Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Heroiini voi tappaa

Seuraavassa tekstissä esiintyvää "huumoria" ja ylimielisyyttä ei pidä ottaa liian vakavasti.

Viisi kautta Kiekkoliigassa vaihtelevalla menestyksellä vaeltanut kiekon kaikkien aikojen maagisin, hauskin, jumalaisin ja paras joukkue, Vastarannan Kiiskit, jättää liigailut ja kiekon pelailun sikseen. Sen pidempää historianluentoa pitämättä yritän tiivistää taipaleemme lyhyesti yhteen kappaleeseen.

Aika vuoristorataa oli. Välillä oltiin umpisurkeita paskahousuja, joita pelaaminen kiinnosti yhtä vähän kuin outopekkaa tytöt. Tästä hyvänä esimerkkinä nyt päättynyt todella surullinen kausi. Välillä taas oltiin kiekon kuumin joukkue ja tulokset oli sen mukaisia. Tästä esimerkkinä viime kausi ja varsinkin sen keskivaiheet, jolloin Cream-Lius-Osmond-Desed oli KOKO VITUN KIEKON toimivin kokoonpano ajoittain, yhtään kiiskilasien läpi katsomatta! Sen osoittaa jo tilastotkin. Jos panostus olisi jatkunut samanlaisena kuin kulta-aikoina ja Osmondin ei olisi tarvinnut lähteä palvelemaan kotimaataan niin ehkä liigankin ovia olisi päästy joskus kolkuttelemaan ja ryykimään niistä sisään. Mutta jossittelu on turhaa ja jottei tämä menisi turhaksi paskanjauhannaksi tämän enempää, lopetan tämän kappaleen ennen kuin se on liian myöhäistä.

Päälimmäinen syy lopettamiselle oli runkopelaajien kiinnostuksen lopahtaminen tai joillain ei yksinkertaisesti ole mahdollisuutta pelata tätä peliä. Kyselin jokaiselta pelaajalta kiinnostusta jatkaa, mutta vastaukset olivat sekavia:

Cream: Kysyin Creamiltä miksei se voi pelata ja sit mää kuulenki parhaan selityksen mitä oon kiekkourallani kuullu et "mun varahiirel mä en voi pelata ku mä oksensin sen pääl." Mää mietin hetken aikaa ja sit sanoin et "sul on varahiiri mil sä et voi pelata, ni miksei sul sit oo varahiiren varahiirtä mil sä voit pelata, internetkiekkoilus!" Ihme apina.

Larionov: Larionov keskittyy tulevaisuudessa vinttikoiransa Keijon kouluttamiseen. Keijo ja Lari ovat kiertäneet pitkin Suomea vinttikoirakisoissa jo pidemmän aikaa ja voittipa Keijo jopa pronssia Länsi-Turunmaan piirikisoissa toukokuussa 2008. Larionov kommentoi Keijon nykykuntoa seuraavasti: "Noh ihan hyvin se on juossut ratajuoksuissa, mutta maastojuoksuissa meno on ollut vähän tukkoista johtuen Keijon heikoista etutassuista. Lääkärin mukaan ne kehittyy ajan saatossa, onhan Keijo vielä nuori narttu." Onnea uralle!

Desed: Desed tahtoo panostaa jatkossa enemmän jääkiekon seuraamiseen. Tämä täysverinen kendoyanari kommentoi tilannetta seuraavasti: "Noh Glen Murray alkaa olee jo aika vanha mut onneks Pavel Patera tulee vissii paikkaa sitä ni Boston jatkaa pomminvarmast lentoaa. Hiuka pelottaa ens yön Dallas-peli mut onneks Bostonin aktiivinen takakarvaus pitäis olla myrkkyy Dallasin hitail pakeil. Jaa Kiiskien jatko? Ei kiinnosta vittuukaa nyt ku MM-kisat lähestyy ja Boston rulaa iha sikana. Kuningaslaji jääkiekko!"

