Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Siinä se

Mennään suoraan asiaan, eli vuoden 2006 kesäkuussa perustettu New Jersey Devils (ennen NewJersey Devils) luopuu paikastaan Kiekkoliigassa. Syy tähän päätökseen on vastuuhenkilöiden muut kiireet. Divarista löytyy varmasti motivoituneita ja kovia joukkueita paikkaamaan.

Liigatasolla kuluva kausi oli NJD:n ensimmäinen, mutta Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa neljäs. Ennen kauden alkua joukkueellamme oli kunnianhimoiset tavoitteet jopa finaaliin pääsystä, mutta aina ei voi voittaa. Runkosarjan pelit menivät erinomaisesti (paria poikkeusta lukuunottamatta, mutta ei niistä sen enempää.. :D) ja saavutimme toisen sijan, mutta playoffeissa tuli tie päähän jo ensimmäisellä kierroksella, kun saimme kokeneen Pelijengin vastaan. Tappio oli hieman pettymys, mutta PJ:n kovuus tiedettiin, eikä aivan unelmakokoonpanolla päästy ratkaisupelejä vääntämään. Kokemus oli tässäkin valttia. Menestystä joukkueemme on kuitenkin saavuttanut Hoki-liigassa, kolmen kauden aikana kaksi mestaruutta ja hopea.

Vanhoja on turha jäädä murehtimaan ja suuntaamme katseet kohti tulevaisuutta; NJD luopuu paikastaan Kiekkoliigassa, mutta ei lopeta pelaamista.

Allekirjoittanut (GM-Oduya) haluaa kiittää kaikkia joukkueessa pelanneita, mutta erityiskiitokset seuraaville henkilöille: P.Elias, (ex)C.White, P.Martin, Pandolfo, Sean, Madden, sba, Charge, aba ja tari.
Lisäksi koko joukkueelta kiitokset muille Kiekkoliigajoukkueille ja tietenkin Kiekkoliigan johtokunnalle.

Lyhyestä virsi kaunis, keep it simple jne.

-Oduya

Kirjoittanut: New Jersey Devils
Julkaistu 01.12.2009 15:41
Luettu: 672 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.