Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kausi 03/09 - 2. Divarin #2, nousu 1. divariin

Vakiintumisen aikaa

Sen lisäksi, että joukkueen pelaajat ovat vakiintumassa kiekon ulkopuolella, myös joukkueen kokoonpano on hiljalleen vakiintumassa. Vaikka kauden aikana pelaajia kävi joukkueessa kääntymässä jos jonkinlaista, silti viimeisen karsintapelin jälkeen huomattiin, että samahan kokoonpano tässä on kuin viime kauden lopuksi.

Kauden alla lähtökohdat olivat jossain määrin huonot, kun edellisen kauden rästipelien takia lähtötilanteena oli -3 pistettä rangaistuksen myötä. Myös karsinnat eivät varsinaisesti menneet ihan niin hyin, kun olisi voinut olettaa ja neljästä pelistä saldona oli vain 1 voitto, 1 tasapeli ja 1 tappio. Tämä kuitenkin riitti ja näin paikka kakkosdivarissa oli varma.

Kauden alussa vahvuuteen saatiin hyökkäyspäähän Unia sekä puolustukseen niin Metropoli kuin HELENIUSkin. Kokoonpano vaikutti hyvältä ja aktiiviselta.

Syyskuun alussa sitten päästiinkin vauhtiin 2. divarin kanssa ja alku oli tyrmäävä! Tuskin kukaan odotti, että Narrilauma nappaisi ensimmäisestä 8 ottelusta yhtä vaille täydet pisteet. Etenkin joukkuepuolustus tuntui toimivan ja maalejakin tuli parhaimmillaan noin kymmentä per ottelu. Syyskuun lopussa olikin pelattu jo puolet kaudesta ja saldo oli 12 ottelusta 9 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota ja näiden myötä 16 pistettä ja tiukka sija aivan piikkipaikalla (Ballito tosin oli vielä tällöin vähemmän pelannut).

Metropoli todettiin epäaktiiviseksi ja tilalle haettiin uutta puolustajaa ja tilalle löytyikin Jessika. Jessikankaan urasta Narrilaumasta ei kuitenkaan tullut menestystarinaa, vaan kuuden pelatun liigaottelun jälkeen erinäiset käytökselliset syyt johtivat erottamiseen ja näin oltiin jälleen pelkästään Pandan varassa puolustuksessa. HELENIUS poistui myös vahvuudesta, mutta onneksi Sundströmin aktivoitumisen myötä kahdella hyökkäävällä pakilla tämä kausi saatiin mainiosti pelattua.

Kauden loppu sujui myös erinomaisesti, ja 12 otelusta saldona oli nyt 8 voittoa, 1 tasapeli ja kolme tappiota. Tämä ei aivan riittänyt runkosarjan voittoon, vaan eroa huikean kauden pelanneeseen Ballitoon jäi loppuen lopuksi 4 pistettä. Eli ilman pistevähennyksiäkin pisteellä olisi taakse jääty.

Yläpuolelta kun sitten joukkueita tippuikin oikein urakalla, niin runkosarjan jälkeen jäätiin odottelemaan, millaista karsintasysteemiä oikein luvassa on. Tähän muodostui myös joukkueelle pieni pelitauko, ja se näkyi koko tiimin otteissa. Juuri ennen playoff-sarjoja ei pelit oikein luistanut ja ongelmia oli etenkin hyökkäyksen rakentelussa. Vastaan tuli BSC, jonka kanssa käytiin jo kaudella pari tiukkaa matsia (1-1, 3-2), joista kuitenkin ilman tappioita selvittiin.

Itse sarja sitten kuitenkin meni läpi suoraan kolmessa pelissä. Peli itsessään oli hyvin tasaista ja BSC selvästi kärsi siitä, että heillä oli käytössä vain kolme puolustajaa. Hyvää taistelua kuitenkin läpi koko sarjan ja toivottavasti heidätkin vielä ensi kaudella divarissa nähdään.

Ainoastaan divarinousua lähdettiin kauden alussa tavoittelemaan ja se nyt myös saavutettiin, eli jälleen kerran suuri ja mahtava Narrilauma näytti epäilijöille taitonsa ja pelaa ensi kaudella Kiekkoliigan 1. divarista.

Kuten sanottu mukana oli porukkaa joka lähtöön tälläkin kaudella ja joillain vähän keitti välillä ylikin. Tähän vielä kun yhdistettiin Force-sotku Löylynheittäjiä vastaan niin siitäpä ehkä seurausi sitten myös Narrilauman kannalta erittäin poikkeava imagokyselyn negatiivinen tulos. Toivottavasti ei kenellekään kuitenkaan kovin paha maku ole jäänyt suuhun ja ensi kaudella voidaan taistella rehdisti ja reilusti, kuten Narrilaumalla on tapana.

