julkaistu 05.02.2010 15:42
Luettu: 431 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.