Vosu: 150-senttinen Mr.Tampere vuosimallia 2006 joutui jo viime kauden jälkeen jäämään pelikentiltä sivuun tultuaan isäksi. Raiskattuaan 14-vuotiaan gootin löysikin hän itsensä pian Tampereen Yliopistollisen Keskussairaalan synnytysosastolta todistamasta tyttärensä Merja-Pimpin syntymistä. Vosu kommentoi isyyttään luottamuksella minulle, mutta minuun voi luottaa kuin Hifkin maalivahteihin: "Merja-Pimppi on parast mitä mul on ikinä sattunu. Tää on maagista. Oon jättäny huumeetki tän ansiost!" Koskettava tarina koskettavasta miehestä.

Osmond: Rokkitukkainen tumman vähemmistön edustaja joutui lähtemään kauden alla palvelemaan kotimaataan Somaliaa taistossa merirosvoja vastaan. Sain kuitenkin miehen puhelimen päähän ja kyselin kuulumisia ja mahdollista kiekkoliigauran jatkoa: "No en mina tieta sinun paska 3d tikku ukko peli mina tappaa merirosvo! Mina raiskaa kolme naista kannis ja lapal ja sitten tulla maitonaama ja tappa minun pikkusisko. AAAAAAAAAAA FUCK THE SHIT, FUCK THE SHIT, FUCK THE SHIT!!! BLACK POWER!!!"

Jurma: Surullinen tarina siitä miten armeija vie kiekosta parhaat pelaajat pois. Jurma itse suhtautuu asiaan positiivisesti, eikä turhia stressaile: "Meitsi alko kelaa et otan iha iisist tän kaike skeidan ja relaan. Snaijasin tos et se on iha maheet välil bamlaa frendien kaa mestoil eikä vaa sittaa masiinan ääres. Meinaan jatkos vaa dokaa ja nykästä friidui."

Sul0: Sul0 paljastui kaikkien yllätykseksi heteroksi pian Kiiskeihin liityttyään. Vilppulan Haile Gebresselassieksi tituleerattu atleettisen kropan omaavan komistuksen kiinnostus kiekkoon lopahti pian Kiiskeihin liityttyään ja hänen kantansa jatkosuunnitelmiin oli alusta asti melko selvä: "Joo vittu en ala pelaa tätä paskaa pelii enää ikinä vittu oikeest. Haistakaa paska vittu meikä menee juoksee nelisatast tai kasisatast Pirttiniemen kentäl vittu oikeest tää on niin tätä ku jannut on nii vitu homoi oikeest et menee hermo. Oikeest ei saatana."

Batman: Jo yli vuoden Australiassa esinahkaansa nytkyttänyt ruma amis kertoi ensireaktioitaan kuultuaan lopettamisaikeista: "Mä olin sillee 'MITÄ IHMETTÄ?!' ja sit mä olin kans sillee et 'ou mai gaad siis, ei tää oo totta oikeesti et ei tä voi loppuu..' sit sillee 'ou mai gaad!'.. mä aijon poistaa mun nickin"

Lopuksi lista Kiiskeissä vaikuttaneista ja meitä tukeneista hienoista ihmisistä, joille kuuluu suuri kiitos:

Tonee
Norski
ämg
bee
Jebsu
Mathers
Kolg
Pandaaaa
Max Kolu
Shefki Kuqi
Njazi Kuqi
Shefki
gunski
kahvi
tögö
p00liina
Miyaki
MattiHana
Epical
jörri
Wilzu
Mika Alatalo
JuWi
Jumala
Jari Raitanen
Chiqi-li
Kapis
Hordac
Harri Olli

Ja kaikki ne, jotka listasta unohtui!

Kiitos ja syvä niiaus vitun homot.

Toivottaa Lius ja muut Vastarannan Kiiskit

Kirjoittanut: Vastarannan Kiiskit
Julkaistu 06.04.2009 00:16
Luettu: 461 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.