Loppuun vielä koostetta tällä kaudella narreissa pelanneista pelaajista, kenenkäs muun kun pelitovereiden huulin:
(järjestys nouseva pelattujen pelien mukaan)

Metropoli:
* vähät pelinsä mitä pelasi, hoiteli luotettavasti. valitettavasti kipinä tosipeleihin laantui ja ripusti niiden osalta hokkarit naulaan.
* sadly lacked the motivation while having more than enough skill
* Hyvä perusvarma pakki, ei kuitenkaan ollut tarpeeksi aktiivinen
* Hyvä peruspakki jonka mielenkiinto sammui ekojen pelien jälkeen, jonka seurauksena vaihtoi myös joukkuetta.
* puolusti hyvin, en tiiä miks lähti menee

Jessika:
* Osashan se, mut käytös oli vähä turhan epäasiallist/lapsellist/tjs :o
* Prospekti jonka perusvarmuus järkkyi välillä liian paljon. Poistettiin joukkueesta käyttäytymisen takia.
* :D
* hyvä pakki, pää ei kestäny ja peelos ni sai kenkää
* stood to his (?) name, argued like a girl
* Kun itse pelasin Jessikan kanssa, pelasi hyvin, enkä itse myöskään nähnyt näitä kyseisiä käytösongelmia.
* osaava alempi puolustaja, mutta ajoittain hivenen leiskui yli.

Renberg:
* narrien oma raipe. harmittavan epäaktiivinen, mutta kentällä ollessaan jakelee syöttöjä raipemaisesti. lättyjen erikoisosaaja.
* namupassii pitkin kautta :)
* syötteli ja teki maalei ihan hyvällä tasolla
* only finally came to play when it seemed like we can win something
* Joukkueen ehdoton PM. Kunhan kiireiltään kerkeää on hän kiusaamassa vastustajia ainaisella vaarallisuudellaan. Parantaa ketjukaveriensa peliä.,

HELENIUS:
* Vähän turhan helposti kyrsiinty, mut parhaimmillaan hyvä
* Paikoittain erinomainenkin yp, mutta kuitenkin paikoin hyvin ailahteleva.
* Osastoon nuoret prospektit. Hyvää peruspeliä ja välillä oivaltavaa syöttelyä. Käytöksen takia myös tämä kaveri sai lähteä.
* oli ihan hyvä yp, pää ei kestäny ja peelos ja lähti menee
* taitoa kyllä löytyy, mutta vähän jessikan tavoin pienimuotoinen, miten sen nyt sanoisi, ylienergisyys vaivaa.
* i still consider it a sin against the humankind to have a 8-letter nick in caps

Sundström:
* OEOEOEOOEOEEO SUNDS AINA TG T. HELGE
* Huikea nouseva yp! Maaleja syntyy ja syöttöjä lähtee joka suuntaan. Puolustuspää sitten paikoittain heikko.
* iha hyvä yp, vaikka vois olla aktiivisempi
* Kiireellinen nuoriherra joka osaa ylemmän puolustajan hyökkäysroolin vaikka silmät kiinni. Joskus puolustamisessa vaikeuksissa.
* ylempi puolustaja. hyökkäyspäähän loistelias, puolustussuuntaan välillä vähän haavoittuvainen. petteri nummelin!

Dominator:
* Agitaattori, joka pitää pelaajien jalat maassa. Muistuttaa joskus ehkä liiankin kanssa, että mitä pitäisi tehdä. Hoitaa tonttinsa kunnialla.
* Tasasen hyvä kausi, divakarsinnoissa kovii otteit
* he\'s got a PhD in evilness
* puolustavampi vaihtoehto yp:n paikalle, mutta pystyy myös tehoihin hyökkäyspäässä tarvittaessa.
* Näytti taas divarikarsinnoissa, että kokemusta löytyy. Muutenkin erittäin varma puolustuslähtöinen yp, jolta löytyy myös tarvittaessa ratkaisuja hyökäyspäähän.

darby:
* he keeps having his girly monologues with mainly no point whatsoever, but we already understood that being engaged means you don\'t get to talk much irl
* teki 30% ajasta pisteitä, 70% ajasta oli ihan kujalla ja sen persoonasta aiheutu suurimmat riidat
* Vaihtelevaa menestystä pitkin kautta, kuten aina, mutta tosipeleissä näytti kyllä taas miten pelataan. Ristiriitainen kiekkopersoona, joka ei jätä ketään kylmäksi!
* mr. narrilauma. ehkä kiekon paras hyökkääjä. ;)
* Ennennäkemätöntä peliä divakarsinnoissa. XD. mut pelais kai ihan hyvin ne

