Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Lai la lai BOOM!

Historia

Paljon on ehtinyt neljän vuoden aikana tapahtua. Ensimmäisen tutustumiskauden jälkeen nousimme suoraan kahdessa kaudessa koko kiekko-imperiumin huipulle Kiekkoliigan mestariksi 1/2006. Tämän jälkeen voitimme vielä yhden pronssin 2/2006 ja voitimmepa vielä runkosarjankin kaudella 3/2006.

Kausi 1/2007 oli joukkueellemme sysimusta. D.Beckhamin lähdettyä vuoden mittaiseen asepalvelukseensa, joukkueemme ei vain pysynyt kasassa ilman liideriään. Pelaajia tuli ja meni ja legendaarinen pakkipari Madonna46-Cassidy ei saanut yhteispeliään toimimaan kabineteissa samalla tavalla, kuin kentällä. Lopulta kausi päättyi nolosti eikä Ajax saanut edes "tiukkojen aikataulujen" takia edes kaikkia pelejään pelatuksi, Häpeällistä.

Mestarien paluu

D.Beckham palasi armeijasta alkuvuodesta 2008. Tämän seurauksena vanhat konkarit kuten Masse, Pulsu, Kesis, Madonna46 ja Cassidy alkoivat jälleen pelaamaan raitapaita päällään aktiivisesti kiekkoa. Suurin syy miksi halusimme palata takaisin Kiekkoliigaan kaudelle 2/2008 oli kuitenkin se, että halusimme puhdistaa maineemme surullisen viimeisen kauden jälkeen. Halusimme, että meidät muistetaan voittajina, ei luovuttajina.

2/2008 Karsintojen kautta se sitten ensimmäisellä yrittämällä onnistui ja nousimmekin samantien ensimmäisen kauden jälkeen 1 divariin. 2 divarikausi oli melkoista räpellystä ja hakemista, mutta kuten niin usein ennenkin alkoi joukkue pelata vasta, kun oli veitsi kurkulla. Beckham johdatti joukkueensa ainoona oikeana hyökkääjänä liberona tunnetun sirMazkun kanssa viidennen ja viimeisen karsintapelin jatkoajan kautta 1 divariin. Ällistyttävä suoritus. Madonnan keskittyessä lähinnä naurattamaan sohvallaan vähintäänkin puolisokeita naisiaan. Vähemmän ällistyttävä suoritus.

1. Divarikausi oli myös samankaltaista räpellystä, mutta loppukaudesta alkoivat palaset loksahdella paikoilleen. Liigakarsintapelit hoisimmekin sitten suoraan 3-0 voitoin ja näytimmekin ajoittain entisaikojen Ajaxilta. Kaikki miehet onnistuivat mukavasti.

Kahdella seuraavalla liigakaudella joukkueen runkopelaajien aktiivisuus alkoi hiipumaan. Sen seurauksena raitapaitojen peliesitykset heikkenivät. Kahdesta liigakaudesta käteemme jäi parhaana tuloksena runkosarjan viides sija.

Dramaattinen lopetus

Kauden 2/2009 jälkeen D.Beckham päätti siirtyä Ajaxin toiminnassa taka-alalle. Tämän seurauksena aikasemman kauden runkopelaajat päättivät jättää joukkueen ja  raitapaitojen kaikkien aikojen paras pelaaja ja yksi kiekon historian parhaimmista pelaajista Madonna46 poisti Kiekko.tk tunnuksensa.

Päätimme kuitenkin lähteä pelaamaan kautta 3/2009 Cassidyn ja Kesiksen johdolla. Runkosarjan alkutaipaleella kuitenkin tuli selväksi, ettemme tule saamaan pelattua pelejämme ajallaan. Tämän seurauksena D.Beckham ja Pulsu palasivat joukkueeseen.

Eletään loppukautta 3/2009. Majailemme nolosti runkosarjan hännillä ja olemme päättäneet luovuttaa runkosarjan päätteeksi sarjapaikan. Häpeällisesti pilaamme jälleen kerran maineemme. Halusimme että meidät muistetaan voittajina, ei luovuttajina.

Mutta kuinka sitten kävikään.

Kirjoittanut: Ajax Amsterdam
Julkaistu 17.11.2009 12:47
Luettu: 654 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.