*** didi: KULTASTA SPERMAA

-----------------------------------------------------------

Heetkinen.. Kultajuhlat jo käynnissä?! Mennääs vähän ajassa taaksepäin ja kahtellaan miten näihin kultajuhliin päästiin.

n. 3kk sitten:

Jebsu ilmestyy kiekkoon kuukauden hiljaiselon jälkeen, onhan kausi juuri alkanut. Viimekauden hopeamitali on ripustettu seinälle ja se tuntuu jo voitolta. Hopea ei tosiaan ollut häpeä. Tällä kaudella tarkoitus olisi saada tuo puuttuva mitali, jotta ”värisuoran” saisi käteen. Tavoitteen saavuttamiseksi on hankittu kokoonpanoa vahvistamaan pari superluokan YP:tä ja yks peelo lisää. YP:iksi hankittiin viimekauden mestarijoukkueesta Väiski ja Lihapullista Roope. AP oli sitten NM:lle entuudesta tuttu, Jebsun kaveri tipzi.

Kauden alku sujuikin hyvin. Ensimmäisen kuukauden aikana pelailtiin suht. aktiivisesti harkkaa ja liigassakin kulki. 10 voittoa 10 ensimmäiseen peliin ja kaikki hyvin; peli rullaa ja voittoja satelee.

Sitten pieni suvantovaihe koittaa, johtuen ehkä Roopen hoppaamisesta Europeen. Enivei muutama huono peli ja pari tappiota, joista ei sen enempää. Kuten eräs Nightmare legenda kerran sanoi: ”Tilastotappioita. Tämän jälkeen NM ei enää häviä.” Ja tämä oli totta, sillä emme hävinneet tuon jälkeen runkosarjassa peliäkään. Runkosarjan voittokin saavutettiin, tosin hyvän vastuksen siinä antoi loistavan runkkiksen pelannu NJD.

n. 3vkoa sitten:

Kovat playoffkiimat jokasella. Didi ilmoittaa, että sheivattuaan alapään karvansa, on hän nyt alottainut playoffpallikarvojen uudelleenkasvatuksen. Kuvia etenemisestä hän ilmoittaa jakavansa halukkaille. SML nostaa kätensä pystyyn.

Vastassa ensimmäisellä kierroksella Darra OY. Erittäinen tasainen sarja, jossa ottelusta voittajana selviytyi aina kotijoukkue. Täten runkosarjan voittajana, viimeinen ja samalla viides osaottelu päättyi meidän voittoon, ja suunta kohti kultamitalia oli askelta lähempänä.

Seuraavaksi vastaan asettui aina kivenkova Pelijengi. Ennalta tietenkin osattiin arvata, että kova keskialueensumppu olisi vastassa, mutta sitä lähdettäisiin sitten hullun lailla purkamaan. Aikataulusekoilut sunmuut hössökät saivat sen aikaan, että DL päivälle jäi kaikki ottelut, joita maksimissaan olisi siis viisi. Ensimmäinen ottelu oli meille suht. helppo; ensimmäiseen erään heti 2-0 ja koko ottelu lopulta 4-0. Tässä vaiheessa ajateltiin, että PJ –sarja on läpihuuto juttu, joten 3-0 voitoilla jatkoon ja finaalisarjaan keskittymään. Toisin kävi. Toiseen osaotteluun PJ vaihtoi taktiikkaa entistä puolustavammaksi, ja iski erittäin terävillä vastahyökkäyksillä. Tämä taktiikka toimi ja PJ vei toisen osaottelun 2-0. Kolmas oli samanlaista taistelua, mutta nyt saimme kuin saimmekin väännettyä voiton, vaikkakin pienimmällä mahdollisella marginaalilla – 1-0. Neljännen matsin PJ voitti helposti, mutta viides peli.. PJ siirtyy aluksi 0-1 johtoon, jonka jälkeen he tiivistivät pakkaansa entisestään. Yksi erä jäljellä, Darp saa kuningasidean ottaa sml:n kentälle. Loistava idea. Erän n. puolessa välissä juniori kikkaa laidassa pakin ja nousee maalineteen ja tykittää kiekon etukulmaan.

Jatkamme painostusta. Alle minuutti jäljellä, aloitus PJn puolustuspäässä. Väiski alotuksessa, tsippi suoraan sml:n lapaan, joka vetää…2-1. Tie finaaliin on raivattu.

Finaalisarja. Vastassa FCK. Ennakolta vaikuttaisi olevan helpoin näistä sarjoista. Kova puolustus olisi kuitenkin vastassa, joten ei sovi takki auki lähteä sotimaan. Ensimmäinen ottelu kääntyy meidän eduksi vasta viimeisessä erässä, kun –yllätys yllätys- PJ –sarjan ratkaissut sml vetää kiekon etukulmaan. Päättyi 2-0. Toisessa matsissa sama kaava jatkuu: painostamme ja painostamme. Toisessa erässä kuitenkin Lius saa kiekon siniviivalla ja nousee b-pisteelle ja tällää Kilpurit 1-0 johtoon. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan heti kolmannen erän alkajaisiksi sml kirmaa ohi (lagaavan?ehkä) Joonanin ja tykittää meidät tasoihin. 1-2 voittomaali syntyy vasta viimeisellä minuutilla, kun jälleen sml tekee, jälleen etukulmasta. Sarja 2-0. Kolmas ottelu pelataan DL päivänä. Katsojia reilu parisataa. Ensimmäinen erä on maaginen; taululla 2-0. Toinen ja kolmas erä pelaillaan, tehdään vähän maaleja ja ennenkaikkea odotetaan summerin soimista, jolloin päästäisiin juhlimaan. Lopultakin, summeri soi. Peli on päättynyt ja taululla kukoistavat lukemat 4-0.