Panda:
* Kultakimpale joukkueelle. Puolustuspäässä erittäin varma. Iski myös yhden kauden tärkeimmistä maaleista hirveällä viivapommilla BSC:n verkkoon 2. karsintapelin 3. erässä!
* luotettava alakerran lukko. harvemmin tekee virheitä. saattaa kerran kaudessa yllättää kaikki tekemällä maalin!
* puolusti hyvin, mutta en tiiä riittääkö pingin takia ens kaudella niin hyvin, vaikka taidot riittäis
* öö huig
* The Mr. Chech. Tekee helppoja asioita ja pelaa perusvarmasti. On noussut yhdeksi kovimmaksi liigapuolustajaksi. Loistava persoona.

januzki:
* teki maalei ja syötteli hyvin, ja oli aktiivinenki
* Allarounderi. Osaa syöttöpelin salat ja tekee joskus mahdottomistakin paikoista maaleja. Tällä kaudella jatkanut perusvarmoja otteita liigassa. Takuuvarma pistenikkari.
* mukavaa peliseuraa, syöttelee paljon ja oikeis paikois
* since you can\'t say anything bad about janu neither play- nor person-wiseOH WAIT he\'d make it much further if he were to support some non-gay team which didn\'t host the portuguese *beep* *beep* *beep* for a couple years.
* kun januzki on kentällä niin varmasti tietää joukkuekaverit mitä saa. suoritustaso jatkuvasti huipussa.

Unia:
* Sniperkaluston kärkipäätä. Tekee tosipeleissä hyvällä prosentilla maaleja.. Paineiden kasautuessa menee helposti yliyrittämiseksi ja puskemiseksi.
* maalintekiä
* narrien kauden pistekunkku. osaava hyökkääjä, joka valitettavasti jätti (uppoavan) laivan kuluneen kauden jälkeen.
* teki maalei sillä tasolla mitä tää tiimi tarttis että vois menestyä, mutta sit loppukaudest katos johki
* succesfully kept hitting back at darby\'s last words, which is quite a sucess, since they\'re, well, last words. still a shame he decided the one season here is about enough, but i suppose there aren\'t any bad feelings and we may reunite some day.
* Pelasi hyvän alkukauden ja erinomaiset tehot runkosarjassa. Jokin klikki kuitenkin loppukaudesta tapahtui ja Unia päätti lähteä uusia tuulia haistelemaan ensi kaudeksi.


Tämän lisäksi kyselin vielä mielipiteitä kaudesta ylipäänsä ja joukkueen näkökulma on seuraavanlainen:
* viimeeks pärjättiin kaudella 3/2006. anteeks 1/2006. et kai tää kaus oli askel kohti loistokkaampaa tulevaisuutta =D
* Well, what can be said, we got through to 1diva which was definitely a success after the last season\'s fiasco. Everyone played their part (except for mabo, he\'s a wuss) and it felt like a teamgame most of the season. Let\'s just hope we keep the momentum through the break to the next season!
* koitettii lähteä fiksusti kauteen, onnistu ihan hyvin ku harkattii tarpeeks, sitte tuli voittoja ku hyökkäys oli kunnossa, mutta puolustus ei. puolvälissä saatiin puolustus kuntoon, ja tehtii viel maaleja. loppukaudesta ei harkattu ku pelaajat lähti (taas) menee, ja hyökkäys meni ihan perseelleen siinä sivussa. paskan vastuksen ja lopettaneiden tiimien ansiosta noustiin
* hyvä kausi, hyvät pelit, hyvä nousu. 1. divari here we come!
* Ensimmäisestä kahdeksasta ottelusta 7 voittoa ja 1 tasuri. Oli selvää, että oltiin tultu tosissamme taas takaisin ja tähtäimenä seuraava sarjataso mitä pikimmiten. Joukkueen runko oli kautta ajatellen saatu rakennettua hyvissä ajoin ja harjoituspelit olivat sujuneet mallikkaasti. Sama meininki saatiin vihdoin iskostettua myös tärkeisiin peleihin ja pelaaminen oli eritoten rentoa. Pisteitä tuli kuin liukuhihnalta ja allekirjoittaneellekkin jäi vain yksi peli niin kutstutuksi kiikaripeliksi. Hyökkääjistä kaikki ylsivät reiluun 2p/ottelun pistepottiin, joten jotain asioita oli tehty oikein. Kaiken kruununa vielä hieno nousu 1. divariin suoraan kolmella voitolla, joten ei voi olla kuin tyytyväinen!Joten nyt kun jokainen on saanut osansa (Myös Mabo! vaikka tämän suuren kiekkohahmon kiekkoura onkin vahvasti kääntynyt hautuumalle päin) ja divarinousu on varmistunut Mabon vuosijuhlapäivän kunniaksi, niin haluankin vielä kiittää kaikkia, jotka tällä kaudella olivat osallisena Narrilauman menestykseen, niin omia, vastustajia kuin tuomareita ja kaikkia muita vaikuttajia. Ja erityisesti Maboa.


Ensi kaudella 1. divarissa uudet kujeet.

Renberg kiittää ja kuittaa. Ensi kaudella nähdään!

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 07.12.2009 01:32
Luettu: 417 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.