Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kulli tanassa uuteen kauteen

Uusi kausi Kiekkoliigassa on startannut ja Voodoo People käynnistää yskien koneensa uudistuneessa ykkösdivarissa. Joukkueen pelätty diktaattori ja ylellisen elämäntyylin symboli GM-Some sekä oikea kätensä Assistant GM-Hentai ovat suuren viisauden vallitessa hioneet joukkueen pelikirjan kuntoon ja kertoneet medialle, että luvassa on ainakin sysipaskaa viimeistelyä, vielä paskempaa maalivahtipeliä, sekä runsaasti myllyjä vastustajien veskarien kanssa. Viime kausihan päättyi karsintatappioon Ajax Amsterdamille, joka eteni Tampereen yöskenen kovimman myllyttäjän D. "SIR BEKSI" Beckhamin johdolla jatkoon ja Kiekkoliigaan sysäten Voodoon Peoplen vajaan kahden kuukauden mittaiselle harkkapelitauolle.

Voodoo Peoplen roosteri tulevaa kautta silmällä pitäen näyttää melko säälittävältä, sillä joukkueen keski-ikä on suurimmaksi osaksi jo otsaryppyjä keränneen ikämies Kaasun ansiosta kivunnut päälle 20 vuoden, mikä on nuorten kendojanarien ja purkkatukkien valtaamassa Kiekkoliigassa jo sinäänsä kunnioitettava ikä. Maalissa torjuntavastuun ottaa joukkueen tuore japanilaisvahvistus Honski Ongumo, jonka otteet harjoituspeleissä ovat vaihdelleet sitä mukaa kuin joukon mielialalääkitys ja kiekko.tk:n javakoodi, jota jouko on viime aikoina muokkaillut kosteiden baarijatkojen jälkeen yhdessä ystävänsä Keskisen kanssa kenties useampaankin otteeseen varmistaen, että ne VITUN autopassit kolahtavat vähintään joka kolmannella syötöllä väärään lapaan ja kaikkia vituttaa (NO HARD FEELINGS). GM-Some kuitenkin painottaa, että tässä vaiheessa kautta Voodoon tuoreella maalivahdilla on joukkueen sataprosenttinen tuki takanaan, mutta tilannetta aiotaan tarkastella uudestaan joukkueen hallituksen ylimääräisessä kokouksessa heti ensimmäisen sarjapelin jälkeen.

Puolustuksessa luutivat Tampereelle halvan kaljan perässä muuttanut ex-keuruulainen Eye "aina tg" Mou, sekä ap:n paikan valtaava joukkueen pelaajat kokoon haalinut stadilaishangaround manala, joka on luvannut ottaa täyden vastuun joukkueen paskoista peliesityksistä. Hieman ylempää löytyy joukkueen kokenein pelaaja, jo Turun suuren palon nähnyt Sensei Kaasu, jonka mahdollisesti pian puhkeava kolmenkympin kriisi voi kuitenkin omalta osaltaan haitata seniorin peliesityksiä. Huhujen mukaan hän on myös Kiekkoliigan ainoa pelaaja, jolla kasvaa rintakarvat.

Hyökkäysosastolla harmaantuva GM-Some on luvannut antaa luottoa joukkueen kiukuttelevalle diivalle Biscille ja tämän äkäiselle rannelaukaukselle. GM-Some kertoo nimen jatkopahviin irronneen vasta, kun joukkueen huolto-osasto oli luvannut noudattaa Biscin laatimaa pukuhuoneraideria eli vaatimuslistaa, joka vielä vahvistamattomien tietojen mukaan sisältää muun muassa runsaasti hiustenhoitotuotteita sekä vasemman käden kynsisakset, jotka tulee toimittaa joukkueen pukuhuoneeseen aina ennen pelejä. Taustatuesta vastaavat maskimieheksi ja vastustajan veskarin kolaajaksi hankittu Shefki, jolta GM-Some odottaa hädituskin viiden maalin kautta. Kolmantena lenkkinä jojolenkkiä vastustajan alueella pyörii publavärvistä jengiin haalittu Michaels, joka puhuu harvoin ja silloinkin täyttä paskaa. Henkisestä valmennuksesta vastaa joukkueen oppi-isä ja guru, jopa gjorania kovempi pukki eli jörri, joka loihtii pelaajien mielialat oikeille raiteille Voodoon irc-kannulla kertomalla sekavia juttuja viikonloppuriennoistaan.

Joukkuehengen luomisessa hypomaaniseen käymistilaan jörri on luvannut turvautua wanhaan kikkaan eli tuttuun kullillaläiskimismetodiin, josta voi kysyä lisää Habsin pojilta, vai mikä lie Miesten Kesken joukkueen nimi nykyään onkaan. Ei kai siitä sen enempää. Kunnioitettu GM-Some ei ole asettanut kaudelle suuria tavoitteita, mutta kertoo silti jotain joukkueen arvojärjestyksestä. - Kiekko Cup on minulle täysin haistapaskaturnaus, panostamme siihen yhtä paljon kuin Arsenal FA-Cupiin, GM vaahtosi joukkueen saunaillan jatkoilla El Tiempo -pullo kädessä.

Voodoo People toivottaa vielä kaikille vastustajille iloista, ellei jopa hassunhauskaa Kiekkoliigakautta ja lähettää terveisiä lisäksi kiekko.tk:n mahtavalle luojalle, syvästi palvomallemme joukolle, sekä kaikille kivoille kiekko.tk -pojille ja tytöille. Kaukalossa nähdään (jos ei Django tarjoo bänniä mjitööööh)!

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Kts helbbo.

Kirjoittanut: Voodoo People
Julkaistu 12.01.2009 23:19
Luettu: 514 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.