Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

It's over!

Näin päättyi siis S.S.K.:n 13:sta kautinen porhallus kiekkoliigassa. Paljon on vuosien varrella tapahtunut, pari mestaruuttakin saatu ja joitain muitakin pokaaleja samassa.

Lopettamista pohdittiin jo viime kauden lopussa kun suurin osa joukkueen ytimestä siirtyi eläkepäiviä viettämään. Päätettiin kuitenkin Sekan kanssa vielä yksi kausi yrittää josko saataisin hommat vielä raiteille. Eipä saatu ja myös kuluneen kauden aikana huomattiin ettei mielenkiinto enää joukkueen johtamiseen ja ylläpitämiseen riittänyt. Tästä syystä siis valitettavasti viimeinen kausi S.S.K.:lle liigassa jäi myös huonoimmaksi ikinä.

Hauskaa on kuitenkin ollut ja toivottavasti meitä on muutki jengit jotenkin kestäneet. Isot kiitokset kaikille joukkueissa pelanneille, mutta erityiskiitokset seuraavasti: Sekka, Sharp, JaKurri, Pönssi, Herkula, Scott, Modano, hari ja Fandul, varsinkin erittäin suuri kiitos Sekalle, joka on jatkuvasti ollut aktiivisesti hommien hoitamisessa mukana. Erittäin iso kiitos myös kaikille muillekin Kiekkoliigan alaisille joukkueille!

Kiitos!

-FU


P.S. Pelaajistomme aikoo silti pelaamista jatkaa, joten jengit ovat haussa.

Kirjoittanut: S.S.K.
Julkaistu 10.11.2009 17:06
Luettu: 1044 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.