Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tuhansien murheellisten pelien kausi

Joukkueen historian toiseen liigakauteen lähdettiin kovasti intoa puhkuen ja tavoitteet olivat kohtalaisen korkealla jopa. Alku olikin varsin hyvä. Pieniä suvantovaiheita pelillisesti tuli tietenkin kuten aina, varsinkin kesäkausina. Allekirjoittaneen oli tarkoitus olla lähinnä taustalla katselemassa alunperin, mutta joukkueen aktiivisuus osoittautui lopulta niin heikoksi, että tuli pelattua melkeinpä eniten noita liigapelejä. Hyvässä playoffs-vauhdissa kuitenkin oltiin lähes koko ajan. Sitten tuli tuo surullisen kuuluisa kesäkuun deadline vastaan. Oli vissiin joukkueen sisäisessäkin tiedonkulussa ollut häiriöitä kun porukan menot eivät olleet omillekaan aivan selviä. Useamman kuukauden mainostamani U-21 jalkapalloreissukin taisi olla monelle yllätys vaikka paasasin siitäkin viikkotolkulla ennen matkalle lähtöä.

Kuumotusten jälkeen kuitenkin futisjanari suuntasi kohti Falkenbergia ja piti sieltä yhteyttä puhelimitse joukkueen yhteyshenkilöön minkä kerkesi. Pelit nyt kuitenkin sitten kaikesta huolimatta jäivät pelaamatta. Joka ikinen! Suomeen palattuani aloin värväämään apumiehiä ja pelattiin 9 peliä pieneen aikaväliin. Tulokset nyt oli mitä olivat. Kausi oli jo pistesakon myötä pilalla, mutta tulipahan pelattua. Aktiivisuus oli ihan kohtalaisella tasolla hetken aikaa. Silti kaikesta huolimatta edessä oli puppelointi numero 2. Viimeisestä deadlinesta jäi yksi peli rästiin. Vaikka asiassa olikin molemmilla joukkueilla osuutensa, niin säälittäväksihän tämä meni...

Oikeutettu pudotus 1.divariin ja alkoi pohtiminen kannattaako sitä edes jatkaa enää kun homma meni näin perseilyksi. Hätäisten pohdiskelujen jälkeen karsintojen ja aikataulujen suunnitteluiden puskiessa päälle, päätimme kuitenkin jatkaa Helsingin Jokerien taivalta vielä 8. kauden verran. Kausi 3/09 tulee olemaan niin joukkueen kuin itseni 5-vuotiskausi ja tarkoitus olisi palauttaa ainakin kunnia jollain tapaa tämän surullisen kauden jäljiltä. Kokoopanosta jouduttiin tiputtamaan muutamia pelaajia. Nyt on uudistusten aika. Ensi kaudella ollaan taas mukana kuvioissa, ainakin aktiivisempana. Toivoa sopii, että myös pelillisesti parempana. Kiitos ja erityisesti ANTEEKSI. Hyvää syksyä kiekkoliigan väelle.

-Tomekki

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 22.07.2009 03:29
Luettu: 390 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.